Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige varmeblæser til gas hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder lave priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggecentre.
Flere byggekæder har et bredt varesortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser til gas.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af varmeblæser til gas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har de fleste valget om at købe online og hente varerne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne med det samme.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af varmeblæser til gas online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber varmeblæser til gas online fra deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere har en stor passion for deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Herved får du formentlig endnu mere brugbar service fra mennesker der er specialister i lige præcis varmeblæser til gas.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

varmeblæser til gas harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til gas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser til gas silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser til gas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må på ingen måde mangle udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har grejet tilgængeligt før du indleder dit byggeprojekt. Glem ikke at indkalkulere de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Forud for at du opstarter arbejdet må det være usandsynligt værdifuldt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. Derfor bør du jævnligt holde øje med prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det pludselig starter med at piske ned absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
4Der kommer jævnligt ubelejlige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det vil det være afgørende at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
5Husk at reflektere over om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde investere i professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
6Der kan findes utallige instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget brugbar oplysning, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
7Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at have en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
8Glem ikke at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Det betinges altså af at projektet har betydning for klimaet.
9Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så husk påklædning herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige risici. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke har hjælp fra en professionel.
10I mange tilfælde vil det være essentielt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og herefter dokumentere ens købspris for dem slavisk.
11Det bør overvejes at indhente assistance til projektet, ikke mindst når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
12Det bliver vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du kan notere en simpel liste med alt hvad du har brug for, og som det næste gennemgå punkterne, hvormed du er sikker på at alt er som det skal være.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst flot. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

Temmelig mange internet forretninger yder i øjeblikket alverdens billige former for levering til varmeblæser til gas. Førstevalget hos mange er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når der er tid til det. Metoden er altså yderst let gængelig, samt desuden ligeledes den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde omvendt tænke over at vælge at få sendt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er oftest en tand mindre billig, men samtidig vældig ligetil for varmeblæser til gas online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som desværre beroer på at du lever nærved e-handlens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på varmeblæser til gas er ultra væsentlig hvis man mangler ordren lige om lidt, så af den grund er det rigtig centralt at vi finder tidshorisonten for levering for varmeblæser til gas. Størstedelen af forhandlere på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på flere produkter online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få ordren pakket forinden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få webshops frembyder portofri levering på varmeblæser til gas online, men tit kun når du bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne du foretrække den mindst kostelige leveringsmanér, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig varmeblæser til gas online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på varmeblæser til gas i følgende områder:

Slagelse, Grenaa, Dragør, Herning, Aalborg, Herlev, Virum, Næstved, Albertslund, Roskilde, Ringsted, Birkerød, Frederikssund, Viborg, Risskov, Værløse, Nørresundby, Nærum, Hjørring, Skive, Vallensbæk, Holstebro, Hillerød, Gladsaxe, Kolding, Varde, Greve, Brøndby, Tårnby, Hørsholm, Taastrup, Silkeborg, Brabrand, Hedehusene, Vejle, Allerød, Hedensted, Rønne, Sønderborg, Svendborg, Lillerød, Haderslev, Rudersdal, Randers, Nakskov, Frederiksværk, Haslev, Frederikshavn, Odense, Aabenraa, Frederiksberg, Fredericia, Gentofte, Køge, Lystrup, Odder, Stenløse, Glostrup, Ballerup, Valby, Aarhus, Brønderslev, Farum, Kalundborg, Vanløse, Skanderborg, Nykøbing Falster, Tilst, Holbæk, Helsingør, Lyngby, Jyllinge, Ishøj, Horsens, Højbjerg, Struer, Hvidovre, Thisted, Solrød Strand, Charlottenlund, Rødovre, Ikast, Esbjerg, København, Brønshøj, Middelfart, Åbyhøj, Korsør, Hobro, Kokkedal, Ølstykke, Søborg, Nyborg, og Vordingborg, .

Afhentning af varmeblæser til gas er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. køb varmeblæser til gas og varmeblæser til gas priser. Foruden dette ser man typisk online shoppere søge fx billig varmeblæser til gas, varmeblæser til gas online og varmeblæser til gas tilbud, plus de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Gode priser på varmeblæser til gas

Det er efterhånden særligt gnidningsløst for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige varmeblæser til gas online hos flere internet forhandlere i Danmark, og herved har mange internet forretninger i Danmark været nødt til at formindske prisen på varmeblæser til gas drastisk, og ovenikøbet yde billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive lukrativt at studere nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på varmeblæser til gas online inden du bestiller, så du er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal bare ikke glemme, at når en internet shop udbyder billige varmeblæser til gas online for en pris der er helt ekstremt fordelagtig, er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en ordning, som værner en imod bedrageriske online forhandlere.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil betale regningen på varmeblæser til gas over tid. Det fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Når der ses på data er det klart, at mennesker mange gange søger eksempelvis køb varmeblæser til gas og billig varmeblæser til gas. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge fx varmeblæser til gas online, varmeblæser til gas tilbud samt varmeblæser til gas priser.

Analyser folks betragtninger

Trustpilot forærer dig super ærlige løsninger til at se nærmere på en stor gruppe eksisterende forbrugeres domme og af den grund foreslåes det, at du læser e-firmaets bedømmelser før du køber billige varmeblæser til gas online.

Facebook bringer dig derudover fuldkommen fine løsninger til at få indblik i webbutikkens troværdighed. Derudover er der en række internet firmaer som tilbyder kunderne at publicere en omtale af deres køb, hvilket tillige bør tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige varmeblæser til gas online i en e-forretning behøver man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens betingelser, det er dog typisk et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Et andet forslag kunne være at kontrollere om online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en angivelse af at netbutikken følger gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden fra tid til anden tilses af specialister der er indført i lovgivningen.

Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, når du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb af varmeblæser til gas. Ligeså er det at foretrække at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der er gældende for købet af varmeblæser til gas online, fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen benytter.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af varmeblæser til gas, hvad end man handler ved Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Pia gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lene Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Erik R gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til internetshopping
1En række e-shops i Danmark frembyder gratis fragt på varmeblæser til gas, men ofte er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat sum. Som alternativ bør du tage den billigste leveringsversion, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Metoden viser sig en gang i mellem endvidere vældig smart. Den billigste mulighed for fragt er dog at du selv henter produkterne.
2Leveringshastigheden kan være usædvanlig aktuel i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det aldeles afgørende at du undersøger leveringstiden på varmeblæser til gas. En stor portion internet handler lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, der dog stiller krav om at bestillingen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt.
3Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en påvisning af at internet webshoppen lever op til de gældende danske regler, og at den fra tid til anden besigtiges af eksperter som har ekspertise inden for lovene på området. Inden folk bestiller billige varmeblæser til gas i en online shop burde de utvivlsomt have øje for virksomhedens vilkår.
4Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en forordning, som garanterer dig som køber overfor falske outlets på nettet. Som alternativ burde du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, når du gerne vil dække beløbet over tid.
5Trustpilot genererer tilpas belejlige muligheder for at undersøge en hel del tidligere konsumenters iagttagelser og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger internet firmaets omtaler forinden du handler billige varmeblæser til gas online. Facebook frembyder tillige immervæk pæne chancer for at få indtryk af online virksomhedens kundefokus.
6Det er vældig let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige varmeblæser til gas hos flere forhandlere på nettet, og derved frembyder massevis af online selskaber portofri fragt. Det kan alligevel blive lønnende at sammenholde et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at opnå den billigste pris.
7Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens adresse. Den slags levering er jo meget udslagsgivende hvis du absolut skal bruge varmeblæser til gas med det samme. Alternativt så yder nogle webshops billig levering, men typisk er det påkrævet at der shoppes for en konkret sum.
8Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser til gas hos en forhandler på nettet kunne de i reglen sætte sig ind i netshoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke super interessant. Dertil anbefales det at du er påpasselig med de primære bestemmelser der har betydning for købet af billige varmeblæser til gas online, f.eks. hvilken returrettighed webbutikken garanterer.
9En del shops på nettet yder nu om dage en lang række forskellige billige fragttyper til varmeblæser til gas. En af de mest moderne er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare pakken når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig særdeles problemfri, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste fragtform.