Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Mere info
Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige varmepistol 18v hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på lave priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af varmepistol 18v.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot varmepistol 18v.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har mange tilbuddet om at handle online og hente produkterne personligt. Hermed har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder samler produkter fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af varmepistol 18v online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du en billig pris.
Diverse niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo forventes det at du får endnu mere god assistance fra folk der er eksperter i lige præcis varmepistol 18v.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller varmepistol 18v online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

varmepistol 18v silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmepistol 18v bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

varmepistol 18v harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmepistol 18v jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problematikker når det gælder større opgaver, og herved viser det sig væsentligt at man har afsat god tid i tidsplanen, så man føler sig selvsikker på at nå i mål.
2Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at sammensætte en struktureret agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter planen.
3Det er en god idé at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggeprocesser. Omfattende ombygninger kræver flere folk. Ydermere er det bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Det er betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går til værks med håndværket. Du kan forfatte en simpel oversigt med alt det der bliver brug for, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
5Du skal på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm som sikring mod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
6Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man hvis byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet har positiv betydning for naturen.
7Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør tjekke billige priser på dem en ad gangen.
8Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med enormt meget nyttig information, navnligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
9For udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Af den grund skal du løbende tjekke vejrforudsigelserne i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med dit avancerede byggeprojekt.
10Man skal nødig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det være fordelagtigt at have værktøjet klar til brug idet du igangsætter arbejdet. Du bør huske at medregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Længe før du indleder byggeriet kan det blive meget centralt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Hvis du ønsker hjælp fra en professionel er det fornuftigt at få tilbud fra diverse virksomheder.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En række online varehuse foreslår til alt held et hav af forskellige billige former for levering til varmepistol 18v. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig særdeles ukompliceret, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsform.

Du burde derudover forsøge at vælge afsending til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver godt nok et hak mindre billig, men endda ret simpel ift. varmepistol 18v online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du lever i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på varmepistol 18v kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel hvis vi står og skal bruge produkterne lige om lidt, så herved er det faktisk essentielt at du gransker den forventede leveringsdato for varmepistol 18v. Temmelig mange e-forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et besluttet tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Visse e-forretninger i Danmark lover fragt uden gebyr på varmepistol 18v online, men ofte er det forudsat at der handles for en konkret sum. Derudover burde man udvælge den mest billige mulighed for levering, som oftest er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

De fleste netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig varmepistol 18v på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på varmepistol 18v i disse byer:

Aalborg, Brøndby, Frederiksværk, Søborg, Næstved, Herning, Roskilde, Frederikssund, Svendborg, Silkeborg, Ølstykke, Valby, Højbjerg, Odder, Haslev, Thisted, Stenløse, Gladsaxe, Nørresundby, Ishøj, Hjørring, Rødovre, Holstebro, Risskov, Virum, Tårnby, Greve, Nakskov, Solrød Strand, Dragør, Nærum, Nyborg, Allerød, Vanløse, Åbyhøj, Ikast, Lyngby, Farum, Varde, Køge, Brønshøj, Haderslev, Sønderborg, Viborg, København, Gentofte, Nykøbing Falster, Helsingør, Hvidovre, Esbjerg, Odense, Brønderslev, Kalundborg, Fredericia, Slagelse, Skive, Ballerup, Struer, Herlev, Holbæk, Korsør, Frederikshavn, Randers, Lillerød, Kolding, Grenaa, Hobro, Frederiksberg, Rudersdal, Middelfart, Hørsholm, Aarhus, Ringsted, Vejle, Glostrup, Brabrand, Skanderborg, Jyllinge, Hedehusene, Charlottenlund, Aabenraa, Værløse, Vordingborg, Vallensbæk, Tilst, Kokkedal, Hillerød, Albertslund, Horsens, Taastrup, Rønne, Birkerød, Lystrup, og Hedensted, .

Click-and-collect ift. varmepistol 18v er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når der ses på tendenserne står det klart, at folk ofte leder efter blandt andet varmepistol 18v priser og billig varmepistol 18v. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter for eksempel varmepistol 18v online, varmepistol 18v tilbud og køb varmepistol 18v, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Få rabat på varmepistol 18v

Det er efterhånden meget smertefrit for alle og enhver at vurdere tilbud på billige varmepistol 18v online hos flere e-shops, og af den grund har de fleste internet webshops ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på varmepistol 18v eftertrykkeligt, og derudover frembyde fragtfri levering.

