Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot varmepistol med termostat.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige varmepistol med termostat alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode tilbud, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge forretningens regler.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af varmepistol med termostat.
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i det meste af landet, og derigennem har man tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De store byggekæder forhandler varer fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af varmepistol med termostat online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du gode tilbud.
Hovedparten af online nichebutikker er specialister i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Derfor kan du forvente ekstremt kompetent vejledning fra personale som er specialister i lige præcis varmepistol med termostat.
Diverse niche webshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber varmepistol med termostat online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

varmepistol med termostat jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmepistol med termostat silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmepistol med termostat harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmepistol med termostat bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer ofte uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med krævende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå i mål.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med din byggeproces. Du skal nedskrive en velovervejet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver strategien.
3For byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge vejrmeldingerne i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
4Man bør aldrig nogensinde mangle udstyr. Det kan vise sig at være afgørende at have det til rådighed inden du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
5Måske det viser sig essentielt at du har de påkrævede materialer klar forinden du indleder projektet. Du kunne nedskrive en overskuelig liste hvorpå der noteres det du får brug for, og så gennemgå materialerne, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
6Du kan overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel er det lukrativt at få tilbud fra diverse foretagender.
7Det er meningsfuldt at have et regnskab for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være en fordel at notere hver eneste udgift, hvorefter man bør indsamle ens omkostning ved dem enkeltvis.
8Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ved væsentlige projekter. Omfattende projekter behøver mere end en person. Derudover er det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9I god tid inden at du indleder byggeriet må det være ekstremt centralt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Der findes en hel række hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder meget konstruktiv info, ikke mindst ifald du skriver søgeordene på engelsk.
11Du skal på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
12Du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Det kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del e-handler udlover efterhånden et bredt udvalg af billige muligheder for levering til varmepistol med termostat. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne den dag der passer dig. Leveringsformen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt tit også den mest betalelige leveringsudgave.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få pakken bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver for det meste en tand mere omkostningsfuld, men desuden ret smertefri ift. varmepistol med termostat online. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du bor lige ved online forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på varmepistol med termostat kan i nogle tilfælde være ultra vigtig ifald vi absolut skal bruge pakken med det samme, så herved er det ret så meningsfuldt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på varmepistol med termostat. De fleste internet butikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men det stiller krav om at bestillingen realiseres inden et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne skippet afsted forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Nogle få webbutikker byder på fri fragt på varmepistol med termostat online, men for det meste stiller det krav om at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt skulle du overveje den billigste fragtmulighed, hvilket ofte vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig varmepistol med termostat online og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus. De yder eksempelvis click-and-collect på varmepistol med termostat i disse byer:

Aabenraa, Nørresundby, Køge, Glostrup, Frederiksværk, Hørsholm, Lyngby, Farum, Charlottenlund, Ikast, Vejle, Helsingør, Randers, Næstved, Rønne, Hedehusene, Holstebro, Taastrup, Højbjerg, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Virum, Nærum, Valby, Vordingborg, Hvidovre, Dragør, Silkeborg, Brønshøj, Ølstykke, Værløse, Frederiksberg, Odense, Middelfart, Hedensted, Ballerup, Holbæk, Sønderborg, Skanderborg, Greve, Herning, Varde, Roskilde, Lillerød, Risskov, Horsens, Fredericia, Kalundborg, Kolding, Lystrup, Struer, Svendborg, Viborg, København, Hillerød, Esbjerg, Frederikshavn, Nakskov, Tilst, Slagelse, Skive, Albertslund, Solrød Strand, Korsør, Rødovre, Hjørring, Aarhus, Jyllinge, Stenløse, Kokkedal, Birkerød, Grenaa, Thisted, Tårnby, Brabrand, Ringsted, Odder, Haslev, Gentofte, Hobro, Nyborg, Vallensbæk, Brøndby, Rudersdal, Allerød, Gladsaxe, Brønderslev, Herlev, Vanløse, Aalborg, Søborg, Ishøj, Frederikssund, og Haderslev, .

