Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser til indendørs fra webshop til webshop. Nogle har billige priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens betingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af varmeblæser til indendørs.
Nogle byggecentre udbyder et bredt vareudvalg, og andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare varmeblæser til indendørs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af varmeblæser til indendørs online.
De store byggecentre finder du overalt i landet, og derigennem har de fleste chancen for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor forventes det at du får ekstra gavnlig rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis varmeblæser til indendørs.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber varmeblæser til indendørs online fra deres webshop.
Størsteparten af niche webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

varmeblæser til indendørs bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

varmeblæser til indendørs jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til indendørs silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde regne på om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Såfremt du får professionel assistance kan du spare penge ved at at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
2Det viser sig meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt i god tid før du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en punktforms oversigt som samler de materialer som er nødvendige, og så gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
3Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier bør udføres af flere folk. Ydermere vil det vise sig bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
4Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du hyppigt tage notits af vejrvarslen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel begynder at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
5Du må aldrig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at du har det klar til brug idet du går løs med arbejdet. Husk også at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
6Der viser sig næsten altid uforudsete hovedpiner når det gælder avancerede byggeprojekter, og derfor kan det vise sig essentielt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, som gør at man er overbevist om at nå i mål.
7Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive højst essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Planlægning vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en klar agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver planen.
9Der kan findes alle mulige former for instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med vældig meget gavnlig viden, navnligt ifald man bruger den engelske version.
10Du kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås ifald ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
11Du bør på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse som sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12Ofte vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive en god idé at gennemgå samtlige poster, og så notere omkostningen ved dem enkeltvis.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk flot. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

De fleste internet forhandlere giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til varmeblæser til indendørs. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er altså i høj grad fremkommelig, og endda derudover den billigste fragttype.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få varerne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragtformen er gerne en smule mere omkostningsfuld, men omvendt vældig ukompliceret med varmeblæser til indendørs online. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser til indendørs er yderst relevant såfremt man behøver din pakke lige om lidt, og herved er det naturligvis klogt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser til indendørs. En del online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen gennemføres forinden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne ordnet før personalet har fri.

Nogle internet forhandlere garanterer portofri fragt på varmeblæser til indendørs online, men oftest er det under forudsætning af at man shopper for en konkret sum. Derudover skulle man udvælge den billigste fragtløsning, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig varmeblæser til indendørs hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. De frembyder blandt andet click-and-collect på varmeblæser til indendørs i disse områder:

Nærum, Nakskov, Haslev, Korsør, Greve, Tilst, Brønderslev, Brabrand, Aabenraa, Kolding, Ikast, Roskilde, Allerød, Ishøj, Lyngby, Brønshøj, København, Åbyhøj, Kalundborg, Silkeborg, Middelfart, Randers, Horsens, Jyllinge, Holbæk, Valby, Skive, Rudersdal, Skanderborg, Frederikshavn, Stenløse, Nyborg, Dragør, Odense, Kokkedal, Lystrup, Frederiksværk, Søborg, Grenaa, Odder, Svendborg, Struer, Viborg, Virum, Hørsholm, Albertslund, Sønderborg, Værløse, Gladsaxe, Rønne, Risskov, Charlottenlund, Slagelse, Hjørring, Solrød Strand, Birkerød, Ølstykke, Tårnby, Frederikssund, Helsingør, Ringsted, Nørresundby, Vejle, Haderslev, Herning, Vanløse, Fredericia, Hvidovre, Hobro, Nykøbing Falster, Varde, Hedensted, Vordingborg, Esbjerg, Næstved, Thisted, Højbjerg, Farum, Aalborg, Herlev, Holstebro, Frederiksberg, Vallensbæk, Taastrup, Køge, Hillerød, Gentofte, Glostrup, Ballerup, Hedehusene, Aarhus, Brøndby, Lillerød, og Rødovre, .

Afhentning for varmeblæser til indendørs er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Bornholm) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter eksempelvis billig varmeblæser til indendørs og køb varmeblæser til indendørs. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter blandt andet varmeblæser til indendørs tilbud, varmeblæser til indendørs online og varmeblæser til indendørs priser, plus de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Få rabat på varmeblæser til indendørs

Det er jo super fremkommeligt for internetbrugere at finde information om priser på billige varmeblæser til indendørs online hos diverse internet varehuse, og så har masser af internet selskaber i Danmark været nødt til at nedsætte prisniveauet på varmeblæser til indendørs en hel del, og derudover tilbyde portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig gunstigt at analysere en række e-shops efter tilbud og rabatter på varmeblæser til indendørs online før du færdiggør din shopping, så man er sikret at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Man må imidlertid være så påvagt, at såfremt en internet forhandler afhænder billige varmeblæser til indendørs online til en salgspris der kan virke kolossalt fordelagtig, burde det mange gange være et tegn på en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en forordning, som begunstiger dig imod uoprigtige internet virksomheder.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage beløbet til varmeblæser til indendørs over en periode. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel søger for eksempel varmeblæser til indendørs tilbud og billig varmeblæser til indendørs. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter blandt andet varmeblæser til indendørs online, varmeblæser til indendørs priser og køb varmeblæser til indendørs.

Kig på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig egentlig nyttige muligheder for at evaluere flere nuværende konsumenters evalueringer og derfor foreslår vi, at du betragter internet shoppens bedømmelser forinden du shopper billige varmeblæser til indendørs online.

Facebook tilbyder lige så vel evigt ønskværdige genveje til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Herinde er der mange internet firmaer hvor folk kan skrive en kritik af købsoplevelsen, som desuden burde bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige varmeblæser til indendørs online hos en e-butik kunne man altid få overblik over netbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, særligt med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, som burde være et sympol på at webbutikken respekterer de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren tit besigtiges af jurister der forstår lovene på området.

Desuden giver det dig anledning til støtte, hvis du oplever problemer i forbindelse med din handel med varmeblæser til indendørs. Ligeledes er det at foretrække at køber er sat ind i de elementære regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af varmeblæser til indendørs online, som eksempelvis den bytteret internet forhandleren tilbyder.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne påvise bestillingen af varmeblæser til indendørs, uagtet om man bestiller hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen eller Bygma.

Marianne B gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Else S gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Anders gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jens B gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden er virkelig aktuel forudsat du absolut skal bruge produktet om et øjeblik, og i det øjemed er det selvsagt essentielt at man ser den anslåede leveringstid for varmeblæser til indendørs. Mange e-handler reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men det tager udgangspunkt i at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
2Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du bor lige ved webshoppens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være virkelig vigtig når man skal bruge varmeblæser til indendørs nu og her. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet firmaer portofri fragt, men oftest er det forudsat at man køber for en bestemt sum.
3Forud for at nogen køber billige varmeblæser til indendørs på en webbutik kan de utvivlsomt studere virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Dertil er det prisværdigt at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige varmeblæser til indendørs online, f.eks. den ombytningspolitik e-shoppen kører med.
4Det er i høj grad nemt for os alle at finde de laveste priser online på billige varmeblæser til indendørs fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og derfor lover massevis af internet handler i Danmark billig fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne et par forskellige online virksomheder efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at få den laveste pris.
5Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være et billede på at online webshoppen understøtter de gældende danske regler, og at internet forretningen undertiden monitoreres af fagfolk der kender bestemmelserne på området. Før nogen køber billige varmeblæser til indendørs i en e-forhandler bør de i virkeligheden gennemløbe dens forretningsaftale.
6Flere forretninger på nettet sikrer levering uden betaling på varmeblæser til indendørs, men i mange tilfælde kun hvis man handler for et konkret beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mindst kostelige leveringsmulighed, som gerne er at få kørt din ordre til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem samtidig rigtig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv.
7Trustpilot giver dig helt tiltalende muligheder for at evaluere en lang række tidligere forbrugeres kritik og herved er det smart, at du studerer e-firmaets bedømmelser forinden du køber billige varmeblæser til indendørs online. Facebook genererer ydermere ganske udmærkede løsninger til at få kendskab til online firmaets troværdighed.
8Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af et regelsæt, der sikrer dig overfor snydagtige netshops. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du agter at klare pengene i flere bidder.
9En masse e-firmaer foreslår nu mange forskellige billige fragtmetoder til varmeblæser til indendørs. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig smertefri, samt mange gange ydermere den billigste fragtmulighed.