Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du undersøge butikkens regningslinjer.
Når du vil have varerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt hos de udbredte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige varmeblæser til pejs hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver gode priser, og andre har fokus på service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, og andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare varmeblæser til pejs.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af varmeblæser til pejs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar have varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder udbyder varer fra talrige producenter, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af varmeblæser til pejs online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er små firmaer, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller varmeblæser til pejs online hos dem.
De fleste webshops i små nicher har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du få ekstremt kompetent vejledning fra personale der er specialister i lige præcis varmeblæser til pejs.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til pejs bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til pejs harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til pejs jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til pejs silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må under ingen omstændigheder mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være smart at have grejet klar inden du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
2Ofte vil det være essentielt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det kan være sundt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan dokumentere ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du skal forfatte en velovervejet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver arbejdsplanen.
4Der kommer stort set altid pludselige problemer når det kommer til større opgaver, og følgelig viser det sig væsentligt at der afsættes god nok plads i handlingsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får professionel hjælp.
6I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især ved væsentlige byggerier. Omfangsrige byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere bør det være bedre og mere interessant at være flere om det.
8Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig begynder at regne nøjagtig som du står midt i det avancerede projekt.
9Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Særligt YouTube giver dig adgang til overvældende meget gavnlig info, især ifald man leder på engelsk.
10Husk at kalkulere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du søger assistance fra en fagperson er det normalt at hente prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
11Måske kan det blive essentielt at du har de presserende materialer klar forud for at du begynder eksekveringen. Du kan sammensætte en overskuelig note som samler alle de ting du har brug for, og som det næste eftergå punkterne, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man hvis renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet har en positiv betydning for planeten.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Temmelig mange internet varehuse tildeler i dag alverdens billige former for levering til varmeblæser til pejs. Det mest populære er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne lige når det passer dig. Den er nemlig ret så uproblematisk, og desuden endvidere den mest billige fragtløsning.

Du kunne alternativt prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig ofte en anelse dyrere, men lige så vel vældig bekvem ift. varmeblæser til pejs online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du er med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på varmeblæser til pejs er jo meget udslagsgivende i tilfælde af at man absolut skal bruge varen med det samme, og derfor er det fuldkommen essentielt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for varmeblæser til pejs. Masser af online outlets – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, men det er regnet ud fra at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsendt forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle internet shops byder på gratis fragt på varmeblæser til pejs online, men undertiden er det så nødvendigt at man bestiller for en bestemt pris. Derudover bør du tage den billigste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig varmeblæser til pejs online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på varmeblæser til pejs i disse byer:

Charlottenlund, Esbjerg, Ishøj, Struer, Nærum, Allerød, Helsingør, Varde, Svendborg, Brabrand, Glostrup, Skanderborg, Hedensted, Ballerup, Hjørring, Taastrup, Kalundborg, Rønne, Greve, Odense, Frederiksværk, Virum, Valby, Aabenraa, Farum, Holbæk, Højbjerg, Hedehusene, Nørresundby, Brøndby, Næstved, Silkeborg, Stenløse, Haderslev, Nykøbing Falster, Ikast, Aarhus, Horsens, Rødovre, Korsør, Køge, Frederikshavn, Lystrup, Fredericia, Lillerød, Brønshøj, Ølstykke, Nakskov, Aalborg, Frederikssund, Sønderborg, København, Jyllinge, Tårnby, Randers, Ringsted, Thisted, Nyborg, Haslev, Odder, Risskov, Holstebro, Vordingborg, Herlev, Birkerød, Slagelse, Herning, Åbyhøj, Vanløse, Roskilde, Hobro, Værløse, Vallensbæk, Middelfart, Viborg, Hvidovre, Hillerød, Skive, Frederiksberg, Brønderslev, Kolding, Rudersdal, Grenaa, Solrød Strand, Tilst, Hørsholm, Søborg, Dragør, Gladsaxe, Albertslund, Gentofte, Vejle, Lyngby, og Kokkedal, .

Afhentning ift. varmeblæser til pejs er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere som regel søger eksempelvis billig varmeblæser til pejs og køb varmeblæser til pejs. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. varmeblæser til pejs priser, varmeblæser til pejs tilbud samt varmeblæser til pejs online, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Få den bedste pris på varmeblæser til pejs

Det er i dag ret så smertefrit for enhver at analysere priser på billige varmeblæser til pejs online på diverse e-handler, og herved har en lang række internet forretninger i Danmark været nødt til at nedsætte prisen på varmeblæser til pejs voldsomt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Men det kan alligevel blive gunstigt at kontrollere nogle få internet handler efter tilbud og rabatter på varmeblæser til pejs online før du handler, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

Du må ikke desto mindre være klar over, at i tilfælde af at en e-forretning udbyder billige varmeblæser til pejs online på tilbud til en pris som kan ses som urealistisk tiltalende, kan det tit være en indikation på en uoprigtig internet handler. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en anordning, hvilket værner dig imod uærlige internet selskaber.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale beløbet til varmeblæser til pejs over tid. Dette tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at folk ofte kigger efter bl.a. varmeblæser til pejs tilbud og varmeblæser til pejs online. Man ser derudover ofte online shoppere søge efter eksempelvis køb varmeblæser til pejs, billig varmeblæser til pejs og varmeblæser til pejs priser.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig ret så pæne løsninger til at bese en stor portion øvrige konsumenters oplevelser og af den grund slår vi et slag for, at du tjekker e-shoppens omtaler inden du handler billige varmeblæser til pejs online.

Facebook byder på lignende sådan set passende løsninger til at få en idé om netbutikkens troværdighed. Herinde ses nogle internet webshops hvor det er muligt at aflevere en kritik af deres køb, hvilket lige så vel må tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige varmeblæser til pejs online i en internet shop kan man altid løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at granske hvorvidt online webshoppen er e-mærket, siden det kan være en sikring om at e-butikken tilslutter sig de officielle danske regler, samt at shoppen ofte ses til af fagmænd som kender lovgivningen.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, når du oplever vanskeligheder i processen med dit køb af varmeblæser til pejs. Dertil kan det anbefales at kunden er vidende om de mest vitale regler der kan have indflydelse på købet af varmeblæser til pejs online, fx den ombytningsrettighed webbutikken kører med.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af varmeblæser til pejs, ligegyldig om man har bestilt ved Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller 10-4.

Pia C gav 5 stjerner

Har handlet der før

Bente Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Peter gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Ole C gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, der støtter dig som kunde overfor svindlende outlets på nettet. Som et alternativ kunne du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at dække regningen senere.
2Den mest letkøbte form for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være rigtig bestemmende hvis man absolut skal bruge varmeblæser til pejs om et øjeblik. Alternativt så frembyder en række online webshops levering uden betaling, men oftest er det forudsat at du indkøber for en konkret sum.
3En stor portion e-forretninger frembyder heldigvis et hav af forskellige billige muligheder for fragt til varmeblæser til pejs. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo særligt simpel, og oftest ligeledes den billigste mulighed for fragt.
4Trustpilot fremskaffer egentlig hæderlige løsninger til at gennemgå en stor gruppe aktuelle forbrugeres meninger og derfor er det smart, at du beser internet forretningens anmeldelser inden du bestiller billige varmeblæser til pejs online. Facebook giver dig desuden absolut gode muligheder for at få indblik i online firmaets popularitet.
5Det er jo efterhånden super bekvemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige varmeblæser til pejs fra forskellige webshops, og altså tilbyder en lang række internet shops levering uden beregning. Det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at analysere nogle e-forhandlere efter rabat og tilbud forinden du handler, således at du er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
6Inden folk shopper billige varmeblæser til pejs i en internet virksomhed bør man for at være sikker have øje for webbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig sjovt. Endvidere foreslår vi at køberen er på vagt for de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på købet af billige varmeblæser til pejs online, som eksempelvis hvilken byttepolitik virksomheden benytter.
7Nogle få outlets på nettet sikrer levering uden betaling på varmeblæser til pejs, men ofte er det under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover kunne man beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Løsningen viser sig af og til ligeledes virkelig simpel. Den mest letkøbte slags levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
8Leveringshastigheden kan være rigtig væsentlig i tilfælde af at du har brug for pakken straks, og derfor er det helt klogt at man studerer den anslåede leveringsdato på varmeblæser til pejs. En række netshops i Danmark tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men husk at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forud for et fastslået tidspunkt.
9Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er en antydning af at internet forretningen efterkommer de danske regler, og at online forhandleren jævnligt revurderes af eksperter der kender til reglerne på området. Forud for at folk shopper billige varmeblæser til pejs i en shop burde man i princippet gennemgå webbutikkens regler.