Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du lede andre steder.
Flere byggekæder tilbyder et bredt varesortiment, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot varmeblæser til sommerhus.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige varmeblæser til sommerhus alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som giver hjælp til valg af varmeblæser til sommerhus.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de store byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af varmeblæser til sommerhus online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder findes i de større byer, og i kraft af det har folk valget om at bestille online og hente varerne selv. Som følge af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, samt sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en lavere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du modtage en høj grad af nyttig vejledning fra folk der er specialister i netop varmeblæser til sommerhus.
Mange online nichebutikker er små firmaer, der tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe varmeblæser til sommerhus online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
varmeblæser til sommerhus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser til sommerhus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser til sommerhus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til sommerhus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der ligger ekstremt mange guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder udbytterig information, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
2Du vil for alt i verden ikke fattes værktøj. Det kan vise sig at være afgørende at have udstyret disponibelt når du indleder byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejret stor betydning. Af den årsag må du løbende holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned når du lige vil i gang med det krævende byggeprojekt.
4Planlægning vil være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må forfatte en struktureret strategi, som beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver din køreplan.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete hovedpiner i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og herved er det betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i planen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
6Du må aldrig negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning bl.a. sko og hjelm som sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
7Måske det burdes overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde købe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at modtage prisoverslag fra forskellige foretagender.
8Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være aldeles meningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fornuftigt at dokumentere alle udgiftsposter, og herefter tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
10Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer parat forinden du iværksætter eksekveringen. Du kunne lave en overskuelig note hvorpå der noteres alt det du har brug for, og så efterse listen, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Man kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte betinger at byggeprojektet forbedrer naturen.
12Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ved store byggeprojekter. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det være bedre og mere socialt at være flere om det.
De mest folkekære byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ret så overlegent. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En stor portion netbutikker i Danmark yder i dag en række forskellige billige leveringsmuligheder til varmeblæser til sommerhus. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo vældig nem, samt oftest tillige den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kan derudover beslutte dig for at bestille varerne til levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en tak mere bekostelig, men desuden virkelig ukompliceret med varmeblæser til sommerhus online. Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser til sommerhus kan vise sig at være yderst bestemmende hvis vi har brug for pakken inden for få dage, så af den grund er det temmelig passende at du checker den anslåede leveringstid for varmeblæser til sommerhus. Mange online varehuse – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, hvilket kræver at ordren lægges før et fastslået tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produktet ordnet før medarbejderne har fyraften.

Indtil flere online butikker tilbyder gratis fragt på varmeblæser til sommerhus online, men for det meste kræver det at der handles for et fastsat beløb. Derudover bør man udvælge den mest betalelige leveringsudgave, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

De store byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser til sommerhus online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne frembyder bl.a. klik-og-hent på varmeblæser til sommerhus i disse områder:

Odder, Skive, Frederikssund, Herlev, Frederiksberg, Frederiksværk, Vallensbæk, Lillerød, Charlottenlund, Aalborg, Brabrand, Jyllinge, Vordingborg, Brønderslev, Farum, Sønderborg, Nykøbing Falster, Vejle, København, Odense, Køge, Ikast, Varde, Frederikshavn, Skanderborg, Lyngby, Lystrup, Nakskov, Horsens, Åbyhøj, Tårnby, Risskov, Hjørring, Holstebro, Gladsaxe, Hedensted, Korsør, Taastrup, Randers, Herning, Værløse, Allerød, Tilst, Svendborg, Virum, Albertslund, Ringsted, Esbjerg, Thisted, Middelfart, Nyborg, Hvidovre, Helsingør, Silkeborg, Slagelse, Roskilde, Nørresundby, Næstved, Kokkedal, Solrød Strand, Birkerød, Valby, Aarhus, Greve, Dragør, Hedehusene, Holbæk, Brønshøj, Hørsholm, Fredericia, Ballerup, Søborg, Grenaa, Viborg, Gentofte, Højbjerg, Kolding, Hillerød, Aabenraa, Struer, Ølstykke, Rødovre, Stenløse, Vanløse, Rudersdal, Nærum, Haderslev, Hobro, Ishøj, Kalundborg, Rønne, Brøndby, Glostrup, og Haslev, .

Klik-og-hent af varmeblæser til sommerhus er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter blandt andet køb varmeblæser til sommerhus og varmeblæser til sommerhus tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk søge efter eksempelvis varmeblæser til sommerhus online, billig varmeblæser til sommerhus og varmeblæser til sommerhus priser, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på varmeblæser til sommerhus

Det har vist sig at være vældig ukompliceret for folk at søge information om priser på billige varmeblæser til sommerhus online hos flere e-forhandlere, og ergo har mange forhandlere på nettet set sig nødsaget til at tvinge priserne på varmeblæser til sommerhus eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid blive tiden værd at efterprøve visse e-shops efter rabatter og tilbud på varmeblæser til sommerhus online forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en online virksomhed tilbyder billige varmeblæser til sommerhus online for en pris som er umådelig billig, så kan det undertiden være et kendetegn på en fup internet butik. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under en orden, som assisterer køberen imod bedrageriske netbutikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre betalingen af varmeblæser til sommerhus over en periode. Dette foreslåes ofte hos niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker ofte kigger efter for eksempel billig varmeblæser til sommerhus og varmeblæser til sommerhus tilbud. Foruden dette ser man tit mennesker efterspørge fx varmeblæser til sommerhus priser, køb varmeblæser til sommerhus og varmeblæser til sommerhus online.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot indebærer en del pålidelige løsninger til at iagttage ret mange tidligere konsumenters synspunkter og herved er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet firmaets vurderinger før du shopper billige varmeblæser til sommerhus online.

Facebook fremskaffer lige så vel fuldstændig habile løsninger til at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed. Her møder vi faktisk forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at skrive en kritik af deres køb, hvilket lige så vel burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige varmeblæser til sommerhus online hos en e-handler kan de reelt få overblik over dens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at efterse hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det bør være en tryghed om at e-firmaet forsvarer de danske love, samt at netshoppen lejlighedsvis vurderes af fagmænd der har nøje kendskab til reglementet på området.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, såfremt du får besvær i forbindelse med din ordre på varmeblæser til sommerhus. Ligeledes er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der er gældende for købet af varmeblæser til sommerhus online, f.eks. den ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man permanent gemmer sin kvittering, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af varmeblæser til sommerhus, hvad end man bestiller hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 eller Stark.

Kirsten gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Thomas gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jan Rasmussen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Else gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot medfører i højeste grad fine løsninger til at inspicere ret mange forhenværende køberes oplevelser og herved går vi ind for, at du læser internet butikkens anmeldelser forinden du handler billige varmeblæser til sommerhus online. Facebook frembringer desuden i højeste grad fortræffelige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundefokus.
2Forinden nogen køber billige varmeblæser til sommerhus hos en butik behøver de utvivlsomt tyde netshoppens handelsaftale, men det er oftest en omfattende opgave. I øvrigt er det godt at køberen er klar over de mest relevante betingelser der har indvirkning på købet af billige varmeblæser til sommerhus online, som for eksempel hvilken ombytningsret online virksomheden garanterer.
3Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af et regelsæt, hvilket skærmer dig som kunde overfor uægte firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at honorere betalingen i flere bidder.
4Antal dages levering er naturligvis vældig betydningsfuld om man har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, og derfor er det ganske meningsfuldt at du efterser den anslåede leveringsdato på varmeblæser til sommerhus. Temmelig mange online varehuse lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt.
5En række internet foretagender lover levering uden gebyr på varmeblæser til sommerhus, men i de fleste tilfælde afkræver det at der indkøbes for en fastsat pris. I øvrigt kunne man tage den billigste fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen er en gang i mellem desuden ultra ligetil. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
6Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det kan være et signal om at e-forhandleren forsvarer de danske regler, udover at online virksomheden løbende revurderes af sagkyndige som kender lovgivningen. Før nogen køber billige varmeblæser til sommerhus hos en e-forretning kunne de uden tvivl sætte sig ind i e-butikkens betingelser.
7Den prisbilligste fragtløsning vil altid være at du selv henter varerne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo vældig bestemmende om vi mangler varmeblæser til sommerhus nu og her. Alternativt så sikrer en hel del forretninger på nettet portofri levering, men oftest er det påkrævet at du bestiller for et fastslået beløb.
8Mange online webshops foreslår nu om dage et hav af forskellige billige metoder til levering til varmeblæser til sommerhus. En af de mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot de købte produkter når det passer dig. Leveringsformen er altså super smart, og endda ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.
9Det er ultra smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser online på billige varmeblæser til sommerhus på forskellige online forretninger, og med det motiv tilbyder flertallet af netbutikker levering uden betaling. Det kan dog til hver en tid blive fordelagtigt at sammenholde en række online varehuse efter billige priser inden du placerer ordren, således at man er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.