Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor skal man læse byggeshoppens regler.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige varmepistol på gas alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af varmepistol på gas.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne selv. Dette er især en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder har et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare varmepistol på gas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra mange forskellige leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af varmepistol på gas online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og i kraft af det har de fleste valget om at bestille online og hente produkterne personligt. Derved kan du overveje at spare leveringsgebyret, samt endda hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille varmepistol på gas online på deres hjemmeside.
De fleste nichebutikker står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du opleve mere gavnlig rådgivning fra ansatte der er specialister i netop varmepistol på gas.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

varmepistol på gas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

varmepistol på gas harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

varmepistol på gas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmepistol på gas silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger en verden af artikler og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til rigelig konstruktiv info, specielt ifald du kigger i hele verden.
2I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
3Det kan blive værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i krig med byggeriet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
4Det er en god idé at spørge om hjælp til projektet, ikke mindst i tilfælde af større projekter. Krævende ting stiller krav om flere folk. Ydermere viser det sig bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
5Man vil på ingen måde undvære grej. Ofte kan det være afgørende at du har det til disposition akkurat som du starter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgifter i byggeriets budget.
6Typisk vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kan søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
7For udendørs opgaver har vind og vejr meget at sige. Således skal du løbende undersøge vejrprognosen i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
8Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
9Der kommer altid uventede udfordringer i forbindelse med større projekter, og ergo vurderes det afgørende at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
10Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du må forfatte en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke opgaver der laves hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din strategi.
11Måske du burde vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du burde investere i professionel hjælp til noget af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra diverse foretagender.
12I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være temmelig vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af internet outlets frembyder i vore dage alverdens billige metoder til levering til varmepistol på gas. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ultra ukompliceret, samt tit derudover den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kan også udse dig at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Denne er i regelen en anelse mindre billig, men derudover yderst smart ift. varmepistol på gas online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter varerne, som jo beroer på at du opholder dig i kort afstand af internet shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på varmepistol på gas kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende forudsat du står og skal bruge produkterne straks, og med det formål er det altså klogt at vi gransker den estimerede leveringstid på varmepistol på gas. En lang række internet varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, men husk at det antager at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne fikset forud for at de pakkeansatte har fri.

En hel del e-firmaer garanterer fragt uden omkostninger på varmepistol på gas online, men for det meste påkræves det at der aftages for et konkret beløb. Desuden bør du tage den mindst kostelige fragtmulighed, der ofte er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker yder afhentning hvor du handler billig varmepistol på gas derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. De foreslår blandt andet click-and-collect på varmepistol på gas i følgende byer:

Viborg, Vejle, Skive, Frederiksværk, Ølstykke, Svendborg, Roskilde, Skanderborg, Vordingborg, Hjørring, Birkerød, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Brønderslev, Lillerød, Struer, Haderslev, Herlev, Rødovre, Randers, Hedensted, Gladsaxe, Aarhus, Middelfart, Lyngby, Aabenraa, Gentofte, Holstebro, Nørresundby, Tårnby, Solrød Strand, Esbjerg, Højbjerg, Værløse, Lystrup, Ringsted, Søborg, Korsør, Rudersdal, Tilst, Fredericia, Hvidovre, Helsingør, Grenaa, Ballerup, Horsens, Frederiksberg, Ishøj, Thisted, Hørsholm, Frederikssund, Slagelse, Rønne, Vanløse, Silkeborg, Jyllinge, Allerød, Hillerød, Herning, Taastrup, Charlottenlund, Odense, Kalundborg, Glostrup, Brønshøj, Varde, Holbæk, Vallensbæk, Stenløse, Nakskov, Ikast, Farum, Virum, Hedehusene, Brøndby, Dragør, Haslev, Aalborg, Odder, Risskov, Frederikshavn, Næstved, Nyborg, Kokkedal, Sønderborg, Hobro, Køge, København, Greve, Brabrand, Albertslund, Nærum, Kolding, og Valby, .

Click-and-collect for varmepistol på gas er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland).

