Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige varmeblæser til gulv alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot varmeblæser til gulv.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de kendte byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du tilbydes information omkring varmeblæser til gulv.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes nær dig, og takket være dette har kunderne valget om at handle online og køre produkterne personligt. Takket være dette kan man slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af varmeblæser til gulv online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette formår de at yde ekstra kompetent rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis varmeblæser til gulv.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler varmeblæser til gulv online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser til gulv bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser til gulv harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser til gulv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til gulv silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det blive ekstremt centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig information, særligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
3I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at tage noter til samtlige poster, og bagefter dokumentere mulige tilbud på dem enkeltvis.
4Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når der er tale om store byggeprojekter. Omfattende projekter behøver flere personer. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
5Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det får man såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet påvirker miljøet.
6Man vil aldrig fattes værktøj. Typisk vil det vise sig fundamentalt at have det til disposition når du starter byggeriet. Det er derudover vigtigt at tillægge de her udgifter i dit budget.
7Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du bør nedskrive en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter agendaen.
9Det er betydningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå det du skal bruge, og som det næste eftergå materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Der præsenterer sig altid utidige udfordringer ved omfattende opgaver, og som følge heraf viser det sig vigtigt at der afsættes nok tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
11Det kan overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson er det lukrativt at få prisoverslag fra flere entreprenører.
12For byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. På grund af dette må du tit se udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det svære projekt.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Størstedelen af webbutikker i Danmark foreslår til alt held diverse forskellige billige metoder til levering til varmeblæser til gulv. En af dem der er mest anvendt er lige nu pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente bestillingen når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig temmelig simpel, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte fragttype.

Du kunne endvidere overveje at få det leveret til din bolig eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig undertiden lidt mere omkostningsfuld, men samtidig yderst gnidningsløs ved køb af varmeblæser til gulv online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du er med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på varmeblæser til gulv er naturligvis meget vital i tilfælde af at du mangler varen med det samme, og herved er det ret vigtigt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser til gulv. En lang række e-firmaer i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som alligevel regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et konkret klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken betjent inden personalet får fri.

Flere byggemarkeder yder gebyrfri levering på varmeblæser til gulv online, men oftest under forudsætning af at der erhverves for et konkret beløb. Alternativt må man snuppe den billigste leveringsform, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig varmeblæser til gulv på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på varmeblæser til gulv i følgende byer:

Åbyhøj, Højbjerg, Ballerup, Lyngby, Værløse, Frederikssund, Roskilde, Nykøbing Falster, Kokkedal, Rønne, Vallensbæk, Kalundborg, Struer, Herning, Brønderslev, Køge, Vanløse, Hobro, Vejle, Glostrup, Horsens, Helsingør, Ringsted, Næstved, Nærum, Stenløse, Aabenraa, Tilst, Birkerød, Rudersdal, Herlev, Grenaa, Tårnby, Rødovre, Solrød Strand, Aarhus, Hedensted, Sønderborg, Søborg, Ikast, Aalborg, Ølstykke, Risskov, Frederiksværk, Brøndby, Brønshøj, Dragør, Hillerød, Slagelse, Valby, Nakskov, Esbjerg, Gentofte, Taastrup, Korsør, Ishøj, Nyborg, Charlottenlund, Virum, Svendborg, Odder, Viborg, Greve, Hjørring, Allerød, Varde, Gladsaxe, Haslev, Nørresundby, Lillerød, Holbæk, Frederikshavn, Odense, Kolding, Thisted, Albertslund, Jyllinge, Middelfart, Hørsholm, Skive, Haderslev, Brabrand, Silkeborg, Holstebro, Hvidovre, Farum, Skanderborg, Hedehusene, Lystrup, Frederiksberg, København, Randers, Fredericia, og Vordingborg, .

Afhentning ift. varmeblæser til gulv er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis varmeblæser til gulv priser og køb varmeblæser til gulv. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter eksempelvis varmeblæser til gulv online, billig varmeblæser til gulv samt varmeblæser til gulv tilbud, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Gode priser på varmeblæser til gulv

Det er efterhånden ret så enkelt for internetbrugere at finde information om priser på billige varmeblæser til gulv online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og herved har massevis af netbutikker set sig nødsaget til at nedsætte priserne på varmeblæser til gulv eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere levering uden beregning.

Det kan dog alligevel vise sig lønsomt at udforske nogle forhandlere på nettet efter billige priser på varmeblæser til gulv online før du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Man må trods alt huske på, at såfremt en e-butik reklamerer billige varmeblæser til gulv online til salg for en pris som kan virke utrolig attraktiv, kan det mange gange være en indikation på en bedragerisk internet handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, hvilket hjælper dig som kunde overfor bedrageriske e-forretninger.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere pengene til varmeblæser til gulv over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb varmeblæser til gulv og varmeblæser til gulv online. Vi ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis varmeblæser til gulv priser, billig varmeblæser til gulv samt varmeblæser til gulv tilbud.

Læs tidligere køberes erfaringer

Trustpilot præsterer ret sikre chancer for at granske en hel del forhenværende forbrugeres erfaringer og derved er det prisværdigt, at du efterforsker internet virksomhedens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige varmeblæser til gulv online.

Facebook resulterer i tillige nogle uafhængige løsninger til at få indblik i webbutikkens popularitet. Tilmed møder vi faktisk internet varehuse som tilbyder folk at frembringe en evaluering af deres køb, som ligeledes bør anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige varmeblæser til gulv online hos en internet webshop bør man uden tvivl læse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog oftest en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Alternativet er at kontrollere om internet virksomheden er støttet af e-mærket, som typisk er et billede på at internet butikken overholder dansk lovgivning, og at online shoppen nu og da efterses af sagkyndige der er inde i vedtægterne på området.

Det er en rigtig god anledning til bistand, hvis du udsættes for dilemmaer som følge af din shopping med varmeblæser til gulv. Ligeledes er det prisværdigt at du er hensynstagende til de mest vitale vilkår i forbindelse med bestillingen af varmeblæser til gulv online, for eksempel hvilken returneringsret internet virksomheden lover.

Her er det ydermere afgørende, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af varmeblæser til gulv, hvad end man shopper hos Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Mette F gav 5 stjerner

Hurtig

Inge U gav 4 stjerner

god service

Hans H gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Hans gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til din online shopping
1Trustpilot forærer dig evigt fortræffelige muligheder for at tyde en hel del forhenværende køberes betragtninger og derved rekommanderer vi, at du udforsker e-forretningens anmeldelser før du shopper billige varmeblæser til gulv online. Facebook indebærer tillige stort set nyttige chancer for at få indsigt i netshoppens kundefokus.
2Den mindst kostelige leveringsudgave vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du befinder dig lige ved online shoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er jo temmelig udslagsgivende når man har brug for varmeblæser til gulv inden for få dage. Alternativt så yder nogle e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun hvis man køber for en præcis sum.
3En del e-forretninger giver nu til dags diverse billige former for fragt til varmeblæser til gulv. En der er meget almindelig er i dag at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren præcis når det passer dig. Den er altså ret nem, og tit desuden den billigste fragtmulighed.
4Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af et lovbud, hvilket forsvarer folk imod uærlige internet shops. Alternativt bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage omkostningerne af flere omgange.
5Det har vist sig at være ekstremt fleksibelt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser til gulv fra diverse e-butikker, og til tak lover en hel del e-butikker fragt uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre være tiden værd at eftergå enkelte internet outlets efter rabat og tilbud forud for at du handler, så du er skråsikker på at antage den laveste pris.
6Forud for at folk bestiller billige varmeblæser til gulv hos en e-shop behøver de altid læse virksomhedens vilkår, men det er uden tvivl et omfattende arbejde. Endvidere går vi ind for at du er vidende om de grundlæggende retningslinjer der gælder for handlen med billige varmeblæser til gulv online, for eksempel den returrettighed online virksomheden tilsikrer.
7Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det burde være en erklæring om at netbutikken følger gældende dansk lovgivning, og at e-firmaet lejlighedsvis vurderes af fagmænd der kender til vilkårene. Før folk køber billige varmeblæser til gulv hos en online butik bør man uden tvivl kigge på virksomhedens forretningsaftale.
8Flere online firmaer byder på portofri levering på varmeblæser til gulv, men undertiden er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat sum. Ellers skulle man udse dig den mest betalelige fragtmulighed, som ofte vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden er en gang i mellem derudover usædvanlig let gængelig. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne.
9Leveringstidspunktet er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig såfremt vi står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det utvivlsomt centralt at man checker den estimerede leveringstid ved varmeblæser til gulv. De fleste e-butikker i Danmark udlover billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter, hvilket dog er regnet ud fra at du bestiller forud for et fastsat tidspunkt.