Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du kan få sparring omkring varmeblæser til olie.
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er specielt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i salgspriserne på billige varmeblæser til olie fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på lave priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse byggemarkedets regler.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser til olie.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af varmeblæser til olie online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at købe online og hente varerne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undgå fragten, og sågar have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente ekstra god hjælp fra nogle med specialistviden i netop varmeblæser til olie.
Mange nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller varmeblæser til olie online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

varmeblæser til olie harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

varmeblæser til olie bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser til olie silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser til olie jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har adgang til utrolig mange vejledninger og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube supporterer dig med enormt meget konstruktiv info, specielt når du kigger på engelsk.
2Man må under ingen omstændigheder mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have værktøjet til disposition akkurat som du går løs med byggeprojektet. Glem ikke at medregne udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
3Måske burde du overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Ifald du søger assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
4Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således bør du hyppigt kigge på vejrudsigten i forbindelse med arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
5Der viser sig næsten altid overraskende problemstillinger når det kommer til store opgaver, og derfor vurderes det af stor betydning at man afsætter en del plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6Det kan blive aktuelt at du har de relevante materialer handlet ind inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og bagefter eftergå materialerne, således at du føler dig sikker på at du har styr på det.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være en god idé at dokumentere alle udgiftsposter, og bagefter dokumentere eventuelle tilbud på hver enkelt.
8I god tid inden at du optager byggeriet må det være ubeskriveligt centralt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det er en god idé at søge hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af større byggeopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
11Planlægning vil være kilden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en klar køreplan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din plan.
12Du må nødig glemme sikkerheden, så glem ej påklædning herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er rigtig flot. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En stor portion internet shops giver i øjeblikket mange forskellige billige leveringsformer til varmeblæser til olie. Det mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Denne er nemlig usædvanlig hensigtsmæssig, og endda tilmed den mest billige leveringsløsning.

Du bør tillige planlægge at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig som oftest en tak dyrere, men endvidere ualmindeligt let ift. varmeblæser til olie online. Den mest billige leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig nær online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på varmeblæser til olie kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende ifald vi mangler produktet inden for kort tid, og derfor er det altså fornuftigt at vi checker tidshorisonten for levering på varmeblæser til olie. De fleste byggemarkeder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at transaktionen gennemføres inden et aftalt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet betjent forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggecentre præsterer levering uden betaling på varmeblæser til olie online, men undertiden forudsætter det at man indkøber for et præcist beløb. Alternativt bør man beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

Store netbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig varmeblæser til olie online men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på varmeblæser til olie i følgende områder:

Farum, Virum, Ballerup, Odder, Greve, Vordingborg, Haderslev, Silkeborg, Hvidovre, Frederikshavn, Allerød, Varde, Dragør, Svendborg, Stenløse, Aalborg, København, Aarhus, Holstebro, Kolding, Kalundborg, Tårnby, Kokkedal, Thisted, Skive, Hedensted, Rudersdal, Albertslund, Haslev, Brønderslev, Nørresundby, Glostrup, Viborg, Esbjerg, Søborg, Birkerød, Ringsted, Aabenraa, Lillerød, Frederiksværk, Frederiksberg, Herlev, Horsens, Åbyhøj, Lyngby, Risskov, Skanderborg, Frederikssund, Roskilde, Valby, Højbjerg, Fredericia, Lystrup, Vanløse, Solrød Strand, Vallensbæk, Nakskov, Brabrand, Næstved, Brøndby, Tilst, Odense, Hobro, Herning, Taastrup, Nykøbing Falster, Slagelse, Nyborg, Charlottenlund, Ishøj, Middelfart, Holbæk, Gentofte, Randers, Nærum, Grenaa, Gladsaxe, Rødovre, Hjørring, Ølstykke, Rønne, Brønshøj, Hørsholm, Ikast, Helsingør, Jyllinge, Hedehusene, Korsør, Vejle, Struer, Køge, Værløse, Sønderborg, og Hillerød, .

Click-and-collect af varmeblæser til olie er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når man ser på tallene står det klart, at internet shoppere typisk søger fx varmeblæser til olie tilbud og varmeblæser til olie online. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter blandt andet varmeblæser til olie priser, køb varmeblæser til olie og billig varmeblæser til olie, foruden de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på varmeblæser til olie

Det er i dag ualmindeligt smertefrit for internetbrugere at vurdere tilbud på billige varmeblæser til olie online fra forskellige outlets på nettet, og herved har utallige internet foretagender været nødt til at tvinge prisen på varmeblæser til olie eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Det kan imidlertid vise sig smart at eftergå nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på varmeblæser til olie online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Du skal imidlertid være klar over, at når en netshop sælger billige varmeblæser til olie online for en udsalgspris som kan ses som usædvanlig fremragende, er det for det meste være en varsel om en uoprigtig webbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en orden, hvilket sikrer en overfor uærlige online shops.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil honorere betalingen af varmeblæser til olie ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internetbrugere tit søger efter bl.a. billig varmeblæser til olie og varmeblæser til olie tilbud. Derudover ser vi typisk online shoppere søge eksempelvis varmeblæser til olie online, køb varmeblæser til olie og varmeblæser til olie priser.

Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot medfører ret så passende muligheder for at tolke en række nuværende forbrugeres anmeldelser og af den grund foreslåes det, at du undersøger internet selskabets kritik forinden du køber billige varmeblæser til olie online.

Facebook fører til desuden regulære fine muligheder for at få en idé om online butikkens pålidelighed. Her ses nogle firmaer på nettet som tilbyder folk at levere en bedømmelse af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige varmeblæser til olie online på en e-shop kan man altid bese butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke særlig spændende, især ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

En anden mulighed kunne være at tjekke hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, som bør være et billede på at online webshoppen efterfølger de officielle regler, tillige med at forretningen tit besigtiges af jurister der behersker lovgivningen.

Desuden får du anledning til hjælpende service, hvis du møder dilemmaer ved din bestilling af varmeblæser til olie. Dertil foreslår vi at du er vidende om de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af varmeblæser til olie online, som for eksempel den ombytningsrettighed online firmaet tilbyder.

Derfor er det virkelig relevant, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, så man altid vil kunne påvise sit køb af varmeblæser til olie, ligegyldig om man shopper fra Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

Camilla F gav 5 stjerner

Virkelig god service

Niels gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Peter gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Lone F gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til når du køber online
1En hel del online forretninger garanterer fragt uden gebyr på varmeblæser til olie, men i mange tilfælde kun ifald der bestilles for en bestemt pris. Derudover kan man udvælge den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket oftest vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Denne bliver i mange tilfælde derudover meget bekvem. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
2Fragttiden er jo super væsentlig om vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det komplet klogt at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved varmeblæser til olie. Flere internet foretagender præsterer billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, men som imidlertid forudsætter at bestillingen indsendes forud for et fastsat klokkeslæt.
3Inden nogen køber billige varmeblæser til olie i en internet butik bør de på en vis måde gennemse virksomhedens handelsaftale, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Tillige kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige varmeblæser til olie online, til eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren kører med.
4Trustpilot frembringer ultra passelige genveje til at eftersøge en række nuværende kunders oplevelser og herved kan det anbefales, at du kigger på online firmaets bedømmelser inden du bestiller billige varmeblæser til olie online. Facebook bringer dig også egentlig ærlige metoder til at få kendskab til internet forretningens popularitet.
5Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærket, siden det bør være et billede på at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at online firmaet rutinemæssigt besøges af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige varmeblæser til olie hos en butik kunne de helt sikkert tage stilling til shoppens handelsvilkår.
6Den mest letkøbte leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af online shoppens hjemsted. Den type af levering er rigtig vital i tilfælde af at vi har brug for varmeblæser til olie øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del shops på nettet levering uden betaling, men i mange tilfælde kun ifald der bestilles for en bestemt sum.
7Det er i dag i høj grad nemt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige varmeblæser til olie på tværs af internet varehuse, og på grund af dette garanterer flertallet af online webshops fragt uden gebyr. Men det kan til hver en tid blive profitabelt at tjekke en række e-firmaer efter rabat og tilbud før du køber, således at du er velinformeret til at få den skarpeste pris.
8Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, der værner dig som kunde imod snydagtige internet handler. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over en længere periode.
9Masser af forhandlere på nettet yder nu om dage diverse billige former for levering til varmeblæser til olie. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså usædvanlig bekvem, samt tit endda den billigste leveringsudgave.