Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser til stikkontakt.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af varmeblæser til stikkontakt.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige varmeblæser til stikkontakt hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste priser, og øvrige har kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt ved de kendte byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra mange specialbutikker, så du kan bestille fra et stort sortiment af varmeblæser til stikkontakt online.
De store byggecentre findes i store dele af landet, og hermed har folk mulighed for at handle online og hente produkterne personligt. På grund af det har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed have varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller varmeblæser til stikkontakt online på deres hjemmeside.
Diverse specialiserede netbutikker er specialister i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får mere erfaren sparring fra nogle der er specialister i netop varmeblæser til stikkontakt.
Majoriteten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til stikkontakt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til stikkontakt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til stikkontakt harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til stikkontakt jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du vil under ingen omstændigheder fattes værktøj. Det er erstatteligt at du har udstyret ved hånden akkurat som du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du huske at medtage disse udgifter i byggeriets regnskab.
2Du kan finde alle mulige former for vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver store mængder anvendelig viden, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
3Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj som fx sikkerhedssko der sikrer dig mod hændelige risici. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især ifald du ikke køber professionel hjælp.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder tidsplanen.
5I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det være ultra værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Krævende opgaver kræver mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
7Det vil vise sig aktuelt at have alle byggematerialer tilgængelige før du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms indkøbsliste indeholdende alt hvad du skal bruge, og efterfølgende granske materialerne, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være fornuftigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan undersøge billige priser på dem en ad gangen.
9Der kommer ofte ubelejlige problemer i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det er det meningsfuldt at der er afsat en del tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det kan give mening at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til opstarten af det. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
11Ved projekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette bør du jævnligt tage notits af vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
12Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald renoveringen er klimavenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del shops på nettet tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsudgaver til varmeblæser til stikkontakt. Det mest populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ekstremt ligetil, og tit tillige den prisbilligste fragtmulighed.

Du kan ligeledes forsøge at få pakken sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver for det meste lidt mere pebret, men på den anden side ret så ligetil med varmeblæser til stikkontakt online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du befinder dig lige ved webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på varmeblæser til stikkontakt er naturligvis meget afgørende forudsat du har brug for produktet inden for få dage, og i det øjemed er det nemlig passende at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på varmeblæser til stikkontakt. De fleste online outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen indsendes forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Indtil flere online firmaer sikrer fragtfri levering på varmeblæser til stikkontakt online, men tit er det under forudsætning af at der indkøbes for et konkret beløb. Som alternativ kunne man overveje den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk er at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig varmeblæser til stikkontakt online og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på varmeblæser til stikkontakt i følgende områder:

Nakskov, Hørsholm, Højbjerg, Korsør, Brabrand, Charlottenlund, Valby, Fredericia, Roskilde, Haderslev, Ballerup, Solrød Strand, Rødovre, Taastrup, Søborg, Gentofte, Hvidovre, Odder, Birkerød, Ringsted, Skanderborg, Lyngby, Ishøj, Horsens, Vallensbæk, Tårnby, Nørresundby, Sønderborg, Varde, Glostrup, Gladsaxe, Slagelse, Rønne, Brøndby, Nærum, Esbjerg, Aabenraa, Silkeborg, Virum, Ikast, Grenaa, København, Aalborg, Skive, Vejle, Køge, Jyllinge, Aarhus, Thisted, Allerød, Brønshøj, Stenløse, Odense, Åbyhøj, Hjørring, Albertslund, Nyborg, Struer, Frederiksværk, Svendborg, Risskov, Frederikshavn, Herning, Holstebro, Randers, Rudersdal, Vanløse, Farum, Vordingborg, Nykøbing Falster, Lillerød, Brønderslev, Hobro, Middelfart, Næstved, Greve, Dragør, Hillerød, Hedehusene, Lystrup, Kalundborg, Haslev, Kokkedal, Holbæk, Frederiksberg, Frederikssund, Tilst, Ølstykke, Kolding, Helsingør, Herlev, Værløse, Hedensted, og Viborg, .

Afhentning for varmeblæser til stikkontakt er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at folk ofte søger blandt andet varmeblæser til stikkontakt priser og varmeblæser til stikkontakt online. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis billig varmeblæser til stikkontakt, køb varmeblæser til stikkontakt og varmeblæser til stikkontakt tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 og Stark.

