Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige varmeblæser til kontor alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på gode tilbud, og nogle har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du kan få sparring omkring varmeblæser til kontor.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot varmeblæser til kontor.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra flere specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af varmeblæser til kontor online.
De gængse byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har folk mulighed for at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derved har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette vil du modtage ekstra anvendelig service fra nogle som er eksperter i lige præcis varmeblæser til kontor.
Flertallet af nichefokuserede webshops producerer selv de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller varmeblæser til kontor online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser til kontor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser til kontor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser til kontor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

varmeblæser til kontor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
2Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund skal du løbende lægge mærke til vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne nøjagtig som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
3Du må nødig undvære grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at have det disponibelt når du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medtage udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig hvis det er større ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
5Inden du indleder arbejdet er det ekstremt centralt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Der kan findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til overvældende meget udbytterig viden, specielt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
7Du bør reflektere over om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Såfremt du benytter assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
8Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive sundt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedfælde prisen på dem hver især.
9Måske det viser sig vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du starter eksekveringen. Du kunne med fordel notere en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå det der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
10Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver tidsplanen.
11Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor potentielle skader. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
12Der viser sig ofte uforudsigelige bump på vejen når det kommer til svære opgaver, og pga. dette vurderes det vigtigt at man har afsat en del plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt flot. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En stor portion internet butikker tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmåder til varmeblæser til kontor. Det mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ret så smertefri, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kan lige så vel udse dig at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Den bliver til tider en kende mere bekostelig, men ligeledes vældig simpel for varmeblæser til kontor online. Den mindst kostelige type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du befinder dig nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på varmeblæser til kontor kan være ret så afgørende forudsat vi absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det selvsagt aktuelt at vi ser den forventede leveringsdato for varmeblæser til kontor. De fleste online firmaer – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men husk at det beroer på at bestillingen laves forinden et besluttet klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt klargjort inden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle enkelte forhandlere på nettet sikrer levering uden beregning på varmeblæser til kontor online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for en fastsat pris. Ellers burde du tage den billigste form for levering, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du køber billig varmeblæser til kontor online og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på varmeblæser til kontor i følgende områder:

Odder, Sønderborg, Aalborg, Nyborg, Middelfart, Næstved, Kokkedal, Frederikshavn, Ballerup, Farum, Brabrand, Odense, Haslev, Lystrup, Horsens, Søborg, Charlottenlund, Silkeborg, Viborg, Holbæk, Varde, Køge, Vordingborg, Frederiksberg, Birkerød, Højbjerg, Rudersdal, Herlev, Nykøbing Falster, Taastrup, Valby, Hedensted, Risskov, Lyngby, Aarhus, København, Rødovre, Kolding, Jyllinge, Brønderslev, Ringsted, Vallensbæk, Kalundborg, Ishøj, Skanderborg, Nørresundby, Albertslund, Vanløse, Åbyhøj, Frederikssund, Tilst, Helsingør, Lillerød, Værløse, Hillerød, Holstebro, Rønne, Allerød, Ikast, Ølstykke, Hørsholm, Gladsaxe, Gentofte, Randers, Nærum, Glostrup, Esbjerg, Roskilde, Greve, Grenaa, Brøndby, Struer, Fredericia, Vejle, Hjørring, Hedehusene, Haderslev, Hvidovre, Skive, Herning, Tårnby, Svendborg, Virum, Stenløse, Thisted, Aabenraa, Solrød Strand, Slagelse, Brønshøj, Nakskov, Hobro, Korsør, Dragør, og Frederiksværk, .

Afhentning for varmeblæser til kontor er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Falster).

