Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende firmaets betingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af varmeblæser til badeværelse.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre fremviser et stort produktudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot varmeblæser til badeværelse.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige varmeblæser til badeværelse hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, og nogle giver kompetent sparring. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes mange steder i landet, og som følge af det har du adgang til at handle online og transportere byggematerialerne personligt. På grund af det kan du vælge at slippe for fragtgebyret, og endda hente produkterne nu og her.
De kendte byggekæder samler varer fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af varmeblæser til badeværelse online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund bør du få mere brugbar service fra medarbejdere som er eksperter i netop varmeblæser til badeværelse.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, der typisk er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler varmeblæser til badeværelse online på deres side.
De fleste specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser til badeværelse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmeblæser til badeværelse silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser til badeværelse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser til badeværelse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Du burde måske overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en professionel til noget af det. Hvis du søger hjælp fra en professionel er det lukrativt at lede efter prisoverslag fra diverse selskaber.
3Forinden du iværksætter byggeprocessen må det være usandsynligt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag må du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du lige er godt i gang med det svære projekt.
5Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have grejet klar når du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at indkalkulere de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
6Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder almennyttig information, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
7Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en strømlinet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
8Det er vigtigt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive rationelt at tage noter til samtlige poster, og herefter indsamle beløbet for dem slavisk.
9Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
10Der præsenterer sig typisk pludselige udfordringer i forbindelse med krævende projekter, og pga. dette er det værdifuldt at man afsætter passende tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
11Det kan være til god gavn at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed ift. væsentlige arbejdsopgaver. Nogle opgaver behøver flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man når projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange e-shops udlover nu til dags flere billige løsninger til levering til varmeblæser til badeværelse. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtformen er nemlig ultra gnidningsløs, og desuden tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kunne alternativt prøve at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig typisk en tand dyrere, men samtidig ret så nem ift. varmeblæser til badeværelse online. Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter ordren, men det er betinget af at du opholder dig nærved online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på varmeblæser til badeværelse er selvfølgelig usædvanlig central såfremt du har behov for din pakke om kort tid, så af den grund er det tydeligvis passende at man besigtiger den forventede leveringstid for varmeblæser til badeværelse. En masse forhandlere på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen laves tidligere end et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet klar forinden de lageransatte har fyraften.

Nogle online virksomheder byder på gratis fragt på varmeblæser til badeværelse online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der aftages for en bestemt sum. I øvrigt kan man beslutte sig for den prisbilligste fragtmetode, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder yder click-and-collect hvor du bestiller billig varmeblæser til badeværelse hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på varmeblæser til badeværelse i disse områder:

Næstved, Nørresundby, Aarhus, Vallensbæk, Køge, Hvidovre, Odense, Brøndby, Farum, Jyllinge, Risskov, Albertslund, Taastrup, Åbyhøj, Varde, Middelfart, Vanløse, Viborg, Birkerød, Frederiksværk, Slagelse, Haslev, Silkeborg, Gentofte, Valby, Kalundborg, Korsør, Rudersdal, Aabenraa, Ringsted, Gladsaxe, Ølstykke, Søborg, Odder, Frederikshavn, Hedensted, Lystrup, Rødovre, Tilst, Holbæk, Helsingør, Holstebro, Brabrand, Roskilde, Skive, Nykøbing Falster, Frederikssund, Thisted, Solrød Strand, Lyngby, Svendborg, Ikast, Fredericia, Kolding, Kokkedal, Randers, Nyborg, Sønderborg, Dragør, Vordingborg, Greve, Hedehusene, Brønshøj, Brønderslev, Værløse, Lillerød, Esbjerg, Herlev, Ishøj, Nærum, Ballerup, Vejle, Aalborg, Stenløse, Hjørring, Hobro, Glostrup, Haderslev, Struer, Charlottenlund, Herning, Rønne, København, Skanderborg, Tårnby, Hørsholm, Virum, Grenaa, Hillerød, Allerød, Højbjerg, Horsens, Nakskov, og Frederiksberg, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til badeværelse er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis varmeblæser til badeværelse online og billig varmeblæser til badeværelse. Foruden dette ser vi som regel online shoppere efterspørge blandt andet varmeblæser til badeværelse priser, varmeblæser til badeværelse tilbud og køb varmeblæser til badeværelse, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Tilbud på varmeblæser til badeværelse

