Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Mere info
Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot varmepistol på batteri.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er særligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring varmepistol på batteri.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige varmepistol på batteri hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har du adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne nu og her.
De store byggekæder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af varmepistol på batteri online.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber varmepistol på batteri online fra deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet producerer selv de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en bedre pris.
En masse nichefokuserede webshops er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det formår de at yde ekstremt konstruktiv vejledning fra personale med ekspertviden i netop varmepistol på batteri.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

varmepistol på batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

varmepistol på batteri jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

varmepistol på batteri bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

varmepistol på batteri silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har adgang til en hel del guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget gavnlig oplysning, i særlig grad ifald man bruger engelske søgeord.
2Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må sammensætte en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
3Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer indkøbt forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du kan lave en simpel oversigt med alt det som er nødvendige, og så gennemgå hver eneste ting, hvormed du er sikker på at alt er klar.
4Man skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være meningsfuldt at du har værktøjet til rådighed idet du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
5Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan være en god idé at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge udgiften ved hver enkelt.
6Man kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås ifald byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
7Det anbefales at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt ved større byggeopgaver. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8For opgaver udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag bør du løbende se prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde dit omfattende projekt.
9Der kommer jævnligt uforudsete problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor vil det være vigtigt at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
10Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm som hjælp mod potentielle uheld. Det er smart at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
11Forud for at du starter dit byggeprojekt må det være ganske fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det kan give mening at tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en ekspert til noget af det. Forudsat at du anskaffer professionel assistance er det fordelagtigt at få en pris fra forskellige leverandører.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

De fleste butikker på nettet yder nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til varmepistol på batteri. Den mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig enkel, samt tit ydermere den mest billige leveringsmulighed.

Du burde tillige beslutte dig for at få produkterne bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig oftest en sjat mere bekostelig, men omvendt ualmindeligt let ved køb af varmepistol på batteri online. Den mest billige leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på varmepistol på batteri er rigtig væsentlig i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det virkelig centralt at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato for varmepistol på batteri. En stor portion e-forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, men som imidlertid står og falder med at handlen laves forinden et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne distribueret før logistikmedarbejderne har fyraften.

En række internet shops lover levering uden gebyr på varmepistol på batteri online, men i reglen er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Alternativt må man vælge den mest billige leveringsmanér, der oftest vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

En række netbutikker udlover afhentning hvor du køber billig varmepistol på batteri hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af varmepistol på batteri i følgende byer:

Ballerup, Slagelse, Vanløse, Søborg, Højbjerg, Esbjerg, Kokkedal, Værløse, Frederiksberg, Frederikssund, Nørresundby, Vejle, Lystrup, Solrød Strand, Hedensted, Middelfart, Herlev, Thisted, Rudersdal, Nyborg, Grenaa, Kalundborg, Skanderborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Charlottenlund, Struer, Hørsholm, Holstebro, Nærum, Hjørring, Varde, Odense, Næstved, Hvidovre, Nykøbing Falster, Dragør, Rønne, Horsens, Ikast, Taastrup, København, Randers, Rødovre, Farum, Aarhus, Vordingborg, Aabenraa, Haderslev, Risskov, Lyngby, Lillerød, Helsingør, Fredericia, Svendborg, Brønshøj, Virum, Brabrand, Nakskov, Viborg, Roskilde, Ringsted, Tårnby, Frederikshavn, Skive, Sønderborg, Valby, Aalborg, Hobro, Gladsaxe, Gentofte, Brønderslev, Greve, Vallensbæk, Hedehusene, Stenløse, Albertslund, Korsør, Silkeborg, Allerød, Birkerød, Ølstykke, Herning, Jyllinge, Haslev, Brøndby, Ishøj, Tilst, Holbæk, Kolding, Glostrup, Hillerød, Odder, og Køge, .

Afhentning ift. varmepistol på batteri er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ved kig i søgedata står det markant, at netshoppere tit leder efter blandt andet køb varmepistol på batteri og varmepistol på batteri priser. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis varmepistol på batteri tilbud, varmepistol på batteri online samt billig varmepistol på batteri, plus de store byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på varmepistol på batteri

Det har vist sig at være super ukompliceret for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige varmepistol på batteri online fra flere internet virksomheder, og følgelig har utallige internet selskaber i Danmark været presset til at at sænke prisniveauet på varmepistol på batteri helt i bund, og i øvrigt yde billig levering.

Men det kan imidlertid vise sig rentabelt at undersøge diverse internet shops i Danmark efter tilbud på varmepistol på batteri online inden du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du skal bare være årvågen med, at i tilfælde af at en butik på nettet udlover billige varmepistol på batteri online til salg for en pris der anses for utopisk lav, så bør det tit være et tegn på en fup butik. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af en orden, der hjælper kunden overfor falske internet foretagender.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil betale regningen på varmepistol på batteri i flere bidder. Det foreslåes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk søger fx varmepistol på batteri priser og varmepistol på batteri online. Derudover oplever vi typisk internet shoppere lede efter fx varmepistol på batteri tilbud, billig varmepistol på batteri samt køb varmepistol på batteri.

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot tilbyder dig ultra fremragende chancer for at blive klogere på en række aktuelle konsumenters oplevelser og derfor er det klogt, at du besigtiger online butikkens ratings forinden du shopper billige varmepistol på batteri online.

Facebook tilbyder dig ydermere ganske sikre løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Her er der en del firmaer på nettet hvor folk kan udforme en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige varmepistol på batteri online i en internet forhandler burde de faktisk tage stilling til virksomhedens regler, men det er typisk en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemt alternativ er at undersøge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, da det er et fingerpeg om at e-forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, og at online shoppen løbende føres tilsyn med af fagfolk som er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til opbakning, ifald du får udfordringer som følge af dit indkøb af varmepistol på batteri. Desuden er det en hjælp at køber er obs på de mest centrale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af varmepistol på batteri online, som for eksempel den ombytningsret netshoppen bruger.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, så man senere kan bevidne bestillingen af varmepistol på batteri, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark eller Harald Nyborg.

Ole gav 5 stjerner

Har handlet der før

Marianne Hansen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Anne N gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Pia Kristensen gav 4 stjerner

Nemt køb

9 tips til internetshopping
1Det er i dag rigtig praktisk for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige varmepistol på batteri på forskellige e-shops, og på grund af dette lover langt de fleste netshops billig fragt. Det kan dog immervæk være lønsomt at checke nogle enkelte e-forretninger efter billige priser før du handler, sådan at du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
2Den billigste mulighed for levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket afhænger af at du er med kort afstand til e-firmaets bopæl. Den mulighed for levering er usædvanlig bestemmende hvis man behøver varmepistol på batteri straks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte butikker på nettet fragtfri levering, men i reglen gælder det kun hvis der købes for en fastsat sum.
3En hel del butikker på nettet tilbyder nu til dags mange forskellige billige løsninger til levering til varmepistol på batteri. En af dem der er mest anvendt er i vore dage afhentningssteder, og så afhenter du blot din pakke lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo ret gnidningsløs, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.
4En række e-handler i Danmark frembyder billig levering på varmepistol på batteri, men oftest er det så præmissen at du bestiller for en fastsat sum. Alternativt kan du udvælge den mindst kostelige leveringsmodel, som gerne er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Den er gennemsnitligt også ekstremt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Leveringsdygtigheden kan være ekstremt bestemmende forudsat vi behøver ordren lige om lidt, og af den grund er det tydeligvis klogt at vi undersøger leveringstidspunktet for varmepistol på batteri. En stor portion webshops stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange produkter, men som imidlertid er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastsat tidspunkt.
6Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en orden, der dækker os overfor uoprigtige webbutikker. Alternativt burde du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere pengene over en længere periode.
7Trustpilot medfører faktisk fortræffelige muligheder for at fortolke flere nuværende forbrugeres reflektioner og på grund af dette foreslår vi, at du betragter internet firmaets ratings før du handler billige varmepistol på batteri online. Facebook forærer dig ydermere en række stabile chancer for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
8Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en antydning af at e-firmaet lever op til de danske retningslinjer, foruden at internet shoppen ofte tilses af sagkyndige der kender de gældende bestemmelser. Forinden nogen handler billige varmepistol på batteri på en webshop kunne de for at være på den sikre side skimme webbutikkens handelsaftale.
9Inden folk køber billige varmepistol på batteri hos en e-forhandler bør de sådan set gennemse virksomhedens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. For øvrigt slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der er gældende for shopping af billige varmepistol på batteri online, eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken bruger.