Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af varmeblæser til garage.
Flere byggecentre udbyder et stort produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare varmeblæser til garage.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser til garage fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser til garage online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derfor har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du handler varmeblæser til garage online på deres webshop.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får mere informativ assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis varmeblæser til garage.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser til garage harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

varmeblæser til garage bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til garage jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser til garage silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv sikkerhedssko som beskyttelse overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
2Der kommer utvivlsomt uventede problematikker i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man afsætter god tid i agendaen, som gør at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
3Måske du burde regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må hente professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Når du fremskaffer eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra flere leverandører.
4Det bliver værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer indkøbt forinden du starter håndværket. Du kunne forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter tjekke oversigten, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
5Der kan findes utrolig mange vejledninger og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube bringer dig en masse brugbar information, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
6Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald ombygningen hjælper miljøet. Støtten kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
7Man må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig afgørende at have udstyret tilgængeligt akkurat som du går løs med byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
8Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor bør du løbende tage notits af prognosen for vejret i de dage der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du lige vil påbegynde det komplicerede projekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Store ting gør krav på flere mennesker. Ydermere vil det blive bedre og sjovere når man er flere om det.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst dokumentere udgiften ved dem én og én.
11Forinden du starter byggeriet må det være meget vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør have en klar tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din strategi.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut betryggende. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En række internet foretagender udlover heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsformer til varmeblæser til garage. Den mest moderne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig meget let, og tit også den mest betalelige leveringsform.

Du kunne alternativt tænke over at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver almindeligvis lidt mere bekostelig, men tillige yderst bekvem ved køb af varmeblæser til garage online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid være at hente varerne selv, men den mulighed kræver at du bor med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på varmeblæser til garage kan i nogle tilfælde være super vital ifald du har behov for ordren med det samme, så af den grund er det komplet relevant at vi finder tidshorisonten for levering ved varmeblæser til garage. En lang række e-butikker i Danmark – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, som dog antager at transaktionen realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken ekspederet forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del online selskaber yder gratis levering på varmeblæser til garage online, men for det meste gælder det kun hvis du handler for en fastsat pris. Desuden må man beslutte sig for den mest billige fragtform, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En række kæder tildeler klik-og-hent hvor du handler billig varmeblæser til garage online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af varmeblæser til garage i disse byer:

Randers, Haslev, Herning, Farum, Vanløse, Viborg, Thisted, Nørresundby, Middelfart, Kalundborg, Kokkedal, Helsingør, Tilst, Hjørring, Nærum, Silkeborg, Varde, Odense, Taastrup, Charlottenlund, Holbæk, Sønderborg, Virum, Fredericia, Grenaa, Nakskov, Hvidovre, Horsens, Herlev, Greve, Korsør, Esbjerg, Dragør, Højbjerg, Skive, Albertslund, Værløse, Brøndby, Vejle, Hedehusene, Haderslev, Brabrand, Ikast, Søborg, Ringsted, Risskov, Lillerød, Rødovre, Roskilde, Hillerød, Aalborg, Brønshøj, Lystrup, Nyborg, Køge, Svendborg, København, Hørsholm, Kolding, Lyngby, Aabenraa, Tårnby, Vordingborg, Glostrup, Frederikssund, Næstved, Stenløse, Rønne, Valby, Aarhus, Birkerød, Odder, Ishøj, Frederiksværk, Solrød Strand, Åbyhøj, Jyllinge, Holstebro, Skanderborg, Frederikshavn, Slagelse, Rudersdal, Gentofte, Struer, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Hedensted, Gladsaxe, Ølstykke, Hobro, Allerød, Ballerup, og Brønderslev, .

Afhentning af varmeblæser til garage er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Bornholm).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. varmeblæser til garage tilbud og varmeblæser til garage online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel køb varmeblæser til garage, varmeblæser til garage priser og billig varmeblæser til garage, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Rabat på varmeblæser til garage

Det er i dag i høj grad enkelt for alle at vurdere tilbud på billige varmeblæser til garage online hos flere internet selskaber, og derved har en lang række internet forhandlere ikke kunne slippe for at reducere prisen på varmeblæser til garage betydeligt, og endda sikre billig levering.

Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at prøve visse shops på nettet efter tilbud på varmeblæser til garage online forinden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en e-forhandler forhandler billige varmeblæser til garage online for en pris der anses for besynderligt letkøbt, bør det mange gange være en varsel om en uærlig internet virksomhed. Betalinger med kort er trods alt en del af Indsigelsesordningen, der passer på folk imod uoprigtige internet handler.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage betalingen af varmeblæser til garage senere. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter bl.a. varmeblæser til garage online og varmeblæser til garage priser. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge bl.a. køb varmeblæser til garage, billig varmeblæser til garage og varmeblæser til garage tilbud.

Udforsk nuværende kunders ratings

Trustpilot forærer dig tilpas solide muligheder for at gennemstøve ganske mange andre konsumenters oplevelser og herved kan det anbefales, at du tager et kig på e-butikkens kritik før du færdiggør din shopping med billige varmeblæser til garage online.

Facebook byder på lige så vel rigtig hensigtsmæssige muligheder for at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi nogle webshops som giver folk mulighed for at skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige varmeblæser til garage online i en internet forhandler kan de helt sikkert gennemgå deres vilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, specielt hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på om internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være en erklæring om at online firmaet følger de opstillede regler, og at shoppen hyppigt vurderes af sagkyndige der forstår vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du skulle få dilemmaer som følge af din bestilling af varmeblæser til garage. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der har indvirkning på købet af varmeblæser til garage online, f.eks. den returrettighed e-forhandleren benytter.

Her er det ydermere vigtigt, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, således man altid kan eftervise købet af varmeblæser til garage, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Pia P gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Camilla Knudsen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lene Mortensen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Bente O gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til køb på nettet
1En række internet handler yder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til varmeblæser til garage. En af de mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ultra bekvem, og endda desuden den billigste fragtløsning.
2Det er ekstremt smertefrit for os alle at finde tilbud online på billige varmeblæser til garage hos forskellige internet webshops, og derfor lover mange online webshops fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt vise sig smart at eftergå visse online varehuse efter tilbud forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at opnå den mest betalelige pris.
3Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være et billede på at e-shoppen accepterer de danske love, udover at online shoppen en gang i mellem ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før folk shopper billige varmeblæser til garage hos en internet virksomhed kan de egentlig bese webshoppens betingelser.
4Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en ordning, der værner dig som køber overfor fup e-forhandlere. Som et alternativ kan du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere omkostningerne i flere bidder.
5Trustpilot frembringer stort set ønskværdige muligheder for at se nærmere på ganske mange andre køberes kritik og herved kan det anbefales, at du bliver klogere på webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige varmeblæser til garage online. Facebook leverer tilsvarende sådan set fremragende genveje til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
6Den mest betalelige løsning er dog selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du bor i kort afstand af internet firmaets adresse. Den fragttype er selvfølgelig ret så central når man har behov for varmeblæser til garage om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte forretninger på nettet fragt uden betaling, men ofte er det forudsat at du indkøber for et konkret beløb.
7Leveringstidspunktet kan være ret afgørende når man har brug for produkterne nu og her, så derfor er det ret klogt at man kontrollerer den estimerede leveringstid ved varmeblæser til garage. En lang række forhandlere på nettet udlover billig 1 dags fragt på massevis af produkter, som alligevel afhænger af at handlen laves før et angivent klokkeslæt.
8Nogle enkelte online selskaber garanterer fragt uden betaling på varmeblæser til garage, men undertiden er det påkrævet at man køber for en fastsat pris. Som alternativ kan du vælge den billigste leveringsløsning, som oftest vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden viser sig gerne endda ekstremt bekvem. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
9Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til garage hos en internet forhandler burde man reelt gennemse deres forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre interessant. For øvrigt er det smart at man er påpasselig med de primære retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige varmeblæser til garage online, som for eksempel hvilken byttepolitik shoppen bruger.