Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en netbutik, som kan give sparring omkring varmepistol.
Der vil være forskel på priserne på billige varmepistol alt efter hvor du handler online. En del har de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge forretningens regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de store byggecentre.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har mange mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Derved kan man slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og så kan du vælge fra et stort sortiment af varmepistol online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du bestiller varmepistol online på deres side.
Alverdens online nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
En masse webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Altså er det forventeligt at du får ekstremt informativ hjælp fra nogle med specialistviden i netop varmepistol.

akku, batteridrevet, elektrisk, hobby, justerbar, lille, mini, trinløs, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Falke, Leister, Makita, Milwaukee, Power Craft, Ryobi, SKIL, Worx, 18v, termostat, batteri, gas

Danmarks største byggekæder
varmepistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Såfremt du henter professionel hjælp kan det være fordelagtigt at notere forslag fra diverse selskaber.
2Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ret vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprojektet, især hvis det er omfangsrige ombygninger. Større projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig er det hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således kan du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig overvældende meget nyttig information, især hvis du kigger i hele verden.
6Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man bør dokumentere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
7Man vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have det klar inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
8Der præsenterer sig altid ubelejlige problematikker når det gælder svære opgaver, og ergo vil det være afgørende at man har afsat en del tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
9Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke har hjælp fra en ekspert.
10Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du kunne udarbejde en simpel oversigt som indeholder alt der er nødvendige, og dernæst tjekke oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver din dagsorden.
12Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt projektet hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter altså at byggeprojektet påvirker planeten.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En stor portion e-firmaer udlover til alt held diverse forskellige billige former for levering til varmepistol. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særdeles smertefri, samt ofte derudover den billigste fragtløsning.

Du kunne alternativt overveje at få ordren bragt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver oftest en kende mere pebret, men endvidere ualmindeligt simpel med varmepistol online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på varmepistol er selvfølgelig ualmindeligt afgørende når du mangler produktet om kort tid, og i det øjemed er det tydeligvis passende at man gransker den anslåede leveringsdato for varmepistol. Størstedelen af internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, hvilket dog betinges af at ordren placeres før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken fikset inden pakkemedarbejderne har fri.

En række online shops frembyder levering uden betaling på varmepistol online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man bestiller for en konkret sum. Ellers burde du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig varmepistol online men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne giver fx afhentning af varmepistol i følgende byer:

Albertslund, Nykøbing Falster, Tilst, Slagelse, Ikast, Herning, Holbæk, Hobro, Aalborg, Sønderborg, Dragør, Grenaa, Birkerød, Korsør, Ølstykke, Roskilde, Aabenraa, Nærum, Vanløse, Haslev, Struer, Jyllinge, Stenløse, Skive, Gladsaxe, Vejle, Brøndby, Frederikshavn, Brønshøj, Nørresundby, Ishøj, Hillerød, Charlottenlund, Varde, Næstved, Ringsted, Allerød, Silkeborg, Vallensbæk, Kalundborg, Lyngby, Nakskov, Åbyhøj, Valby, Helsingør, København, Esbjerg, Rønne, Greve, Herlev, Frederiksværk, Ballerup, Risskov, Thisted, Virum, Hedehusene, Fredericia, Vordingborg, Hørsholm, Lillerød, Aarhus, Viborg, Kokkedal, Brabrand, Højbjerg, Hvidovre, Rudersdal, Middelfart, Nyborg, Hedensted, Værløse, Tårnby, Haderslev, Skanderborg, Solrød Strand, Odder, Svendborg, Randers, Frederikssund, Hjørring, Horsens, Holstebro, Glostrup, Taastrup, Lystrup, Køge, Rødovre, Brønderslev, Kolding, Odense, Frederiksberg, Gentofte, Farum, og Søborg, .

Afhentning af varmepistol er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere tit søger bl.a. varmepistol online og billig varmepistol. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx varmepistol tilbud, køb varmepistol samt varmepistol priser, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma og Stark.

