Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige varmeblæser til vådrum hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode priser, imens andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende firmaets regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du får hjælp til valg af varmeblæser til vådrum.
Det er helt klart super afgørende at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot varmeblæser til vådrum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og af den grund har mange adgang til at bestille online og fragte produkterne selv. Herigennem har du valget om at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre køber produkter fra flere specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser til vådrum online.

Nichewebshop

De fleste små butikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det får du formentlig mere informativ rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis varmeblæser til vådrum.
Hovedparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
Alverdens webshops i små nicher er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du bestiller varmeblæser til vådrum online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser til vådrum jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til vådrum bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

varmeblæser til vådrum harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser til vådrum silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag bør du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på det svære projekt.
2Der kan findes en verden af guides og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube er formidler af store mængder brugbar viden, især ifald du bruger den engelske version.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være rationelt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så gennemgå billige priser på dem én efter én.
4Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har professionel hjælp.
5I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis byggeriet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer miljøet.
6Planlægning viser sig som kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør liste en effektiv agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en rækkefølge. Vær skarp når du laver din køreplan.
7Måske burde du overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør få professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra diverse foretagender.
8Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggeprocesser. Nogle byggeprojekter behøver flere folk. Desuden bør det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
9Det viser sig væsentligt at du har de påkrævede materialer klar i god tid før du tager fat på projektet. Du kunne med fordel nedskrive en simpel oversigt med hver eneste ting du får brug for, og så tjekke materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
10Der viser sig ofte utidige bump på vejen ved avancerede projekter, og som følge heraf viser det sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i kalenderen, så man er ubekymret om at man når det til siden.
11Du vil for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det være afgørende at du har værktøjet til rådighed når du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Før du indleder dit byggeprojekt er det ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er smartest?

De fleste e-firmaer frembyder i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til varmeblæser til vådrum. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer dig. Metoden er jo meget smart, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsversion.

Du kan ydermere planlægge at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en smule mere pebret, men også ekstremt nem ift. varmeblæser til vådrum online. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du bor i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på varmeblæser til vådrum kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende om man har brug for varen med det samme, og med det formål er det ret passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på varmeblæser til vådrum. Mange byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, hvilket er afhængig af at handlen gemmenføres forinden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne pakket før de lageransatte har fri.

Nogle forretninger på nettet yder levering uden gebyr på varmeblæser til vådrum online, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb. Alternativt skal man overveje den mest billige fragttype, som i de fleste tilfælde vil være at få bragt pakken til en pakkeshop.

Masser af netshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig varmeblæser til vådrum hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af varmeblæser til vådrum i disse byer:

Rødovre, Svendborg, Hillerød, Charlottenlund, Værløse, Farum, Glostrup, Herlev, Ikast, Vallensbæk, Roskilde, Hobro, Frederiksværk, Rudersdal, Helsingør, Jyllinge, Nykøbing Falster, Hørsholm, Gladsaxe, Struer, Ringsted, Sønderborg, Ølstykke, Kolding, Dragør, Aalborg, Hedehusene, Nyborg, Køge, Viborg, Frederikssund, Greve, Gentofte, Brabrand, Virum, Albertslund, Horsens, Lillerød, Odder, Tilst, Valby, Vejle, Risskov, Nørresundby, Rønne, Thisted, Nakskov, Brøndby, Lystrup, Fredericia, Grenaa, Herning, Allerød, Varde, Tårnby, Skive, Solrød Strand, Middelfart, Næstved, Frederiksberg, Kokkedal, Frederikshavn, Esbjerg, Skanderborg, Lyngby, Taastrup, Brønderslev, Hvidovre, Ballerup, Brønshøj, Haderslev, Holbæk, Søborg, Højbjerg, Vordingborg, Haslev, Birkerød, Odense, Åbyhøj, Kalundborg, Ishøj, Korsør, Vanløse, Stenløse, Silkeborg, Slagelse, København, Aabenraa, Nærum, Holstebro, Hedensted, Hjørring, Randers, og Aarhus, .

