Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring varmeblæser til brændeovn.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare varmeblæser til brændeovn.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggekæder.
Der er variationer i priserne på billige varmeblæser til brændeovn hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode tilbud, og andre vil have en høj grad af service. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regler.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser til brændeovn online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne selv. Takket være dette har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du forvente en høj grad af anvendelig hjælp fra mennesker som er specialister i netop varmeblæser til brændeovn.
Størsteparten af webshops i små nicher er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille varmeblæser til brændeovn online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser til brændeovn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser til brændeovn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag flere end 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

varmeblæser til brændeovn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til brændeovn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ved store byggeprocesser. Større byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere er det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
2Du må aldrig mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have det ved hånden forinden du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her omkostninger i byggeriets budget.
3Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som beskyttelse mod eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt når du ikke har assistance fra en fagperson.
4Husk at vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagperson til områder af det. Såfremt du skal have eksperthjælp vil det ofte være en god idé at indhente forslag fra forskellige virksomheder.
5I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det er en fordel at beskrive alle poster, og så gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
6Der kan findes en hel del instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube bringer dig betydelige mængder nyttig info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Forinden du går i gang med dit byggeprojekt må det være temmelig meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer miljøet.
9For projekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund må du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned når du netop er midt i det komplicerede projekt.
10Det er værdifuldt at have de relevante byggematerialer klar til brug på forhånd inden du indleder eksekveringen. Du kunne notere en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og bagefter tjekke listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
11Der præsenterer sig næsten altid utidige problemstillinger når det kommer til krævende opgaver, og herved kan det vise sig afgørende at der er afsat en god portion plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at komme i mål.
12Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver planen.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Adskillige online virksomheder frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til varmeblæser til brændeovn. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente ordren den dag der passer dig. Muligheden er altså usædvanlig smart, samt endda også den billigste mulighed for levering.

Du kunne alternativt forsøge at få det leveret til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er uheldigvis en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld ultra ukompliceret ved køb af varmeblæser til brændeovn online. Den mest billige løsning er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed nødvendiggør at du bor lige ved online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på varmeblæser til brændeovn kan være ret så aktuel forudsat vi står og skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det temmelig afgørende at man besigtiger den anslåede leveringsdato for varmeblæser til brændeovn. Masser af online outlets – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren placeres forud for et angivent tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klar forud for at pakkepersonalet får fri.

Nogle internet foretagender sikrer fragt uden gebyr på varmeblæser til brændeovn online, men tit er det forbeholdt når du shopper for et fastslået beløb. Derudover kunne man tage den mindst kostelige leveringsmetode, som mange gange vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

De store kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig varmeblæser til brændeovn online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. De frembyder for eksempel afhentning af varmeblæser til brændeovn i følgende områder:

Aalborg, Taastrup, Frederiksberg, Fredericia, Glostrup, Herning, Sønderborg, Solrød Strand, Nakskov, Højbjerg, Dragør, Frederikshavn, Korsør, Hørsholm, Valby, Odder, Nykøbing Falster, Svendborg, Risskov, Ringsted, Søborg, Brønshøj, Skive, Skanderborg, Værløse, Rudersdal, Varde, Ølstykke, Aabenraa, Frederikssund, Kolding, Helsingør, Vejle, Vanløse, Holbæk, Næstved, Nærum, Ikast, Haderslev, Lystrup, Brøndby, Køge, Hedensted, Gladsaxe, Vallensbæk, Rønne, Hjørring, Aarhus, Brønderslev, Lillerød, Struer, Albertslund, Stenløse, Haslev, Grenaa, Brabrand, Frederiksværk, Esbjerg, Middelfart, Tilst, Randers, Viborg, Virum, Herlev, Birkerød, Horsens, Thisted, Kokkedal, Jyllinge, Rødovre, Ballerup, Silkeborg, Tårnby, Vordingborg, Slagelse, Farum, Greve, Lyngby, Gentofte, Åbyhøj, Hvidovre, Hillerød, Nyborg, Ishøj, Hobro, Allerød, Roskilde, København, Charlottenlund, Holstebro, Nørresundby, Odense, Hedehusene, og Kalundborg, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til brændeovn er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Amager), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internetbrugere tit søger eksempelvis varmeblæser til brændeovn online og varmeblæser til brændeovn tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter eksempelvis køb varmeblæser til brændeovn, varmeblæser til brændeovn priser samt billig varmeblæser til brændeovn, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Gode tilbud på varmeblæser til brændeovn

Det er ret så smart for alle at finde frem til tilbud på billige varmeblæser til brændeovn online fra diverse internet forretninger, og herved har flertallet af internet webshops været presset til at at tvinge prisniveauet på varmeblæser til brændeovn helt i bund, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at undersøge et par forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på varmeblæser til brændeovn online inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Du bør trods alt være obs på, at ifald en online forretning annoncerer billige varmeblæser til brændeovn online til salg for en salgspris der er urealistisk letkøbt, så bør det ofte være en indikation på en snydagtig e-butik. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af en ordning, hvilket værner folk overfor fup online firmaer.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale betalingen af varmeblæser til brændeovn senere. Dette foreslåes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx varmeblæser til brændeovn priser og varmeblæser til brændeovn tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere kigge efter fx varmeblæser til brændeovn online, billig varmeblæser til brændeovn samt køb varmeblæser til brændeovn.

Læs tidligere brugeres meninger

Trustpilot præsterer nogenlunde fornemme chancer for at granske en stor portion øvrige køberes ratings og derfor er det godt, at du læser internet virksomhedens kritik forinden du handler billige varmeblæser til brændeovn online.

Facebook fører til tillige ganske fantastiske chancer for at få kendskab til e-firmaets pålidelighed. Foruden det ser vi en del e-firmaer hvor folk kan levere en vurdering af ordreforløbet, som også må tages i brug til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige varmeblæser til brændeovn online på en internet shop kan man uden tvivl gennemse netshoppens forretningsaftale, men det er oftest et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at webbutikken overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-firmaet undertiden monitoreres af sagkyndige som kender til de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig lejlighed til bistand, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med din handel med varmeblæser til brændeovn. Tillige tilrådes det at du er vidende om de fundamentale retningslinjer i forbindelse med købet af varmeblæser til brændeovn online, til eksempel den ombytningspolitik e-shoppen anvender.

På grund af dette er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, således man senere kan eftervise sit køb af varmeblæser til brændeovn, hvad end man handler ved Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

Christian F gav 5 stjerner

Fremragende service

Christian Larsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Pia Andersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Jan gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo ualmindeligt uproblematisk for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige varmeblæser til brændeovn fra flere forhandlere på nettet, og derfor tilbyder masser af internet forretninger i Danmark billig levering. Det kan alligevel vise sig nyttigt at eftergå et par forretninger på nettet efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
2En hel del online forretninger frembyder billig levering på varmeblæser til brændeovn, men undertiden stiller det krav om at man køber for et præcist beløb. Som alternativ kan du beslutte sig for den mindst kostelige form for levering, som oftest er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig oftest ydermere særdeles let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at du selv henter ordren.
3Trustpilot resulterer i temmelig anstændige chancer for at udforske en række aktuelle kunders oplevelser og derved anbefales det, at du sonderer e-forhandlerens vurderinger før du handler billige varmeblæser til brændeovn online. Facebook resulterer i lige så vel fuldstændig værdifulde chancer for at få kendskab til online forretningens popularitet.
4Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det er en antydning af at online shoppen adlyder de danske regler, og at butikken lejlighedsvis kontrolleres af jurister som forstår vedtægterne på området. Forinden nogen shopper billige varmeblæser til brændeovn i en online shop bør de for at være sikker gennemløbe e-butikkens forretningsaftale.
5Leveringsdygtigheden er vældig udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge varen inden for kort tid, og herved er det fuldkommen væsentligt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt for varmeblæser til brændeovn. Mange online outlets frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men som ikke desto mindre regnes ud fra at transaktionen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
6Forinden nogen shopper billige varmeblæser til brændeovn hos en internet virksomhed kan man ideelt set tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. Ligeså er det klogt at køber er sat ind i de mest vitale vedtægter der har indvirkning på shopping af billige varmeblæser til brændeovn online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet firmaet bruger.
7Den mest betalelige leveringstype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du lever i nærheden af internet butikkens adresse. Den leveringsmulighed kan vise sig at være temmelig betydningsfuld om du har behov for varmeblæser til brændeovn nu og her. Alternativt så frembyder enkelte internet forretninger gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt der indkøbes for en bestemt pris.
8Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en orden, som skærmer folk overfor fup online butikker. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale prisen over et længere tidsrum.
9En hel del online butikker giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige muligheder for levering til varmeblæser til brændeovn. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter varerne når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ret smart, samt ofte desuden den mest prisbevidste leveringsform.