JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser til bil fra byggecenter til byggecenter. En del vil have lave priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring varmeblæser til bil.
Nogle byggecentre fremviser et stort produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot varmeblæser til bil.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets betingelser.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af varmeblæser til bil online.
De velkendte byggekæder findes nær dig, og på grund af det har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig formår de at yde en høj grad af anvendelig assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis varmeblæser til bil.
Alverdens online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du når du køber varmeblæser til bil online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser til bil harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser til bil bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser til bil silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser til bil jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal købe professionel assistance til færdiggørelsen af det. Når du henter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at søge prisoverslag fra flere håndværkere.
2Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk påklædning herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke får professionel hjælp.
3For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit komplekse projekt.
4Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Planlægning er metoden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en klar tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på omkostningerne. Det bør være fordelagtigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle beløbet for hver eneste af dem.
7Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer parat inden du påbegynder din byggeproces. Du kan nedskrive en simpel huskeliste indeholdende hver eneste ting du har brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
8Der kommer som regel uforudsigelige bump på vejen når det gælder store byggeprojekter, og af den grund vurderes det afgørende at man har afsat nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
9Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
10Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have værktøjet klar før du indleder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Der ligger mange guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig overvældende meget udbytterig information, især hvis du bruger engelske søgeord.
12Det kan være en god idé at få hjælp til projektet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige ting kræver flere folk. Samtidig vil det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er smartest?

De fleste e-forretninger udlover nu til dags flere billige leveringsmidler til varmeblæser til bil. En sikker vinder er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig smertefri, samt endda ligeledes den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kan lige så vel udse dig at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen er oftest et hak mere pebret, men ligeledes ultra ukompliceret med varmeblæser til bil online. Den mest letkøbte mulighed for fragt er dog at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du er i nærheden af online firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på varmeblæser til bil kan være ultra bestemmende hvis vi står og skal bruge produktet med det samme, så med det formål er det sandelig aktuelt at man finder leveringstidspunktet på varmeblæser til bil. Temmelig mange internet forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer online, men det er forudsat at ordren køres igennem før et konkret tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren fikset forud for at de logistikansatte tager hjem.

Flere forretninger på nettet garanterer fragt uden gebyr på varmeblæser til bil online, men tit kun ifald man handler for en fastsat pris. Alternativt bør du snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange kæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser til bil online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på varmeblæser til bil i følgende områder:

Frederikssund, Ringsted, Svendborg, Lillerød, Odense, Tårnby, Odder, Hedehusene, Dragør, Varde, Rudersdal, Rønne, Hillerød, Lyngby, Hedensted, Brøndby, Risskov, Frederiksværk, Farum, Hørsholm, Silkeborg, Rødovre, Birkerød, Middelfart, Højbjerg, Hobro, Sønderborg, Helsingør, Tilst, Jyllinge, Stenløse, Frederiksberg, Taastrup, Ølstykke, Holstebro, Vanløse, Herlev, Struer, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Virum, Solrød Strand, Allerød, Hvidovre, Fredericia, Viborg, Aalborg, Ishøj, Nærum, Frederikshavn, Thisted, Gladsaxe, Kalundborg, Vallensbæk, Nørresundby, Valby, Haderslev, Åbyhøj, Kolding, Herning, Roskilde, Esbjerg, Nakskov, Holbæk, Slagelse, Ikast, Vejle, Brønderslev, Horsens, Kokkedal, Haslev, Skive, Randers, Hjørring, Vordingborg, Nyborg, Skanderborg, Gentofte, Albertslund, Brønshøj, Næstved, Værløse, Aabenraa, Køge, Glostrup, Lystrup, Brabrand, Ballerup, Søborg, København, Aarhus, Greve, Korsør, og Grenaa, .

Klik-og-hent af varmeblæser til bil er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel varmeblæser til bil priser og varmeblæser til bil online. Man ser desuden som regel mennesker lede efter blandt andet billig varmeblæser til bil, varmeblæser til bil tilbud samt køb varmeblæser til bil, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Få rabat på varmeblæser til bil

Det er i dag usædvanlig let for almindelige mennesker at finde information om priser på billige varmeblæser til bil online fra flere netbutikker, og følgelig har utallige e-shops været tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på varmeblæser til bil en hel del, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at undersøge enkelte internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på varmeblæser til bil online før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma.

Du skal alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en internet forhandler udbyder billige varmeblæser til bil online til salg for en tilbudspris der kan ses som grænseløst attraktiv, så burde det undertiden være et bevis på en bedragerisk internet shop. Shopping med kort er heldigvis en del af en regel, der assisterer dig som køber imod snydagtige online outlets.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, når du agter at godtgøre omkostningerne til varmeblæser til bil over en længere periode. Det fås ofte hos niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i data står det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. billig varmeblæser til bil og varmeblæser til bil tilbud. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter bl.a. varmeblæser til bil online, køb varmeblæser til bil og varmeblæser til bil priser.

Læs tidligere kunders meninger

Trustpilot frembringer forholdsvis stabile muligheder for at udforske en længere række eksisterende konsumenters evalueringer og herved stiller vi forslag om, at du betragter internet virksomhedens anmeldelser inden du shopper billige varmeblæser til bil online.

Facebook genererer desuden evigt fordelagtige genveje til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle online shops i Danmark som tilbyder folk at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige varmeblæser til bil online i en e-butik behøver man sådan set skimme webshoppens betingelser, dog er det bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at kontrollere om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et fingerpeg om at e-firmaet imødekommer dansk lovgivning, foruden at shoppen af og til overværes af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden får du anledning til hjælpende service, såfremt du udsættes for besvær som følge af din shopping med varmeblæser til bil. Udover dette tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest essentielle retningslinjer der gælder for bestillingen af varmeblæser til bil online, som fx hvilken returret internet butikken garanterer.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid beholder ens faktura, således man altid kan bekræfte bestillingen af varmeblæser til bil, ligegyldig om man shopper ved 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Else gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Niels gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Louise C gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Michael L gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være ret ukompliceret for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige varmeblæser til bil hos forskellige online forhandlere, og til gengæld garanterer flertallet af internet foretagender fragt uden gebyr. Derfor kan det alligevel blive udbytterigt at checke et par forskellige e-shops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at modtage den billigste pris.
2Den prisbilligste leveringstype er unægtelig selv at hente ordren, men dette beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets hjemsted. Den leveringstype er selvfølgelig meget bestemmende såfremt du mangler varmeblæser til bil øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet foretagender billig levering, men i mange tilfælde er det betinget af at der aftages for en bestemt pris.
3Flere online butikker lover fri fragt på varmeblæser til bil, men i mange tilfælde kun hvis man indkøber for et konkret beløb. Alternativt burde man foretrække den mest betalelige form for levering, som oftest vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden er uheldigvis endvidere i høj grad gnidningsløs. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
4Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af et reglement, som skærmer kunden imod falske internet shops. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække pengene i flere bidder.
5Masser af internet virksomheder yder efterhånden et hav af forskellige billige former for levering til varmeblæser til bil. Førstevalget hos mange er i dag afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså vældig overkommelig, og tit tilmed den mest betalelige leveringsmåde.
6Forinden folk køber billige varmeblæser til bil i en shop kunne man ideelt set løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende. Tilmed er det fornuftigt at køberen er klar over de mest vitale retningslinjer gældende for shopping af billige varmeblæser til bil online, eksempelvis hvilken bytteret online firmaet bruger.
7Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning gavnlige muligheder for at blive klogere på en hel del forhenværende forbrugeres kritik og af den grund tilrådes det, at du tjekker internet selskabets ratings forinden du handler billige varmeblæser til bil online. Facebook fører til derudover rigtig tiltalende løsninger til at få en idé om e-firmaets kundefokus.
8Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et sympol på at e-firmaet respekterer dansk lovgivning, og at online webshoppen løbende monitoreres af specialister som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige varmeblæser til bil hos en online butik kunne man principielt se på webshoppens regler.
9Leveringshastigheden kan være usædvanlig central hvis du behøver dine nye varer lige om lidt, så herved er det ret så vigtigt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser til bil. En del internet selskaber reklamerer med billig 1 dags levering på massevis af varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at bestillingen anbringes før et konkret klokkeslæt.