Klik-og-hent for varmepistol med termostat er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet varmepistol med termostat priser og varmepistol med termostat tilbud. Vi ser derudover tit internet shoppere søge efter blandt andet køb varmepistol med termostat, billig varmepistol med termostat samt varmepistol med termostat online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Få den bedste pris på varmepistol med termostat

Det er efterhånden yderst fremkommeligt for os alle at sammenholde priser på billige varmepistol med termostat online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og altså har mange online shops ikke kunne lade være med at sænke salgspriserne på varmepistol med termostat voldsomt, og i øvrigt frembyde fragt uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk blive lukrativt at efterprøve nogle få internet forhandlere efter udsalg og tilbud på varmepistol med termostat online inden du køber, således at man er sikret at antage den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Du skal ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en webshop tilbyder billige varmepistol med termostat online på tilbud til en pris som kan ses som umådelig letkøbt, kan det ofte være et faresignal om en uoprigtig e-forhandler. Kortkøb er dog dækket ind under et regulativ, hvilket redder en overfor snydagtige netshops.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere prisen på varmepistol med termostat senere. Dette fås ofte ved nicheforhandlere, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ved kig i data fremstår det markant, at folk typisk efterspørger fx billig varmepistol med termostat og varmepistol med termostat tilbud. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. varmepistol med termostat priser, køb varmepistol med termostat og varmepistol med termostat online.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot fremskaffer i højeste grad troværdige løsninger til at gennemgå mange eksisterende kunders erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du studerer e-handlens omtaler før du færdiggør din shopping med billige varmepistol med termostat online.

Facebook medfører for øvrigt ret fornemme genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk forhandlere på nettet som tilbyder folk at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, som desuden bør anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige varmepistol med termostat online hos en e-handler behøver de i reglen sætte sig ind i webshoppens betingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, især på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Et alternativt forslag er at se om internet virksomheden er e-mærket medlem, som kan være et tegn på at webshoppen respekterer de danske regler, og at internet shoppen undertiden overvåges af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, såfremt du får besvær i forbindelse med din handel med varmepistol med termostat. Derudover kan det være til hjælp at kunden er påpasselig med de primære retningslinjer i forbindelse med bestillingen af varmepistol med termostat online, som fx hvilken returpolitik online webshoppen tilsikrer.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af varmepistol med termostat, uagtet om man køber ved Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jens Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Pia I gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte T gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo ualmindeligt ukompliceret for os alle at søge information om priser online på billige varmepistol med termostat i blandt diverse internet shops, og derved lover masser af online firmaer billig fragt. Det kan imidlertid være profitabelt at besigtige enkelte forhandlere på nettet efter billige priser inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
2Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det burde være et signal om at online virksomheden accepterer gældende dansk lovgivning, udover at online forretningen regelmæssigt efterses af fagmænd som mestrer lovene på området. Inden folk bestiller billige varmepistol med termostat hos en e-forretning behøver de altid overveje e-butikkens forretningsaftale.
3Den mest betalelige fragtmetode vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du befinder dig i kort afstand af e-handlens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ret relevant om du behøver varmepistol med termostat øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en hel del netbutikker gratis fragt, men i de fleste tilfælde kræves det at der aftages for en præcis sum.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret så vigtig forudsat man absolut skal bruge din ordre om få sekunder, og med det formål er det utvivlsomt essentielt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt ved varmepistol med termostat. Flere outlets på nettet annoncerer billig 1 dags levering på en hel del produkter, der dog afhænger af at ordren lægges før et givent klokkeslæt.
5Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en forordning, der assisterer dig imod uærlige outlets på nettet. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du vil betale prisen ude i fremtiden.
6Enkelte e-forretninger i Danmark byder på billig levering på varmepistol med termostat, men tit kun hvis man indkøber for en bestemt sum. Derudover burde du vælge den mest prisbevidste leveringsform, som tit er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted. Den er i mange tilfælde endvidere vældig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmetode er unægtelig selv at hente produkterne.
7Forinden folk shopper billige varmepistol med termostat på en e-shop behøver de i virkeligheden sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit et omfattende projekt. Desuden støtter vi at køber er vaks omkring de primære vedtægter der kan influere på handlen med billige varmepistol med termostat online, eksempelvis hvilken returneringsret webshoppen kører med.
8Trustpilot genererer super hensigtsmæssige chancer for at beskue forskellige tidligere brugeres betragtninger og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker online forhandlerens omtaler forinden du køber billige varmepistol med termostat online. Facebook frembringer ligeledes ganske solide genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed.
9Mange online varehuse yder nu om dage en række forskellige billige leveringsmodeller til varmepistol med termostat. Den mest almindelige er lige nu afhentningssteder, som gør at du kan hente dine nye varer præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig særligt enkel, samt desuden ligeledes den prisbilligste mulighed for levering.