Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggekæder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser til telt alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode tilbud, og nogle tilbyder faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare varmeblæser til telt.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke webshoppens regler.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan give sparring omkring varmeblæser til telt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra adskillige leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af varmeblæser til telt online.
De udbredte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste chancen for at handle online og hente varerne selv. Af den grund er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved vil du opleve ekstremt konstruktiv sparring fra ansatte med specialistviden i netop varmeblæser til telt.
Mange nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Forskellige nichefokuserede webshops er små virksomheder, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du bestiller varmeblæser til telt online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
varmeblæser til telt jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

varmeblæser til telt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser til telt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser til telt bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag bør du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
2Man skal aldrig nogensinde fattes grej. Tit vil det vise sig fundamentalt at have udstyret til disposition inden du begynder på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de her omkostninger i byggeriets budget.
3Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive udgiften ved dem slavisk.
4Der viser sig uden tvivl uventede problemer når det kommer til omfangsrige projekter, og altså viser det sig betydningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, med det formål at man kan være sikker på at have tid nok til det.
5Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af enormt meget nyttig information, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
6Det anbefales at søge hjælp til arbejdet, navnlig ved omfattende byggeopgaver. Store byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover er det bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
7I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
8Du bør overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
9Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig imod hændelige uheld. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
10Det er væsentligt at have alle materialer til rådighed i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel nedskrive en enkel note som indeholder de materialer som er nødvendige, og dernæst efterse hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Inden du opstarter arbejdet er det vildt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Forberedelse vil være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en velovervejet strategi, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ekstremt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Størstedelen af online butikker frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til varmeblæser til telt. En sikker vinder er i vore dage afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Muligheden er nemlig vældig uproblematisk, samt desuden derudover den mest letkøbte fragtform.

Du burde lige så vel tænke over at få ordren bragt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver til tider en lille smule dyrere, men ydermere ualmindeligt ligetil med varmeblæser til telt online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du opholder dig nærved internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på varmeblæser til telt kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende i tilfælde af at vi behøver varen straks, så herved er det utvivlsomt væsentligt at du checker den estimerede leveringstid på varmeblæser til telt. En stor portion internet selskaber – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen placeres forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne distribueret forinden pakkepersonalet får fri.

En række e-firmaer byder på portofri levering på varmeblæser til telt online, men ofte er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb. Derudover kan man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

De store kæder udlover afhentning hvor man bestiller billig varmeblæser til telt online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af varmeblæser til telt i følgende områder:

Farum, Randers, Hobro, Middelfart, Svendborg, Haslev, Nærum, Virum, Ikast, Korsør, Rudersdal, Thisted, Hvidovre, Birkerød, Haderslev, Kolding, Kalundborg, Greve, Odder, Valby, Jyllinge, Tårnby, Grenaa, Tilst, Horsens, Ballerup, Brønshøj, Nørresundby, Skanderborg, Aarhus, Solrød Strand, Ishøj, Vordingborg, Ringsted, Næstved, Herlev, Albertslund, Holbæk, Nykøbing Falster, Kokkedal, Sønderborg, Stenløse, Hjørring, Odense, Lillerød, Fredericia, Frederikshavn, Hedehusene, Køge, Højbjerg, Skive, Risskov, Esbjerg, Aabenraa, Brøndby, Vallensbæk, Frederiksberg, Vanløse, Roskilde, Viborg, Glostrup, Varde, Ølstykke, Dragør, Helsingør, Brønderslev, Lyngby, Silkeborg, Allerød, Struer, Frederikssund, Åbyhøj, Rødovre, Gladsaxe, Nakskov, Holstebro, Nyborg, Vejle, Værløse, København, Frederiksværk, Aalborg, Hedensted, Brabrand, Charlottenlund, Herning, Gentofte, Søborg, Slagelse, Hørsholm, Taastrup, Lystrup, Hillerød, og Rønne, .

Afhentning ift. varmeblæser til telt er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. varmeblæser til telt online og køb varmeblæser til telt. Derudover ser vi tit folk lede efter eksempelvis varmeblæser til telt tilbud, billig varmeblæser til telt og varmeblæser til telt priser, foruden de store byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Gode tilbud på varmeblæser til telt

Det er jo efterhånden meget ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige varmeblæser til telt online hos diverse forretninger på nettet, og med det motiv har mange shops på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på varmeblæser til telt betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at se nærmere på nogle enkelte e-forretninger efter tilbud og udsalg på varmeblæser til telt online før du placerer ordren, så du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Man skal bare være omhyggelig med, at hvis en butik reklamerer billige varmeblæser til telt online for en salgspris som er hamrende overkommelig, er det i nogle tilfælde være et tegn på en falsk e-handler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regulativ, som hjælper kunden overfor uoprigtige webshops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du vil betale betalingen af varmeblæser til telt af flere omgange. Det foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel køb varmeblæser til telt og varmeblæser til telt priser. Man ser derudover jævnligt folk lede efter eksempelvis varmeblæser til telt online, varmeblæser til telt tilbud og billig varmeblæser til telt.

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot resulterer i de facto fine muligheder for at finde ud af ret mange forhenværende konsumenters kritik og herved foreslår vi, at du eftersøger internet forretningens bedømmelser før du køber billige varmeblæser til telt online.

Facebook byder på desuden tilpas strålende muligheder for at få indsigt i internet forretningens troværdighed. Desuden er der endda webbutikker hvor man kan give en omtale af deres køb, som ydermere burde drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige varmeblæser til telt online i en e-forhandler bør de i virkeligheden gennemlæse deres handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super interessant, især ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

En anden mulighed kunne måske være at se om online forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en forsikring om at online virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, og at online shoppen hyppigt gennemses af sagkyndige som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for at få hjælp, ifald du møder problemstillinger i processen med din handel med varmeblæser til telt. Tillige er det godt at kunden er opmærksom på de mest centrale forhold der har indvirkning på bestillingen af varmeblæser til telt online, som eksempelvis den bytteret internet virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af varmeblæser til telt, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Morten gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Inge S gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Per K gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jesper Nielsen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til online indkøb
1Fragttiden kan være usædvanlig vital hvis man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så af den grund er det særdeles klogt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato på varmeblæser til telt. En masse internet virksomheder giver billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men det er betinget af at bestillingen køres igennem inden et besluttet klokkeslæt.
2Det er rigtig nemt for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser til telt på flere butikker på nettet, og til tak tilbyder flere internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk blive udbytterigt at inspicere diverse internet butikker efter tilbud før du placerer ordren, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
3Trustpilot yder nogle belejlige løsninger til at gennemrode forskellige øvrige brugeres betragtninger og herved tilråder vi, at du studerer online forretningens ratings inden du bestiller billige varmeblæser til telt online. Facebook genererer ligeledes egentlig gunstige muligheder for at få indblik i internet webshoppens kundefokus.
4Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en orden, der skærmer køber overfor fup internet shops. Alternativt bør du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage prisen senere.
5Vi tilråder at granske om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et tegn på at internet forretningen imødekommer de gældende danske regler, tillige med at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af specialister som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden nogen køber billige varmeblæser til telt hos en e-forhandler kan de utvivlsomt tyde e-butikkens forretningsvilkår.
6En række webshops sikrer fri fragt på varmeblæser til telt, men i reglen er det under betingelse af at man handler for en konkret pris. Som alternativ skulle du beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted. Denne er i mange tilfælde lige så vel super ukompliceret. Den mest betalelige slags levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre står og falder med at du lever nærved e-firmaets arbejdslager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld forudsat vi har behov for varmeblæser til telt om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte webshops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der handles for en bestemt pris.
8Størstedelen af online shops tilbyder nu et stort udvalg af billige leveringsmetoder til varmeblæser til telt. En af de mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtformen er altså ekstremt let, samt endda endda den mest prisbevidste mulighed for levering.
9Forud for at nogen køber billige varmeblæser til telt hos en shop bør man uden tvivl tage stilling til forhandlerens forretningsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Foruden dette anbefales det at køber er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der er gældende for shopping af billige varmeblæser til telt online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet firmaet kører med.