Dog kan det imidlertid blive lønnende at kontrollere flere forhandlere på nettet efter tilbud på varmepistol 18v online forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør blot ikke glemme, at såfremt en butik udlover billige varmepistol 18v online til salg for en udsalgspris der kan ses som besynderligt beskeden, kan det tit være et kendetegn på en bedragerisk e-handler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under en ordning, som beskytter køberen overfor falske internet firmaer.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du higer efter at dække regningen på varmepistol 18v over en periode. Det foreslåes typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig varmepistol 18v og varmepistol 18v online. Foruden dette oplever man tit folk kigge efter bl.a. varmepistol 18v priser, køb varmepistol 18v samt varmepistol 18v tilbud.

Udforsk nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i temmelig passelige chancer for at gennemsøge en længere række eksisterende konsumenters vurderinger og på grund af dette er det smart, at du efterforsker internet butikkens omtaler forinden du handler billige varmepistol 18v online.

Facebook resulterer i for øvrigt flere sikre metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed. Desuden møder vi en del online butikker som giver kunderne mulighed for at frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde kan bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige varmepistol 18v online hos en internet butik behøver man utvivlsomt sætte sig ind i virksomhedens regler, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at granske om online webshoppen er e-mærket, fordi det bør være et fingerpeg om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at online forhandleren rutinemæssigt monitoreres af eksperter som er inde i de gældende regulativer.

Dette er en god lejlighed til støtte, ifald du oplever besvær med dit køb af varmepistol 18v. Dertil slår vi et slag for at køber er vaks omkring de mest aktuelle forhold der har indflydelse på bestillingen af varmepistol 18v online, som eksempelvis hvilken returret butikken anvender.

Derfor er det tilmed relevant, at man til enhver tid beholder sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne påvise købet af varmepistol 18v, uafhængig af om man har handlet ved Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Jem og Fix.

Birthe E gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Thomas Poulsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Karen Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lars gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Antal dages levering er super essentiel ifald du skal bruge ordren omgående, så herved er det jo klogt at vi studerer tidshorisonten for levering for varmepistol 18v. En stor portion butikker på nettet yder billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, men som imidlertid nødvendiggør at der bestilles forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Mange online firmaer giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til varmepistol 18v. Den mest populære er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt bekvem, og mange gange ydermere den prisbilligste fragtmetode.
3Det er jo ultra smart for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige varmepistol 18v fra forskellige webshops, og derfor præsterer masser af internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at besigtige et par forskellige webshops efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
4En hel del internet selskaber byder på billig levering på varmepistol 18v, men typisk er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb. Alternativt kan du overveje den billigste leveringsmetode, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Muligheden viser sig desværre ydermere usædvanlig problemfri. Den mest billige leveringsmåde er uden tvivl selv at hente pakken.
5Forud for at nogen handler billige varmepistol 18v i en online virksomhed kan de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsbetingelser, men det er ofte ikke super interessant. Tilsvarende stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest vitale forhold i forbindelse med købet af billige varmepistol 18v online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen har.
6Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en anordning, som støtter folk imod snydagtige internet foretagender. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere prisen af flere omgange.
7Trustpilot præsterer evigt passende muligheder for at kigge på en længere række tidligere kunders domme og herved anbefaler vi, at du eftersøger online firmaets kritik forud for at du shopper billige varmepistol 18v online. Facebook yder lige så vel absolut troværdige chancer for at få kendskab til online butikkens kundefokus.
8Vi foreslår generelt at efterse om e-handlen er e-mærke godkendt, som skulle være et kendetegn for at internet firmaet respekterer dansk lovgivning, og at online shoppen en gang i mellem revideres af eksperter som kender de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige varmepistol 18v i en butik kan de i virkeligheden tyde e-butikkens forretningsvilkår.
9Den billigste type af levering vil altid være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du befinder dig tæt på internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig super essentiel når vi absolut skal bruge varmepistol 18v med det samme. Alternativt så garanterer en række internet varehuse fragt uden gebyr, men for det meste er det så præmissen at du bestiller for et fastslået beløb.