Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare varmeblæser til stuen.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af varmeblæser til stuen.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige varmeblæser til stuen fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra flere producenter, og så kan du bestille fra et stort sortiment af varmeblæser til stuen online.
De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har de fleste adgang til at købe online og transportere materialerne personligt. Hermed er det muligt at spare fragtgebyret, samt sågar hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber varmeblæser til stuen online hos dem.
Størstedelen af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo vil du få mere begavet vejledning fra mennesker som er eksperter i netop varmeblæser til stuen.
Mange niche webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser til stuen bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

varmeblæser til stuen harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til stuen silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

varmeblæser til stuen jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal investere i professionel assistance til dele af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Inden du iværksætter dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt ved væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere mennesker. Dertil er det mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube tilbyder dig temmelig meget udbytterig information, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
5I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
6For udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned når du lige er startet på det komplekse projekt.
7Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være sundt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive ens købspris for dem én og én.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med din byggeproces. Du må lave en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
9Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har samtlige materialer handlet ind før du går i krig med byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer der bliver brug for, og dernæst efterse punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
10Der præsenterer sig ofte uforudsete vanskeligheder når det kommer til omfangsrige opgaver, og som følge heraf vil det være af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i agendaen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål.
11Du skal ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på mulige skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
12Du skal ikke undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være yderst relevant at du har det ved hånden når du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at påregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En række webshops i Danmark frembyder nu til dags alverdens billige former for fragt til varmeblæser til stuen. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig super fleksibel, samt tit endda den billigste form for fragt.

Du kunne endvidere tænke over at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er typisk en anelse mere pebret, men tillige ekstremt smart for varmeblæser til stuen online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du befinder dig tæt på internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på varmeblæser til stuen er naturligvis super bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne inden for få dage, så derfor er det nemlig essentielt at man finder det estimerede leveringstidspunkt for varmeblæser til stuen. En del internet selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, hvilket dog nødvendiggør at du når at bestille før et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren betjent inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

En hel del forhandlere på nettet sikrer fragt uden betaling på varmeblæser til stuen online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der bestilles for en præcis sum. Alternativt bør du snuppe den mest letkøbte leveringsløsning, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder giver afhentning hvor du handler billig varmeblæser til stuen online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4. De yder eksempelvis afhentning af varmeblæser til stuen i disse byer:

Greve, Værløse, Ballerup, Dragør, Næstved, Hjørring, Højbjerg, Lillerød, Brønderslev, Gladsaxe, Struer, Varde, Ølstykke, Hvidovre, Allerød, Svendborg, Brøndby, Glostrup, Albertslund, Odder, Valby, Brønshøj, Rødovre, Viborg, Hedensted, Frederikshavn, Nørresundby, Søborg, Farum, Kokkedal, Vanløse, Silkeborg, Skanderborg, Sønderborg, Rønne, Roskilde, Hørsholm, Frederiksværk, Birkerød, Grenaa, Risskov, Køge, Ringsted, Fredericia, Vejle, Skive, Korsør, Charlottenlund, Middelfart, Lystrup, Haslev, Horsens, København, Aarhus, Ishøj, Haderslev, Randers, Hobro, Kalundborg, Vordingborg, Frederikssund, Solrød Strand, Frederiksberg, Odense, Herlev, Åbyhøj, Thisted, Hedehusene, Esbjerg, Nykøbing Falster, Nærum, Gentofte, Tårnby, Kolding, Nakskov, Aalborg, Helsingør, Holstebro, Taastrup, Brabrand, Vallensbæk, Stenløse, Hillerød, Virum, Jyllinge, Nyborg, Holbæk, Slagelse, Tilst, Aabenraa, Lyngby, Herning, Ikast, og Rudersdal, .

Klik-og-hent af varmeblæser til stuen er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter bl.a. køb varmeblæser til stuen og varmeblæser til stuen priser. Foruden dette ser man ofte internet shoppere lede efter eksempelvis varmeblæser til stuen tilbud, billig varmeblæser til stuen og varmeblæser til stuen online, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Priser på varmeblæser til stuen

Det er jo særdeles enkelt for folk at søge information om priser på billige varmeblæser til stuen online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og herved har masser af internet outlets ikke kunne slippe for at sænke prisen på varmeblæser til stuen betydeligt, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det immervæk blive nyttigt at tjekke diverse internet webshops efter rabatter og tilbud på varmeblæser til stuen online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Du må trods alt være obs på, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige varmeblæser til stuen online på tilbud til en pris som anses for uforståeligt fremragende, er det tit være et fingerpeg om en fup online butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af et reglement, som sikrer os imod fup e-firmaer.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at klare pengene til varmeblæser til stuen af flere omgange. Det foreslåes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis køb varmeblæser til stuen og varmeblæser til stuen tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange folk efterspørge eksempelvis varmeblæser til stuen priser, varmeblæser til stuen online samt billig varmeblæser til stuen.

Analyser eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i sådan set ønskværdige chancer for at kortlægge ganske mange tidligere brugeres tanker og derfor stiller vi forslag om, at du tolker e-handlens vurderinger inden du køber billige varmeblæser til stuen online.

Facebook tilbyder derudover absolut gode metoder til at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Tilmed ses en række online webshops hvor det er muligt at give en bedømmelse af deres køb, som ligeledes må benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige varmeblæser til stuen online i en internet virksomhed bør man ideelt set overveje webshoppens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke videre interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En anden mulighed er at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en antydning af at e-butikken respekterer de gældende danske regler, samt at e-handlen hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for assistance, såfremt du skulle få besvær ved dit indkøb af varmeblæser til stuen. Tilmed slår vi et slag for at du er klar over de mest essentielle bestemmelser der gælder for bestillingen af varmeblæser til stuen online, som fx hvilken returpolitik butikken bruger.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af varmeblæser til stuen, ligegyldig om man har købt fra 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Morten L gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Michael gav 4 stjerner

Som altid

Erik gav 5 stjerner

I gør det super godt

Anna B gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til internetshopping
1Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som burde være en sikkerhed for at online shoppen følger de opstillede regler, samt at internet webshoppen undertiden kigges til af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene på området. Før nogen køber billige varmeblæser til stuen i en butik på nettet kunne man helt sikkert have øje for shoppens forretningsaftale.
2En masse outlets på nettet giver nu til dags en række forskellige billige leveringsformer til varmeblæser til stuen. En af de mest anvendte er nu om stunder udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har lyst. Leveringstypen er jo i høj grad fremkommelig, samt mange gange endvidere den prisbilligste leveringsform.
3Den prisbilligste leveringsmodel er dog at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du lever i kort afstand af online firmaets arbejdslager. Den fragtløsning kan være meget væsentlig hvis man absolut skal bruge varmeblæser til stuen omgående. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet outlets fragt uden omkostninger, men oftest er det forudsat at man indkøber for et fastslået beløb.
4Indtil flere forretninger på nettet tilbyder billig fragt på varmeblæser til stuen, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. Som alternativ skal du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Fragttypen er mange gange på den anden side særdeles ligetil. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid være at hente produkterne selv.
5Det er jo efterhånden i høj grad uproblematisk for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige varmeblæser til stuen fra forskellige internet handler, og med det motiv præsterer en hel del internet forhandlere fragt uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk blive fordelagtigt at sammenligne forskellige internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at indhente den laveste pris.
6Trustpilot genererer ultra fordelagtige chancer for at gennemstøve ganske mange nuværende brugeres bedømmelser og på grund af dette er det en hjælp, at du vurderer internet shoppens bedømmelser forud for at du køber billige varmeblæser til stuen online. Facebook yder derudover ganske relevante metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed.
7Leveringstiden er naturligvis rigtig relevant forudsat du behøver varen nu og her, så herved er det helt centralt at man tjekker den forventede leveringstid ved varmeblæser til stuen. En masse e-firmaer i Danmark yder billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, men det regnes ud fra at bestillingen gennemføres forud for et angivent tidspunkt.
8Inden folk handler billige varmeblæser til stuen på en internet virksomhed kan de for at være sikker sætte sig ind i deres forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig interessant. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er klar over de mest vedkommende forhold der har betydning for bestillingen af billige varmeblæser til stuen online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online forhandleren lover.
9Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er en del af et regelsæt, hvilket værner dig som køber overfor uoprigtige internet forretninger. Som en anden løsning burde du udnytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du higer efter at dække betalingen i flere bidder.