Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot varmeblæser til altan.
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos en webshop, som tilbyder sparring omkring varmeblæser til altan.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de store byggecentre.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i priserne på billige varmeblæser til altan alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, og andre har faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har du chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan du slippe for fragtomkostningen, og sågar hente varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder køber varer fra talrige producenter, så du kan bestille fra et stort sortiment af varmeblæser til altan online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er eksperter i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor er det forventeligt at du får super kompetent assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis varmeblæser til altan.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
En masse niche webshops er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller varmeblæser til altan online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
varmeblæser til altan silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser til altan bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser til altan harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser til altan jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en god idé at kortlægge alle poster, og så indsamle omkostningen ved dem hver især.
2Det viser sig meningsgivende at have de relevante byggematerialer handlet ind i god tid før du starter arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag kan du jævnligt se vejrvarslen i forbindelse med byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde det svære projekt.
4Det kan være en god idé at indhente assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det er væsentlige byggeprojekter. Større ting stiller krav om flere personer. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
5Der kommer uden tvivl uforudsigelige udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og altså kan det være værdifuldt at man har afsat rigeligt med tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Måske burde det overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Hvis du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra flere leverandører.
7Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være vanvittigt essentielt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som sikkerhedshjelm som hjælp mod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
9Du vil ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig klogt at have det disponibelt inden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage disse omkostninger i din økonomiske plan.
10Forberedelse bliver vejen til succes med din byggeproces. Du skal nedskrive en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du laver din handlingsplan.
11Det er muligt at spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen har betydning for naturen.
12Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver temmelig meget konstruktiv info, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ultra godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Adskillige internet butikker tilbyder til alt held en lang række forskellige billige fragtmetoder til varmeblæser til altan. En af de mest anvendte er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså temmelig bekvem, samt endda ydermere den mest prisbevidste leveringsform.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men også ekstremt fleksibel ved køb af varmeblæser til altan online. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre nødvendiggør at du bor tæt på internet forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på varmeblæser til altan er særligt udslagsgivende ifald du absolut skal bruge varen fluks, og med det formål er det ganske passende at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser til altan. Temmelig mange online forhandlere – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, men vær påpasselig da det er forudsat at transaktionen gennemføres inden et angivent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del firmaer på nettet byder på fragt uden beregning på varmeblæser til altan online, men for det meste kun hvis der aftages for en bestemt pris. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En del kæder udlover afhentning hvor man køber billig varmeblæser til altan online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark. De tildeler bl.a. click-and-collect på varmeblæser til altan i følgende byer:

Middelfart, Fredericia, Vejle, Aarhus, Nørresundby, Varde, Esbjerg, Holstebro, Frederiksberg, Albertslund, Frederiksværk, Roskilde, Hillerød, Rudersdal, Brønderslev, Lillerød, Haslev, Ikast, Horsens, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hobro, Køge, Aalborg, Thisted, Grenaa, Ishøj, Kalundborg, Herlev, Vanløse, Gentofte, Vordingborg, Nyborg, Valby, Hørsholm, Ballerup, Lystrup, Farum, Allerød, Glostrup, Hvidovre, Aabenraa, Tilst, Viborg, Brøndby, Sønderborg, Svendborg, Lyngby, Tårnby, København, Holbæk, Nakskov, Odder, Åbyhøj, Helsingør, Søborg, Birkerød, Ringsted, Rødovre, Skive, Nærum, Frederikssund, Greve, Randers, Charlottenlund, Frederikshavn, Brabrand, Odense, Kolding, Højbjerg, Dragør, Virum, Taastrup, Kokkedal, Gladsaxe, Stenløse, Jyllinge, Næstved, Struer, Hedehusene, Herning, Vallensbæk, Silkeborg, Skanderborg, Rønne, Risskov, Hjørring, Haderslev, Værløse, Slagelse, Brønshøj, Ølstykke, Korsør, og Hedensted, .

Click-and-collect ift. varmeblæser til altan er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland).

