Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige varmeblæser til batteri fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder har et stort produktudvalg, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare varmeblæser til batteri.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge virksomhedens betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af varmeblæser til batteri.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af varmeblæser til batteri online.
De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og derigennem har folk tilbuddet om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derfor har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og sågar få produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler varmeblæser til batteri online hos dem.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du modtage super begavet hjælp fra nogle som er eksperter i netop varmeblæser til batteri.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

varmeblæser til batteri harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser til batteri bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser til batteri jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser til batteri silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal ikke gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig smart at du har grejet til rådighed når du starter arbejdet. Det er desuden afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
2Du finder vældig mange instruktioner og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder temmelig meget brugbar oplysning, navnligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
3Det vil vise sig betydningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar før du går i gang med byggeriet. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsseddel med alt der er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
4Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og ergo vil det være væsentligt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
5Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver altså at projektet forbedrer miljøet.
6Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et budget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgift, og dernæst notere den billigste pris på dem én og én.
7Forberedelse viser sig som kilden til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter oversigten.
8Forud for at du opstarter byggeprocessen er det temmelig afgørende med en forsikring om, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er væsentlige arbejdsopgaver. Flere opgaver gør krav på flere mennesker. Dertil er det bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
10Du bør overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at indhente tilbud fra diverse leverandører.
11Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således må du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
12Du må aldrig forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælp overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Mange e-handler yder i dag alverdens billige leveringsformer til varmeblæser til batteri. Det mest populære er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt nem, og mange gange også den prisbilligste leveringsmåde.

Du kunne derudover overveje at vælge at få sendt til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis en kende mindre billig, men endvidere yderst praktisk ved køb af varmeblæser til batteri online. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket betinges af at du lever i kort afstand af online firmaets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på varmeblæser til batteri kan være ret så aktuel ifald man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det faktisk fornuftigt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser til batteri. Mange byggeforretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, men som trods alt afhænger af at bestillingen indsendes inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken afsted inden lagermedarbejderne tager hjem.

Flere internet shops sikrer fragt uden omkostninger på varmeblæser til batteri online, men oftest er det så præmissen at du køber for et konkret beløb. Som alternativ burde man foretrække den billigste fragtmulighed, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop.

Mange byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig varmeblæser til batteri online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser til batteri i følgende byer:

Herning, Herlev, Rudersdal, Risskov, Greve, Brøndby, Nyborg, Brabrand, Hedehusene, Randers, Ishøj, Farum, Rødovre, Struer, Middelfart, Solrød Strand, Nørresundby, Nakskov, Ølstykke, Hjørring, Ikast, Hvidovre, Hobro, Frederiksværk, Hillerød, Lystrup, Vallensbæk, Værløse, Tilst, Højbjerg, Jyllinge, Holstebro, Frederikshavn, Kokkedal, Fredericia, Sønderborg, Valby, Silkeborg, Charlottenlund, Glostrup, Tårnby, Varde, Gentofte, Søborg, Korsør, Allerød, Hedensted, Holbæk, Hørsholm, Helsingør, Esbjerg, Brønderslev, Stenløse, Taastrup, Kalundborg, Frederiksberg, Køge, Kolding, Vanløse, Vejle, Frederikssund, København, Slagelse, Aabenraa, Virum, Gladsaxe, Næstved, Haslev, Odder, Åbyhøj, Birkerød, Brønshøj, Nærum, Lillerød, Nykøbing Falster, Roskilde, Horsens, Odense, Skive, Thisted, Viborg, Haderslev, Rønne, Albertslund, Lyngby, Ballerup, Dragør, Aalborg, Svendborg, Skanderborg, Grenaa, Ringsted, Vordingborg, og Aarhus, .

