Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg af varer, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot varmeblæser til kælder.
For mange er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af varmeblæser til kælder.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de gængse byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke firmaets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i priserne på billige varmeblæser til kælder fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og herigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare fragten, og tilmed have produkterne nu og her.
De gængse byggecentre samler varer fra mange forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af varmeblæser til kælder online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem kan du modtage endnu mere gavnlig sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis varmeblæser til kælder.
Mange niche webshops er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber varmeblæser til kælder online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til kælder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til kælder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til kælder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

varmeblæser til kælder silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få ifald byggeprojektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet påvirker planeten.
2Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Det er af stor betydning at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det må være en god idé at dokumentere alle omkostninger, og dernæst kortlægge online tilbud på dem én efter én.
4Det vil vise sig væsentligt at have de relevante materialer indkøbt forinden du påbegynder håndværket. Du bør notere en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og efterfølgende gennemløbe punkterne, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
5Før du opstarter byggeriet kan det vise sig temmelig fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
6Måske du burde vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld foretagender.
7Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således skal du løbende tjekke vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så det ikke mod forventning starter med at vælte ned når du lige står midt i det ellers velplanlagte projekt.
8Du må nødig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det være betydningsfuldt at have værktøjet til disposition inden du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9Du kan finde en hel del vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig viden, specielt hvis du bruger den engelske version.
10Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, specielt når det er krævende byggeopgaver. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
11Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af strategien.
12Der kommer uden tvivl pludselige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og derfor vil det være af stor betydning at der er afsat god nok plads i køreplanen, så man er sikker på at nå i mål til tiden.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En stor portion online outlets frembyder i vore dage diverse billige former for fragt til varmeblæser til kælder. Den mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig let, samt oftest ydermere den billigste leveringsmåde.

Du kan endvidere beslutte dig for at vælge afsending til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver almindeligvis en lille smule dyrere, men på den anden side ret så gnidningsløs for varmeblæser til kælder online. Den mest billige leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente ordren, men det kræver at du lever tæt på online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på varmeblæser til kælder er vældig relevant såfremt man står og skal bruge varerne fluks, så herved er det ret centralt at vi besigtiger leveringstiden på varmeblæser til kælder. En stor portion e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, men glem ikke at det stiller krav om at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort inden personalet drager hjemad.

Flere byggemarkeder frembyder fragtfri levering på varmeblæser til kælder online, men typisk kræver det at der shoppes for en bestemt sum. Ellers kan du udvælge den mest betalelige leveringsversion, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder giver afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser til kælder online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel click-and-collect på varmeblæser til kælder i disse områder:

Middelfart, Nakskov, Allerød, Nyborg, Dragør, Kokkedal, København, Frederiksberg, Skanderborg, Esbjerg, Højbjerg, Varde, Grenaa, Værløse, Vordingborg, Sønderborg, Korsør, Brøndby, Nykøbing Falster, Vanløse, Nærum, Søborg, Brønderslev, Helsingør, Herlev, Aarhus, Holbæk, Svendborg, Gladsaxe, Herning, Thisted, Lyngby, Vejle, Køge, Hillerød, Taastrup, Solrød Strand, Ballerup, Odense, Charlottenlund, Hedensted, Rønne, Ringsted, Vallensbæk, Frederikshavn, Risskov, Lystrup, Rødovre, Lillerød, Greve, Farum, Brønshøj, Albertslund, Holstebro, Ølstykke, Odder, Aabenraa, Valby, Birkerød, Viborg, Ishøj, Næstved, Kolding, Brabrand, Fredericia, Haslev, Åbyhøj, Ikast, Kalundborg, Silkeborg, Skive, Frederikssund, Tilst, Hjørring, Roskilde, Hobro, Nørresundby, Hørsholm, Haderslev, Aalborg, Rudersdal, Horsens, Hedehusene, Tårnby, Frederiksværk, Stenløse, Virum, Glostrup, Jyllinge, Gentofte, Slagelse, Randers, Hvidovre, og Struer, .

Afhentning ift. varmeblæser til kælder er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man kigger i data bliver det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet varmeblæser til kælder online og køb varmeblæser til kælder. Vi ser derudover tit folk søge eksempelvis billig varmeblæser til kælder, varmeblæser til kælder priser og varmeblæser til kælder tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på varmeblæser til kælder

Det er yderst hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne priser på billige varmeblæser til kælder online på forskellige e-butikker, og med det motiv har en lang række shops på nettet været tvunget til at nedbringe priserne på varmeblæser til kælder voldsomt, og i øvrigt yde gratis levering.

Det kan dog alligevel være nyttigt at efterprøve flere netbutikker efter tilbud og rabatter på varmeblæser til kælder online inden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må trods alt være obs på, at ifald en netshop afhænder billige varmeblæser til kælder online på tilbud til en salgspris som kan ses som helt ekstremt gunstig, burde det for det meste være en indikation på en uoprigtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en regel, som beskytter kunden overfor uærlige internet forretninger.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil klare pengene til varmeblæser til kælder over flere uger. Dette fås som regel i nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på data er det klart, at folk mange gange efterspørger for eksempel varmeblæser til kælder tilbud og varmeblæser til kælder priser. Foruden dette oplever man ofte online shoppere efterspørge for eksempel varmeblæser til kælder online, billig varmeblæser til kælder samt køb varmeblæser til kælder.

Analyser andre menneskers anmeldelser

Trustpilot fører til sådan set uafhængige chancer for at kigge på diverse forhenværende brugeres oplevelser og derved er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet forhandlerens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige varmeblæser til kælder online.

Facebook fremskaffer ligeledes ret så tiltalende løsninger til at få indblik i e-forretningens popularitet. Desuden møder vi en del butikker på nettet hvor du kan afgive en evaluering af virksomhedens service, som tillige bør bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige varmeblæser til kælder online i en butik bør man faktisk læse webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at undersøge om online firmaet er e-mærket, fordi det ofte er en garanti for at e-handlen tilslutter sig de officielle regler, samt at online forhandleren lejlighedsvis overvåges af jurister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for at få bistand, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med din ordre på varmeblæser til kælder. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er vidende om de grundlæggende regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af varmeblæser til kælder online, fx den returret e-forhandleren har.

Her er det ydermere relevant, at man når som helst beholder ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af varmeblæser til kælder, hvad end man har handlet fra Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Rasmus F gav 5 stjerner

Hurtig levering

Charlotte P gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Hanne Petersen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Inger D gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til når du køber online
1Det er i dag rigtig fleksibelt for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige varmeblæser til kælder på diverse internet webshops, og derved præsterer en hel del internet webshops levering uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive nyttigt at efterse nogle forskellige online forhandlere efter tilbud før du shopper, således at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge varerne omgående, og med det formål er det jo klogt at vi checker den forventede leveringsdato for varmeblæser til kælder. En stor portion internet foretagender giver billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre, men vær vagtsom da det nødvendiggør at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt.
3En række outlets på nettet garanterer fragt uden beregning på varmeblæser til kælder, men i de fleste tilfælde kun ifald du aftager for et præcist beløb. Som alternativ skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsform, der i mange tilfælde er at få leveret produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver i regelen også særligt ukompliceret. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
4Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en ordning, hvilket værner en imod snydagtige online butikker. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du vil dække pengene senere.
5Trustpilot indebærer fuldkommen ønskværdige genveje til at kontrollere forskellige tidligere køberes kritik og derfor foreslår vi, at du studerer webshoppens omtaler inden du køber billige varmeblæser til kælder online. Facebook byder på tilsvarende visse sikre chancer for at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed.
6Generelt går vi ind for at bemærke om online butikken er e-mærke godkendt, fordi det ofte er et kendetegn for at internet forretningen efterlever dansk lovgivning, og at butikken undertiden besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til lovene på området. Før folk køber billige varmeblæser til kælder på en forhandler på nettet burde de utvivlsomt se på e-shoppens forretningsaftale.
7Den prisbilligste leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du bor lige ved online virksomhedens hjemsted. Den mulighed for levering er virkelig vital hvis du behøver varmeblæser til kælder om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere internet shops gebyrfri levering, men typisk kun såfremt du aftager for et fastsat beløb.
8Forud for at nogen handler billige varmeblæser til kælder i en butik behøver man i virkeligheden se på e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køber er obs på de mest centrale regler der har indflydelse på bestillingen af billige varmeblæser til kælder online, f.eks. den ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.
9Adskillige online webshops tilbyder i øjeblikket alverdens billige løsninger til levering til varmeblæser til kælder. En yndling er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo særligt praktisk, samt endda endda den billigste fragtform.