Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som tilbyder rådgivning og sparring omkring varmeblæser til udestue.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare varmeblæser til udestue.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du finde et andet.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets betingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser til udestue fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af varmeblæser til udestue online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre findes nær dig, og af den grund har folk adgang til at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved har man valget om at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe varmeblæser til udestue online hos dem.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig forventes det at du får en høj grad af informativ rådgivning fra personale som er specialister i netop varmeblæser til udestue.
Størsteparten af små butikker er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til udestue jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til udestue harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

varmeblæser til udestue bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til udestue silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må nødig fattes værktøj. Tit kan det være yderst relevant at have grejet klar inden du går løs med byggeriet. Derudover er det godt at indkalkulere de her udgiftsposter i dit budget.
2Forud for at du opstarter dit byggeprojekt er det ubeskriveligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Du kan indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Støtten betinger at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have alle materialer disponible inden du iværksætter håndværket. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Ved projekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor skal du løbende tage notits af femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
6Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig imod hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
7Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du må sikre dig assistance fra en professionel til dele af det. Forudsat at du får assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at hente tilbud fra flere entreprenører.
8Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst tjekke beløbet for dem slavisk.
9Det er oplagt at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende ting bør udføres af flere folk. Dertil bør det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
10Der findes en hel del vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver betydelige mængder almennyttig oplysning, især ifald du kigger i hele verden.
11Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at have en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, inklusiv en numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
12Der viser sig uden tvivl uforudsete problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og derfor vurderes det værdifuldt at man afsætter en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragttype er smartest?

Mange online butikker frembyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsformer til varmeblæser til udestue. En favorit er i vore dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Løsningen er altså virkelig simpel, samt i mange tilfælde ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kunne tillige afveje for og imod at få produkterne sendt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig jævnligt en smule dyrere, men endda usædvanlig nem ift. varmeblæser til udestue online. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du er nær online firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på varmeblæser til udestue kan vise sig at være ekstremt vigtig såfremt vi mangler produktet inden for få dage, og herved er det rimelig passende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid på varmeblæser til udestue. En lang række forhandlere på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren laves forinden et konkret tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsted forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få online selskaber præsterer levering uden gebyr på varmeblæser til udestue online, men oftest gælder det kun hvis du bestiller for et fastslået beløb. Desuden skal du snuppe den mest billige mulighed for levering, som gerne vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig varmeblæser til udestue på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser til udestue i følgende byer:

Svendborg, Grenaa, Rudersdal, Herning, Ringsted, Kalundborg, Brønderslev, Hedensted, Roskilde, Slagelse, København, Aabenraa, Kokkedal, Brønshøj, Nykøbing Falster, Odder, Hobro, Vejle, Virum, Albertslund, Lyngby, Taastrup, Viborg, Frederikshavn, Ballerup, Hvidovre, Næstved, Lystrup, Hillerød, Risskov, Ikast, Nørresundby, Hedehusene, Hjørring, Greve, Jyllinge, Vordingborg, Korsør, Esbjerg, Nakskov, Frederiksberg, Kolding, Haderslev, Brabrand, Solrød Strand, Struer, Stenløse, Dragør, Thisted, Åbyhøj, Herlev, Nyborg, Odense, Holbæk, Holstebro, Glostrup, Skanderborg, Silkeborg, Valby, Ølstykke, Frederiksværk, Varde, Søborg, Middelfart, Nærum, Tilst, Rønne, Fredericia, Horsens, Aalborg, Allerød, Aarhus, Helsingør, Sønderborg, Randers, Ishøj, Lillerød, Brøndby, Haslev, Køge, Tårnby, Værløse, Birkerød, Vallensbæk, Højbjerg, Farum, Charlottenlund, Rødovre, Hørsholm, Vanløse, Gentofte, Frederikssund, Skive, og Gladsaxe, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til udestue er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at folk jævnligt kigger efter bl.a. varmeblæser til udestue online og varmeblæser til udestue tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk søge efter eksempelvis billig varmeblæser til udestue, køb varmeblæser til udestue og varmeblæser til udestue priser, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

Gode priser på varmeblæser til udestue

Det er efterhånden særligt bekvemt for alle at analysere priser på billige varmeblæser til udestue online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og ergo har massevis af butikker på nettet været nødt til at mindske priserne på varmeblæser til udestue voldsomt, og ovenikøbet præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gavnligt at tjekke et par forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på varmeblæser til udestue online før du shopper, således at du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en webbutik afhænder billige varmeblæser til udestue online for en salgspris som virker ubegribelig fremragende, så kan det for det meste være et faresignal om en falsk webbutik. Shopping med kort er dog en del af en orden, der hjælper os imod uægte internet forretninger.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere prisen på varmeblæser til udestue af flere omgange. Dette tilbydes normalt i nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel varmeblæser til udestue tilbud og varmeblæser til udestue priser. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere lede efter fx køb varmeblæser til udestue, varmeblæser til udestue online og billig varmeblæser til udestue.

Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder ganske pæne chancer for at kigge nærmere på diverse øvrige brugeres ratings og på grund af dette er det en hjælp, at du læser netshoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige varmeblæser til udestue online.

Facebook resulterer i ydermere nogenlunde fremragende muligheder for at få en idé om internet forhandlerens popularitet. Desuden ses endda forretninger på nettet hvor det er muligt at ytre en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed burde bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige varmeblæser til udestue online i en e-butik burde de for at være sikker løbe igennem webbutikkens regler, men det er undertiden ikke super interessant, specielt med de store byggecentre som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at kigge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det bør være en indikation om at online virksomheden adlyder de gældende danske regler, foruden at e-handlen rutinemæssigt undersøges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Det er en rigtig god mulighed for at få assistance, såfremt du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af varmeblæser til udestue. Ydermere er det klogt at køber er vaks omkring de mest vitale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af varmeblæser til udestue online, f.eks. hvilken ombytningspolitik webbutikken benytter.

Her er det virkelig relevant, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne dokumentere købet af varmeblæser til udestue, uanset om man har købt ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma eller Harald Nyborg.

Lars Mortensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Niels Christensen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Mette Petersen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jens gav 4 stjerner

god service

9 tips til online shopping
1Nogle enkelte online outlets præsterer levering uden omkostninger på varmeblæser til udestue, men for det meste stiller det krav om at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ skal du udvælge den mest betalelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret varerne til et afhentningssted. Fragtformen er som regel lige så vel særdeles let. Den mest billige leveringstype er unægtelig at hente ordren selv.
2Adskillige online webshops yder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til varmeblæser til udestue. En der er meget anvendt er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ret så simpel, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsversion.
3Inden nogen handler billige varmeblæser til udestue på en forretning på nettet burde de altid studere webbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig interessant. Dertil er det smart at man er hensynstagende til de mest vitale betingelser der kan have betydning for shopping af billige varmeblæser til udestue online, som for eksempel den returret online butikken har.
4Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under en forordning, der dækker køberen imod uægte online forretninger. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage pengene senere.
5Leveringstidspunktet er naturligvis ret så afgørende om man har behov for varen inden for få dage, så derfor er det særdeles vigtigt at vi tjekker den estimerede leveringsdato på varmeblæser til udestue. En masse online selskaber frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter, hvilket dog stiller krav om at bestillingen anbringes inden et fastslået klokkeslæt.
6Den mindst kostelige leveringsmåde vil altid være at hente ordren selv, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af netbutikkens hjemsted. Den mulighed for levering er jo virkelig bestemmende hvis vi har brug for varmeblæser til udestue inden for få dage. Alternativt så yder flere webbutikker gebyrfri levering, men i mange tilfælde kun såfremt man bestiller for en konkret sum.
7Trustpilot leverer en del passende genveje til at kortlægge ganske mange tidligere forbrugeres meninger og på grund af dette tilråder vi, at du besigtiger e-forretningens ratings inden du shopper billige varmeblæser til udestue online. Facebook fremskaffer desuden relativt fortræffelige løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed.
8Generelt går vi ind for at finde ud af om online webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en forsikring om at e-handlen accepterer de officielle regler, tillige med at netshoppen undertiden vurderes af sagkyndige som behersker vilkårene på området. Forinden nogen handler billige varmeblæser til udestue i en e-forretning kunne man i og for sig kigge på deres forretningsbetingelser.
9Det er efterhånden ultra smertefrit for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser til udestue på forskellige netbutikker, og med det motiv yder flertallet af netshops fragt uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid være lønsomt at analysere visse firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, således at du er garanteret at antage den mindst kostelige pris.