Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot varmeblæser til loft.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du lede andre steder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige varmeblæser til loft hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og andre giver faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
For nogle er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring varmeblæser til loft.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af varmeblæser til loft online.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har folk adgang til at købe online og transportere materialerne personligt. Hermed kan du vælge at slippe for fragten, og tilmed få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette er det forventeligt at du får endnu mere erfaren assistance fra folk der er specialister i lige præcis varmeblæser til loft.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du køber varmeblæser til loft online fra deres webshop.
En masse niche netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser til loft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

varmeblæser til loft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser til loft bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser til loft silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der laves hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
2Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, navnlig i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Flere projekter bør udføres af flere personer. Samtidig vil det vise sig bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv arbejdssko der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke får professionel hjælp.
4Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være økonomisk at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst tjekke eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
5Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være en fordel at du har udstyret klar til brug akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Længe før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig højst fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du løbende holde øje med vejrprognosen lige før byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
8Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
9Måske kan det blive meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed forinden du starter arbejdet. Du har god gavn af at lave en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og derefter efterse punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
10Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problemstillinger i tilfælde med omfangsrige projekter, og som følge heraf kan det være af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11Husk at vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør skaffe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
12Du kan finde vældig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til ekstremt meget gavnlig information, særligt når du bruger den engelske version.
De højest bedømte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En stor portion firmaer på nettet tildeler heldigvis et stort udvalg af billige leveringsløsninger til varmeblæser til loft. En af de mest benyttede er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ret bekvem, samt ofte endda den billigste form for fragt.

Du kan på samme måde forsøge at vælge afsending hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Metoden bliver typisk en anelse dyrere, men ydermere virkelig ukompliceret for varmeblæser til loft online. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du befinder dig tæt på online virksomhedens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på varmeblæser til loft er selvfølgelig ultra vital om du skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det fuldkommen afgørende at man checker det forventede leveringstidspunkt for varmeblæser til loft. Størstedelen af internet butikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varerne pakket inden de pakkeansatte har fri.

En række forretninger på nettet tilbyder gratis fragt på varmeblæser til loft online, men tit kun ifald man shopper for en konkret pris. I øvrigt kunne man gribe den billigste leveringstype, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

En stor portion netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig varmeblæser til loft online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af varmeblæser til loft i disse byer:

Kalundborg, Nykøbing Falster, Struer, Ballerup, Frederikssund, Risskov, Frederiksberg, Brabrand, Varde, Hjørring, Hedehusene, Vallensbæk, Vanløse, Odense, Rudersdal, Brønderslev, Solrød Strand, Middelfart, Hobro, Viborg, København, Søborg, Ølstykke, Lillerød, Farum, Esbjerg, Brønshøj, Nørresundby, Køge, Virum, Kolding, Gladsaxe, Skanderborg, Glostrup, Stenløse, Nyborg, Rønne, Silkeborg, Svendborg, Brøndby, Roskilde, Herning, Horsens, Hørsholm, Taastrup, Hvidovre, Greve, Ishøj, Åbyhøj, Rødovre, Gentofte, Dragør, Helsingør, Nærum, Hedensted, Odder, Lystrup, Slagelse, Tårnby, Albertslund, Herlev, Jyllinge, Lyngby, Holstebro, Frederiksværk, Kokkedal, Grenaa, Korsør, Værløse, Sønderborg, Aarhus, Højbjerg, Haslev, Skive, Frederikshavn, Tilst, Nakskov, Aalborg, Randers, Holbæk, Haderslev, Valby, Thisted, Vejle, Aabenraa, Ikast, Ringsted, Fredericia, Birkerød, Hillerød, Vordingborg, Charlottenlund, Allerød, og Næstved, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser til loft er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at folk typisk leder efter eksempelvis varmeblæser til loft tilbud og varmeblæser til loft online. Derudover oplever man som regel mennesker kigge efter bl.a. køb varmeblæser til loft, varmeblæser til loft priser og billig varmeblæser til loft, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Tilbud på varmeblæser til loft

Det er efterhånden særdeles ligetil for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige varmeblæser til loft online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har en hel del e-forretninger ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på varmeblæser til loft enormt, og derudover præstere levering uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at undersøge nogle webshops efter tilbud på varmeblæser til loft online forinden du gennemfører din handel, så man er garanteret at få den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må lige meget hvad være obs på, at ifald en internet shop tilbyder billige varmeblæser til loft online for en udsalgspris der er overordentlig billig, så burde det undertiden være et faresignal om en uoprigtig e-handler. Køb med betalingskort er i hvert fald en del af en regel, der begunstiger folk imod falske online forhandlere.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale beløbet til varmeblæser til loft senere. Dette foreslåes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at mennesker typisk søger fx køb varmeblæser til loft og billig varmeblæser til loft. Man ser derudover tit netshoppere lede efter for eksempel varmeblæser til loft tilbud, varmeblæser til loft online og varmeblæser til loft priser.

Analyser andre menneskers anmeldelser

Trustpilot leverer ret så stabile muligheder for at undersøge ganske mange tidligere kunders synspunkter og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker internet forhandlerens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige varmeblæser til loft online.

Facebook resulterer i for øvrigt fuldkommen uafhængige metoder til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Desuden møder vi endda internet outlets hvor folk kan levere en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes må drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser til loft online på en e-butik behøver de sådan set granske netshoppens regler, men det er oftest ikke videre spændende, specielt hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Alternativet kunne måske være at bemærke hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, siden det burde være en erklæring om at netbutikken lever op til den officielle danske lovgivning, udover at online forretningen jævnligt overvåges af eksperter som har megen viden om lovene på området.

Dette er en god mulighed for at få bistand, for så vidt du skulle få vanskeligheder i processen med dit køb af varmeblæser til loft. Ydermere er det at foretrække at køber er opmærksom på de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af varmeblæser til loft online, eksempelvis den ombytningsret internet selskabet kører med.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man permanent bevarer ens faktura, så man fremadrettet kan påvise sin bestilling af varmeblæser til loft, uagtet om man har købt ved Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Per Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig

Inger H gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Bente gav 5 stjerner

Det virker bare.

Rasmus gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til internetshopping
1Fragttiden er jo virkelig afgørende hvis du har behov for varerne inden for kort tid, og herved er det tydeligvis fornuftigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved varmeblæser til loft. En hel del firmaer på nettet reklamerer med billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men vær obs på at det er påkrævet at du bestiller tidligere end et angivent tidspunkt.
2Forinden nogen shopper billige varmeblæser til loft hos en online shop behøver de for at være sikker have øje for deres vilkår, men det er naturligvis et omfattende projekt. Ligeledes er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer der gælder for shopping af billige varmeblæser til loft online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden kører med.
3Det er i dag ret ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige varmeblæser til loft på flere butikker på nettet, og med det motiv tilbyder flere internet firmaer portofri fragt. Men det kan alligevel blive lønsomt at tjekke et par internet outlets efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er skråsikker på at få den skarpeste pris.
4Den mindst kostelige fragtmetode vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du lever tæt på internet butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være super afgørende ifald vi har behov for varmeblæser til loft med det samme. Alternativt så yder nogle få outlets på nettet fragt uden omkostninger, men undertiden kun hvis der indkøbes for en bestemt sum.
5Masser af webbutikker i Danmark tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmodeller til varmeblæser til loft. En af de mest benyttede er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtformen er altså virkelig uproblematisk, samt typisk derudover den prisbilligste fragtløsning.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en regel, som sikrer kunden overfor snydagtige e-forretninger. Alternativt bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet over et længere tidsrum.
7En række internet virksomheder frembyder fragt uden beregning på varmeblæser til loft, men tit forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris. Som alternativ burde man vælge den prisbilligste slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver for det meste også i høj grad enkel. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Trustpilot præsterer rigtig sikre genveje til at fortolke en række øvrige forbrugeres reflektioner og af den grund foreslåes det, at du evaluerer internet webshoppens kritik før du bestiller billige varmeblæser til loft online. Facebook fører til tilsvarende en del fordelagtige muligheder for at få indtryk af online forretningens troværdighed.
9Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at e-forretningen retter sig efter de danske retningslinjer, samt at forretningen regelmæssigt besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Før nogen handler billige varmeblæser til loft hos en internet butik kunne de i princippet have øje for e-shoppens handelsaftale.