Master Varmekanon B65-19KW
6.260 kr.
Mere info
Master Gasvarmekanon BLP16-16KW
2.275 kr.
Mere info
Varmekanon Kgk V40 infrarød
17.995 kr.
Mere info
Varmekanon Mizar 40 Sort
5.998 kr.
Mere info
Varmekanon Mizar 30
6.123 kr.
Mere info
Varmekanon med skorsten KGK Antares 30
11.998 kr.
Mere info
Varmekanon KGK Antares 50
13.500 kr.
Mere info
Varmekanon Mizar 20
5.248 kr.
Mere info
MASTER varmekanon BV 77 E
8.495 kr.
Mere info
Master varmekanon B150CED
7.498 kr.
Mere info
Master gasvarmekanon BLP33ET
3.498 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring varmekanon.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de kendte byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt produktudvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot varmekanon.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige varmekanon fra byggemarked til byggemarked. En del har de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af varmekanon online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne mulighed for at købe online og hente produkterne personligt. Dermed har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
En masse små butikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller varmekanon online på deres side.
Flertallet af specialiserede webshops ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du forvente ekstremt gavnlig sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis varmekanon.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
varmekanon harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmekanon jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

varmekanon bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

varmekanon silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud kræver dermed at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
2Du bør nødig mangle grej. Tit vil det vise sig strategisk at du har værktøjet klar idet du indleder arbejdet. Det er desuden en fordel at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Der viser sig jævnligt pludselige vanskeligheder når det handler om store opgaver, og derfor kan det vise sig vigtigt at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål.
4Det kan blive aktuelt at have alle materialer til disposition i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du bør udarbejde en simpel huskeliste som indeholder hver eneste ting du skal bruge, og dernæst gennemgå listen, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
5I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt er det højst betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Det kan vurderes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en professionel til dele af det. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at hente en pris fra forskellige entreprenører.
7Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ift. omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere personer. Desuden bør det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør udarbejde en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
9Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har professionel assistance.
10Du finder en overflod af artikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv info, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
11For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du tit tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
12Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være fordelagtigt at tage noter til alle omkostninger, og herefter indsamle ens købspris for dem én og én.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

Adskillige firmaer på nettet tildeler i vore dage flere billige leveringsløsninger til varmekanon. En af de populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo i høj grad simpel, og tit ligeledes den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få varerne sendt til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver til tider en lille smule mere pebret, men samtidig ret så enkel ved køb af varmekanon online. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær online webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på varmekanon er særligt vital såfremt du skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det særdeles aktuelt at vi checker den forventede leveringstid på varmekanon. Adskillige internet virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men det tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer klargjort før de logistikansatte drager hjemad.

En række byggeforretninger garanterer fragt uden beregning på varmekanon online, men ofte påkræves det at du indkøber for en konkret pris. Ellers skulle man foretrække den mest letkøbte leveringstype, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

Mange kæder giver afhentning hvor du bestiller billig varmekanon online men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på varmekanon i følgende områder:

Holbæk, Tilst, Aalborg, Kokkedal, Højbjerg, Horsens, Farum, Glostrup, Roskilde, Køge, Tårnby, Værløse, Helsingør, Taastrup, Esbjerg, Hillerød, Herning, Frederiksværk, Nørresundby, Rønne, Ringsted, Næstved, Rødovre, Lillerød, Valby, Greve, Kolding, Jyllinge, Hørsholm, Odense, Lystrup, Hobro, Brønderslev, Nærum, Solrød Strand, Virum, Birkerød, Risskov, Viborg, Ikast, Hedehusene, Frederikssund, Dragør, Middelfart, Thisted, Aabenraa, Randers, Hvidovre, Hjørring, Aarhus, Ballerup, Skanderborg, Lyngby, København, Charlottenlund, Svendborg, Allerød, Odder, Åbyhøj, Brabrand, Vanløse, Skive, Haderslev, Fredericia, Struer, Sønderborg, Holstebro, Vejle, Silkeborg, Hedensted, Varde, Grenaa, Albertslund, Ølstykke, Haslev, Brøndby, Brønshøj, Kalundborg, Korsør, Rudersdal, Vordingborg, Gentofte, Herlev, Søborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Gladsaxe, Slagelse, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Ishøj, Nyborg, Stenløse, og Nakskov, .

Klik-og-hent for varmekanon er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland).

Når man ser på data står det klart, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis varmekanon online og køb varmekanon. Vi ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. varmekanon tilbud, varmekanon priser og billig varmekanon, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Gode priser på varmekanon

Det er jo virkelig praktisk for forbrugerne at finde de laveste priser på billige varmekanon online på diverse e-handler, og for det har utallige online varehuse fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på varmekanon helt i bund, og derudover love fragt uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at prøve et par internet shops i Danmark efter tilbud på varmekanon online inden du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal blot være klar over, at i tilfælde af at en webbutik frembyder billige varmekanon online for en salgspris der anses for enormt attraktiv, kan det mange gange være et kendetegn på en uægte online forretning. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af en ordning, hvilket passer på folk imod snydagtige internet virksomheder.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre regningen på varmekanon af flere omgange. Dette fås normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4 og Stark.

Når der ses på søgedata bliver det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx varmekanon priser og varmekanon tilbud. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere kigge efter fx køb varmekanon, varmekanon online og billig varmekanon.

Se nærmere på tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører relativt værdifulde muligheder for at kontrollere flere eksisterende brugeres domme og herved er det smart, at du eftergår netshoppens omtaler før du bestiller billige varmekanon online.

Facebook byder på tillige en række pæne løsninger til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere bør tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige varmekanon online hos en netshop kan de til hver en tid overveje e-butikkens handelsvilkår, dog er det typisk ikke videre spændende, særligt ved de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Alternativet kan derfor være at tjekke om e-shoppen er e-mærket medlem, fordi det kan være en sikring om at netshoppen opfylder de gældende danske regler, tillige med at shoppen jævnligt overværes af sagkyndige der kender de gældende love.

Desuden giver det dig lejlighed til at få hjælp, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af varmekanon. I øvrigt er det klogt at du er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af varmekanon online, f.eks. hvilken returneringsret online forhandleren bruger.

Derfor er det tillige relevant, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af varmekanon, uagtet om man handler fra Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller 10-4.

Niels I gav 5 stjerner

Alt var i orden

Hans I gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Henrik gav 5 stjerner

God til prisen

Inger gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du befinder dig nærved internet butikkens hjemsted. Den leveringsudgave er selvfølgelig rigtig bestemmende i tilfælde af at vi mangler varmekanon inden for få dage. Alternativt så yder nogle internet firmaer fragt uden omkostninger, men i reglen kræves det at du aftager for en bestemt sum.
2Fragtperioden er særligt udslagsgivende hvis man mangler varen straks, så derfor er det naturligvis fornuftigt at vi studerer den estimerede leveringstid ved varmekanon. En del netshops i Danmark lover billig 1 dags levering på en lang række varer, men som ikke desto mindre kræver at ordren indsendes forinden et angivent tidspunkt.
3Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en lov, som støtter dig som køber imod svindlende internet forhandlere. Som et alternativ kan du overveje en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere prisen over flere uger.
4Trustpilot præsterer en række fine muligheder for at gennemrode en lang række øvrige forbrugeres kritik og på grund af dette kan det anbefales, at du kigger nærmere på e-butikkens bedømmelser inden du bestiller billige varmekanon online. Facebook præsterer tilsvarende visse anstændige løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed.
5Vi slår generelt et slag for at se om online forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en garanti for at online webshoppen anerkender de danske love, foruden at internet butikken regelmæssigt undersøges af specialister der er meget fortrolige retningslinjerne. Forinden nogen bestiller billige varmekanon på en e-shop burde man for at være sikker studere e-shoppens handelsaftale.
6Nogle e-firmaer præsterer fri fragt på varmekanon, men typisk forudsætter det at du indkøber for et fastslået beløb. Derudover skulle man tage den mest billige form for levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Muligheden er tit omvendt usædvanlig simpel. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
7Det er usædvanlig let for alle at søge information om priser online på billige varmekanon fra flere forretninger på nettet, og herved tilbyder flere webbutikker billig levering. Det kan dog alligevel være smart at kontrollere flere shops på nettet efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få den skarpeste pris.
8Forinden folk køber billige varmekanon på en e-shop kan de for at være på den sikre side studere webbutikkens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke super spændende. Herudover er det at foretrække at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der kan have betydning for købet af billige varmekanon online, eksempelvis den ombytningsrettighed webbutikken kører med.
9En masse online forretninger yder i øjeblikket flere billige fragttyper til varmekanon. En sikker vinder er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo særdeles ligetil, og mange gange ydermere den billigste mulighed for fragt.