JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser til væg.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Det er især et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige varmeblæser til væg hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse butikkens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp til valg af varmeblæser til væg.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af varmeblæser til væg online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du ved at bestille varmeblæser til væg online på deres webshop.
Størsteparten af webshops i små nicher producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Mange specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved bør du modtage ekstremt anvendelig vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis varmeblæser til væg.
Danmarks største byggecentre

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser til væg silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser til væg jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til væg bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser til væg harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du starter arbejdet må det være rimeligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
2Måske det burdes overvejes om du selv vil klare det hele, eller du må hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
3Potentielt kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer klar på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
4Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som sikrer dig mod mulige skader. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør sammensætte en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være fornuftigt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke den billigste pris på dem en ad gangen.
7Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få når ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen forbedrer planeten.
8Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
9Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, navnlig hvis det er store projekter. Krævende projekter kræver mere end en person. Endvidere bør det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10Der kommer uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det handler om omfattende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at der afsættes passende tid i planen, så man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11For opgaver udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Således må du tit tage notits af vejrudsigten i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
12Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig ret så meget nyttig oplysning, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Mange internet butikker foreslår i dag en række forskellige billige fragtformer til varmeblæser til væg. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt endda tillige den billigste metode til levering.

Du kunne ligeledes udse dig at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig jævnligt et hak mere omkostningsfuld, men omvendt usædvanlig nem ved køb af varmeblæser til væg online. Den mest betalelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på varmeblæser til væg er selvfølgelig særdeles afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge varen nu og her, så med det formål er det ret vigtigt at vi besigtiger leveringstiden på varmeblæser til væg. Masser af online outlets – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter online, men glem ikke at det er underforstået at bestillingen realiseres tidligere end et givent klokkeslæt, så de kan nå at få dit nye produkt pakket forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet selskaber præsterer levering uden omkostninger på varmeblæser til væg online, men tit kun hvis du handler for et fastslået beløb. Derudover må man udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker frembyder afhentning hvor du handler billig varmeblæser til væg online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på varmeblæser til væg i følgende områder:

Randers, Ballerup, Nørresundby, Søborg, Rudersdal, Aarhus, Næstved, Nyborg, Aalborg, Viborg, Brønderslev, Holstebro, Rødovre, Vejle, Greve, Helsingør, Risskov, Roskilde, Charlottenlund, Åbyhøj, Nakskov, Gladsaxe, Holbæk, Stenløse, Herlev, Haderslev, Farum, Værløse, Kalundborg, Vordingborg, Lyngby, Fredericia, Skanderborg, Silkeborg, Virum, Dragør, Rønne, Allerød, Birkerød, Solrød Strand, Nærum, Ølstykke, Brønshøj, Grenaa, Struer, Brøndby, Aabenraa, Slagelse, Haslev, Varde, Højbjerg, Frederikshavn, Skive, Ringsted, Taastrup, Lystrup, Jyllinge, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Glostrup, Vanløse, Middelfart, Hjørring, Hobro, Hillerød, Valby, Tilst, Hørsholm, Herning, Hvidovre, Korsør, Frederikssund, Hedehusene, Køge, Ishøj, Kolding, Sønderborg, Frederiksberg, Albertslund, Odense, Gentofte, København, Brabrand, Hedensted, Odder, Horsens, Svendborg, Tårnby, Thisted, Ikast, Kokkedal, Frederiksværk, Lillerød, og Esbjerg, .

Afhentning af varmeblæser til væg er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at mennesker tit søger blandt andet varmeblæser til væg online og varmeblæser til væg tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge for eksempel køb varmeblæser til væg, varmeblæser til væg priser og billig varmeblæser til væg, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på varmeblæser til væg

Det er efterhånden virkelig ukompliceret for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige varmeblæser til væg online fra diverse internet virksomheder, og til tak har flere internet firmaer været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på varmeblæser til væg enormt, og ydermere love gebyrfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at kontrollere flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på varmeblæser til væg online inden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Du bør alligevel være årvågen med, at når en internet forhandler afhænder billige varmeblæser til væg online til en pris som er ufattelig overkommelig, bør det for det meste være et tegn på en uægte webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår køber imod uærlige forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale beløbet til varmeblæser til væg over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at folk mange gange kigger efter bl.a. køb varmeblæser til væg og varmeblæser til væg priser. Foruden dette ser man typisk netshoppere kigge efter blandt andet varmeblæser til væg online, varmeblæser til væg tilbud og billig varmeblæser til væg.

Analyser eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer nogle stabile muligheder for at sondere mange tidligere kunders erfaringer og derved foreslår vi, at du efterforsker online virksomhedens omtaler før du placerer din ordre på billige varmeblæser til væg online.

Facebook giver dig tillige forholdsvis fortræffelige metoder til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. Tilmed ser vi faktisk internet webshops hvor det er muligt at offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som også kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige varmeblæser til væg online hos en e-butik kunne de når alt kommer til alt løbe igennem webshoppens handelsvilkår, det er dog ofte ikke videre interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativt forslag er at granske om online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at online forhandleren respekterer de opstillede regler, foruden at webshoppen undertiden besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for støtte, ifald du møder problemer i processen med din ordre på varmeblæser til væg. Tilsvarende tilråder vi at køberen er på vagt for de mest relevante betingelser gældende for bestillingen af varmeblæser til væg online, som for eksempel hvilken returret e-firmaet lover.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af varmeblæser til væg, uafhængig af om man bestiller fra Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Thomas Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Karen C gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Susanne gav 5 stjerner

Udmærket

Charlotte gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, der redder køber imod uægte online forretninger. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at dække betalingen af flere omgange.
2Generelt tilråder vi at kigge om e-forretningen er e-mærke godkendt, fordi det kan være et sympol på at online shoppen accepterer de danske retningslinjer, foruden at netshoppen lejlighedsvis ses til af eksperter som behersker vedtægterne på området. Før folk shopper billige varmeblæser til væg på en e-forretning bør man sådan set bese netbutikkens handelsvilkår.
3Nogle få e-forhandlere lover gratis fragt på varmeblæser til væg, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt pris. Som alternativ burde man beslutte sig for den prisbilligste slags levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver almindeligvis på den anden side rigtig uproblematisk. Den prisbilligste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
4Det er super nemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige varmeblæser til væg hos flere online forretninger, og på grund af dette garanterer mange internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Det kan dog trods alt være lønsomt at prøve nogle forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
5Temmelig mange online firmaer tildeler efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmodeller til varmeblæser til væg. En favorit er nu om dage afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke når det passer dig. Leveringstypen er altså meget hensigtsmæssig, samt oftest desuden den mest letkøbte fragtform.
6Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du lever nærved online forretningens tilholdssted. Den leveringsløsning er selvfølgelig særligt central såfremt man absolut skal bruge varmeblæser til væg straks. Alternativt så garanterer en hel del e-handler i Danmark billig levering, men for det meste er det så nødvendigt at der shoppes for et bestemt beløb.
7Leveringshastigheden er naturligvis meget essentiel i tilfælde af at du har brug for produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved varmeblæser til væg. De fleste internet firmaer tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, der dog afhænger af at orden realiseres inden et givent tidspunkt.
8Før nogen handler billige varmeblæser til væg i en internet webshop behøver man når alt kommer til alt gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne en omfattende opgave. Tilsvarende stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de mest relevante betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige varmeblæser til væg online, eksempelvis hvilken returneringsret online forhandleren kører med.
9Trustpilot fører til en række passelige løsninger til at verificere mange eksisterende brugeres observationer og på grund af dette slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet forretningens kritik inden du bestiller billige varmeblæser til væg online. Facebook frembyder også evigt fornemme chancer for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.