Afhentning af varmeblæser til vådrum er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter for eksempel varmeblæser til vådrum priser og køb varmeblæser til vådrum. Derudover oplever man mange gange mennesker efterspørge blandt andet varmeblæser til vådrum online, varmeblæser til vådrum tilbud samt billig varmeblæser til vådrum, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Tilbud på varmeblæser til vådrum

Det har vist sig at være ret så uproblematisk for enhver at finde frem til de bedste priser på billige varmeblæser til vådrum online på forskellige internet selskaber, og følgelig har flere e-forhandlere ikke kunne slippe for at nedskære udsalgspriserne på varmeblæser til vådrum betragteligt, og endda yde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig gavnligt at besigtige visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på varmeblæser til vådrum online før du køber, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet webshop udbyder billige varmeblæser til vådrum online til en udsalgspris som er utopisk fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk internet shop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af et lovbud, som sikrer køberen overfor bedrageriske netshops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at betale pengene til varmeblæser til vådrum over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis billig varmeblæser til vådrum og køb varmeblæser til vådrum. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge eksempelvis varmeblæser til vådrum priser, varmeblæser til vådrum online og varmeblæser til vådrum tilbud.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot fører til temmelig tiltalende løsninger til at analysere adskillige forhenværende kunders tanker og af den grund foreslår vi, at du evaluerer netshoppens kritik forinden du bestiller billige varmeblæser til vådrum online.

Facebook medfører ligeledes ganske gode muligheder for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Herinde er der mange e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at publicere en vurdering af ordreforløbet, som også bør udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige varmeblæser til vådrum online hos en netshop kan man når alt kommer til alt bese e-butikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne være at granske hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en angivelse af at online firmaet imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at webshoppen tit overvåges af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, ifald du oplever vanskeligheder som følge af din shopping med varmeblæser til vådrum. Tillige går vi ind for at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer gældende for bestillingen af varmeblæser til vådrum online, som for eksempel den returrettighed online forhandleren kører med.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af varmeblæser til vådrum, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Stark.

Lene Christensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Charlotte gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Bente gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jan gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til din online shopping
1Fragtperioden kan vise sig at være usædvanlig vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge din pakke fluks, så herved er det uden tvivl essentielt at du checker det anslåede leveringstidspunkt ved varmeblæser til vådrum. En masse internet webshops annoncerer billig 1 dags levering på masser af varenumre, men som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
2Den prisbilligste leveringsudgave vil altid være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du er i nærheden af online virksomhedens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være yderst essentiel om vi absolut skal bruge varmeblæser til vådrum med det samme. Alternativt så frembyder en hel del internet selskaber levering uden betaling, men ofte er det påkrævet at du aftager for en bestemt sum.
3Temmelig mange online webshops yder nu om stunder diverse billige former for levering til varmeblæser til vådrum. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshops, som gør det muligt at hente de købte produkter når der er tid til det. Løsningen er jo yderst simpel, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsmanér.
4Trustpilot frembyder helt fine løsninger til at kigge nærmere på flere aktuelle forbrugeres bedømmelser og derved foreslår vi, at du beser online webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige varmeblæser til vådrum online. Facebook bringer dig tillige absolut ønskværdige genveje til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en lovbestemmelse, hvilket redder køberen overfor fup webbutikker. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage beløbet af flere omgange.
6En række online varehuse lover gratis levering på varmeblæser til vådrum, men i mange tilfælde afkræver det at der erhverves for et fastslået beløb. Ellers skal man snuppe den mindst kostelige fragtform, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Denne bliver gerne til gengæld ultra fleksibel. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
7Forinden folk køber billige varmeblæser til vådrum hos en forretning på nettet behøver man for at være sikker gennemløbe shoppens forretningsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt. For øvrigt anbefaler vi at man er hensynstagende til de mest relevante regler der har betydning for bestillingen af billige varmeblæser til vådrum online, for eksempel den ombytningspolitik internet webshoppen har.
8Vi anbefaler generelt at efterse om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en antydning af at internet webshoppen tilslutter sig de danske regler, tillige med at online forretningen rutinemæssigt vurderes af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne. Før nogen bestiller billige varmeblæser til vådrum i en webshop behøver man faktisk gennemse forhandlerens vilkår.
9Det har vist sig at være ekstremt ligetil for folk at sammenligne priser online på billige varmeblæser til vådrum på tværs af online webshops, og til gengæld lover utallige online shops fragt uden beregning. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at kontrollere nogle forskellige butikker på nettet efter billige priser før du shopper, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.