Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et bredt produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser uden ledning.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt super afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige varmeblæser uden ledning hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har lave priser, hvorimod nogle har fokus på en høj grad af service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af varmeblæser uden ledning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har flertallet valget om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at slippe for fragten, samt ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggemarkeder samler produkter fra forskellige leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af varmeblæser uden ledning online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage endnu mere begavet assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis varmeblæser uden ledning.
Flertallet af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at bestille varmeblæser uden ledning online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
varmeblæser uden ledning harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser uden ledning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser uden ledning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser uden ledning bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan finde mange forskellige guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget konstruktiv viden, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
2Der viser sig næsten altid uventede hovedpiner når det gælder større opgaver, og på grund af det vil det vise sig værdifuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig mod mulige uheld. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke har eksperthjælp.
4Det kan overvejes hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde sikre dig assistance fra en professionel til dele af byggeriet. Hvis du anskaffer eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
5Man skal aldrig nogensinde fattes værktøj. Det er fordelagtigt at du har det til rådighed inden du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at medtage udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
6Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere er det bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald ombygningen hjælper miljøet. Det forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
9Måske det viser sig værdifuldt at have de presserende materialer handlet ind før du iværksætter projektet. Du kan sammenfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og så gennemløbe materialerne, således at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Af den årsag bør du tit tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig begynder at vælte ned når du lige er midt i dit komplicerede projekt.
11I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ganske meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
12Ofte vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kunne søge sig frem til billige priser på dem slavisk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange firmaer på nettet udlover i øjeblikket flere billige leveringsløsninger til varmeblæser uden ledning. Den mest anvendte er lige nu udleveringssteder, hvor du selv henter dine produkter når du har tid. Metoden er nemlig vældig nem, samt mange gange endda den billigste fragtmetode.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få det leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Metoden bliver almindeligvis en kende mere bekostelig, men på den anden side i høj grad smart ift. varmeblæser uden ledning online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du opholder dig lige ved online shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på varmeblæser uden ledning kan være særligt afgørende ifald man behøver pakken om få sekunder, så i det øjemed er det fuldt ud essentielt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for varmeblæser uden ledning. Flere forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, som imidlertid beroer på at bestillingen anbringes inden et fastslået tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne afsted forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte internet selskaber frembyder fragtfri levering på varmeblæser uden ledning online, men tit er det påkrævet at du shopper for et fastsat beløb. Ellers kan du beslutte sig for den billigste form for levering, hvilket mange gange vil blive at få bragt din pakke til en pakkeshop.

De største byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig varmeblæser uden ledning derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på varmeblæser uden ledning i disse byer:

Albertslund, Tilst, Solrød Strand, Brønderslev, Rødovre, Risskov, Hillerød, Hjørring, Lyngby, Varde, Svendborg, Vallensbæk, Hørsholm, Frederikssund, Værløse, Nørresundby, Ikast, Birkerød, Køge, Lillerød, Struer, Farum, Middelfart, Odense, Randers, Vordingborg, Greve, Charlottenlund, Korsør, Vejle, Helsingør, Haderslev, Aabenraa, Hobro, Nykøbing Falster, Vanløse, Gladsaxe, Lystrup, Brønshøj, Rudersdal, Thisted, Ølstykke, Skanderborg, Kolding, Roskilde, Hedensted, Kokkedal, Silkeborg, Jyllinge, Aarhus, Hvidovre, Ballerup, Odder, Gentofte, Tårnby, Herning, Rønne, Haslev, Sønderborg, Ishøj, Taastrup, Holstebro, Virum, Dragør, Hedehusene, Kalundborg, Næstved, Brabrand, Åbyhøj, Brøndby, Viborg, Holbæk, Slagelse, Højbjerg, Herlev, Horsens, København, Nakskov, Allerød, Nyborg, Grenaa, Frederiksberg, Esbjerg, Stenløse, Aalborg, Ringsted, Søborg, Nærum, Valby, Glostrup, Skive, Frederiksværk, Frederikshavn, og Fredericia, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser uden ledning er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter for eksempel billig varmeblæser uden ledning og køb varmeblæser uden ledning. Derudover oplever man typisk internet shoppere lede efter fx varmeblæser uden ledning tilbud, varmeblæser uden ledning priser og varmeblæser uden ledning online, plus de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Priser på varmeblæser uden ledning

Det er virkelig ukompliceret for folk at analysere tilbud på billige varmeblæser uden ledning online fra diverse e-handler, og på grund af dette har mange firmaer på nettet set sig nødsaget til at presse priserne på varmeblæser uden ledning markant, og i øvrigt sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel blive smart at checke en række netbutikker efter tilbud på varmeblæser uden ledning online forinden du køber, således at du er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

Man må imidlertid være klar over, at ifald en internet forhandler tilbyder billige varmeblæser uden ledning online til salg for en pris som anses for himmelråbende beskeden, så bør det tit være et fingerpeg om en svindel webbutik. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af en bestemmelse, hvilket sikrer en overfor uoprigtige internet handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage prisen på varmeblæser uden ledning over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis varmeblæser uden ledning online og varmeblæser uden ledning priser. Foruden dette oplever man typisk netshoppere efterspørge bl.a. varmeblæser uden ledning tilbud, køb varmeblæser uden ledning og billig varmeblæser uden ledning.

Tjek nuværende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder relativt habile muligheder for at betragte forskellige andre kunders kritik og derfor kan det være til hjælp, at du kigger på online webshoppens ratings før du færdiggør din shopping med billige varmeblæser uden ledning online.

Facebook frembringer lige så vel i højeste grad troværdige genveje til at få indsigt i online firmaets kundefokus. Herinde er der en række internet firmaer hvor man kan afgive en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed burde drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige varmeblæser uden ledning online på en e-handler kan de i reglen gennemgå netbutikkens handelsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et sympol på at e-shoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at internet webshoppen tit overvåges af specialister som er meget fortrolige retningslinjerne.

Dette er en god anledning til støtte, for så vidt du får vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af varmeblæser uden ledning. Herudover foreslåes det at køber er vaks omkring de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af varmeblæser uden ledning online, som for eksempel hvilken returret online firmaet anvender.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man når som helst gemmer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan påvise bestillingen af varmeblæser uden ledning, uanset om man handler ved 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Camilla Madsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Rasmus Poulsen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jørgen I gav 5 stjerner

Rigtig god service

Louise G gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk shopper billige varmeblæser uden ledning i en internet forhandler kunne man på en vis måde betragte butikkens forretningsvilkår, men det er oftest en omfattende opgave. Ligeså er det klogt at du er klar over de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige varmeblæser uden ledning online, eksempelvis den returpolitik internet webshoppen lover.
2Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en foranstaltning, hvilket bistår køberen imod fup e-forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du vil godtgøre prisen over flere uger.
3Masser af butikker på nettet frembyder nu flere billige leveringsformer til varmeblæser uden ledning. En af de mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din ordre lige når det passer dig. Metoden er altså særligt bekvem, og tit ydermere den mindst kostelige metode til levering.
4Trustpilot yder evigt gode genveje til at eftersøge en stor gruppe nuværende forbrugeres vurderinger og derfor er det at foretrække, at du eftersøger online webshoppens anmeldelser inden du køber billige varmeblæser uden ledning online. Facebook indebærer lige så vel altid fantastiske løsninger til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed.
5Nogle butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på varmeblæser uden ledning, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt må man foretrække den prisbilligste leveringsløsning, som mange gange er at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig i mange tilfælde ligeledes særdeles problemfri. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
6Det er i dag yderst overkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige varmeblæser uden ledning fra diverse internet forretninger, og til gengæld garanterer utallige internet forhandlere fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at kigge forbi visse internet webshops efter tilbud før du handler, sådan at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
7Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det er en angivelse af at online shoppen efterlever de danske retningslinjer, samt at webbutikken løbende kontrolleres af jurister som kender til vedtægterne på området. Forud for at nogen handler billige varmeblæser uden ledning hos en webshop bør man i reglen læse shoppens handelsaftale.
8Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig selv at hente pakken, som dog beroer på at du har bopæl tæt på online forretningens tilholdssted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig særligt afgørende såfremt du behøver varmeblæser uden ledning nu og her. Alternativt så garanterer visse e-forhandlere portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en fastsat pris.
9Fragtperioden er jo særdeles betydningsfuld forudsat vi skal bruge pakken med det samme, så af den grund er det faktisk klogt at man checker den forventede leveringsdato for varmeblæser uden ledning. Flere internet webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men som imidlertid beroer på at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt.