Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge firmaets betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af varmeblæser til værksted.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggekæder har et stort udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare varmeblæser til værksted.
Du kan finde forskelle i priserne på billige varmeblæser til værksted fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af varmeblæser til værksted online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre har butikker i hele landet, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Af den grund er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
Forskellige nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller varmeblæser til værksted online hos dem.
Størstedelen af online nichebutikker er specialister i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig vil du opleve endnu mere erfaren sparring fra personale der er eksperter i netop varmeblæser til værksted.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser til værksted jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

varmeblæser til værksted silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til værksted harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til værksted bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
2Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede materialer klar til brug inden du igangsætter byggeriet. Du kan sammenfatte en overskuelig oversigt som samler alt du skal bruge, og dernæst tjekke hver eneste ting, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er klar.
3Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det er omfangsrige byggerier. Flere ombygninger stiller krav om flere personer. Derudover må det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette bør du løbende se vejrmeldingerne i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du lige er midt i dit komplekse byggeprojekt.
5Det kan vurderes om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal investere i eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en professionel er det en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
6Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at have en strømlinet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder strategien.
7Der kan findes en hel del instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder betydelige mængder udbytterig information, i særlig grad ifald man bruger engelske søgeord.
8Du bør ikke fattes værktøj. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har det disponibelt forinden du går løs med byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medtage de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
10Det er af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at notere hver eneste udgift, hvorefter man bør dokumentere online tilbud på dem slavisk.
11Forud for at du indleder dit byggeprojekt må det være højst betydningsfuldt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Der viser sig næsten altid utidige udfordringer når det kommer til svære opgaver, og herved vurderes det værdifuldt at man har afsat passende plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er smartest?

En række online virksomheder foreslår nu et bredt udvalg af billige former for fragt til varmeblæser til værksted. Det mest populære er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan afhente dine nye varer når det passer dig bedst. Løsningen er jo virkelig ukompliceret, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du burde endvidere beslutte dig for at få det leveret til din adresse eller til hvor du arbejder. Metoden bliver undertiden lidt dyrere, men endda særligt hensigtsmæssig med varmeblæser til værksted online. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som jo beroer på at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på varmeblæser til værksted kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende forudsat man behøver varerne inden for få dage, og derfor er det relativt fornuftigt at vi kigger nærmere på leveringstiden på varmeblæser til værksted. Temmelig mange internet handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren inden pakkepersonalet holder fyraften.

Flere internet varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på varmeblæser til værksted online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man udvælge den mest betalelige slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En lang række kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser til værksted på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af varmeblæser til værksted i følgende byer:

Hedensted, Grenaa, Ikast, Brøndby, Tilst, Aarhus, Lyngby, Ølstykke, Tårnby, Roskilde, Vanløse, Solrød Strand, Kokkedal, Skive, Valby, Vordingborg, Odder, Dragør, København, Horsens, Charlottenlund, Åbyhøj, Svendborg, Virum, Viborg, Varde, Nørresundby, Albertslund, Haderslev, Birkerød, Værløse, Nakskov, Ringsted, Struer, Randers, Hvidovre, Næstved, Frederikshavn, Fredericia, Højbjerg, Gladsaxe, Allerød, Hobro, Aabenraa, Herning, Rønne, Haslev, Middelfart, Ishøj, Kalundborg, Vallensbæk, Nyborg, Risskov, Søborg, Hillerød, Greve, Lystrup, Frederiksberg, Taastrup, Glostrup, Vejle, Holstebro, Brabrand, Nykøbing Falster, Herlev, Hørsholm, Brønshøj, Frederikssund, Holbæk, Skanderborg, Odense, Aalborg, Farum, Køge, Ballerup, Frederiksværk, Brønderslev, Nærum, Hedehusene, Thisted, Rudersdal, Esbjerg, Korsør, Sønderborg, Gentofte, Slagelse, Kolding, Jyllinge, Rødovre, Lillerød, Helsingør, Hjørring, Silkeborg, og Stenløse, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til værksted er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på data er det klart, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet køb varmeblæser til værksted og varmeblæser til værksted tilbud. Vi ser derudover ofte online shoppere efterspørge eksempelvis billig varmeblæser til værksted, varmeblæser til værksted online og varmeblæser til værksted priser, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Rabat på varmeblæser til værksted

Det er efterhånden særligt nemt for alle at sammenligne priser på billige varmeblæser til værksted online hos diverse webbutikker, og af den grund har flertallet af online outlets set sig tvunget til at nedskære priserne på varmeblæser til værksted enormt, og endda frembyde portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt være lønsomt at granske nogle forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på varmeblæser til værksted online før du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Du skal ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en online forretning afsætter billige varmeblæser til værksted online til en pris som kan virke utrolig billig, så er det mange gange være et bevis på en snydagtig online virksomhed. Køb med betalingskort er imidlertid omfattet af en lov, hvilket beskytter køber imod uægte forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre betalingen af varmeblæser til værksted over tid. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Når der ses på data bliver det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. billig varmeblæser til værksted og varmeblæser til værksted tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere lede efter fx varmeblæser til værksted priser, varmeblæser til værksted online samt køb varmeblæser til værksted.

Tjek tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot medfører flere gunstige genveje til at efterse forskellige øvrige køberes omtaler og derved er det smart, at du gransker online shoppens bedømmelser før du handler billige varmeblæser til værksted online.

Facebook medfører desuden temmelig værdifulde chancer for at få en idé om e-handlens troværdighed. Desuden ses faktisk internet virksomheder hvor kunder kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige varmeblæser til værksted online på en netbutik kan man for at være sikker løbe igennem netshoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende projekt, især med de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en antydning af at internet virksomheden understøtter den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken tit tilses af fagfolk der mestrer de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din mulighed for opbakning, når du oplever dilemmaer ved din bestilling af varmeblæser til værksted. Ligeså er det en hjælp at køber er vaks omkring de mest centrale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af varmeblæser til værksted online, eksempelvis den ombytningspolitik netshoppen anvender.

Derfor er det tilmed relevant, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af varmeblæser til værksted, hvad end man køber ved Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Kirsten V gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Camilla B gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Louise S gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jesper A gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en ordning, hvilket forsvarer en imod snydagtige online shops. Som alternativ burde du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre prisen i flere bidder.
2Visse internet shops lover levering uden beregning på varmeblæser til værksted, men typisk er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb. Alternativt kunne man overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Fragttypen er sædvanligvis til gengæld ultra fleksibel. Den mest prisbevidste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
3Vi tilråder at granske hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, grundet at det kan være en erklæring om at e-handlen efterlever de opstillede regler, tillige med at butikken af og til vurderes af specialister der har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden nogen handler billige varmeblæser til værksted i en shop kan man for at være på den sikre side løbe igennem webbutikkens forretningsaftale.
4Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig nærved online firmaets adresse. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende i tilfælde af at du mangler varmeblæser til værksted nu og her. Alternativt så tilbyder nogle webbutikker levering uden omkostninger, men oftest under forudsætning af at man shopper for en konkret pris.
5Flere shops på nettet tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige muligheder for levering til varmeblæser til værksted. En der er meget populær er lige nu udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo virkelig bekvem, og endda derudover den billigste fragtmulighed.
6Leveringstiden kan vise sig at være usædvanlig aktuel i tilfælde af at vi mangler din ordre med det samme, og herved er det bestemt på sin plads at vi gransker den anslåede leveringsdato for varmeblæser til værksted. En hel del online forretninger garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men det er påkrævet at ordren gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
7Trustpilot resulterer i evigt sikre chancer for at analysere en stor gruppe andre køberes evalueringer og af den grund er det smart, at du betragter webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige varmeblæser til værksted online. Facebook leverer på samme måde super gode løsninger til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
8Inden folk handler billige varmeblæser til værksted i en internet handler bør man i virkeligheden granske forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. Herudover er det klogt at du er klar over de primære regler gældende for bestillingen af billige varmeblæser til værksted online, til eksempel den byttepolitik internet butikken tilbyder.
9Det har vist sig at være yderst uproblematisk for alle at sammenholde priser online på billige varmeblæser til værksted hos diverse internet foretagender, og til tak lover mange internet varehuse levering uden beregning. Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at kontrollere et par internet webshops efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.