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis varmeblæser til kontor online og billig varmeblæser til kontor. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter bl.a. varmeblæser til kontor tilbud, varmeblæser til kontor priser samt køb varmeblæser til kontor, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på varmeblæser til kontor

Det er efterhånden ret så bekvemt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige varmeblæser til kontor online hos diverse webbutikker, og følgelig har flere firmaer på nettet været tvunget til at trykke salgspriserne på varmeblæser til kontor en hel del, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at prøve et par forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på varmeblæser til kontor online inden du køber, så man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en online shop udlover billige varmeblæser til kontor online på tilbud til en udsalgspris der virker kolossalt billig, kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig internet virksomhed. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, som sikrer os imod uægte online butikker.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen af varmeblæser til kontor over tid. Dette fås typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som fx Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Når der ses på data bliver det markant, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel varmeblæser til kontor priser og varmeblæser til kontor online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis varmeblæser til kontor tilbud, køb varmeblæser til kontor samt billig varmeblæser til kontor.

Se nærmere på tidligere kunders ratings

Trustpilot fører til faktisk stabile chancer for at kigge på mange eksisterende brugeres bedømmelser og af den grund er det at foretrække, at du verificerer netshoppens omtaler forud for at du shopper billige varmeblæser til kontor online.

Facebook leverer ligeledes fuldkommen gode chancer for at få indsigt i e-handlens popularitet. Herinde ser vi en række firmaer på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, som desuden bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige varmeblæser til kontor online i en internet webshop burde de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det er en indikator for at online shoppen tilslutter sig de officielle regler, foruden at internet forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk som har meget erfaring med lovene på området.

Dette er desuden en god genvej til støtte, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer ved din ordre på varmeblæser til kontor. Ligeså kan det være til hjælp at man er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der har indvirkning på bestillingen af varmeblæser til kontor online, som fx hvilken byttepolitik e-butikken bruger.

I den relation er det ydermere afgørende, at man til enhver tid beholder ens kvittering på e-mail, således man altid kan bevidne sin bestilling af varmeblæser til kontor, uanset om man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Harald Nyborg.

Poul Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Erik Petersen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Bente Mortensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Helle gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Visse online virksomheder garanterer levering uden betaling på varmeblæser til kontor, men ofte er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt må du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, hvilket ofte vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver som regel derudover ultra overkommelig. Den mindst kostelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken.
2Det er jo ekstremt ukompliceret for folk at finde information om priser online på billige varmeblæser til kontor hos diverse e-firmaer, og til gengæld frembyder en hel del internet shops fragt uden beregning. Det kan ikke desto mindre vise sig udbytterigt at eftergå en række e-forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du køber, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
3Flere online forhandlere foreslår i dag et bredt udvalg af billige fragtmetoder til varmeblæser til kontor. Den mest populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine varer når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ret så ligetil, samt endda endvidere den prisbilligste leveringsmåde.
4Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til kontor på en butik på nettet burde de sådan set granske shoppens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig interessant. Tillige er det fornuftigt at køber er vidende om de mest aktuelle reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige varmeblæser til kontor online, som fx hvilken returneringsret netbutikken tilbyder.
5Trustpilot frembringer fuldt ud gavnlige chancer for at læse en række eksisterende brugeres betragtninger og af den grund tilrådes det, at du tolker webshoppens ratings forud for at du shopper billige varmeblæser til kontor online. Facebook frembringer endvidere adskillige fortræffelige chancer for at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en anordning, som garanterer køber overfor fup e-forhandlere. Som et alternativ bør du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil betale omkostningerne over en længere periode.
7Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende når man absolut skal bruge din pakke om kort tid, og med det formål er det ret så aktuelt at man studerer den estimerede leveringstid på varmeblæser til kontor. Størstedelen af internet outlets stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, som imidlertid stiller krav om at bestillingen køres igennem forinden et angivent tidspunkt.
8Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du lever lige ved internet selskabets hjemsted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig ifald du står og skal bruge varmeblæser til kontor inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del online outlets fragt uden betaling, men undertiden kun såfremt man handler for et konkret beløb.
9Generelt tilråder vi at kontrollere om internet selskabet er medlem af e-mærket, fordi det typisk er en indikator for at e-forretningen tilslutter sig dansk lovgivning, tillige med at internet butikken tit evalueres af eksperter som forstår de gældende regler. Forud for at folk handler billige varmeblæser til kontor hos en butik på nettet bør de de facto løbe igennem virksomhedens betingelser.