Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af varmeblæser til skur.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot varmeblæser til skur.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser til skur hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har de fleste mulighed for at købe online og køre varerne på egen hånd. Derved har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder samler varer fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser til skur online.
De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille varmeblæser til skur online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andet. Ergo får du formentlig super kompetent assistance fra nogle som er specialister i lige præcis varmeblæser til skur.
En masse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en lavere pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser til skur jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til skur harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser til skur bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til skur silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have samtlige byggematerialer til rådighed forud for at du går i gang med håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms indkøbsseddel med alt det du har brug for, og bagefter gennemløbe punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du har styr på det.
2Længe før du starter arbejdet kan det vise sig højst fornuftigt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Du må aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
4I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Der kan findes mange artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder nyttig viden, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
6Ved udendørs opgaver har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag kan du ofte tage notits af vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
7Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Ifald du indhenter hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at få priser fra forskellige håndværkere.
8Der præsenterer sig som regel utidige problemstillinger når det kommer til omfangsrige opgaver, og derfor kan det være af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, således at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
9Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig ift. store byggeprocesser. Større ting bør udføres af mere end en person. Ydermere må det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
10Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med dit arbejde. Du bør sammensætte en effektiv strategi, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter køreplanen.
11Man skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig af stor betydning at have det parat når du begynder på byggeriet. Det er desuden afgørende at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
12Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et regnskab for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgift, og dernæst undersøge den billigste pris på dem hver især.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En del webbutikker i Danmark yder heldigvis flere billige fragtløsninger til varmeblæser til skur. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig let, og ofte derudover den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan alternativt prøve at få leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig jævnligt en smule mindre billig, men også ret så uproblematisk ved køb af varmeblæser til skur online. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på internet forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på varmeblæser til skur er ekstremt afgørende såfremt vi behøver produktet straks, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at man besigtiger den forventede leveringstid for varmeblæser til skur. En stor portion internet webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted inden de lageransatte tager hjem.

Nogle få forhandlere på nettet tilbyder fri fragt på varmeblæser til skur online, men i reglen kræves det at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde du vælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket typisk er at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Flere kæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig varmeblæser til skur online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på varmeblæser til skur i disse byer:

Brønshøj, Brøndby, Silkeborg, Kolding, Jyllinge, Nørresundby, Virum, Farum, Hedehusene, Valby, Kalundborg, Stenløse, Lillerød, Gentofte, Solrød Strand, Herlev, Frederiksværk, Lyngby, Svendborg, Hvidovre, Rudersdal, Hillerød, Odense, Højbjerg, Ølstykke, Esbjerg, Nyborg, Søborg, Charlottenlund, Glostrup, Rødovre, Brabrand, Struer, Randers, Aabenraa, Værløse, Haderslev, København, Dragør, Greve, Hobro, Frederikssund, Horsens, Sønderborg, Vordingborg, Frederikshavn, Herning, Nakskov, Skanderborg, Hjørring, Gladsaxe, Ikast, Hørsholm, Helsingør, Nykøbing Falster, Slagelse, Albertslund, Kokkedal, Tårnby, Ballerup, Vanløse, Viborg, Middelfart, Frederiksberg, Allerød, Hedensted, Korsør, Aalborg, Haslev, Odder, Aarhus, Tilst, Skive, Taastrup, Vejle, Ringsted, Vallensbæk, Køge, Ishøj, Åbyhøj, Lystrup, Holstebro, Varde, Brønderslev, Fredericia, Næstved, Nærum, Holbæk, Rønne, Roskilde, Risskov, Grenaa, Birkerød, og Thisted, .

Click-and-collect for varmeblæser til skur er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig varmeblæser til skur og køb varmeblæser til skur. Derudover oplever vi mange gange online shoppere kigge efter bl.a. varmeblæser til skur priser, varmeblæser til skur tilbud og varmeblæser til skur online, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Få rabat på varmeblæser til skur

Det er jo usædvanlig fleksibelt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige varmeblæser til skur online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og med det motiv har langt de fleste online virksomheder været nødt til at mindske prisen på varmeblæser til skur helt i bund, og derudover sikre gebyrfri levering.

Men det kan alligevel vise sig lønsomt at checke diverse internet firmaer efter udsalg og tilbud på varmeblæser til skur online før du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Man må alligevel ikke undervurdere, at såfremt en e-forhandler afsætter billige varmeblæser til skur online for en pris som kan virke ekstraordinært gunstig, så burde det for det meste være et kendetegn på en uægte internet handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en anordning, hvilket beskytter folk imod snydagtige internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale pengene til varmeblæser til skur over et længere tidsrum. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis varmeblæser til skur online og billig varmeblæser til skur. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge blandt andet varmeblæser til skur tilbud, køb varmeblæser til skur og varmeblæser til skur priser.

Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fører til adskillige fornemme chancer for at eksaminere adskillige aktuelle kunders observationer og på grund af dette er det godt, at du besigtiger e-forhandlerens ratings forud for at du shopper billige varmeblæser til skur online.

Facebook medfører tillige nogenlunde hæderlige genveje til at få en idé om internet webshoppens popularitet. Her møder vi endda internet forretninger hvor det er muligt at afgive en vurdering af deres køb, som lige så vel bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige varmeblæser til skur online på en internet webshop burde de faktisk læse butikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde, specielt med de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, da det ofte er en indikation om at online virksomheden accepterer de danske retningslinjer, og at netbutikken regelmæssigt evalueres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, for så vidt du oplever besvær som følge af dit indkøb af varmeblæser til skur. Ligeså er det smart at man er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser gældende for bestillingen af varmeblæser til skur online, som for eksempel hvilken returret internet butikken har.

I den relation er det tilmed relevant, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne påvise købet af varmeblæser til skur, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma eller Stark.

Lene D gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Birthe O gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Anne Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Erik Knudsen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til din online shopping
1Generelt foreslår vi at finde ud af om online forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en forsikring om at e-shoppen respekterer de officielle regler, tillige med at internet virksomheden hyppigt monitoreres af sagkyndige der er meget fortrolige reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til skur hos en e-handler kunne man for at være sikker studere e-butikkens forretningsaftale.
2Den mindst kostelige fragtform er dog at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du lever lige ved online virksomhedens hjemsted. Den leveringsmulighed kan være rigtig relevant forudsat man står og skal bruge varmeblæser til skur omgående. Alternativt så garanterer flere internet foretagender levering uden betaling, men ofte er det kun gældende hvis du shopper for et fastslået beløb.
3Inden folk handler billige varmeblæser til skur hos en butik på nettet behøver man helt sikkert gennemgå forhandlerens forretningsvilkår, men det er bare ikke særlig interessant. Ydermere er det godt at kunden er vidende om de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige varmeblæser til skur online, fx den returpolitik forretningen anvender.
4Leveringstidspunktet kan være super vital i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer om kort tid, så med det formål er det komplet fornuftigt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato på varmeblæser til skur. Mange internet foretagender garanterer billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, som alligevel står og falder med at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt.
5Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af et regelsæt, der hjælper kunden imod svindlende online outlets. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække betalingen senere.
6En række internet webshops frembyder levering uden gebyr på varmeblæser til skur, men ofte under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Derudover kunne man vælge den billigste fragttype, som ofte er at få kørt produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk også i høj grad gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragttype er dog at hente pakken selv.
7Trustpilot fører til de facto nyttige genveje til at gennemgå en længere række øvrige brugeres ratings og derfor er det klogt, at du tjekker online virksomhedens kritik før du bestiller billige varmeblæser til skur online. Facebook leverer tilsvarende absolut ærlige muligheder for at få en idé om online firmaets troværdighed.
8En række online forhandlere tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmodeller til varmeblæser til skur. En favorit er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo ultra fremkommelig, samt tit desuden den mest prisbevidste leveringsudgave.
9Det er i dag i høj grad let for købere at tjekke tilbud online på billige varmeblæser til skur i blandt flere e-butikker, og for det tilbyder adskillige internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid være lønsomt at eftergå et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.