Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Der er forskel på prisen på billige varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derved har man tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt tilmed have varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder køber varer fra flere nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort sortiment af varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber varmeblæser online på deres hjemmeside.
Diverse webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
En masse nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres varer, da de ikke sælger andet. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv vejledning fra personale som er specialister i netop varmeblæser.

akku, automatisk, batteridrevet, effektiv, elektrisk, energivenlig, genopladelig, gulv, hånd, håndholdt, industri, keramisk, kraftig, lille, lydløs, lydsvag, mini, mobil, opladelig, oscillerende, professionel, retro, solcelle, soldrevet, stor, støjsvag, trådløs, vandtæt, væghængt, vægmonteret, Bosch, Dewalt, dyson, Heatmax, Honeywell, Hugin, JO-EL, Leister, Makita, Master, Melissa, Nedis, OBH Nordica, Panasonic, Quigg, Raptor, Siemens, Wilfa, Würth, Zibro, 1000w, 12v, 1500w, 2 kw, 2000w, 200w, 220v, 230v, 24v, 3000w, 300w, 360 grader, 380v, 4 kw, 400v, 400w, 5 kw, 5000w, 500w, 50w, 600w, 700w, 9 kw, hvid, rød, aircondition, app, batteri, filter, fjernbetjening, gas, grader, olie, slange, solceller, termostat, timer, USB, wifi, batteri, el, gas, solceller, altan, autocamper, badeværelse, batteri, bil, bolig, brændeovn, båd, camping, campingvogn, cigarettænder, drivhus, el, garage, gas, gulv, haven, hus, indbygning, indendørs, kontor, kælder, lejlighed, loft, maling, olie, pejs, skur, sommerhus, stikkontakt, stue, stuen, telt, terrasse, traktor, udendørs, udestue, vand, væg, værelse, værksted, vådrum, ledning, strøm

Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

varmeblæser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har adgang til et stort udvalg af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget anvendelig viden, især ifald du leder på engelsk.
2Der kommer jævnligt ubelejlige problematikker ved krævende opgaver, og følgelig kan det vise sig afgørende at der er afsat nok plads i køreplanen, så man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
3Længe før du igangsætter dit byggeprojekt er det aldeles afgørende at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Du skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Typisk vil det være klogt at have udstyret parat idet du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt må du huske at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at liste en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver tidsplanen.
6Det kan vise sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til rådighed inden du starter byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig note hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og derefter gennemgå punkterne, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
7For projekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til udsigten ift. vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at regne i samme sekund som du er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
8Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er store byggerier. Enkelte ombygninger kræver flere mennesker. Derudover viser det sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
10Måske burde du overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal have assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du henter hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra flere selskaber.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være sundt at dokumentere hver enkelt udgift, og efterfølgende dokumentere billige priser på dem én efter én.
12Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv hjelm og sko som hjælp imod potentielle ulykker. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Mange internet handler udlover til alt held diverse forskellige billige fragtmuligheder til varmeblæser. Den mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig rigtig smart, samt endda desuden den billigste form for levering.

Du burde omvendt afveje for og imod at bestille pakken til levering til din adresse eller til din arbejdsplads. Den er som regel en tand mere pebret, men også ret gnidningsløs ved køb af varmeblæser online. Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, som jo kræver at du befinder dig nærved online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på varmeblæser kan være usædvanlig relevant hvis man står og skal bruge din ordre nu og her, og herved er det aldeles essentielt at vi tjekker leveringstiden på varmeblæser. Mange internet handler – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på deres primære varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem før et besluttet tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne klargjort forinden lagerpersonalet tager hjem.

Visse online firmaer garanterer fragt uden betaling på varmeblæser online, men undertiden er det så præmissen at der købes for et præcist beløb. Som alternativ må man vælge den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

En masse netbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig varmeblæser online og afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af varmeblæser i disse områder:

Vallensbæk, Lystrup, Dragør, Kokkedal, Kalundborg, Hørsholm, Glostrup, Hedehusene, Viborg, Nærum, Charlottenlund, Vordingborg, Svendborg, Holbæk, Silkeborg, Thisted, Korsør, Risskov, Virum, Farum, Tilst, Nyborg, Åbyhøj, Struer, Greve, Birkerød, Brønderslev, Helsingør, Brøndby, Hjørring, Varde, Ølstykke, Valby, Brønshøj, Jyllinge, Frederikshavn, Næstved, Grenaa, Taastrup, Haslev, Stenløse, Solrød Strand, Brabrand, Hedensted, Nakskov, Haderslev, Esbjerg, Odder, Nykøbing Falster, Skive, Lyngby, Herning, Hobro, Holstebro, Frederiksværk, Herlev, Vejle, Slagelse, Rudersdal, Hvidovre, Randers, Ringsted, Hillerød, Værløse, Horsens, Kolding, Tårnby, Ishøj, Nørresundby, Aabenraa, Højbjerg, København, Ikast, Lillerød, Gladsaxe, Vanløse, Gentofte, Albertslund, Fredericia, Frederiksberg, Køge, Aalborg, Frederikssund, Ballerup, Allerød, Roskilde, Rønne, Odense, Sønderborg, Middelfart, Søborg, Skanderborg, Aarhus, og Rødovre, .

