Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser til værelse.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse webshoppens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af varmeblæser til værelse.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Det er særligt muligt ved de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige varmeblæser til værelse alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre findes nær dig, og derved har flertallet chancen for at bestille online og transportere materialerne selv. Som følge af det har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser til værelse online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille varmeblæser til værelse online hos dem.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
En masse specialiserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor forventes det at du får endnu mere god hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop varmeblæser til værelse.
Danmarks største byggekæder
varmeblæser til værelse silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

varmeblæser til værelse jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til værelse bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til værelse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske burde det overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være optimalt at lede efter priser fra diverse håndværkere.
2For udendørs projekter har vind og vejr stor betydning. Af den årsag bør du ofte undersøge vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet går i gang med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har alle byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kan med fordel udarbejde en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt du får brug for, og dernæst eftergå hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Der viser sig som regel uforudsete problemer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og derfor vil det være væsentligt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
5Inden du indleder arbejdet må det være vildt centralt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Man vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det være fornuftigt at have grejet klar idet du indleder arbejdet. Derudover er det godt at påregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget nyttig oplysning, specielt hvis man kigger i hele verden.
8Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du må lave en klar dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver planen.
9Typisk vil det være essentielt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør være økonomisk at kortlægge alle poster, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
10Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet forbedrer naturen.
11Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ift. omfangsrige byggeprocesser. Enkelte opgaver kræver flere end en enkelt person. Ydermere vil det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Du bør nødig forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx hjelm og sko som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En masse internet varehuse giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmåder til varmeblæser til værelse. Den mest benyttede er for nærværende afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo vældig fremkommelig, samt mange gange endda den prisbilligste fragtmulighed.

Du bør alternativt tænke over at få det leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er undertiden en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes ret praktisk ift. varmeblæser til værelse online. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette betinges af at du er i kort afstand af online firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på varmeblæser til værelse er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld ifald man behøver produkterne fluks, og af den grund er det tydeligvis passende at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for varmeblæser til værelse. Masser af online firmaer – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, hvilket dog forudsætter at du bestiller inden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Nogle enkelte online selskaber præsterer portofri fragt på varmeblæser til værelse online, men ofte er det så præmissen at der aftages for et præcist beløb. Ellers kunne man gribe den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

De største webshops giver click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser til værelse online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af varmeblæser til værelse i disse områder:

Gentofte, Allerød, Hedensted, Struer, Kokkedal, Ikast, Frederiksværk, Middelfart, Hobro, Skive, Randers, Vejle, Farum, Lystrup, Brabrand, Virum, Thisted, Esbjerg, Svendborg, Rudersdal, Rønne, Fredericia, Ballerup, Odense, Næstved, Søborg, Brønshøj, Værløse, Aabenraa, Korsør, Slagelse, Køge, Viborg, Nærum, Solrød Strand, Hvidovre, Lillerød, Brønderslev, Brøndby, Horsens, Tårnby, Gladsaxe, Charlottenlund, Silkeborg, Helsingør, Varde, Nyborg, Sønderborg, Ishøj, Aarhus, Valby, København, Ringsted, Vordingborg, Albertslund, Hedehusene, Vallensbæk, Risskov, Åbyhøj, Hørsholm, Greve, Højbjerg, Herning, Hillerød, Grenaa, Nykøbing Falster, Stenløse, Herlev, Ølstykke, Vanløse, Aalborg, Holbæk, Haderslev, Odder, Jyllinge, Glostrup, Birkerød, Taastrup, Kalundborg, Frederikshavn, Tilst, Kolding, Skanderborg, Haslev, Lyngby, Frederikssund, Nørresundby, Rødovre, Roskilde, Hjørring, Nakskov, Dragør, Holstebro, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser til værelse er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter fx køb varmeblæser til værelse og varmeblæser til værelse priser. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge blandt andet billig varmeblæser til værelse, varmeblæser til værelse online samt varmeblæser til værelse tilbud, plus de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på varmeblæser til værelse

Det er ret så let gængeligt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige varmeblæser til værelse online fra diverse e-firmaer, og af den grund har de fleste internet foretagender været nødt til at tvinge udsalgspriserne på varmeblæser til værelse betydeligt, og ydermere frembyde billig levering.