Det er virkelig let for forbrugerne at sammenholde priser på billige varmeblæser til badeværelse online på diverse e-forretninger, og på grund af dette har de fleste online forretninger været nødt til at nedbringe prisen på varmeblæser til badeværelse betragteligt, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være tiden værd at kontrollere et par internet selskaber efter udsalg og tilbud på varmeblæser til badeværelse online forinden du placerer ordren, så du er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Du skal dog ikke glemme, at hvis en shop annoncerer billige varmeblæser til badeværelse online til salg for en salgspris der anses for uforståeligt tiltalende, kan det mange gange være en indikator for en fup e-forretning. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i et regelsæt, der forsvarer en overfor uærlige internet handler.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere regningen på varmeblæser til badeværelse over en længere periode. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Ved kig i søgedata er det markant, at internet shoppere tit kigger efter fx varmeblæser til badeværelse tilbud og varmeblæser til badeværelse online. Foruden dette oplever vi jævnligt folk efterspørge eksempelvis billig varmeblæser til badeværelse, varmeblæser til badeværelse priser samt køb varmeblæser til badeværelse.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot resulterer i relativt tiltalende genveje til at kigge på ganske mange aktuelle kunders vurderinger og derved tilrådes det, at du udforsker webbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige varmeblæser til badeværelse online.

Facebook byder på ydermere ret stabile muligheder for at få indtryk af online firmaets kundefokus. Her er der nogle netbutikker som giver kunderne mulighed for at nedfælde en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed bør tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige varmeblæser til badeværelse online i en shop kan man for at være sikker skimme shoppens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at tjekke om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en indikator for at internet forretningen opfylder de officielle danske regler, tillige med at internet shoppen af og til kigges til af specialister som kender lovgivningen.

Dette er desuden din genvej til assistance, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med dit indkøb af varmeblæser til badeværelse. Tilsvarende støtter vi at køber er klar over de mest betydningsfulde vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af varmeblæser til badeværelse online, eksempelvis den returneringsret e-firmaet kører med.

I den relation er det også vigtigt, at man når som helst beholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevise bestillingen af varmeblæser til badeværelse, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

Martin gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Karen Andersen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Per F gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Hanne gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for at kigge om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det kan være et tegn på at internet forhandleren understøtter de danske retningslinjer, udover at netshoppen hyppigt tilses af jurister der har ekspertise inden for vilkårene. Inden nogen shopper billige varmeblæser til badeværelse hos en webbutik kunne man faktisk gennemlæse deres betingelser.
2Forinden folk handler billige varmeblæser til badeværelse i en butik på nettet behøver man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende projekt. Tillige er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der kan have betydning for handlen med billige varmeblæser til badeværelse online, til eksempel den ombytningsrettighed e-handlen anvender.
3Det er jo super uproblematisk for folk at finde tilbud online på billige varmeblæser til badeværelse i blandt diverse e-butikker, og af den grund præsterer mange e-shops levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid være tiden værd at undersøge nogle enkelte online outlets efter tilbud forinden du handler, så man er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
4Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en lovbestemmelse, der bistår os overfor uærlige netbutikker. Som en alternativ mulighed burde du vælge et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage beløbet over flere uger.
5En række netbutikker i Danmark frembyder heldigvis flere billige leveringsformer til varmeblæser til badeværelse. En sikker vinder er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig vældig gnidningsløs, og i mange tilfælde tillige den billigste type af levering.
6Trustpilot yder stort set passende chancer for at beskue en stor gruppe aktuelle forbrugeres domme og derved slår vi et slag for, at du læser internet selskabets kritik inden du bestiller billige varmeblæser til badeværelse online. Facebook bringer dig tilsvarende forholdsvis tiltalende genveje til at få kendskab til online forretningens kundefokus.
7Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig selv at hente pakken, men dette er betinget af at du bor lige ved webshoppens bopæl. Den løsning til levering er selvfølgelig vældig essentiel i tilfælde af at du har brug for varmeblæser til badeværelse om kort tid. Alternativt så frembyder visse online outlets levering uden beregning, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat pris.
8Antal dages levering er jo ualmindeligt betydningsfuld forudsat vi absolut skal bruge pakken straks, og med det formål er det utvivlsomt vigtigt at man finder leveringstidspunktet for varmeblæser til badeværelse. Flere online shops annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, men vær obs på at det påkræver at der bestilles tidligere end et konkret klokkeslæt.
9Nogle enkelte webbutikker sikrer fragt uden gebyr på varmeblæser til badeværelse, men oftest kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt kan du snuppe den billigste fragtmulighed, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig til tider samtidig ret så problemfri. Den mest letkøbte leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente ordren.