Klik-og-hent af varmeblæser er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker typisk søger bl.a. varmeblæser priser og køb varmeblæser. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter bl.a. varmeblæser online, varmeblæser tilbud og billig varmeblæser, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Gode priser på varmeblæser

Det er i dag særdeles hensigtsmæssigt for folk at finde frem til tilbud på billige varmeblæser online fra flere internet outlets, og følgelig har mange internet foretagender ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på varmeblæser helt i bund, og derudover love gebyrfri levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at eftergå diverse internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på varmeblæser online inden du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Man skal trods alt være klar over, at såfremt en forhandler på nettet markedsfører billige varmeblæser online til en pris der anses for usædvanlig beskeden, så burde det tit være et tegn på en uægte webbutik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af et regelsæt, der assisterer folk imod fup internet foretagender.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale beløbet til varmeblæser senere. Dette fås som regel i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere tit søger efter eksempelvis billig varmeblæser og varmeblæser online. Man ser derudover typisk online shoppere søge bl.a. varmeblæser tilbud, køb varmeblæser samt varmeblæser priser.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot byder på tilpas passende genveje til at granske en lang række andre køberes bedømmelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eftergår internet firmaets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige varmeblæser online.

Facebook forærer dig lige så vel ganske troværdige muligheder for at få kendskab til online butikkens troværdighed. Desuden møder vi en del outlets på nettet hvor folk kan skrive en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige varmeblæser online i en e-handler kunne man utvivlsomt tyde deres forretningsaftale, det er dog tit ikke super interessant, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Et andet forslag kan være at undersøge hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være et sympol på at e-firmaet efterkommer de officielle regler, udover at netbutikken fra tid til anden undersøges af jurister der forstår lovgivningen.

Dette er desuden en god genvej til support, for så vidt du skulle få udfordringer med dit køb af varmeblæser. Ligeså anbefales det at kunden er vaks omkring de mest essentielle regler gældende for bestillingen af varmeblæser online, fx den ombytningsrettighed online shoppen lover.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan bevise købet af varmeblæser, hvad end man har bestilt fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Jesper M gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Mads gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Maria gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Christian Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle enkelte e-butikker lover fragt uden gebyr på varmeblæser, men oftest er det kun gældende hvis man shopper for en fastsat sum. Som alternativ skulle man vælge den mest betalelige form for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmuligheden er desværre desuden vældig smart. Den mest letkøbte leveringsmåde er uden tvivl at hente produkterne selv.
2Generelt anbefaler vi at kigge om internet forretningen er støttet af e-mærket, siden det kan være en indikator for at internet firmaet accepterer de danske love, samt at online butikken hyppigt tilses af eksperter der har ekspertise inden for reglementet på området. Før nogen shopper billige varmeblæser på en internet virksomhed burde de uden tvivl sætte sig ind i webbutikkens forretningsaftale.
3Antal dages levering kan være yderst vigtig forudsat vi mangler pakken inden for få dage, og med det formål er det relativt klogt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for varmeblæser. Flere online butikker garanterer billig 1 dags levering på flere produkter, men som imidlertid betinges af at ordren køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
4Forud for at nogen shopper billige varmeblæser i en online webshop burde man uden tvivl gennemgå webshoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke videre interessant. Dertil er det prisværdigt at kunden er obs på de vigtigste vedtægter der gælder for bestillingen af billige varmeblæser online, som fx hvilken byttepolitik internet webshoppen kører med.
5Det er efterhånden virkelig bekvemt for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser fra flere webshops, og på grund af dette garanterer langt de fleste online varehuse gebyrfri levering. Derfor kan det imidlertid blive lønsomt at se nærmere på forskellige online shops efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
6Den mest letkøbte fragttype vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den løsning står og falder med at du lever med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den leveringstype er super aktuel når man har brug for varmeblæser omgående. Alternativt så præsterer visse netbutikker gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt der købes for et præcist beløb.
7Trustpilot yder absolut fantastiske chancer for at besigtige mange andre køberes domme og derved kan det være til hjælp, at du gransker e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige varmeblæser online. Facebook indebærer endvidere egentlig fornemme løsninger til at få indsigt i online butikkens popularitet.
8Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en foranstaltning, hvilket skærmer folk overfor uærlige online forretninger. Som et alternativ kan du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at finansiere betalingen over en længere periode.
9Størstedelen af e-butikker tilbyder til alt held en hel del forskellige billige leveringstyper til varmeblæser. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtløsningen er altså særdeles enkel, samt oftest tillige den mindst kostelige form for fragt.