Afhentning ift. varmeblæser til batteri er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter blandt andet køb varmeblæser til batteri og billig varmeblæser til batteri. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter bl.a. varmeblæser til batteri tilbud, varmeblæser til batteri online og varmeblæser til batteri priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Gode priser på varmeblæser til batteri

Det er jo i høj grad problemfrit for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige varmeblæser til batteri online hos flere outlets på nettet, og ergo har de fleste online selskaber fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på varmeblæser til batteri kolossalt, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at studere forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg på varmeblæser til batteri online forud for at du bestiller, således at man er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Man må alligevel ikke overse, at såfremt en webshop frembyder billige varmeblæser til batteri online for en pris som anses for himmelråbende lav, burde det tit være et symbol på en uægte online shop. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et lovbud, hvilket bistår køber imod uægte online forretninger.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage betalingen af varmeblæser til batteri over en længere periode. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. varmeblæser til batteri online og billig varmeblæser til batteri. Derudover ser vi ofte folk lede efter bl.a. varmeblæser til batteri priser, varmeblæser til batteri tilbud og køb varmeblæser til batteri.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot præsterer de facto gode genveje til at eksaminere diverse forhenværende kunders kritik og på grund af dette tilrådes det, at du gennemgår e-butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige varmeblæser til batteri online.

Facebook frembyder derudover flere fantastiske løsninger til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed. Herinde er der endda online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at afgive en omtale af ordreforløbet, som også kan tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser til batteri online hos en internet virksomhed burde man i princippet se på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, specielt ved de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

En nem løsning er at granske om online forhandleren er e-mærket, grundet at det typisk er et kendetegn for at netbutikken lever op til de gældende danske regler, udover at e-firmaet løbende kontrolleres af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er desuden din chance for at få bistand, når du skulle få udfordringer med din shopping med varmeblæser til batteri. For øvrigt er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest centrale regler der kan influere på købet af varmeblæser til batteri online, f.eks. hvilken returneringsret netshoppen tilsikrer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig gemmer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bevidne sit køb af varmeblæser til batteri, uanset om man handler ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller Stark.

Rasmus L gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Peter Petersen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inge gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Marianne T gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til din online shopping
1Den prisbilligste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du er lige ved internet webshoppens arbejdslager. Den fragttype kan vise sig at være ret væsentlig om du har brug for varmeblæser til batteri med det samme. Alternativt så sikrer en hel del online firmaer gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du køber for en konkret pris.
2Leveringshastigheden er jo særligt vital når du har behov for pakken omgående, så herved er det i sandhed på sin plads at du tjekker den forventede leveringsdato for varmeblæser til batteri. En stor portion online virksomheder tilsiger billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen fuldbyrdes før et givent tidspunkt.
3Trustpilot frembringer immervæk ærlige genveje til at sondere en stor gruppe forhenværende køberes meninger og af den grund er det at foretrække, at du undersøger webbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige varmeblæser til batteri online. Facebook resulterer i også flere uafhængige løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet.
4Før nogen køber billige varmeblæser til batteri på en e-shop behøver de utvivlsomt gennemgå e-shoppens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke særlig interessant. I øvrigt rekommanderer vi at man er klar over de mest betydningsfulde vedtægter der har indflydelse på handlen med billige varmeblæser til batteri online, f.eks. den ombytningsrettighed shoppen bruger.
5Generelt foreslår vi at kigge om online firmaet er e-mærke godkendt, hvilket bør være en garanti for at e-shoppen forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden jævnligt evalueres af specialister der kender reglerne på området. Forud for at folk køber billige varmeblæser til batteri på en e-shop behøver man for at være sikker gennemlæse e-butikkens forretningsaftale.
6Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en retningslinje, som dækker køber overfor uægte internet forretninger. Som en anden løsning bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække pengene over tid.
7Det er meget simpelt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige varmeblæser til batteri i blandt forskellige online shops, og til gengæld garanterer flere internet outlets fragtfri levering. Men det kan imidlertid være gavnligt at studere visse internet forretninger efter udsalg og tilbud inden du køber, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
8Adskillige shops på nettet yder nu til dags et stort udvalg af billige fragtmetoder til varmeblæser til batteri. Den mest moderne er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt uproblematisk, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsversion.
9Indtil flere forhandlere på nettet præsterer fragt uden beregning på varmeblæser til batteri, men tit kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Desuden kan man vælge den mest betalelige leveringsmetode, der typisk vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden er ofte endda rigtig praktisk. Den mindst kostelige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter pakken.