Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring varmeblæser til indbygning.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige varmeblæser til indbygning fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på billige priser, imens andre satser på faglig sparring. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de kendte byggecentre.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Nogle byggekæder fremviser et stort vareudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot varmeblæser til indbygning.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du i hele landet, og dermed har folk chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Herigennem har du valget om at undgå fragtomkostningen, og tilmed få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra alverdens nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af varmeblæser til indbygning online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille varmeblæser til indbygning online på deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således formår de at yde ekstremt begavet service fra mennesker som er specialister i netop varmeblæser til indbygning.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til indbygning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til indbygning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser til indbygning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

varmeblæser til indbygning harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der findes utallige instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig betydelige mængder konstruktiv info, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en fundamental rolle. Således skal du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
3Du skal for alt i verden ikke fattes udstyr. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet parat idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medtage de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt centralt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Der præsenterer sig ofte uventede problemer når det handler om omfangsrige projekter, og ergo viser det sig vigtigt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, således at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
6Planlægning bliver vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en struktureret tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver handlingsplanen.
7Det vil vise sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du begynder arbejdet. Du bør udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og derefter gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
8Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som sikring imod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
9Det er en god idé at spørge om assistance til projektet, specielt i tilfælde af store byggerier. Omfattende byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil må det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et budget for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det kan blive fornuftigt at beskrive samtlige udgifter, og dernæst tjekke mulige tilbud på dem én og én.
11Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde få professionel assistance til færdiggørelsen af det. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra flere foretagender.
12Husk at du kan få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen forbedrer naturen.
Danskernes favorit byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Flere internet shops giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmidler til varmeblæser til indbygning. En af de mest benyttede er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo usædvanlig praktisk, samt ofte ydermere den mest letkøbte fragtløsning.

Du kan på samme måde vælge at vælge udbringning til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden er jævnligt en tand mindre billig, men lige så vel særligt bekvem med varmeblæser til indbygning online. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på varmeblæser til indbygning er naturligvis yderst vigtig når man står og skal bruge dine nye varer om kort tid, og af den grund er det helt essentielt at man ser nærmere på den forventede leveringstid for varmeblæser til indbygning. Masser af online firmaer – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men det antager at ordren indsendes forud for et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne pakket inden logistikpersonalet har fri.

Nogle internet forhandlere yder portofri levering på varmeblæser til indbygning online, men i reglen er det kun gældende hvis man køber for en bestemt sum. I øvrigt kan du gribe den mest billige form for fragt, der i mange tilfælde er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

De fleste webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig varmeblæser til indbygning online men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på varmeblæser til indbygning i disse byer:

Frederikshavn, Hørsholm, Glostrup, Frederiksværk, København, Horsens, Søborg, Rødovre, Solrød Strand, Stenløse, Haderslev, Skanderborg, Kolding, Allerød, Frederiksberg, Nørresundby, Virum, Frederikssund, Skive, Farum, Helsingør, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup, Svendborg, Slagelse, Lystrup, Hedensted, Aarhus, Korsør, Grenaa, Varde, Åbyhøj, Sønderborg, Albertslund, Valby, Herning, Hillerød, Nærum, Dragør, Gladsaxe, Ballerup, Brabrand, Odense, Charlottenlund, Rønne, Holbæk, Holstebro, Hvidovre, Hjørring, Aalborg, Jyllinge, Nyborg, Ringsted, Ishøj, Lillerød, Struer, Tilst, Vallensbæk, Vordingborg, Birkerød, Brøndby, Middelfart, Risskov, Lyngby, Randers, Esbjerg, Værløse, Vanløse, Kokkedal, Kalundborg, Herlev, Højbjerg, Brønderslev, Køge, Silkeborg, Ølstykke, Haslev, Odder, Gentofte, Roskilde, Ikast, Hobro, Rudersdal, Thisted, Tårnby, Aabenraa, Fredericia, Greve, Nakskov, Viborg, Vejle, Brønshøj, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for varmeblæser til indbygning er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere tit søger eksempelvis varmeblæser til indbygning tilbud og køb varmeblæser til indbygning. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter for eksempel billig varmeblæser til indbygning, varmeblæser til indbygning priser og varmeblæser til indbygning online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Gode priser på varmeblæser til indbygning

Det er efterhånden rigtig simpelt for os alle at prissammenligne på billige varmeblæser til indbygning online hos forskellige internet outlets, og med det motiv har masser af online outlets ikke kunne slippe for at trykke priserne på varmeblæser til indbygning helt i bund, og i øvrigt præstere gratis levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at tjekke diverse internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på varmeblæser til indbygning online inden du handler, sådan at man er tryg ved at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Du bør blot ikke glemme, at når en butik på nettet markedsfører billige varmeblæser til indbygning online til en tilbudspris som virker ekstraordinært tiltalende, kunne det mange gange være et fingerpeg om en svindel online forretning. Shopping med kort er dog dækket ind under en anordning, der redder dig som køber imod falske internet shops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere regningen på varmeblæser til indbygning af flere omgange. Det fås ofte i online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger bl.a. varmeblæser til indbygning priser og køb varmeblæser til indbygning. Man ser derudover ofte mennesker lede efter for eksempel varmeblæser til indbygning tilbud, billig varmeblæser til indbygning og varmeblæser til indbygning online.

Gennemsøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot indebærer forholdsvis habile løsninger til at gennemgå en række tidligere konsumenters reflektioner og af den grund støtter vi, at du gennemsøger online butikkens kritik inden du placerer din ordre på billige varmeblæser til indbygning online.

Facebook frembringer på samme måde faktisk gode chancer for at få indblik i online firmaets kundefokus. Desuden ses nogle internet forretninger som tilbyder kunderne at udforme en kritik af deres køb, som ligeledes kan tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige varmeblæser til indbygning online på en e-forretning kunne man for at være sikker gennemlæse deres vilkår, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, specielt på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, som skulle være en antydning af at online firmaet understøtter dansk lovgivning, foruden at online butikken rutinemæssigt vurderes af jurister der forstår lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, når du oplever vanskeligheder ved din shopping med varmeblæser til indbygning. Dertil slår vi et slag for at du er vaks omkring de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for købet af varmeblæser til indbygning online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-butikken bruger.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan bekræfte sit køb af varmeblæser til indbygning, uafhængig af om man har bestilt fra Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Jens R gav 5 stjerner

Quick expedit

Ole D gav 4 stjerner

Som altid

Charlotte Poulsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Susanne Olsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til internetshopping
1En stor portion internet forhandlere foreslår nu til dags et stort udvalg af billige former for fragt til varmeblæser til indbygning. En af favoritterne er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig virkelig fremkommelig, og ofte endvidere den billigste fragtmetode.
2Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket passer på køber imod snydagtige e-firmaer. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at dække pengene over en periode.
3Før nogen køber billige varmeblæser til indbygning i en webbutik kan de ideelt set betragte netshoppens vilkår, det er dog oftest et omfattende projekt. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige varmeblæser til indbygning online, til eksempel den byttepolitik internet firmaet benytter.
4Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en angivelse af at netbutikken imødekommer de officielle danske regler, og at virksomheden lejlighedsvis besigtiges af specialister der har megen viden om reglerne på området. Forud for at folk shopper billige varmeblæser til indbygning i en online webshop kunne man for at være på den sikre side løbe igennem dens handelsvilkår.
5Leveringshastigheden er ret essentiel når vi har behov for pakken lige om lidt, og med det formål er det utvivlsomt relevant at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for varmeblæser til indbygning. Masser af e-forhandlere byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men det er afhængig af at ordren laves inden et fastslået klokkeslæt.
6Trustpilot byder på adskillige relevante løsninger til at eftersøge en stor portion nuværende forbrugeres reflektioner og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger internet webshoppens anmeldelser forinden du køber billige varmeblæser til indbygning online. Facebook indebærer for øvrigt tilpas gode metoder til at få et kig ind i internet selskabets popularitet.
7Den prisbilligste fragtmetode vil altid være at hente ordren selv, men den løsning kræver at du bor nærved internet virksomhedens adresse. Den fragtmulighed er meget vital når vi behøver varmeblæser til indbygning lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte internet forhandlere gebyrfri levering, men undertiden er det så nødvendigt at der shoppes for et fastslået beløb.
8Indtil flere internet forhandlere garanterer portofri fragt på varmeblæser til indbygning, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der aftages for et præcist beløb. Derudover skulle man overveje den mest betalelige form for levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragttypen bliver mange gange også ret så bekvem. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
9Det er efterhånden super hensigtsmæssigt for alle at søge sig frem til priser online på billige varmeblæser til indbygning hos diverse e-butikker, og for det frembyder flertallet af internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Men det kan alligevel være nyttigt at studere visse online firmaer efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris.