Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af varmeblæser til terrasse.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige varmeblæser til terrasse fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode tilbud, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returret. Man bør derfor undersøge firmaets handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare varmeblæser til terrasse.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i de større byer, og i kraft af det har flertallet chancen for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har du mulighed for at spare fragten, samt samtidig skaffe varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder køber varer fra alverdens specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser til terrasse online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er små firmaer, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler varmeblæser til terrasse online fra deres webshop.
De fleste online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Majoriteten af nichebutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette vil du opleve mere god vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop varmeblæser til terrasse.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
varmeblæser til terrasse bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser til terrasse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser til terrasse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

varmeblæser til terrasse harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have værktøjet klar til brug idet du starter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
2Planlægning viser sig som kilden til at lykkes med dit arbejde. Du skal have en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret når du laver din dagsorden.
3Du kan tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Såfremt du får hjælp fra en professionel kan det være optimalt at modtage en pris fra en håndfuld foretagender.
4Det er af stor betydning at have en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en god idé at dokumentere samtlige poster, og bagefter nedfælde beløbet for dem alle sammen.
5I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det vise sig rimeligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede materialer til rådighed inden du begynder byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en simpel note hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
7Du finder et stort udvalg af vejledninger og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig info, især såfremt du kigger i hele verden.
8Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv sikkerhedssko som beskytter dig imod potentielle risici. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
9Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag skal du tit tage notits af vejrudsigten i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at piske ned i samme sekund som du er startet på dit store projekt.
10Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Bidraget kræver altså at projektet influerer positivt på naturen.
11Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af vigtige ombygninger. Omfattende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil bliver det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Der præsenterer sig stort set altid overraskende problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at der afsættes en del plads i planen, så man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Masser af webshops i Danmark giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser til terrasse. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente ordren når du har tid. Fragttypen er altså super overkommelig, og oftest ydermere den billigste leveringsmåde.

Du kan på samme måde overveje at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er som regel lidt mere bekostelig, men til gengæld temmelig smart med varmeblæser til terrasse online. Den billigste form for levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men det står og falder med at du har bopæl nær online forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på varmeblæser til terrasse kan være virkelig relevant hvis du absolut skal bruge produktet med det samme, og med det formål er det fuldt ud centralt at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på varmeblæser til terrasse. Adskillige forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen placeres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen fikset forud for at de pakkeansatte får fri.

Visse internet forhandlere yder levering uden omkostninger på varmeblæser til terrasse online, men for det meste stiller det krav om at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt burde man udvælge den mest letkøbte leveringsversion, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig varmeblæser til terrasse på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne giver fx click-and-collect på varmeblæser til terrasse i følgende områder:

Skanderborg, Roskilde, Haslev, Valby, Farum, Vanløse, Frederikssund, Herlev, Helsingør, Horsens, Virum, Birkerød, Allerød, Nærum, Brønderslev, Aabenraa, Slagelse, Ikast, Sønderborg, Brabrand, Aalborg, Solrød Strand, Holstebro, Hvidovre, Herning, Jyllinge, Rødovre, Lyngby, Stenløse, Skive, Frederikshavn, Dragør, Haderslev, Esbjerg, Viborg, Næstved, Glostrup, Rudersdal, København, Brønshøj, Hørsholm, Nyborg, Aarhus, Korsør, Åbyhøj, Højbjerg, Gladsaxe, Holbæk, Køge, Charlottenlund, Hedensted, Kolding, Kokkedal, Vejle, Hobro, Søborg, Kalundborg, Greve, Værløse, Hedehusene, Brøndby, Nakskov, Tilst, Ølstykke, Frederiksværk, Ishøj, Ringsted, Ballerup, Nørresundby, Nykøbing Falster, Varde, Albertslund, Risskov, Struer, Hillerød, Lillerød, Lystrup, Vordingborg, Rønne, Gentofte, Fredericia, Hjørring, Tårnby, Taastrup, Svendborg, Odense, Grenaa, Middelfart, Odder, Thisted, Randers, Frederiksberg, Silkeborg, og Vallensbæk, .

Click-and-collect af varmeblæser til terrasse er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis køb varmeblæser til terrasse og varmeblæser til terrasse priser. Foruden dette ser man tit mennesker søge bl.a. varmeblæser til terrasse tilbud, billig varmeblæser til terrasse og varmeblæser til terrasse online, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på varmeblæser til terrasse

Det er i dag temmelig praktisk for os alle at finde de laveste priser på billige varmeblæser til terrasse online fra flere e-forhandlere, og til gengæld har utallige e-forretninger fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på varmeblæser til terrasse helt i bund, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan til hver en tid være rentabelt at inspicere indtil flere internet handler efter udsalg og tilbud på varmeblæser til terrasse online forinden du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet virksomhed udbyder billige varmeblæser til terrasse online for en udsalgspris der kan virke uendeligt overkommelig, kan det mange gange være en indikator for en bedragerisk online forretning. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en forordning, som forsvarer dig imod uærlige internet outlets.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere regningen på varmeblæser til terrasse over en længere periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne står det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx billig varmeblæser til terrasse og varmeblæser til terrasse tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter bl.a. køb varmeblæser til terrasse, varmeblæser til terrasse online og varmeblæser til terrasse priser.

Se nærmere på tidligere kunders meninger

Trustpilot frembyder absolut fantastiske løsninger til at granske ret mange andre køberes reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du gennemsøger netshoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige varmeblæser til terrasse online.

Facebook leverer desuden super troværdige chancer for at få kendskab til e-butikkens troværdighed. Derudover ser vi en del e-handler hvor det er muligt at notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige varmeblæser til terrasse online på en netbutik behøver de i reglen sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke videre interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne være at undersøge om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et bevis på at netshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet hyppigt besøges af fagmænd som er inde i lovene på området.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, når du forvoldes besvær i processen med din handel med varmeblæser til terrasse. Foruden dette anbefaler vi at man er klar over de mest relevante betingelser gældende for købet af varmeblæser til terrasse online, for eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadig gemmer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne eftervise sin bestilling af varmeblæser til terrasse, ligegyldig om man har handlet hos Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Erik N gav 5 stjerner

Udmærket

Kim U gav 4 stjerner

Intet at klage over

Morten gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jette gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online indkøb
1Det er jo efterhånden særligt fleksibelt for købere at vurdere tilbud online på billige varmeblæser til terrasse hos forskellige outlets på nettet, og på grund af dette tilbyder utallige online selskaber fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid vise sig lukrativt at inspicere diverse firmaer på nettet efter billige priser forinden du køber, sådan at du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
2Forud for at nogen handler billige varmeblæser til terrasse i en internet handler behøver man uden tvivl gennemse dens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt. Herudover er det prisværdigt at kunden er sat ind i de mest aktuelle regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige varmeblæser til terrasse online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.
3Den mest betalelige metode til levering er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du bor i kort afstand af online virksomhedens lager. Den fragttype er ualmindeligt bestemmende såfremt du skal bruge varmeblæser til terrasse lige om lidt. Alternativt så præsterer flere internet forretninger levering uden omkostninger, men typisk under forudsætning af at man handler for et fastslået beløb.
4En række online shops tildeler i vore dage flere billige fragtløsninger til varmeblæser til terrasse. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ret let, samt mange gange tillige den mest prisbevidste fragtløsning.
5Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en vedtægt, som skærmer dig som køber imod bedrageriske online firmaer. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil klare betalingen over tid.
6Leveringstidspunktet er naturligvis særdeles væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge produkterne om kort tid, og af den grund er det selvfølgelig væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato på varmeblæser til terrasse. De fleste e-butikker i Danmark tilsiger billig 1 dags levering på en hel del varenumre, som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
7Enkelte firmaer på nettet garanterer fragt uden gebyr på varmeblæser til terrasse, men i de fleste tilfælde kun såfremt der aftages for en fastsat sum. Som alternativ skal man foretrække den mest prisbevidste form for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver i regelen på den anden side særdeles enkel. Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
8Vi tilråder at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en sikkerhed for at e-butikken imødekommer de opstillede regler, og at internet virksomheden rutinemæssigt revideres af specialister der er meget fortrolige lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser til terrasse på en internet butik bør man i princippet gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår.
9Trustpilot bringer dig visse anstændige muligheder for at eftersøge diverse forhenværende køberes betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger webbutikkens anmeldelser forud for at du shopper billige varmeblæser til terrasse online. Facebook frembringer også en lang række fortræffelige muligheder for at få indblik i online firmaets troværdighed.