Priser på varmeblæser til stikkontakt

Det er i dag ultra nemt for alle at finde de laveste priser på billige varmeblæser til stikkontakt online hos forskellige internet outlets, og for det har flertallet af e-forhandlere været tvunget til at sænke salgspriserne på varmeblæser til stikkontakt voldsomt, og i øvrigt garantere levering uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at inspicere diverse webbutikker efter billige priser på varmeblæser til stikkontakt online forud for at du gennemfører dit køb, så man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Du skal alligevel ikke overse, at ifald en e-butik markedsfører billige varmeblæser til stikkontakt online til en pris som anses for ufattelig attraktiv, bør det ofte være et tegn på en fup webbutik. Kortbetalinger er imidlertid omfavnet af en regel, som assisterer kunden imod bedrageriske e-butikker.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil klare omkostningerne til varmeblæser til stikkontakt over flere uger. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at folk typisk leder efter eksempelvis varmeblæser til stikkontakt online og billig varmeblæser til stikkontakt. Foruden dette ser man som regel mennesker kigge efter for eksempel varmeblæser til stikkontakt tilbud, varmeblæser til stikkontakt priser og køb varmeblæser til stikkontakt.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder dig rigtig ærlige muligheder for at evaluere forskellige aktuelle konsumenters synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger nærmere på e-handlens ratings forud for at du shopper billige varmeblæser til stikkontakt online.

Facebook byder på ligeledes egentlig stabile løsninger til at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Derudover er der nogle forhandlere på nettet som tilbyder kunderne at frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige må udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til stikkontakt online hos en netshop behøver de for at være sikker tage stilling til shoppens forretningsvilkår, men det er typisk ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet forslag kunne måske være at finde ud af om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en antydning af at e-firmaet opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at virksomheden hyppigt kontrolleres af fagmænd der behersker vilkårene.

Dette er en god anledning til hjælpende service, ifald du forvoldes vanskeligheder i processen med dit indkøb af varmeblæser til stikkontakt. Foruden dette kan det anbefales at du er sat ind i de mest vedkommende forhold der har betydning for købet af varmeblæser til stikkontakt online, f.eks. hvilken returneringsret online webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura, således man fremadrettet kan eftervise sit køb af varmeblæser til stikkontakt, uagtet om man har bestilt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Helle T gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Maria gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Niels gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Karen E gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Før folk handler billige varmeblæser til stikkontakt på en internet virksomhed kan man for at være sikker løbe igennem netshoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Tilsvarende tilråder vi at køberen er vaks omkring de væsentligste forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige varmeblæser til stikkontakt online, som for eksempel den bytteret e-firmaet kører med.
2Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en orden, der begunstiger dig overfor fup e-forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere beløbet af flere omgange.
3Leveringshastigheden kan være vældig bestemmende såfremt du har brug for din pakke nu og her, og derfor er det selvfølgelig klogt at du undersøger leveringstidspunktet for varmeblæser til stikkontakt. En hel del e-butikker i Danmark annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del varer, men som imidlertid beroer på at der bestilles før et konkret klokkeslæt.
4Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nær netshoppens lager. Den metode til levering kan vise sig at være ret så udslagsgivende når du har brug for varmeblæser til stikkontakt fluks. Alternativt så præsterer en hel del internet firmaer fri fragt, men oftest gælder det kun hvis der handles for en konkret sum.
5Det er i dag yderst simpelt for os alle at prissammenligne online på billige varmeblæser til stikkontakt i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og for det tilbyder mange internet webshops billig fragt. Det kan dog imidlertid blive rentabelt at udforske nogle forretninger på nettet efter udsalg og tilbud før du køber, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.
6Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at online forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren tit gennemses af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne på området. Forinden nogen køber billige varmeblæser til stikkontakt på en online butik kan de reelt se på webshoppens forretningsaftale.
7En stor portion forretninger på nettet udlover nu om stunder en hel del forskellige billige fragtløsninger til varmeblæser til stikkontakt. Den mest benyttede er i dag at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er jo særdeles fleksibel, samt tit tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
8Nogle få butikker på nettet tilbyder levering uden omkostninger på varmeblæser til stikkontakt, men typisk er det forudsat at man shopper for et fastslået beløb. I øvrigt skal du overveje den mest betalelige form for fragt, som ofte er at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Muligheden bliver som regel til gengæld vældig ukompliceret. Den billigste fragtform vil dog altid være at du selv henter produkterne.
9Trustpilot fremskaffer super passende løsninger til at eksaminere mange aktuelle konsumenters tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gransker internet shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige varmeblæser til stikkontakt online. Facebook byder på for øvrigt faktisk fine chancer for at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.