Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser til haven fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af varmeblæser til haven.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder tilbyder et stort sortiment, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot varmeblæser til haven.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derigennem har man valget om at handle online og hente materialerne selv. Af den grund har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne hurtigere.
De velkendte byggekæder samler varer fra mange forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af varmeblæser til haven online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage ekstra god vejledning fra nogle med ekspertviden i netop varmeblæser til haven.
Mange små butikker er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle varmeblæser til haven online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
varmeblæser til haven harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til haven silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser til haven bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

varmeblæser til haven jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før projektets start, så det ikke ud af det blå starter med at regne nøjagtig som du står midt i det store projekt.
2Du må aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdssko som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
3Forinden du påbegynder arbejdet må det være rimeligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
4Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med din byggeproces. Du skal have en velovervejet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
5Der kommer som regel uventede bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at man har afsat god plads i køreplanen, således at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
6Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til enorme mængder almennyttig information, specielt såfremt man bruger den engelske version.
7Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når det er store projekter. Store byggerier kræver flere end en enkelt person. Samtidig vil det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
9Man må på ingen måde undvære grej. Ofte kan det vise sig essentielt at have grejet klar til brug før du går løs med dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
10Det er betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forinden du går til værks med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en enkel huskeliste indeholdende alt hvad du har brug for, og som det næste granske hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
11Typisk vil det vise sig afgørende at udfærdige et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på hver enkelt.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Hvis du tager imod assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at modtage priser fra en håndfuld foretagender.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Masser af online varehuse foreslår til alt held alverdens billige fragttyper til varmeblæser til haven. En af favoritterne er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig super let gængelig, og ofte endvidere den billigste mulighed for levering.

Du bør også planlægge at få det leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver uheldigvis en lille smule mindre billig, men endda vældig uproblematisk ift. varmeblæser til haven online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som jo beroer på at du lever nærved webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på varmeblæser til haven er jo ultra aktuel såfremt man har behov for dine nye produkter inden for få dage, så herved er det aldeles essentielt at du checker den anslåede leveringstid for varmeblæser til haven. En masse internet webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, som trods alt kræver at ordren indsendes inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få de nye varer pakket inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle butikker på nettet præsterer fragt uden omkostninger på varmeblæser til haven online, men ofte stiller det krav om at der shoppes for et fastslået beløb. I øvrigt bør man snuppe den mest betalelige fragtløsning, der oftest vil blive at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

De største netshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig varmeblæser til haven hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4. De frembyder fx click-and-collect på varmeblæser til haven i disse byer:

Holstebro, Odder, Kalundborg, Vordingborg, Ballerup, Varde, Kolding, Greve, Nakskov, Herlev, Køge, Aarhus, Hørsholm, Fredericia, Hedensted, Ishøj, Silkeborg, Åbyhøj, Brabrand, Rødovre, Gentofte, Lyngby, Virum, Næstved, Brøndby, Valby, Allerød, Værløse, Frederikshavn, Charlottenlund, Albertslund, Ølstykke, Rønne, Hedehusene, Hvidovre, Glostrup, Hobro, Frederiksværk, Thisted, Esbjerg, Slagelse, Hillerød, Skive, Sønderborg, Birkerød, Vallensbæk, Risskov, Viborg, Svendborg, Holbæk, Haderslev, Højbjerg, Helsingør, Odense, Hjørring, Skanderborg, Rudersdal, Nærum, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Nørresundby, Aabenraa, Jyllinge, Lystrup, Ringsted, Aalborg, Haslev, Solrød Strand, Brønderslev, Søborg, Herning, Frederikssund, Grenaa, Tilst, Middelfart, Vejle, Stenløse, Struer, Horsens, Kokkedal, København, Korsør, Ikast, Nyborg, Lillerød, Dragør, Brønshøj, Frederiksberg, Randers, Tårnby, Vanløse, Taastrup, Roskilde, og Farum, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser til haven er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i tendenserne står det markant, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis varmeblæser til haven tilbud og billig varmeblæser til haven. Vi ser derudover tit mennesker lede efter blandt andet køb varmeblæser til haven, varmeblæser til haven online og varmeblæser til haven priser, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Rabat på varmeblæser til haven

Det er i dag meget uproblematisk for os alle at vurdere prisniveauet på billige varmeblæser til haven online i blandt flere internet foretagender, og af den grund har langt de fleste internet webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på varmeblæser til haven betydeligt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Dog kan det trods alt være gunstigt at udforske diverse netshops efter rabatter og tilbud på varmeblæser til haven online før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og Silvan.

Du må blot være omhyggelig med, at såfremt en e-forhandler afhænder billige varmeblæser til haven online til en tilbudspris der er urealistisk favorabel, så er det tit være et bevis på en falsk butik. Bestillinger med betalingskort er dog en del af en orden, der garanterer dig overfor fup online firmaer.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du efterspørger at afbetale pengene til varmeblæser til haven over flere uger. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i søgedata står det klart, at mennesker som regel søger efter blandt andet varmeblæser til haven priser og køb varmeblæser til haven. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge efter eksempelvis billig varmeblæser til haven, varmeblæser til haven tilbud og varmeblæser til haven online.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot fører til en lang række fantastiske løsninger til at efterforske en stor gruppe forhenværende kunders iagttagelser og på grund af dette går vi ind for, at du efterforsker e-shoppens kritik før du placerer din ordre på billige varmeblæser til haven online.

Facebook tilbyder dig på samme måde i højeste grad relevante metoder til at få indblik i online webshoppens kundefokus. Herinde ses en række online virksomheder hvor du kan registrere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også bør drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige varmeblæser til haven online på en e-shop burde man i og for sig kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke super spændende, specielt med de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, som bør være en garanti for at e-forhandleren efterkommer de opstillede regler, foruden at online webshoppen jævnligt overvåges af fagmænd der forstår vilkårene på området.

Desuden giver det dig mulighed for bistand, når du skulle få problemer ved din ordre på varmeblæser til haven. Herudover er det klogt at du er obs på de mest vedkommende regler gældende for bestillingen af varmeblæser til haven online, til eksempel hvilken ombytningspolitik online shoppen anvender.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man når som helst sikrer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af varmeblæser til haven, uanset om man har handlet fra Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

Bente gav 5 stjerner

Intet at klage over

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Peter Møller gav 5 stjerner

Det var godt !

Lene gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til når du køber online
1Masser af online virksomheder giver efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til varmeblæser til haven. En der er meget populær er p.t. pakkeshoppen, så du selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ekstremt bekvem, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringstype.
2Forud for at folk bestiller billige varmeblæser til haven på en netbutik kunne de på en vis måde bese dens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig interessant. Ydermere kan det anbefales at kunden er obs på de mest relevante bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige varmeblæser til haven online, som for eksempel hvilken returret internet butikken benytter.
3Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne, som dog afhænger af at du opholder dig lige ved internet webshoppens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være rigtig central hvis vi har behov for varmeblæser til haven omgående. Alternativt så tilbyder indtil flere online varehuse gratis fragt, men ofte kræver det at du handler for et konkret beløb.
4Generelt går vi ind for at tjekke om netshoppen er e-mærket medlem, som er et billede på at e-butikken anerkender dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen en gang i mellem kontrolleres af eksperter som mestrer vilkårene. Forinden folk shopper billige varmeblæser til haven i en shop på nettet kan man principielt studere virksomhedens handelsaftale.
5Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en retningslinje, som assisterer køberen imod svindlende online varehuse. Som alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at klare regningen over flere uger.
6Det er jo efterhånden rigtig ligetil for alle og enhver at sammenligne priser online på billige varmeblæser til haven i blandt flere netshops, og til tak garanterer adskillige e-forretninger gebyrfri levering. Det kan trods alt blive lønsomt at granske indtil flere e-butikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at få den billigste pris.
7En række online webshops byder på fragt uden betaling på varmeblæser til haven, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der indkøbes for en præcis sum. Desuden skal du snuppe den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket mange gange er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Leveringstypen er somme tider tillige særligt bekvem. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
8Fragtperioden er temmelig udslagsgivende i tilfælde af at man har behov for din pakke inden for kort tid, og af den grund er det ganske relevant at du efterser den forventede leveringsdato ved varmeblæser til haven. En række forretninger på nettet stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på flere produkter, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et fast klokkeslæt.
9Trustpilot bringer dig nogle fine chancer for at kortlægge en længere række andre brugeres anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du ser nærmere på online shoppens omtaler inden du handler billige varmeblæser til haven online. Facebook bringer dig tilsvarende visse fornemme genveje til at få indtryk af webshoppens kundefokus.