Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring varmeblæser til hus.
Såfremt du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er især en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser til hus.
Der vil være forskel på prisen på billige varmeblæser til hus hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have gode priser, og nogle har et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser til hus online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og dermed har man mulighed for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved kan man blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du køber varmeblæser til hus online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Således bør du få super kompetent sparring fra mennesker som er specialister i netop varmeblæser til hus.
Mange webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark
varmeblæser til hus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser til hus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til hus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til hus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ift. større byggerier. Store ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
2Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig ganske fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan give mening at tænke over om du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal få professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Når du køber professionel assistance kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
4Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på hver enkelt.
5Det bliver vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer disponible i god tid før du begynder håndværket. Du har fordel af at nedskrive en hurtig huskeliste som indeholder alt det der skal bruges, og bagefter granske listen, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
6Godt forarbejde viser sig som kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at liste en effektiv agenda, som viser hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din strategi.
7Du skal aldrig undvære grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at have det ved hånden forinden du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medtage disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
8Der kommer næsten altid utidige problemer i forbindelse med store projekter, og ergo kan det være værdifuldt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
9Du bør nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
11Det er muligt at forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har betydning for klimaet.
12Der kan findes en overflod af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube er formidler af en masse udbytterig information, navnligt hvis man bruger den engelske version.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En masse internet handler foreslår nu om dage diverse forskellige billige fragtløsninger til varmeblæser til hus. En der er meget anvendt er efterhånden udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo usædvanlig let, og tit tillige den mest letkøbte leveringstype.

Du burde endvidere forsøge at vælge afsending til din private bopæl eller til når du er på job. Fragttypen er gerne et hak dyrere, men også usædvanlig problemfri med varmeblæser til hus online. Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre nødvendiggør at du befinder dig lige ved e-handlens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på varmeblæser til hus er særdeles central ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter straks, så herved er det forholdsvis på sin plads at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for varmeblæser til hus. Adskillige e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at ordren lægges tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne klargjort forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle e-forhandlere garanterer fragt uden betaling på varmeblæser til hus online, men i reglen er det så præmissen at man køber for en fastsat sum. Alternativt burde man snuppe den billigste fragtform, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser til hus på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på varmeblæser til hus i disse områder:

Virum, Randers, Skive, Nærum, Hedehusene, Vallensbæk, Gladsaxe, Glostrup, Kalundborg, Aarhus, Struer, Haslev, Haderslev, Tilst, Brønderslev, Varde, Herning, Svendborg, Solrød Strand, Helsingør, Hørsholm, Farum, Nørresundby, Frederiksværk, Tårnby, Ringsted, Brønshøj, Køge, Valby, Dragør, Stenløse, Aabenraa, Kokkedal, Hobro, Charlottenlund, Lillerød, Næstved, Odense, Søborg, Viborg, Albertslund, Holbæk, Vanløse, Frederiksberg, Roskilde, Ballerup, Odder, Hjørring, Ishøj, Taastrup, Nykøbing Falster, Grenaa, Sønderborg, Esbjerg, Hvidovre, Vordingborg, Lystrup, Frederikshavn, Brabrand, Slagelse, Gentofte, Birkerød, Ølstykke, Greve, Højbjerg, Aalborg, Rødovre, Hillerød, Risskov, Ikast, Rønne, Silkeborg, Frederikssund, Brøndby, Middelfart, Herlev, Vejle, Jyllinge, Horsens, Rudersdal, Lyngby, Nakskov, Thisted, Fredericia, Skanderborg, Nyborg, Hedensted, Kolding, Korsør, Værløse, Holstebro, Åbyhøj, København, og Allerød, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til hus er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx varmeblæser til hus tilbud og billig varmeblæser til hus. Man ser derudover mange gange netshoppere kigge efter bl.a. varmeblæser til hus online, varmeblæser til hus priser samt køb varmeblæser til hus, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på varmeblæser til hus

Det er ret så nemt for folk at søge information om priser på billige varmeblæser til hus online fra diverse forhandlere på nettet, og følgelig har de fleste outlets på nettet set sig tvunget til at stampe prisen på varmeblæser til hus kolossalt, og derudover love levering uden gebyr.

Derfor kan det alligevel blive fordelagtigt at sammenligne flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på varmeblæser til hus online forud for at du placerer ordren, så man er sikret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Du må alligevel være så påvagt, at når en online virksomhed annoncerer billige varmeblæser til hus online på tilbud til en udsalgspris som anses for ufattelig billig, så kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en svindel e-butik. Køb med kort er heldigvis indbefattet af et regelsæt, som støtter kunden overfor uærlige shops på nettet.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at betale pengene til varmeblæser til hus senere. Det fås ofte i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at mennesker som regel søger eksempelvis varmeblæser til hus online og billig varmeblæser til hus. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge for eksempel varmeblæser til hus tilbud, køb varmeblæser til hus samt varmeblæser til hus priser.

Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot fremskaffer forholdsvis fine chancer for at eftersøge en længere række eksisterende konsumenters erfaringer og herved går vi ind for, at du vurderer e-butikkens omtaler før du shopper billige varmeblæser til hus online.

Facebook frembringer på samme måde flere strålende genveje til at få indblik i online forhandlerens troværdighed. Her møder vi nogle internet firmaer hvor du kan notere en anmeldelse af deres køb, som tilmed kan benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige varmeblæser til hus online i en internet handler behøver man for at være på den sikre side betragte deres handelsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, især med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at se hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være et kendetegn for at netshoppen retter sig efter de officielle danske regler, foruden at den fra tid til anden efterses af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, når du bliver udsat for udfordringer i processen med dit indkøb af varmeblæser til hus. Endvidere foreslår vi at kunden er obs på de væsentligste forhold der influerer på købet af varmeblæser til hus online, f.eks. den byttepolitik e-handlen tilbyder.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af varmeblæser til hus, hvad end man handler fra XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Michael U gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jesper A gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Bente Olsen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Thomas Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til online shopping
1Det er vældig smart for alle at søge information om priser online på billige varmeblæser til hus fra forskellige internet selskaber, og så frembyder masser af online forhandlere gebyrfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at undersøge visse shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du bestiller, således at man er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.
2Før nogen handler billige varmeblæser til hus hos en e-forretning kan man egentlig overveje butikkens forretningsaftale, det er dog ofte ikke super spændende. Foruden dette slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige varmeblæser til hus online, fx den ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.
3De fleste webbutikker i Danmark tildeler nu om stunder diverse billige leveringsudgaver til varmeblæser til hus. En af de mest benyttede er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når du har tid. Metoden er jo temmelig smart, og oftest tilmed den mest prisbevidste type af levering.
4Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du befinder dig med kort afstand til online butikkens tilholdssted. Den metode til levering er naturligvis særligt udslagsgivende hvis man absolut skal bruge varmeblæser til hus fluks. Alternativt så frembyder flere internet handler portofri levering, men oftest er det forbeholdt når der erhverves for en fastsat sum.
5Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en anordning, hvilket forsvarer en imod fup online outlets. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at dække beløbet over et længere tidsrum.
6Nogle internet outlets tilbyder billig fragt på varmeblæser til hus, men for det meste kræves det at du shopper for en bestemt pris. Alternativt skulle du beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, hvilket mange gange vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden er somme tider omvendt super ukompliceret. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl at hente pakken selv.
7Antal dages levering er jo meget udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter om et øjeblik, så derfor er det ret så essentielt at du tjekker den anslåede leveringsdato ved varmeblæser til hus. En masse netbutikker stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men vær vagtsom da det regnes ud fra at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt.
8Trustpilot resulterer i en række relevante muligheder for at gennemrode en stor portion tidligere konsumenters kritik og af den grund går vi ind for, at du gennemgår online virksomhedens vurderinger forud for at du bestiller billige varmeblæser til hus online. Facebook fører til desuden fuldkommen hæderlige muligheder for at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
9Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en indikation om at netshoppen efterlever de danske love, tillige med at e-forretningen en gang i mellem overvåges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Inden nogen handler billige varmeblæser til hus i en online forretning burde man sådan set tyde netbutikkens handelsaftale.