Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser til udendørs.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare vil spare fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser til udendørs fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode priser, og nogle har fokus på service. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af varmeblæser til udendørs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har folk tilbuddet om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Af den grund har du valget om at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af varmeblæser til udendørs online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du handler varmeblæser til udendørs online hos dem.
Forskellige nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
En masse nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså formår de at yde mere nyttig assistance fra personale der er eksperter i netop varmeblæser til udendørs.
De største byggecentre i Danmark
varmeblæser til udendørs silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser til udendørs jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til udendørs bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som hjælp mod mulige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
2For udendørs opgaver har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at vælte ned bedst som du er midt i dit store projekt.
3Du burde måske overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du må få hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Når du ønsker hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at få tilbud fra flere foretagender.
4Der viser sig uden tvivl overraskende problemer når det gælder større projekter, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
5Det kan være til god gavn at få assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det er store byggeopgaver. Enkelte byggerier gør krav på flere folk. Ydermere må det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det fås forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen har betydning for klimaet.
7Det viser sig afgørende at du har de påkrævede materialer handlet ind på forhånd inden du begynder arbejdet. Du har fordel af at notere en punktforms huskeliste som indeholder det der skal bruges, og dernæst tjekke punkterne, så du sikrer dig at der ikke mangler noget.
8Der er alverdens artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube bringer dig utrolig meget almennyttig information, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
9Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med byggeriet. Du må udarbejde en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
10Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedskrive billige priser på dem slavisk.
11Inden du påbegynder arbejdet må det være usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Du vil aldrig nogensinde undvære udstyr. Typisk kan det være meningsfuldt at have grejet til disposition idet du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i budgettet.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række e-forhandlere frembyder nu en række forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser til udendørs. En af de populære er nu til dags levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo meget uproblematisk, samt endda ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du kunne ydermere beslutte dig for at få pakken leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Denne bliver tit en anelse mere omkostningsfuld, men på den anden side ekstremt praktisk ved køb af varmeblæser til udendørs online. Den billigste løsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på varmeblæser til udendørs er rigtig aktuel når man har behov for varerne lige om lidt, så herved er det rigtig afgørende at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt for varmeblæser til udendørs. Temmelig mange e-handler – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på en række varer online, hvilket dog kræver at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få pakken betjent forinden de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet lover gratis levering på varmeblæser til udendørs online, men typisk under forudsætning af at du aftager for en præcis sum. Alternativt kan man udvælge den mest billige mulighed for fragt, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Adskillige netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig varmeblæser til udendørs online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på varmeblæser til udendørs i følgende områder:

Ringsted, Korsør, Tilst, Ølstykke, Helsingør, Taastrup, Tårnby, Aarhus, Rudersdal, Hobro, Vallensbæk, Kalundborg, Brøndby, Slagelse, Ballerup, Aalborg, Søborg, Nyborg, Vejle, Skanderborg, Rønne, Frederikshavn, Jyllinge, Ikast, Greve, Kolding, Holbæk, Fredericia, Hjørring, Holstebro, Roskilde, Hedehusene, Haderslev, Brønshøj, Randers, Rødovre, Frederikssund, Horsens, Solrød Strand, Brabrand, Birkerød, Farum, Nørresundby, Odense, Skive, Frederiksberg, Valby, Varde, Nærum, Gentofte, Næstved, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Lillerød, Viborg, Vordingborg, Haslev, Ishøj, Dragør, Åbyhøj, Sønderborg, Thisted, Odder, Lyngby, Hillerød, Middelfart, Brønderslev, Svendborg, København, Esbjerg, Virum, Albertslund, Gladsaxe, Herning, Allerød, Højbjerg, Vanløse, Grenaa, Risskov, Silkeborg, Lystrup, Hørsholm, Aabenraa, Hvidovre, Kokkedal, Nakskov, Køge, Herlev, Charlottenlund, Værløse, Hedensted, Stenløse, Glostrup, og Struer, .

Klik-og-hent for varmeblæser til udendørs er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis billig varmeblæser til udendørs og varmeblæser til udendørs online. Man ser derudover ofte folk søge efter bl.a. køb varmeblæser til udendørs, varmeblæser til udendørs tilbud og varmeblæser til udendørs priser, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Priser på varmeblæser til udendørs

Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige varmeblæser til udendørs online fra flere e-handler, og altså har masser af online firmaer været presset til at at stampe prisniveauet på varmeblæser til udendørs helt i bund, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Men det kan stadigvæk være nyttigt at efterprøve nogle forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg på varmeblæser til udendørs online inden du shopper, så du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Man bør imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en butik frembyder billige varmeblæser til udendørs online på tilbud til en pris som virker enormt god, kan det undertiden være et kendetegn på en uoprigtig e-shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en vedtægt, der begunstiger os overfor snydagtige internet webshops.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du ønsker at honorere omkostningerne til varmeblæser til udendørs af flere omgange. Det tilbydes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger eksempelvis varmeblæser til udendørs tilbud og varmeblæser til udendørs online. Derudover ser vi mange gange mennesker lede efter eksempelvis billig varmeblæser til udendørs, køb varmeblæser til udendørs og varmeblæser til udendørs priser.

Udforsk nuværende kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i nogenlunde udmærkede genveje til at efterforske diverse nuværende kunders reflektioner og på grund af dette kan det anbefales, at du bliver klogere på webbutikkens bedømmelser inden du handler billige varmeblæser til udendørs online.

Facebook resulterer i ligeledes absolut sikre løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundefokus. I øvrigt ses faktisk online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket tillige bør udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige varmeblæser til udendørs online på en butik burde de på en vis måde få overblik over netshoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Et alternativt forslag kan være at undersøge om online forhandleren er e-mærket medlem, som kan være en angivelse af at internet butikken lever op til de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren jævnligt revideres af eksperter der kender de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du mulighed for bistand, hvis du skulle få udfordringer ved din shopping med varmeblæser til udendørs. Desuden tilråder vi at du er vidende om de elementære betingelser der er gældende for købet af varmeblæser til udendørs online, fx hvilken returret webbutikken benytter.

Derfor er det samtidig afgørende, at man altid bibeholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af varmeblæser til udendørs, hvad end man handler hos Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Stark.

Maria C gav 5 stjerner

God webshop

Rasmus Andersen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Henrik Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Peter gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, da det typisk er et fingerpeg om at internet virksomheden efterfølger de officielle danske regler, samt at webbutikken en gang i mellem evalueres af fagmænd som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forinden folk handler billige varmeblæser til udendørs hos en online virksomhed bør de til hver en tid få overblik over e-butikkens forretningsvilkår.
2Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en forordning, der begunstiger kunden overfor uoprigtige internet outlets. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at honorere beløbet over et længere tidsrum.
3Masser af internet forretninger foreslår nu en hel del forskellige billige fragtmetoder til varmeblæser til udendørs. En af dem der er mest anvendt er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Denne er altså ekstremt hensigtsmæssig, samt mange gange tilmed den billigste fragtform.
4Den mest letkøbte leveringstype vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig nærved webbutikkens hjemsted. Den fragtmulighed kan være virkelig udslagsgivende såfremt man mangler varmeblæser til udendørs inden for få dage. Alternativt så frembyder en hel del outlets på nettet levering uden betaling, men for det meste påkræves det at du aftager for en konkret sum.
5Forinden nogen shopper billige varmeblæser til udendørs hos en internet butik bør de i virkeligheden studere e-shoppens handelsaftale, dog er det for det meste en omfattende opgave. Yderligere stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige varmeblæser til udendørs online, som for eksempel den bytteret internet butikken tilbyder.
6Det har vist sig at være ekstremt enkelt for købere at undersøge tilbud online på billige varmeblæser til udendørs i blandt flere online outlets, og med det motiv garanterer flertallet af online firmaer fri fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig smart at studere enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
7Trustpilot forærer dig altid gode løsninger til at beskue ret mange tidligere kunders meninger og på grund af dette foreslår vi, at du eksaminerer internet virksomhedens kritik forinden du bestiller billige varmeblæser til udendørs online. Facebook tilbyder dig også absolut uafhængige muligheder for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
8Indtil flere e-handler i Danmark frembyder fragt uden omkostninger på varmeblæser til udendørs, men i reglen er det kun gældende hvis der indkøbes for en præcis sum. Derudover burde man beslutte sig for den mest billige fragtmulighed, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Muligheden viser sig uheldigvis også usædvanlig gnidningsløs. Den mest billige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig betydningsfuld om du har behov for din ordre lige om lidt, og af den grund er det ret så centralt at du efterser leveringstiden på varmeblæser til udendørs. Temmelig mange online varehuse tilsiger billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre, hvilket dog kræver at ordren lægges inden et nøjagtigt tidspunkt.