Ved kig i tallene er det klart, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. billig varmeblæser til altan og varmeblæser til altan tilbud. Derudover ser vi typisk folk søge efter bl.a. varmeblæser til altan priser, varmeblæser til altan online samt køb varmeblæser til altan, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Få den bedste pris på varmeblæser til altan

Det er i dag usædvanlig let for købere at finde tilbud på billige varmeblæser til altan online i blandt forskellige shops på nettet, og derfor har massevis af internet foretagender set sig tvunget til at tvinge prisen på varmeblæser til altan kolossalt, og derudover tilbyde gratis fragt.

Dog kan det imidlertid være rentabelt at eftergå indtil flere e-butikker efter rabatter og tilbud på varmeblæser til altan online før du shopper, sådan at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være så påvagt, at når en internet butik sælger billige varmeblæser til altan online for en udsalgspris som kan ses som grænseløst fremragende, så er det undertiden være et signal om en uærlig online forretning. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i en bestemmelse, som begunstiger dig som køber imod uoprigtige internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale beløbet til varmeblæser til altan ude i fremtiden. Det fås normalt hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. billig varmeblæser til altan og køb varmeblæser til altan. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge eksempelvis varmeblæser til altan tilbud, varmeblæser til altan priser og varmeblæser til altan online.

Læs tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig sådan set fornemme chancer for at kortlægge flere aktuelle konsumenters ratings og på grund af dette anbefaler vi, at du betragter e-handlens bedømmelser forud for at du køber billige varmeblæser til altan online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt aldeles fornemme chancer for at få et kig ind i internet firmaets kundefokus. Her ser vi en del internet webshops som tilbyder folk at levere en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige varmeblæser til altan online hos en shop behøver man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det bør være et billede på at online firmaet overholder de officielle danske regler, foruden at netbutikken nu og da gennemses af eksperter der er inde i de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, når du udsættes for besvær med din bestilling af varmeblæser til altan. Tillige slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest centrale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af varmeblæser til altan online, fx den returneringsret online forhandleren har.

Her er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af varmeblæser til altan, ligegyldig om man køber ved XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

Jesper J gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jan Christensen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jens Knudsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jette Larsen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til internetshopping
1Generelt foreslår vi at tjekke om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en forsikring om at online forretningen overholder de officielle regler, og at den en gang i mellem evalueres af fagfolk som behersker retningslinjerne. Forinden nogen køber billige varmeblæser til altan på en e-shop bør man egentlig kigge på e-butikkens handelsbetingelser.
2Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en orden, der dækker en imod fup butikker på nettet. Alternativt bør du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil betale omkostningerne over et længere tidsrum.
3Før folk bestiller billige varmeblæser til altan på en shop bør man i og for sig studere webbutikkens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke super interessant. Dertil går vi ind for at man er på vagt for de mest centrale forhold der kan have indflydelse på købet af billige varmeblæser til altan online, fx hvilken returpolitik netbutikken lover.
4En masse butikker på nettet giver nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser til altan. En der er meget almindelig er for øjeblikket afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret så overkommelig, samt typisk desuden den mest betalelige leveringsform.
5Trustpilot forærer dig i højeste grad gode chancer for at betragte en lang række aktuelle kunders evalueringer og af den grund kan det være til hjælp, at du gransker internet forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige varmeblæser til altan online. Facebook medfører ligeledes forholdsvis fornemme metoder til at få kendskab til online virksomhedens troværdighed.
6Leveringsdygtigheden kan være yderst bestemmende ifald man står og skal bruge ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det komplet fornuftigt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for varmeblæser til altan. En række internet forretninger annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, som trods alt er regnet ud fra at handlen laves før et fastslået klokkeslæt.
7Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer gratis fragt på varmeblæser til altan, men for det meste er det forbeholdt når der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt skal du gribe den mest prisbevidste leveringsmåde, som ofte vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Metoden viser sig beklageligvis på den anden side ret så bekvem. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
8Den mest prisbevidste slags levering er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig nærved webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering kan være virkelig vital forudsat vi absolut skal bruge varmeblæser til altan øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet foretagender levering uden beregning, men typisk under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris.
9Det er efterhånden ret så praktisk for købere at finde de bedste tilbud online på billige varmeblæser til altan fra forskellige online selskaber, og med det motiv tilbyder flertallet af forretninger på nettet gratis fragt. Det kan stadigvæk være tiden værd at efterprøve enkelte e-butikker efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.