Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring varmeblæser til bolig.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne selv. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Der kan være forskel på priserne på billige varmeblæser til bolig fra webshop til webshop. Enkelte vil have lave priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser til bolig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og dermed har man tilbuddet om at handle online og køre varerne personligt. Som følge af det har du valget om at spare fragtomkostningen, samt tilmed have varerne lige nu.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra adskillige producenter, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af varmeblæser til bolig online.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber varmeblæser til bolig online på deres side.
Forskellige specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du forvente ekstremt konstruktiv assistance fra nogle som er specialister i lige præcis varmeblæser til bolig.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

varmeblæser til bolig jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

varmeblæser til bolig bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til bolig silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser til bolig harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund kan du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned i samme sekund som du er startet på det krævende byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive økonomisk at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
3Du kan søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Man vil på ingen måde fattes udstyr. Typisk vil det vise sig klogt at du har grejet klar til brug akkurat som du starter arbejdet. Du må heller ikke glemme at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en klar dagsorden, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din plan.
6Der kommer næsten altid uventede problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo er det væsentligt at der er afsat passende tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
7Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om krævende ombygninger. Store ombygninger kræver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
8Forud for at du starter arbejdet kan det vise sig vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Du bør på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig overfor eventuelle ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især når du ikke køber eksperthjælp.
10Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter priser fra en håndfuld entreprenører.
11Du finder mange guides og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver ekstremt meget konstruktiv oplysning, især forudsat at du benytter den engelske version.
12Det viser sig betydningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer disponible inden du går i krig med arbejdet. Du kan med fordel lave en enkel oversigt hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og derefter efterse listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk flot. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Masser af webbutikker i Danmark frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmåder til varmeblæser til bolig. En der er meget anvendt er nu til dags afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når der er tid til det. Denne er altså ekstremt bekvem, samt ofte derudover den billigste fragttype.

Du kunne lige så vel vælge at bestille produkterne til levering hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver til tider en smule mere pebret, men på den anden side ualmindeligt overkommelig med varmeblæser til bolig online. Den mest billige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på varmeblæser til bolig er naturligvis usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det ret på sin plads at vi finder den estimerede leveringstid for varmeblæser til bolig. De fleste forhandlere på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, men det står og falder med at bestillingen indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort forud for at lagerpersonalet får fri.

Nogle få byggeforretninger tilbyder fragt uden gebyr på varmeblæser til bolig online, men i mange tilfælde kræves det at der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt skal du overveje den billigste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Mange kæder foreslår afhentning hvor du køber billig varmeblæser til bolig derhjemme men selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser til bolig i disse byer:

Viborg, Slagelse, Værløse, Skanderborg, Charlottenlund, Greve, Varde, Esbjerg, Struer, Jyllinge, Lystrup, Valby, Vejle, Ballerup, Horsens, Dragør, Middelfart, Sønderborg, Fredericia, Vallensbæk, Tilst, Grenaa, Skive, Nyborg, Ikast, Frederiksværk, Brabrand, Herlev, Svendborg, Søborg, Hillerød, Rudersdal, Ishøj, Nørresundby, Lyngby, Gladsaxe, Nakskov, Odense, Frederikssund, Gentofte, Aarhus, Åbyhøj, Brønshøj, Helsingør, Allerød, København, Birkerød, Hvidovre, Haslev, Virum, Herning, Albertslund, Hobro, Kalundborg, Stenløse, Farum, Rødovre, Silkeborg, Ølstykke, Hedehusene, Solrød Strand, Tårnby, Taastrup, Næstved, Hedensted, Frederiksberg, Lillerød, Hørsholm, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Haderslev, Aalborg, Korsør, Holbæk, Roskilde, Holstebro, Nærum, Vordingborg, Højbjerg, Køge, Rønne, Risskov, Ringsted, Odder, Randers, Thisted, Brøndby, Aabenraa, Glostrup, Kolding, Nykøbing Falster, Kokkedal, og Vanløse, .

Click-and-collect af varmeblæser til bolig er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i søgedata er det klart, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis varmeblæser til bolig online og varmeblæser til bolig priser. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge bl.a. varmeblæser til bolig tilbud, billig varmeblæser til bolig samt køb varmeblæser til bolig, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på varmeblæser til bolig

Det er i dag ualmindeligt let gængeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige varmeblæser til bolig online i blandt diverse internet selskaber, og til gengæld har utallige internet butikker fundet det nødvendigt at trykke prisen på varmeblæser til bolig drastisk, og ovenikøbet love fri fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig smart at prøve nogle internet forhandlere efter tilbud og udsalg på varmeblæser til bolig online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Du skal ikke desto mindre ikke glemme, at i tilfælde af at en butik udbyder billige varmeblæser til bolig online for en udsalgspris som anses for uendeligt lav, bør det ofte være et signal om en snydagtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af et regelsæt, hvilket garanterer os imod snydagtige netbutikker.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere omkostningerne til varmeblæser til bolig i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis varmeblæser til bolig online og køb varmeblæser til bolig. Foruden dette ser man som regel online shoppere søge fx varmeblæser til bolig tilbud, varmeblæser til bolig priser samt billig varmeblæser til bolig.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot resulterer i fuldkommen udmærkede løsninger til at gennemstøve mange eksisterende kunders evalueringer og derved foreslår vi, at du tjekker online virksomhedens vurderinger før du handler billige varmeblæser til bolig online.

Facebook genererer tillige ret fantastiske chancer for at få indtryk af e-handlens kundefokus. Herinde ses endda internet forretninger som tilbyder folk at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige varmeblæser til bolig online hos en butik bør de for at være sikker læse shoppens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig morsomt, særligt ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er et kendetegn for at internet forretningen respekterer de officielle regler, og at online forretningen jævnligt efterses af sagkyndige der er indført i de gældende regulativer.

Desuden får du anledning til at få bistand, såfremt du udsættes for problemer ved din bestilling af varmeblæser til bolig. Endvidere er det godt at kunden er obs på de mest vedkommende forhold der gælder for bestillingen af varmeblæser til bolig online, som eksempelvis den byttepolitik online forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bevidne købet af varmeblæser til bolig, uafhængig af om man shopper fra Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller Stark.

Jens Sørensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Hanne gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jan Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Michael F gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til når du køber online
1En stor portion e-shops tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser til bolig. Den mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså ualmindeligt enkel, samt typisk ligeledes den billigste fragtform.
2Trustpilot yder faktisk anstændige chancer for at eksaminere en stor gruppe tidligere forbrugeres betragtninger og derved anbefales det, at du tolker online butikkens ratings forinden du handler billige varmeblæser til bolig online. Facebook byder på endvidere adskillige habile muligheder for at få en idé om e-handlens troværdighed.
3Det er vældig fremkommeligt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige varmeblæser til bolig hos flere e-forretninger, og til tak tilbyder flertallet af forhandlere på nettet levering uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at analysere forskellige webshops efter tilbud og rabat inden du handler, således at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
4Leveringshastigheden er jo ret så aktuel i tilfælde af at du mangler pakken inden for kort tid, og med det formål er det sandelig afgørende at man ser den anslåede leveringsdato ved varmeblæser til bolig. Flere online forhandlere tilsiger billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, men vær vagtsom da det antager at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en orden, der sikrer køber imod uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale regningen over tid.
6Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du er med kort afstand til online virksomhedens arbejdslager. Den fragtmulighed er ultra vital forudsat vi har brug for varmeblæser til bolig lige om lidt. Alternativt så præsterer flere internet firmaer portofri fragt, men for det meste under forudsætning af at man aftager for en præcis sum.
7Inden folk shopper billige varmeblæser til bolig i en shop på nettet bør de egentlig studere forhandlerens forretningsvilkår, men det er i reglen en omfattende opgave. Yderligere er det godt at køber er på vagt for de mest centrale regler der er gældende for handlen med billige varmeblæser til bolig online, f.eks. hvilken ombytningsret internet webshoppen benytter.
8Nogle webshops byder på fragt uden omkostninger på varmeblæser til bolig, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man overveje den mindst kostelige type af levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen er en gang i mellem ydermere usædvanlig let gængelig. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
9Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en erklæring om at netbutikken efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at webshoppen en gang i mellem overværes af jurister som er indført i vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige varmeblæser til bolig i en online webshop burde man sådan set få overblik over deres forretningsbetingelser.