Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot varmeblæser til stue.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af varmeblæser til stue.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige varmeblæser til stue fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på gode priser, imens andre vil have service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har du tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Hermed kan man undvære fragtomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af varmeblæser til stue online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle varmeblæser til stue online fra deres webshop.
Mange niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du få en høj grad af brugbar hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop varmeblæser til stue.
Majoriteten af specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder
varmeblæser til stue jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til stue bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser til stue silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser til stue harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du optager byggeriet kan det være rimeligt meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Der viser sig uden tvivl utidige problemstillinger i tilfælde med krævende opgaver, og følgelig vurderes det essentielt at der afsættes passende tid i planen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Måske kan det blive vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du indleder din byggeproces. Du kan udfærdige en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at du har husket det hele.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at have en budgetoversigt for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge alle omkostninger, og dernæst nedfælde omkostningen ved dem alle sammen.
5Der kan findes utallige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig viden, navnligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
6Man vil nødig fattes værktøj. Ofte vil det være en fordel at have grejet klar når du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
7Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig mod potentielle risici. Det er smart at du husker sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
8Planlægning er metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør liste en klar dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter strategien.
9Ved projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor må du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret lige før projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned bedst som du arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
10Det anbefales at spørge om hjælp til dele af projektet, specielt ved omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
11Husk at gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en professionel til områder af det. Hvis du køber hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at tage imod forslag fra forskellige leverandører.
12Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En hel del e-forhandlere giver i vore dage en række forskellige billige former for levering til varmeblæser til stue. En der er meget populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så overkommelig, samt typisk tilmed den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan lige så vel beslutte dig for at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Løsningen er somme tider en tand mindre billig, men ligeledes ret let gængelig ved køb af varmeblæser til stue online. Den billigste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du lever nærved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på varmeblæser til stue er jo rigtig betydningsfuld når vi har behov for produktet inden for få dage, og derfor er det relativt aktuelt at man checker den estimerede leveringstid for varmeblæser til stue. Temmelig mange e-butikker i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på flere varer online, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren aflægges forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de kan nå at få varen ud af døren før pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet outlets frembyder levering uden beregning på varmeblæser til stue online, men typisk er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Desuden skulle man snuppe den mindst kostelige leveringsmåde, som i de fleste tilfælde er at få leveret ordren til et udleveringssted.

De store webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig varmeblæser til stue online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på varmeblæser til stue i følgende områder:

Brøndby, Viborg, Holbæk, Hjørring, Brønderslev, Frederiksberg, Haslev, Vordingborg, Greve, Varde, Hedehusene, Glostrup, Herlev, Nyborg, Jyllinge, Odder, Ikast, Korsør, Frederikssund, Horsens, Hvidovre, Helsingør, Kokkedal, Ballerup, Frederikshavn, Lystrup, Solrød Strand, Charlottenlund, Lillerød, Middelfart, Nykøbing Falster, Haderslev, Brabrand, Hobro, Fredericia, Albertslund, Brønshøj, Grenaa, Thisted, Vanløse, Nærum, Vejle, Risskov, Nørresundby, Søborg, Odense, Farum, Højbjerg, Svendborg, Hillerød, Rønne, Åbyhøj, Slagelse, Stenløse, Roskilde, Struer, Kolding, Allerød, Tilst, Lyngby, Næstved, Værløse, Sønderborg, Ølstykke, Ringsted, Dragør, Kalundborg, Aalborg, Frederiksværk, Gentofte, Vallensbæk, Aabenraa, Esbjerg, Tårnby, Birkerød, Hedensted, Gladsaxe, Ishøj, Skanderborg, Aarhus, Randers, Herning, Skive, Silkeborg, Taastrup, Nakskov, Holstebro, Virum, Køge, Hørsholm, Valby, Rødovre, København, og Rudersdal, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til stue er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager).

Ved kig i data fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. varmeblæser til stue tilbud og varmeblæser til stue online. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge efter fx køb varmeblæser til stue, varmeblæser til stue priser samt billig varmeblæser til stue, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

Få den bedste pris på varmeblæser til stue

Det har vist sig at være ekstremt ukompliceret for alle og enhver at lave prissammenligning på billige varmeblæser til stue online i blandt flere internet outlets, og derfor har masser af online selskaber ikke kunne lade være med at tvinge priserne på varmeblæser til stue eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Det kan dog immervæk være gunstigt at undersøge enkelte e-shops efter rabatter og tilbud på varmeblæser til stue online inden du bestiller, således at du er sikret at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Du bør bare ikke glemme, at såfremt en online virksomhed annoncerer billige varmeblæser til stue online til en udsalgspris der anses for urealistisk beskeden, bør det tit være et karakteristika der viser en fup internet forhandler. Shopping med kort er trods alt omsluttet af en orden, der bistår køber overfor svindlende forretninger på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage omkostningerne til varmeblæser til stue over flere uger. Dette tilbydes ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Ved indkig i tallene er det klart, at folk mange gange efterspørger bl.a. varmeblæser til stue online og varmeblæser til stue tilbud. Foruden dette ser man jævnligt folk efterspørge for eksempel varmeblæser til stue priser, billig varmeblæser til stue samt køb varmeblæser til stue.

Se nærmere på eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot indebærer flere gunstige chancer for at kontrollere en stor portion eksisterende konsumenters erfaringer og derved foreslår vi, at du eksaminerer internet shoppens bedømmelser inden du shopper billige varmeblæser til stue online.

Facebook frembyder tillige en lang række troværdige chancer for at få indtryk af online firmaets kundefokus. Tilmed møder vi faktisk internet selskaber hvor kunder kan tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, som ydermere bør benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til stue online på en internet virksomhed kan de sådan set gennemløbe virksomhedens forretningsaftale, men det er bare en omfattende opgave, særligt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at efterse hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et billede på at webbutikken adlyder de opstillede regler, og at online webshoppen fra tid til anden ses til af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du oplever vanskeligheder som følge af dit indkøb af varmeblæser til stue. Desuden anbefaler vi at køberen er på vagt for de mest vedkommende betingelser gældende for bestillingen af varmeblæser til stue online, eksempelvis den returrettighed online forhandleren har.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man til enhver tid bevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan bekræfte bestillingen af varmeblæser til stue, hvad end man bestiller ved Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Poul gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jette Møller gav 4 stjerner

I gør det super godt

Poul Møller gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kim Christensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 tips til internetshopping
1Det er jo vældig smart for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige varmeblæser til stue i blandt diverse netshops, og så præsterer en lang række online selskaber levering uden beregning. Men det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at efterprøve et par e-handler efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så man er sikret at skaffe sig den laveste pris.
2Trustpilot tilbyder aldeles hensigtsmæssige muligheder for at undersøge en hel del andre kunders meninger og derved foreslåes det, at du eksaminerer internet virksomhedens omtaler forinden du handler billige varmeblæser til stue online. Facebook fører til derudover temmelig gavnlige chancer for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
3Forinden nogen shopper billige varmeblæser til stue på en internet forhandler behøver man i og for sig gennemse e-shoppens regler, dog er det bare ikke videre spændende. Foruden dette er det godt at man er vaks omkring de væsentligste retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige varmeblæser til stue online, som for eksempel den returpolitik e-forhandleren tilbyder.
4Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en lovbestemmelse, som garanterer en imod fup netshops. Som en alternativ mulighed kan du vælge et tilbud som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale omkostningerne senere.
5Mange online selskaber tildeler heldigvis en række forskellige billige leveringsformer til varmeblæser til stue. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, og desuden ligeledes den mest betalelige type af levering.
6Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du lever tæt på online webshoppens adresse. Den løsning til levering er jo ret så relevant om vi mangler varmeblæser til stue med det samme. Alternativt så yder visse online virksomheder fri fragt, men i reglen er det forbeholdt når du indkøber for et fastslået beløb.
7Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles bestemmende hvis man står og skal bruge pakken med det samme, så af den grund er det relativt vigtigt at du gransker leveringstiden for varmeblæser til stue. Størstedelen af online outlets stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer, men vær vagtsom da det er afhængig af at handlen laves før et besluttet tidspunkt.
8Flere shops på nettet frembyder fri fragt på varmeblæser til stue, men ofte afkræver det at man shopper for en konkret pris. Desuden skal man vælge den billigste fragtmetode, som tit vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted. Fragttypen er godt nok endda ret simpel. Den mindst kostelige leveringsmetode er dog at hente pakken selv.
9Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en angivelse af at internet forretningen efterfølger de officielle regler, og at butikken lejlighedsvis besøges af fagfolk der er meget fortrolige de gældende regulativer. Forinden folk køber billige varmeblæser til stue på en online butik behøver man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsbetingelser.