Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra en webshop, hvor du kan få hjælp til valg af varmeblæser på solceller.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige varmeblæser på solceller hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste priser, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser på solceller.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser på solceller online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har mange adgang til at bestille online og køre produkterne selv. Takket være dette har du valget om at undgå fragtomkostningen, samt sågar have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem forventes det at du får endnu mere kompetent hjælp fra folk som er eksperter i netop varmeblæser på solceller.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
Flertallet af nichebutikker på nettet er små firmaer, som tit drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller varmeblæser på solceller online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

varmeblæser på solceller silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser på solceller harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser på solceller jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser på solceller bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive essentielt at du har alle bygningsmaterialer disponible forud for at du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel forfatte en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at du har styr på det.
2Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder nyttig viden, navnligt når man bruger den engelske version.
3Ofte vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive økonomisk at gennemgå hver enkelt omkostning, og herefter gennemgå omkostningen ved dem slavisk.
4Længe før du starter arbejdet kan det blive ultra afgørende at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Man kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes hvis projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
6Forberedelse bliver vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør liste en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, inklusiv en kronologisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din køreplan.
7Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til byggeprocessen, navnlig når der er tale om omfangsrige byggerier. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere folk. Ydermere bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Du bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit vil det være smart at du har grejet ved hånden inden du tager fat på byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp imod mulige risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
10Der viser sig ofte pludselige bump på vejen når det kommer til større byggeprojekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at man afsætter god plads i agendaen, som bidrager til at man er tryg ved at komme i mål.
11For byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Derfor skal du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned netop som du er startet på dit krævende byggeprojekt.
12Husk at vurdere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Når du køber hjælp fra en ekspert er det lukrativt at søge tilbud fra flere foretagender.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En hel del outlets på nettet tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til varmeblæser på solceller. En favorit er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når du har tid. Den er altså usædvanlig fleksibel, og mange gange endda den billigste leveringsmetode.

Du bør lige så vel overveje at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig desværre en smule mere pebret, men derudover ekstremt gnidningsløs ift. varmeblæser på solceller online. Den mest betalelige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning står og falder med at du har bopæl nær e-forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på varmeblæser på solceller er vældig vigtig hvis du behøver din pakke fluks, så herved er det rigtig afgørende at man ser det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser på solceller. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags fragt på mange produkter online, der dog kræver at ordren aflægges forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsendt forinden lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del internet shops byder på fri fragt på varmeblæser på solceller online, men i mange tilfælde kræver det at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt skulle man beslutte sig for den mindst kostelige fragttype, som oftest er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En del netbutikker tildeler klik-og-hent hvor man handler billig varmeblæser på solceller online men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. De tildeler eksempelvis click-and-collect på varmeblæser på solceller i disse byer:

Vanløse, Valby, Tårnby, Horsens, Aarhus, Virum, Kolding, Hedensted, Kokkedal, Værløse, Hedehusene, Ikast, Vejle, Randers, Brabrand, Aabenraa, Vallensbæk, Hobro, Albertslund, Næstved, Esbjerg, Herlev, Roskilde, Gentofte, Fredericia, Glostrup, Odder, Brønderslev, Skive, Nyborg, Jyllinge, Frederiksberg, Vordingborg, Grenaa, Nakskov, Åbyhøj, Frederikshavn, Nørresundby, Greve, Thisted, Birkerød, Hillerød, Frederiksværk, Lystrup, Sønderborg, Nykøbing Falster, Brøndby, Aalborg, Tilst, Hørsholm, Hvidovre, Ballerup, Viborg, Skanderborg, Allerød, Farum, Struer, Rødovre, Varde, Haslev, Ishøj, Charlottenlund, Ringsted, Nærum, Ølstykke, Herning, Lillerød, Haderslev, Rudersdal, Rønne, Holstebro, Køge, Gladsaxe, Svendborg, Frederikssund, Holbæk, Odense, Søborg, Risskov, Korsør, Brønshøj, Lyngby, København, Dragør, Silkeborg, Hjørring, Stenløse, Middelfart, Højbjerg, Solrød Strand, Slagelse, Taastrup, Helsingør, og Kalundborg, .

Click-and-collect ift. varmeblæser på solceller er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at folk typisk søger efter fx billig varmeblæser på solceller og køb varmeblæser på solceller. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis varmeblæser på solceller priser, varmeblæser på solceller online og varmeblæser på solceller tilbud, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Stark.

Priser på varmeblæser på solceller

Det er jo efterhånden i høj grad bekvemt for folk at finde frem til tilbud på billige varmeblæser på solceller online hos flere webshops, og af den grund har utallige webbutikker været tvunget til at sænke udsalgspriserne på varmeblæser på solceller kolossalt, og ovenikøbet sikre billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være fordelagtigt at tjekke et par forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på varmeblæser på solceller online forud for at du bestiller, således at man er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at ifald en online butik afhænder billige varmeblæser på solceller online for en pris der er uendeligt billig, så er det undertiden være et symbol på en falsk webbutik. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en ordning, der forsvarer køberen overfor fup webbutikker.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at honorere prisen på varmeblæser på solceller over en længere periode. Det tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på tallene står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis varmeblæser på solceller tilbud og køb varmeblæser på solceller. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere lede efter blandt andet billig varmeblæser på solceller, varmeblæser på solceller online og varmeblæser på solceller priser.

Tjek folks anbefalinger

Trustpilot leverer visse gavnlige løsninger til at kigge nærmere på diverse forhenværende kunders ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på netshoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige varmeblæser på solceller online.

Facebook genererer ydermere sådan set hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af netbutikkens popularitet. Desuden ses endda e-firmaer hvor folk kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige varmeblæser på solceller online i en netbutik behøver de faktisk gennemløbe webshoppens handelsvilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at kigge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en påvisning af at internet butikken opretholder de gældende danske regler, tillige med at internet forretningen nu og da monitoreres af specialister som kender til vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med varmeblæser på solceller. Tilmed er det fornuftigt at du er hensynstagende til de vigtigste forhold der har betydning for købet af varmeblæser på solceller online, f.eks. hvilken bytteret internet webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man til enhver tid gemmer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af varmeblæser på solceller, uanset om man shopper ved Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan eller 10-4.

Jan R gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Inge Jensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Morten gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Peter P gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online shopping
1Det er jo efterhånden ekstremt overkommeligt for enhver at lave prissammenligning online på billige varmeblæser på solceller på diverse forretninger på nettet, og ergo garanterer de fleste netbutikker fragt uden omkostninger. Dog kan det imidlertid være gunstigt at se nærmere på nogle enkelte online butikker efter billige priser før du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at modtage den laveste pris.
2Antal dages levering er naturligvis særligt udslagsgivende forudsat vi behøver varen øjeblikkeligt, og derfor er det virkelig afgørende at du besigtiger den estimerede leveringstid for varmeblæser på solceller. Størstedelen af e-butikker i Danmark udlover billig 1 dags fragt på en række produkter, som alligevel tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et aftalt tidspunkt.
3Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en erklæring om at webshoppen adlyder de opstillede regler, udover at webshoppen tit kontrolleres af fagfolk der mestrer lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige varmeblæser på solceller i en e-shop kan man når alt kommer til alt granske netbutikkens forretningsbetingelser.
4Indtil flere webbutikker yder fragtfri levering på varmeblæser på solceller, men for det meste stiller det krav om at man aftager for en konkret pris. Som alternativ må man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, som mange gange er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen bliver typisk derudover vældig problemfri. Den mest billige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
5Den mest prisbevidste mulighed for levering er unægtelig selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du befinder dig lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den form for levering er ret så væsentlig såfremt vi står og skal bruge varmeblæser på solceller øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere online selskaber levering uden betaling, men i reglen er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum.
6Mange online butikker foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige fragttyper til varmeblæser på solceller. Den mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så fremkommelig, samt mange gange derudover den prisbilligste leveringstype.
7Trustpilot indebærer flere uafhængige muligheder for at finde ud af en lang række nuværende forbrugeres anmeldelser og derfor er det prisværdigt, at du studerer online butikkens omtaler inden du køber billige varmeblæser på solceller online. Facebook resulterer i ligeledes fuldstændig habile chancer for at få indtryk af online forretningens pålidelighed.
8Forinden nogen køber billige varmeblæser på solceller på en online virksomhed kunne de faktisk bese webbutikkens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde. I øvrigt er det smart at køber er vidende om de væsentligste betingelser der er gældende for shopping af billige varmeblæser på solceller online, til eksempel den ombytningspolitik online webshoppen bruger.
9Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en anordning, der garanterer dig overfor snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at afdrage pengene af flere omgange.