Den bedste pris på varmepistol

Det er i dag særligt uproblematisk for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige varmepistol online i blandt flere e-firmaer, og derved har en lang række webshops fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på varmepistol kolossalt, og endda byde på portofri fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig nyttigt at eftergå nogle få firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på varmepistol online forinden du bestiller, så du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Man skal blot være obs på, at såfremt en internet shop markedsfører billige varmepistol online på tilbud til en pris som virker himmelråbende tiltalende, er det for det meste være en indikation på en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald indbefattet af en orden, der passer på dig imod svindlende forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil finansiere regningen på varmepistol over flere uger. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Ved kig i data står det markant, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis varmepistol priser og varmepistol tilbud. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter blandt andet køb varmepistol, billig varmepistol samt varmepistol online.

Analyser folks anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud uafhængige muligheder for at eftersøge en hel del tidligere køberes meninger og derfor foreslår vi, at du tager et kig på e-firmaets vurderinger før du bestiller billige varmepistol online.

Facebook byder på også tilpas passelige løsninger til at få indblik i e-handlens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del online butikker hvor du kan meddele en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige varmepistol online i en netbutik burde man utvivlsomt tage stilling til butikkens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at se hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været et billede på at netbutikken efterlever den officielle danske lovgivning, udover at internet forhandleren hyppigt føres tilsyn med af jurister som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til støtte, når du møder udfordringer i forbindelse med din ordre på varmepistol. Tilsvarende foreslåes det at man er klar over de mest vitale regler der har indflydelse på købet af varmepistol online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet firmaet bruger.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man stadigvæk gemmer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af varmepistol, ligegyldig om man handler fra Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Maria J gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jørgen L gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Jette Petersen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Ole A gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot leverer egentlig fine chancer for at betragte en hel del eksisterende køberes ratings og derved er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet firmaets kritik før du bestiller billige varmepistol online. Facebook præsterer desuden en del værdifulde genveje til at få et kig ind i online firmaets troværdighed.
2En hel del firmaer på nettet byder på levering uden gebyr på varmepistol, men typisk afkræver det at du køber for et konkret beløb. Desuden kunne man foretrække den mest billige form for levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Den bliver beklageligvis på den anden side særdeles fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
3Før folk shopper billige varmepistol hos en shop kunne de sådan set få overblik over butikkens handelsaftale, dog er det gerne en tidskrævende opgave. Ligeledes tilrådes det at køberen er påpasselig med de primære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige varmepistol online, for eksempel den bytteret virksomheden kører med.
4Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en ordning, som begunstiger kunden overfor uægte internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere pengene senere.
5Masser af internet virksomheder giver nu en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til varmepistol. En der er meget anvendt er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig ret ligetil, og desuden tillige den mest betalelige slags levering.
6Leveringshastigheden kan være særligt aktuel såfremt man har brug for varen lige om lidt, så herved er det nemlig fornuftigt at vi efterser leveringstidspunktet på varmepistol. En række internet outlets giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, men som imidlertid er forudsat at orden realiseres forinden et besluttet tidspunkt.
7Vi tilråder generelt at tjekke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er en sikkerhed for at webshoppen opfylder dansk lovgivning, tillige med at internet butikken rutinemæssigt efterses af jurister der har meget erfaring med reglerne. Forud for at nogen køber billige varmepistol på en netshop burde de reelt granske netshoppens betingelser.
8Den billigste leveringsudgave er uden tvivl at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved internet webshoppens adresse. Den leveringstype er naturligvis temmelig central forudsat vi skal bruge varmepistol med det samme. Alternativt så sikrer visse internet varehuse portofri levering, men oftest kun såfremt der erhverves for en fastsat sum.
9Det har vist sig at være ekstremt fremkommeligt for enhver at finde de laveste priser online på billige varmepistol fra forskellige butikker på nettet, og med det motiv lover mange internet foretagender portofri fragt. Det kan dog imidlertid blive smart at studere en række webbutikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris.