JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af varmeblæser til vand.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige varmeblæser til vand hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på billige priser, hvorimod andre har faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de udbredte byggekæder.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Det er naturligvis super afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot varmeblæser til vand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af varmeblæser til vand online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Således vil du opleve ekstra brugbar assistance fra personale som er specialister i netop varmeblæser til vand.
En masse online nichebutikker er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du handler varmeblæser til vand online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser til vand bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

varmeblæser til vand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til vand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser til vand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive vigtigt at have de nødvendige materialer disponible på forhånd inden du går i gang med arbejdet. Du kunne udarbejde en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og dernæst granske hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du har styr på det.
2Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med vejrvarslen lige før byggeriets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
3Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
4I nogle tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
5Du burde måske tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Hvis du får professionel assistance er det lukrativt at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
6Forud for at du optager arbejdet er det ret vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du må på ingen måde mangle udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har det ved hånden inden du begynder på arbejdet. Det er desuden vigtigt at medregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det er betydningsfuldt at have et budget for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det må være en god idé at notere alle udgifter, og herefter finde frem til billige priser på dem én og én.
9Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og herved vil det være meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, så man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
10Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er krævende byggeprocesser. Store byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
11Du bør aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ej beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel assistance.
12Der ligger rigelige mængder af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig info, særligt ifald man benytter den engelske version.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En hel del internet butikker yder nu til dags alverdens billige fragtformer til varmeblæser til vand. En favorit er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo temmelig ligetil, samt typisk desuden den mest billige metode til levering.

Du bør lige så vel prøve at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig tit en tak mere pebret, men lige så vel meget gnidningsløs for varmeblæser til vand online. Den billigste fragtmulighed er unægtelig at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du har bopæl lige ved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på varmeblæser til vand kan vise sig at være yderst udslagsgivende forudsat vi skal bruge varerne om få sekunder, og herved er det nemlig fornuftigt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser til vand. En hel del internet forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, som trods alt står og falder med at ordren køres igennem tidligere end et aftalt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen pakket før de pakkeansatte får fri.

Flere e-shops i Danmark yder gratis levering på varmeblæser til vand online, men typisk kræves det at du handler for en bestemt pris. I øvrigt må du gribe den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Adskillige webshops udlover click-and-collect hvor du køber billig varmeblæser til vand derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser til vand i følgende byer:

Kolding, Charlottenlund, Haderslev, Helsingør, Nakskov, Struer, Middelfart, Aabenraa, Vordingborg, Nørresundby, Værløse, Esbjerg, Dragør, Frederikssund, København, Herning, Lyngby, Svendborg, Stenløse, Brønderslev, Søborg, Thisted, Ringsted, Greve, Lillerød, Frederiksværk, Kokkedal, Ballerup, Køge, Hvidovre, Hobro, Frederiksberg, Solrød Strand, Virum, Birkerød, Haslev, Rudersdal, Hjørring, Randers, Vanløse, Slagelse, Skive, Varde, Korsør, Gentofte, Skanderborg, Kalundborg, Vejle, Risskov, Fredericia, Rødovre, Roskilde, Herlev, Viborg, Albertslund, Nyborg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Tårnby, Hørsholm, Aalborg, Holbæk, Aarhus, Taastrup, Ikast, Højbjerg, Ølstykke, Ishøj, Holstebro, Sønderborg, Odense, Rønne, Gladsaxe, Hillerød, Glostrup, Brabrand, Lystrup, Åbyhøj, Horsens, Valby, Brønshøj, Vallensbæk, Silkeborg, Hedehusene, Tilst, Næstved, Allerød, Farum, Frederikshavn, Grenaa, Nærum, Brøndby, Odder, og Hedensted, .

Click-and-collect for varmeblæser til vand er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx varmeblæser til vand online og varmeblæser til vand tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter blandt andet billig varmeblæser til vand, køb varmeblæser til vand samt varmeblæser til vand priser, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Priser på varmeblæser til vand

Det er jo ultra overkommeligt for købere at sammenligne tilbud på billige varmeblæser til vand online hos diverse internet butikker i Danmark, og derved har en lang række e-firmaer fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på varmeblæser til vand enormt, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

Dog kan det immervæk være rentabelt at undersøge et par forskellige firmaer på nettet efter billige priser på varmeblæser til vand online før du shopper, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

Man må trods alt være klar over, at hvis en online forretning udbyder billige varmeblæser til vand online for en tilbudspris der kan virke hamrende letkøbt, kan det for det meste være et kendetegn på en uoprigtig internet webshop. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af en forordning, hvilket dækker kunden imod snydagtige netbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at dække betalingen af varmeblæser til vand senere. Dette fås ofte i online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger for eksempel køb varmeblæser til vand og billig varmeblæser til vand. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge for eksempel varmeblæser til vand tilbud, varmeblæser til vand priser og varmeblæser til vand online.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot byder på altid udmærkede genveje til at studere en hel del nuværende kunders omtaler og derved foreslåes det, at du gransker e-forretningens vurderinger før du shopper billige varmeblæser til vand online.

Facebook fører til desuden i højeste grad gode løsninger til at få indblik i online shoppens pålidelighed. Derudover er der en del outlets på nettet som gør det muligt at meddele en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige varmeblæser til vand online i en shop burde man ideelt set kigge på deres forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan være at efterse hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket burde være en erklæring om at e-forretningen understøtter de danske retningslinjer, udover at internet webshoppen regelmæssigt vurderes af fagmænd som er indført i vilkårene.

Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit køb af varmeblæser til vand. Derudover tilrådes det at køberen er hensynstagende til de mest centrale vilkår der er gældende for købet af varmeblæser til vand online, som for eksempel den returpolitik netshoppen lover.

I den sammenhæng er det også afgørende, at man permanent sikrer ens faktura, således man senere vil kunne vidne om sin bestilling af varmeblæser til vand, hvad end man har bestilt fra Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Helle G gav 5 stjerner

Fremragende service.

Niels gav 4 stjerner

Fremragende service

Karen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Hans gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online shopping
1Nogle online virksomheder byder på gratis fragt på varmeblæser til vand, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt kan man snuppe den mindst kostelige mulighed for levering, som gerne vil være at få bragt din pakke til et afhentningssted. Muligheden er godt nok desuden i høj grad smart. Den mest billige mulighed for fragt er utvivlsomt at hente varerne selv.
2Masser af webshops i Danmark tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmuligheder til varmeblæser til vand. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ret så problemfri, samt ofte desuden den mindst kostelige leveringsmetode.
3Det er ekstremt nemt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige varmeblæser til vand på flere e-forretninger, og så yder flertallet af e-forretninger fragt uden gebyr. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at granske nogle outlets på nettet efter tilbud og udsalg inden du køber, så man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.
4Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en lov, som assisterer dig som køber overfor bedrageriske online outlets. Som alternativ kunne du bruge et tilbud som fx ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale betalingen over en periode.
5Trustpilot fremskaffer i højeste grad anstændige genveje til at kortlægge en stor portion eksisterende køberes meninger og af den grund anbefaler vi, at du gennemsøger e-firmaets bedømmelser inden du køber billige varmeblæser til vand online. Facebook tilbyder ydermere ganske fantastiske genveje til at få indtryk af internet firmaets kundefokus.
6Generelt tilråder vi at bemærke om online firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det er en sikring om at webbutikken anerkender dansk lovgivning, tillige med at shoppen løbende ses til af jurister som mestrer vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige varmeblæser til vand i en forhandler på nettet burde de faktisk få overblik over virksomhedens handelsaftale.
7Den billigste leveringsudgave er dog at hente varerne selv, som dog er betinget af at du er lige ved online butikkens arbejdslager. Den slags levering er temmelig væsentlig hvis man har behov for varmeblæser til vand med det samme. Alternativt så yder visse butikker på nettet fragt uden betaling, men oftest er det så nødvendigt at du handler for et fastslået beløb.
8Før nogen køber billige varmeblæser til vand hos en webshop kunne man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig morsomt. Ligeså er det at foretrække at man er klar over de elementære retningslinjer der kan influere på bestillingen af billige varmeblæser til vand online, til eksempel den byttepolitik online forhandleren kører med.
9Leveringstidspunktet er meget essentiel forudsat du står og skal bruge produkterne om få sekunder, så af den grund er det tydeligvis på sin plads at man tjekker den estimerede leveringstid på varmeblæser til vand. Masser af forretninger på nettet reklamerer med billig levering på næste hverdag på flere varenumre, som trods alt stiller krav om at transaktionen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt.