Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige varmeblæser til drivhus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har billige priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regler.
For nogle er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra en webshop, som kan give tips og tricks til valg af varmeblæser til drivhus.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot varmeblæser til drivhus.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har man chancen for at købe online og hente materialerne personligt. I kraft af det kan man spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De velkendte byggekæder samler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af varmeblæser til drivhus online.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler varmeblæser til drivhus online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er specialister i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt gavnlig assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis varmeblæser til drivhus.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser til drivhus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til drivhus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til drivhus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser til drivhus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en fagperson.
2Det viser sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition forud for at du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en enkel note hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
3Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet ifald projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet influerer positivt på klimaet.
4Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at lave en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af tidsplanen.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det kan blive rationelt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på hver enkelt.
6Det anbefales at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ift. væsentlige projekter. Omfattende byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Dertil må det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7I god tid inden at du starter byggeriet kan det være ekstremt vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Man skal ikke stå uden det nødvendige grej. Det er fordelagtigt at have grejet klar akkurat som du påbegynder byggeriet. Du bør huske at tillægge omkostningerne hertil i din økonomi.
9Der findes en hel del instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til meget brugbar information, specielt hvis man kigger i hele verden.
10Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den årsag skal du ofte tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå starter med at regne når du netop er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
11Der viser sig altid pludselige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og som følge heraf viser det sig vigtigt at man har afsat betragtelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
12Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en professionel til dele af det. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge forslag fra forskellige firmaer.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En stor portion internet virksomheder frembyder nu til dags en række forskellige billige leveringstyper til varmeblæser til drivhus. Den mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså super nem, samt ofte endda den mindst kostelige løsning til levering.

Du kunne omvendt foretrække at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragttypen viser sig gerne en lille smule mere bekostelig, men derudover særligt fleksibel for varmeblæser til drivhus online. Den billigste form for levering er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på varmeblæser til drivhus er jo ret relevant om vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det naturligvis meningsfuldt at du ser leveringstidspunktet for varmeblæser til drivhus. En hel del internet selskaber – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, men vær på vagt da det antager at bestillingen realiseres forud for et angivent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ekspederet forud for at medarbejderne har fyraften.

En række e-forretninger i Danmark yder levering uden omkostninger på varmeblæser til drivhus online, men typisk kun ifald der shoppes for en bestemt sum. Ellers bør man gribe den mest billige fragtform, der ofte vil blive at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

De store byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser til drivhus online og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan. De tildeler blandt andet klik-og-hent på varmeblæser til drivhus i disse byer:

Varde, Helsingør, København, Vejle, Brøndby, Glostrup, Fredericia, Ikast, Greve, Lillerød, Hvidovre, Herning, Valby, Kolding, Herlev, Solrød Strand, Ølstykke, Holbæk, Nørresundby, Tårnby, Middelfart, Dragør, Hjørring, Skanderborg, Risskov, Stenløse, Hobro, Holstebro, Odder, Vordingborg, Odense, Sønderborg, Viborg, Rødovre, Haslev, Skive, Taastrup, Hillerød, Rønne, Farum, Frederikshavn, Brabrand, Struer, Ishøj, Nykøbing Falster, Nærum, Brønshøj, Korsør, Haderslev, Nakskov, Esbjerg, Thisted, Nyborg, Horsens, Jyllinge, Åbyhøj, Aalborg, Kokkedal, Gentofte, Allerød, Vallensbæk, Silkeborg, Slagelse, Næstved, Søborg, Brønderslev, Aarhus, Hedehusene, Værløse, Vanløse, Svendborg, Tilst, Frederiksberg, Ballerup, Birkerød, Kalundborg, Aabenraa, Charlottenlund, Hørsholm, Rudersdal, Hedensted, Virum, Randers, Lyngby, Lystrup, Albertslund, Frederikssund, Frederiksværk, Roskilde, Gladsaxe, Grenaa, Køge, Ringsted, og Højbjerg, .

Click-and-collect af varmeblæser til drivhus er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at folk ofte leder efter bl.a. køb varmeblæser til drivhus og varmeblæser til drivhus priser. Man ser derudover tit mennesker søge efter blandt andet varmeblæser til drivhus tilbud, billig varmeblæser til drivhus samt varmeblæser til drivhus online, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Gode priser på varmeblæser til drivhus

Det er særdeles let for forbrugerne at søge information om priser på billige varmeblæser til drivhus online fra forskellige forhandlere på nettet, og for det har en hel del e-butikker ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på varmeblæser til drivhus betragteligt, og endda præstere fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid blive smart at granske nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud på varmeblæser til drivhus online før du placerer ordren, så du er garanteret at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at når en e-handler udbyder billige varmeblæser til drivhus online for en pris som virker hamrende overkommelig, kunne det mange gange være et tegn på en fup online forretning. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en retningslinje, som skærmer dig imod uærlige internet butikker.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at klare omkostningerne til varmeblæser til drivhus i flere bidder. Det foreslåes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere ofte leder efter bl.a. varmeblæser til drivhus priser og varmeblæser til drivhus tilbud. Derudover oplever vi jævnligt folk søge efter blandt andet varmeblæser til drivhus online, køb varmeblæser til drivhus og billig varmeblæser til drivhus.

Udforsk eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer fuldt ud ærlige genveje til at se nøjere på forskellige andre forbrugeres anmeldelser og derved går vi ind for, at du verificerer e-firmaets ratings forinden du handler billige varmeblæser til drivhus online.

Facebook bringer dig ydermere temmelig belejlige chancer for at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Desuden møder vi mange internet webshops som giver folk mulighed for at registrere en vurdering af deres køb, hvilket på samme måde bør anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige varmeblæser til drivhus online på en e-shop kan de uden tvivl tyde virksomhedens handelsvilkår, det er dog tit et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at granske hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en garanti for at internet butikken retter sig efter de danske love, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden undersøges af specialister der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du genvej til at blive hjulpet, hvis du oplever vanskeligheder med dit indkøb af varmeblæser til drivhus. Udover dette kan det være til hjælp at man er obs på de væsentligste retningslinjer der kan influere på bestillingen af varmeblæser til drivhus online, som fx den ombytningspolitik online firmaet bruger.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af varmeblæser til drivhus, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

Louise gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Helle J gav 4 stjerner

Fremragende!

Maria gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Lone Møller gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til når du køber online
1Leveringshastigheden kan være ualmindeligt væsentlig hvis vi står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og med det formål er det øjensynligt væsentligt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for varmeblæser til drivhus. En række internet forretninger præsterer billig 1 dags fragt på mange af deres varer, men vær påpasselig da det nødvendiggør at handlen laves forud for et fastslået tidspunkt.
2De fleste e-forretninger tildeler efterhånden diverse forskellige billige leveringsmodeller til varmeblæser til drivhus. En af de mest anvendte er nu om dage udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig i høj grad let, samt oftest endda den billigste mulighed for fragt.
3Den mindst kostelige leveringsform er utvivlsomt at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du befinder dig lige ved online forretningens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig hvis man skal bruge varmeblæser til drivhus omgående. Alternativt så lover visse online forretninger levering uden beregning, men for det meste afkræver det at der shoppes for en bestemt sum.
4Trustpilot resulterer i fuldt ud uafhængige genveje til at undersøge en række nuværende kunders synspunkter og af den grund er det at foretrække, at du beser e-firmaets ratings forinden du handler billige varmeblæser til drivhus online. Facebook frembyder for øvrigt immervæk habile chancer for at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
5Vi foreslår generelt at se hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en indikation om at internet shoppen følger de gældende danske regler, og at hjemmesiden fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige som forstår lovene på området. Inden folk shopper billige varmeblæser til drivhus i en e-butik bør de helt sikkert betragte deres regler.
6Før folk shopper billige varmeblæser til drivhus i en e-handler kunne de principielt sætte sig ind i netshoppens vilkår, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Herudover stiller vi forslag om at køber er sat ind i de væsentligste regler der har betydning for købet af billige varmeblæser til drivhus online, til eksempel hvilken byttepolitik butikken tilsikrer.
7Indtil flere outlets på nettet garanterer gebyrfri levering på varmeblæser til drivhus, men typisk er det betinget af at man aftager for en fastsat sum. I øvrigt skulle du udvælge den mest letkøbte metode til levering, som tit er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Denne er af og til på den anden side virkelig enkel. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
8Det er jo efterhånden usædvanlig praktisk for forbrugerne at finde tilbud online på billige varmeblæser til drivhus i blandt flere internet butikker i Danmark, og herved frembyder flertallet af online selskaber billig levering. Dog kan det stadigvæk være lønsomt at prøve nogle få online firmaer efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
9Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en forordning, hvilket assisterer dig som køber overfor falske online selskaber. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du agter at finansiere regningen ude i fremtiden.