Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ hos de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot varmeblæser til maling.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse netbutikkens regningslinjer.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af varmeblæser til maling.
Du kan finde forskelle i prisen på billige varmeblæser til maling hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode priser, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser til maling online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har du adgang til at handle online og hente produkterne selv. Hermed er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Mange webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du opleve mere gavnlig service fra personale der er specialister i netop varmeblæser til maling.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber varmeblæser til maling online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til maling jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

varmeblæser til maling silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til maling harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

varmeblæser til maling bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at have en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver din handlingsplan.
3Det bliver essentielt at have de påkrævede materialer tilgængelige på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
4Du kunne tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en fagperson til noget af arbejdet. Når du tager imod hjælp fra en ekspert er det lukrativt at modtage en pris fra diverse foretagender.
5Der viser sig jævnligt pludselige problematikker i forbindelse med store opgaver, og altså vil det vise sig afgørende at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at man når det til siden.
6Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning herunder hjelm og sko som beskyttelse overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Det kan overvejes at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Nogle byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en fordel at beskrive alle udgiftsposter, og så dokumentere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
10Du har adgang til en hel del artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med utrolig meget almennyttig oplysning, i særlig grad når du leder på engelsk.
11Man vil aldrig undvære grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have det disponibelt før du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
12For projekter udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag bør du tit tjekke vejrvarslen i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er absolut flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del e-handler frembyder i vore dage en række forskellige billige former for levering til varmeblæser til maling. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo temmelig praktisk, samt desuden endvidere den billigste leveringsmulighed.

Du kan tillige vælge at vælge levering til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig mange gange lidt mere bekostelig, men også ultra ukompliceret med varmeblæser til maling online. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som dog beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på varmeblæser til maling er naturligvis særdeles væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det bestemt passende at man studerer den forventede leveringstid for varmeblæser til maling. En hel del outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men vær på vagt da det er underforstået at ordren laves før et angivent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En hel del online butikker yder levering uden betaling på varmeblæser til maling online, men for det meste under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum. I øvrigt kan du beslutte sig for den mest prisbevidste form for fragt, som mange gange vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig varmeblæser til maling online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på varmeblæser til maling i disse byer:

Rødovre, Skive, Tilst, Fredericia, Dragør, Holstebro, Herning, Nærum, Odense, Virum, Sønderborg, Brøndby, Nakskov, Roskilde, Korsør, Herlev, Frederiksværk, Viborg, Frederikshavn, Brønshøj, Glostrup, Risskov, Randers, Søborg, Aabenraa, Brabrand, Ishøj, Charlottenlund, Greve, Horsens, Haderslev, Vordingborg, Varde, Slagelse, Frederikssund, Skanderborg, Frederiksberg, Lyngby, København, Åbyhøj, Silkeborg, Hørsholm, Gladsaxe, Hobro, Solrød Strand, Svendborg, Køge, Værløse, Helsingør, Ringsted, Ølstykke, Tårnby, Vallensbæk, Ikast, Kalundborg, Hvidovre, Taastrup, Gentofte, Rudersdal, Brønderslev, Grenaa, Hedehusene, Næstved, Hjørring, Vanløse, Esbjerg, Hillerød, Jyllinge, Farum, Valby, Middelfart, Kolding, Lystrup, Allerød, Holbæk, Birkerød, Ballerup, Nykøbing Falster, Rønne, Thisted, Nørresundby, Hedensted, Aalborg, Odder, Stenløse, Vejle, Albertslund, Kokkedal, Højbjerg, Lillerød, Haslev, Nyborg, Aarhus, og Struer, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til maling er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel varmeblæser til maling tilbud og varmeblæser til maling online. Foruden dette oplever vi tit mennesker efterspørge fx billig varmeblæser til maling, køb varmeblæser til maling og varmeblæser til maling priser, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Priser på varmeblæser til maling

Det er jo efterhånden ekstremt let gængeligt for enhver at søge information om priser på billige varmeblæser til maling online fra flere internet outlets, og ergo har en hel del e-handler ikke kunne lade være med at presse prisen på varmeblæser til maling helt i bund, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Men det kan immervæk være rentabelt at inspicere et par webshops efter tilbud på varmeblæser til maling online inden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal trods alt være så påpasselig, at når en e-forhandler udlover billige varmeblæser til maling online på tilbud til en pris der kan ses som besynderligt tiltalende, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, hvilket passer på dig som kunde overfor falske internet virksomheder.

Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere pengene til varmeblæser til maling ude i fremtiden. Det fås normalt ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel kigger efter bl.a. køb varmeblæser til maling og billig varmeblæser til maling. Vi ser desuden tit mennesker lede efter for eksempel varmeblæser til maling priser, varmeblæser til maling online og varmeblæser til maling tilbud.

Undersøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot bringer dig altid belejlige chancer for at se nøjere på ret mange andre konsumenters betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du kigger nærmere på online forhandlerens bedømmelser forud for at du køber billige varmeblæser til maling online.

Facebook fører til på samme måde stort set fornemme genveje til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi faktisk internet outlets som tilbyder kunderne at tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige varmeblæser til maling online hos en netshop bør man på en vis måde løbe igennem netbutikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl et omfattende projekt, især med de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at se nærmere på om e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det længe har været et fingerpeg om at netbutikken efterkommer dansk lovgivning, tillige med at internet firmaet hyppigt besigtiges af sagkyndige der er inde i reglerne.

Det er en rigtig god anledning til hjælpende service, hvis du oplever besvær med dit køb af varmeblæser til maling. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende bestemmelser der kan influere på bestillingen af varmeblæser til maling online, for eksempel den returrettighed online butikken bruger.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man altid bevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af varmeblæser til maling, uagtet om man har bestilt ved 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

Inge gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Henrik K gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Niels gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Lone Jensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til internetshopping
1Indtil flere shops på nettet frembyder fragtfri levering på varmeblæser til maling, men oftest kun når du bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt skulle du snuppe den prisbilligste fragtmulighed, som tit vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig godt nok lige så vel særligt problemfri. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
2Det er i dag yderst smertefrit for folk at vurdere tilbud online på billige varmeblæser til maling i blandt flere e-firmaer, og til tak yder flere webshops portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre være indbringende at studere enkelte e-firmaer efter rabat og tilbud før du køber, så du er på den sikre side med at indhente den bedste pris.
3En hel del internet selskaber udlover i vore dage et bredt udvalg af billige former for levering til varmeblæser til maling. En favorit iblandt mange er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig særdeles fleksibel, og typisk tilmed den mest prisbevidste form for levering.
4Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være temmelig aktuel ifald vi skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det jo passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for varmeblæser til maling. En del webbutikker udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået klokkeslæt.
5Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, som hjælper os imod snydagtige netshops. Alternativt bør du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil godtgøre pengene over en længere periode.
6Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser til maling hos en online webshop burde man til hver en tid bese forhandlerens regler, dog er det mange gange en omfattende opgave. I øvrigt støtter vi at køber er påpasselig med de mest centrale regler der indvirker på shopping af billige varmeblæser til maling online, eksempelvis hvilken bytteret online shoppen lover.
7Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det burde være et fingerpeg om at internet forretningen adlyder de danske retningslinjer, foruden at internet webshoppen ofte revideres af eksperter som er indført i reglementet på området. Forinden folk køber billige varmeblæser til maling på en netshop burde de på en vis måde betragte butikkens handelsvilkår.
8Trustpilot leverer nogle strålende genveje til at gennemgå adskillige forhenværende brugeres evalueringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du betragter webshoppens ratings inden du bestiller billige varmeblæser til maling online. Facebook fører til også forholdsvis sikre genveje til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
9Den mest letkøbte fragtmetode er dog selv at hente varerne, men dette betinges af at du befinder dig nær e-handlens arbejdslager. Den løsning er naturligvis super essentiel forudsat man absolut skal bruge varmeblæser til maling fluks. Alternativt så lover en hel del online varehuse levering uden betaling, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for en konkret sum.