Trods dette kan det alligevel vise sig indbringende at se nærmere på nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på varmeblæser til værelse online før du handler, så du er sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du må dog ikke overse, at når en e-forretning sælger billige varmeblæser til værelse online på tilbud til en salgspris der er enormt attraktiv, bør det for det meste være en indikation på en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket passer på dig som køber imod uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil dække prisen på varmeblæser til værelse senere. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at folk tit søger blandt andet billig varmeblæser til værelse og varmeblæser til værelse online. Derudover oplever man som regel folk lede efter for eksempel varmeblæser til værelse tilbud, køb varmeblæser til værelse samt varmeblæser til værelse priser.

Udforsk nuværende kunders meninger

Trustpilot byder på en lang række fortræffelige chancer for at eftergå mange aktuelle forbrugeres erfaringer og derved er det klogt, at du gransker internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige varmeblæser til værelse online.

Facebook giver dig desuden en række solide løsninger til at få indblik i online virksomhedens kundefokus. Her møder vi mange online forretninger som tilbyder folk at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige varmeblæser til værelse online på en e-shop kan man i og for sig løbe igennem webshoppens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt, særligt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være en indikator for at internet webshoppen følger gældende dansk lovgivning, foruden at forretningen løbende revideres af fagfolk der mestrer reglerne på området.

Desuden tilbydes du anledning til bistand, såfremt du udsættes for udfordringer som følge af din bestilling af varmeblæser til værelse. Udover dette er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der har indflydelse på bestillingen af varmeblæser til værelse online, f.eks. hvilken returneringsret internet webshoppen lover.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, således man senere kan bevise bestillingen af varmeblæser til værelse, ligegyldig om man køber ved Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Poul gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Niels Olsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Per O gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Henrik gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en forordning, som garanterer køberen imod bedrageriske webshops. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du agter at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
2Generelt anbefaler vi at se nærmere på om online shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en sikkerhed for at internet selskabet opfylder de opstillede regler, samt at den regelmæssigt ses til af fagfolk der forstår de gældende love. Før nogen shopper billige varmeblæser til værelse hos en butik behøver man utvivlsomt få overblik over e-butikkens forretningsaftale.
3Masser af outlets på nettet foreslår heldigvis en række forskellige billige fragttyper til varmeblæser til værelse. En af de mest anvendte er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringsformen er jo rigtig ukompliceret, og desuden tillige den billigste form for levering.
4Nogle enkelte online butikker sikrer fragt uden omkostninger på varmeblæser til værelse, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ bør du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver gerne tillige yderst problemfri. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
5Leveringstidspunktet er ret bestemmende ifald man står og skal bruge produktet om kort tid, så i det øjemed er det skam fornuftigt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved varmeblæser til værelse. En stor portion webshops stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, der dog er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
6Det har vist sig at være ret overkommeligt for købere at sammenligne priser online på billige varmeblæser til værelse hos diverse online varehuse, og altså lover de fleste e-firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at inspicere indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
7Trustpilot bringer dig ultra nyttige genveje til at se nøjere på en stor gruppe øvrige forbrugeres reflektioner og herved foreslåes det, at du udforsker e-firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige varmeblæser til værelse online. Facebook bringer dig ydermere sådan set tiltalende muligheder for at få indtryk af e-handlens troværdighed.
8Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du bor tæt på online webshoppens lager. Den metode til levering kan vise sig at være yderst aktuel om du behøver varmeblæser til værelse fluks. Alternativt så præsterer indtil flere netbutikker billig levering, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb.
9Forud for at nogen handler billige varmeblæser til værelse i en shop på nettet behøver de til hver en tid løbe igennem e-butikkens handelsvilkår, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der influerer på købet af billige varmeblæser til værelse online, f.eks. hvilken returret online forhandleren lover.