Når man ser på tallene fremstår det klart, at online shoppere ofte søger for eksempel varmepistol på gas online og varmepistol på gas priser. Derudover oplever man ofte online shoppere søge fx billig varmepistol på gas, køb varmepistol på gas og varmepistol på gas tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Få rabat på varmepistol på gas

Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for alle og enhver at sammenholde priser på billige varmepistol på gas online i blandt diverse netshops, og derfor har adskillige internet outlets været tvunget til at formindske prisen på varmepistol på gas voldsomt, og i øvrigt præstere billig fragt.

Det kan dog trods alt blive profitabelt at efterse nogle enkelte webbutikker efter udsalg og tilbud på varmepistol på gas online før du shopper, således at du er sikret at indhente den billigste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man må imidlertid være klar over, at når en butik på nettet udbyder billige varmepistol på gas online på tilbud til en pris der kan virke ekstraordinært letkøbt, bør det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig shop. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en lovbestemmelse, hvilket garanterer folk overfor uægte online outlets.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil dække omkostningerne til varmepistol på gas i flere bidder. Dette fås typisk ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt søger blandt andet billig varmepistol på gas og varmepistol på gas tilbud. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge for eksempel køb varmepistol på gas, varmepistol på gas online og varmepistol på gas priser.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot byder på super fremragende muligheder for at se nærmere på forskellige aktuelle forbrugeres betragtninger og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemgår online webshoppens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige varmepistol på gas online.

Facebook resulterer i også en række fantastiske genveje til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. I øvrigt ser vi mange internet virksomheder som gør det muligt at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel må tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige varmepistol på gas online i en internet webshop kan man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, særligt med de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere om e-handlen er e-mærket medlem, siden det typisk er en indikator for at e-handlen overholder dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren jævnligt vurderes af fagfolk der behersker retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til bistand, hvis du får besvær som følge af din bestilling af varmepistol på gas. Endvidere går vi ind for at du er vidende om de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af varmepistol på gas online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden benytter.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man permanent gemmer ens kvittering, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af varmepistol på gas, uagtet om man har bestilt ved Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Kim gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Inger B gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Camilla T gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Søren N gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot frembringer ret ønskværdige løsninger til at bese en stor gruppe andre brugeres betragtninger og af den grund anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet webshoppens vurderinger før du bestiller billige varmepistol på gas online. Facebook fører til lige så vel rigtig sikre metoder til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed.
2Den mest prisbevidste form for levering vil altid være at hente ordren selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved online butikkens bopæl. Den leveringsmulighed kan være virkelig vigtig hvis du har behov for varmepistol på gas fluks. Alternativt så sikrer indtil flere netbutikker fragtfri levering, men typisk kræves det at der bestilles for en fastsat sum.
3Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en bestemmelse, der værner køber imod uægte webshops. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du agter at betale omkostningerne over en længere periode.
4En hel del online firmaer yder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til varmepistol på gas. En der er meget almindelig er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo virkelig fleksibel, samt ofte også den mindst kostelige slags levering.
5Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmepistol på gas hos forskellige internet foretagender, og på grund af dette lover massevis af netshops levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være profitabelt at udforske visse online butikker efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at indhente den laveste pris.
6Leveringsdygtigheden er vældig vigtig om man står og skal bruge varen om kort tid, så herved er det helt afgørende at du tjekker den forventede leveringstid for varmepistol på gas. En række forretninger på nettet giver billig 1 dags levering på de fleste af deres varer, som imidlertid er betinget af at ordren placeres forinden et angivent tidspunkt.
7Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online butikken er e-mærket, da det er et fingerpeg om at netshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at online forhandleren rutinemæssigt gennemses af eksperter der har megen viden om retningslinjerne. Før nogen køber billige varmepistol på gas på en internet shop kunne man til hver en tid sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser.
8Før folk køber billige varmepistol på gas i en butik på nettet behøver man egentlig læse webshoppens handelsbetingelser, men det er tit ikke specielt ophidsende. Tilsvarende støtter vi at køber er obs på de mest betydningsfulde vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige varmepistol på gas online, eksempelvis hvilken returpolitik internet webshoppen tilsikrer.
9En række online varehuse frembyder portofri levering på varmepistol på gas, men for det meste kræver det at der handles for et konkret beløb. Alternativt kunne du tage den mest betalelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Løsningen er tit også ret overkommelig. Den mest billige leveringstype er unægtelig at hente produkterne selv.