Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige varmeblæser uden strøm fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver de bedste priser, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af varmeblæser uden strøm.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke forretningens regler.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser uden strøm.
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre produkterne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har du valget om at bestille online og fragte materialerne selv. Derigennem kan du overveje at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser uden strøm online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som oftest er danske, måske endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber varmeblæser uden strøm online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du opleve super nyttig sparring fra personale med ekspertviden i netop varmeblæser uden strøm.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

varmeblæser uden strøm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser uden strøm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

varmeblæser uden strøm silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser uden strøm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især når det kommer til omfangsrige byggerier. Flere byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Du bør ikke fattes grej. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har det til rådighed før du påbegynder byggeriet. Glem ikke at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør være fordelagtigt at nedskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til beløbet for dem én efter én.
4Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
5Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt afgørende at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag må du løbende tage notits af vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med dit krævende projekt.
7Der kommer jævnligt pludselige hovedpiner i tilfælde med store projekter, og som følge heraf er det væsentligt at man har afsat en god portion plads i agendaen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
8Du kan finde stribevis af instruktioner og videoer via internettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse gavnlig information, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
9Måske burde du overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du vil benytte assistance fra en professionel er der penge at spare ved at modtage tilbud fra flere selskaber.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Forberedelse vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
12Det viser sig betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste som samler alt det du får brug for, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har styr på det.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Masser af internet shops tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige løsninger til levering til varmeblæser uden strøm. Den mest populære er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når der er tid til det. Metoden er altså meget let, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsversion.

Du burde endvidere foretrække at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragttypen bliver sædvanligvis en sjat dyrere, men omvendt yderst overkommelig ift. varmeblæser uden strøm online. Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket står og falder med at du befinder dig nærved internet selskabets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser uden strøm kan være særligt vigtig ifald vi behøver pakken nu og her, så derfor er det aldeles afgørende at du besigtiger tidshorisonten for levering for varmeblæser uden strøm. De fleste webshops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på næste hverdag på mange varer online, hvilket nødvendiggør at ordren laves inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få varerne ud af døren forinden de lageransatte drager hjemad.

Nogle få online webshops sikrer levering uden gebyr på varmeblæser uden strøm online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du indkøber for et præcist beløb. Desuden skal man foretrække den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre udlover click-and-collect hvor du køber billig varmeblæser uden strøm online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på varmeblæser uden strøm i følgende områder:

Kolding, Odder, Vanløse, Brøndby, Hørsholm, Risskov, Herlev, Birkerød, Middelfart, Køge, Odense, Værløse, Allerød, Svendborg, Aabenraa, Nærum, Charlottenlund, Hobro, Rudersdal, Nørresundby, Nakskov, Silkeborg, Esbjerg, Sønderborg, Nyborg, Ishøj, Fredericia, Hvidovre, Vallensbæk, Holbæk, Jyllinge, Struer, Gladsaxe, Hedehusene, Ballerup, Skanderborg, Slagelse, Viborg, Varde, Nykøbing Falster, Kalundborg, Tilst, Hillerød, Korsør, Lystrup, Søborg, Frederiksværk, Brønderslev, Hjørring, Ølstykke, Ringsted, København, Stenløse, Roskilde, Lillerød, Rødovre, Frederikssund, Hedensted, Farum, Haslev, Frederikshavn, Haderslev, Næstved, Dragør, Albertslund, Kokkedal, Vejle, Virum, Ikast, Rønne, Tårnby, Aarhus, Solrød Strand, Lyngby, Brabrand, Grenaa, Glostrup, Frederiksberg, Horsens, Vordingborg, Taastrup, Gentofte, Åbyhøj, Skive, Thisted, Højbjerg, Herning, Valby, Randers, Holstebro, Greve, Aalborg, Brønshøj, og Helsingør, .

Klik-og-hent for varmeblæser uden strøm er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis varmeblæser uden strøm tilbud og køb varmeblæser uden strøm. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter for eksempel varmeblæser uden strøm priser, billig varmeblæser uden strøm samt varmeblæser uden strøm online, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Find den bedste pris på varmeblæser uden strøm

Det er jo super smertefrit for folk at finde frem til tilbud på billige varmeblæser uden strøm online fra forskellige e-firmaer, og ergo har de fleste online varehuse været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på varmeblæser uden strøm helt i bund, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Dog kan det stadigvæk være nyttigt at analysere nogle forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på varmeblæser uden strøm online inden du placerer ordren, således at du er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Du skal imidlertid være obs på, at ifald en online forretning annoncerer billige varmeblæser uden strøm online til salg for en salgspris som anses for helt fantastisk billig, er det undertiden være et bevis på en uærlig e-forretning. Køb med betalingskort er dog en del af et lovbud, som begunstiger dig som køber overfor snydagtige online forretninger.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at honorere prisen på varmeblæser uden strøm over en længere periode. Det tilbydes typisk i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Ved indkig i data står det klart, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet varmeblæser uden strøm online og køb varmeblæser uden strøm. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter eksempelvis billig varmeblæser uden strøm, varmeblæser uden strøm priser og varmeblæser uden strøm tilbud.

Kig på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fører til de facto solide chancer for at kigge nærmere på en længere række øvrige køberes iagttagelser og herved er det klogt, at du studerer online butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige varmeblæser uden strøm online.

Facebook frembringer ligeledes forholdsvis pæne genveje til at få indblik i online virksomhedens popularitet. I øvrigt møder vi mange webbutikker hvor folk kan skrive en vurdering af deres køb, hvilket tilmed burde udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige varmeblæser uden strøm online på en e-handler burde de utvivlsomt gennemlæse shoppens betingelser, det er dog mange gange en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

En nemmere løsning kunne være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket er en indikation om at online forretningen forstår de gældende danske regler, tillige med at netshoppen af og til føres tilsyn med af eksperter som har megen viden om de gældende regulativer.

Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, når du oplever besvær ved din ordre på varmeblæser uden strøm. Derudover stiller vi forslag om at du er obs på de primære betingelser i forbindelse med købet af varmeblæser uden strøm online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online webshoppen tilbyder.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af varmeblæser uden strøm, hvad end man har bestilt ved Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Hans Johansen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Marianne Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Peter gav 5 stjerner

God webshop

Anders gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til din online shopping
1Trustpilot resulterer i helt fine genveje til at analysere forskellige andre brugeres ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du vurderer internet firmaets kritik inden du bestiller billige varmeblæser uden strøm online. Facebook leverer ydermere uden sammenligning pæne genveje til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
2Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, som bistår os imod bedrageriske online virksomheder. Alternativt kan du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at klare omkostningerne over en periode.
3Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er et billede på at e-forhandleren efterkommer de danske retningslinjer, og at hjemmesiden lejlighedsvis revurderes af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene. Inden nogen handler billige varmeblæser uden strøm i en netshop behøver man reelt have øje for webbutikkens forretningsbetingelser.
4Flere internet foretagender frembyder levering uden omkostninger på varmeblæser uden strøm, men typisk kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen er som oftest også super ukompliceret. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel hvis man mangler din ordre om få sekunder, og herved er det komplet væsentligt at vi efterser leveringstidspunktet på varmeblæser uden strøm. En lang række internet varehuse garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men som imidlertid er forudsat at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt.
6Det har vist sig at være ualmindeligt enkelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige varmeblæser uden strøm på tværs af internet webshops, og derved præsterer flere internet handler i Danmark portofri fragt. Dog kan det trods alt blive gavnligt at studere nogle få online webshops efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den bedste pris.
7En lang række firmaer på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til varmeblæser uden strøm. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter når du har tid. Leveringstypen er jo usædvanlig praktisk, og desuden ydermere den mest prisbevidste fragtmetode.
8Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du er i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den fragttype er ultra betydningsfuld hvis vi mangler varmeblæser uden strøm inden for få dage. Alternativt så lover enkelte online shops levering uden betaling, men oftest er det under forudsætning af at du indkøber for et bestemt beløb.
9Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser uden strøm hos en e-butik behøver man når alt kommer til alt gennemse butikkens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke videre interessant. Udover dette tilråder vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige varmeblæser uden strøm online, eksempelvis hvilken returpolitik internet webshoppen benytter.