Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring omkring varmeblæser på gas.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser på gas fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode tilbud, imens øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens regler.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare varmeblæser på gas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra alverdens specialbutikker, og så kan du vælge fra et stort udvalg af varmeblæser på gas online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har mange chancen for at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Derigennem har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og endda have varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler varmeblæser på gas online på deres side.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Alverdens specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem får du formentlig mere kyndig rådgivning fra ansatte som er specialister i netop varmeblæser på gas.
Danmarks største byggecentre

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser på gas silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

varmeblæser på gas harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser på gas bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser på gas jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør overveje om projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Hvis du søger eksperthjælp kan det være optimalt at få uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
2Ved opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Derfor kan du tit holde øje med udsigten ift. vejret i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
3Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ufatteligt fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
5Man må nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet til disposition før du begynder på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at medregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
6Du bør aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Godt forarbejde vil være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være fornuftigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst finde frem til ens omkostning ved dem hver især.
9Det viser sig fundamentalt at have samtlige byggematerialer parat inden du går til værks med projektet. Du har fordel af at sammenfatte en enkel indkøbsseddel som indeholder alt hvad du skal bruge, og som det næste gennemgå materialerne, så du bliver sikker på at alt er på sin plads.
10Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
11Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at der afsættes en del tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
12Der ligger en verden af artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar information, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

En del internet firmaer udlover til alt held et hav af forskellige billige fragtmuligheder til varmeblæser på gas. Den mest almindelige er i dag pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når du har lyst. Løsningen er nemlig rigtig praktisk, samt desuden tilmed den billigste leveringsmetode.

Du kunne tillige beslutte dig for at vælge at få sendt til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde en kende mindre billig, men på den anden side vældig nem ved køb af varmeblæser på gas online. Den mest betalelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det afhænger af at du bor nær internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser på gas kan vise sig at være særdeles bestemmende hvis du står og skal bruge din pakke med det samme, så med det formål er det temmelig på sin plads at man efterser den forventede leveringstid for varmeblæser på gas. Temmelig mange outlets på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet ordnet før logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere e-shops i Danmark yder fragt uden gebyr på varmeblæser på gas online, men i reglen kræver det at du indkøber for en fastsat sum. Desuden kunne man gribe den billigste leveringsudgave, som tit vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted.

De fleste netshops udlover afhentning hvor du køber billig varmeblæser på gas online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen og Silvan. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på varmeblæser på gas i disse områder:

Brabrand, Esbjerg, Haslev, Brønderslev, Horsens, Randers, Lyngby, Haderslev, Glostrup, Gladsaxe, Farum, Herning, Skanderborg, Rønne, Frederikshavn, Aabenraa, Hjørring, Søborg, Ringsted, Odense, Svendborg, Slagelse, Kalundborg, Valby, Middelfart, Skive, Frederikssund, Højbjerg, Viborg, Tilst, Nørresundby, Køge, Vanløse, Charlottenlund, Risskov, Kolding, Taastrup, Åbyhøj, Fredericia, Helsingør, Holstebro, Brøndby, Ikast, Hedensted, Holbæk, Vallensbæk, Gentofte, Nyborg, Frederiksberg, Ballerup, Aalborg, Struer, Frederiksværk, Herlev, Korsør, Grenaa, Tårnby, Ølstykke, Rødovre, Nærum, Lystrup, Allerød, Sønderborg, Dragør, Roskilde, Virum, Hedehusene, Solrød Strand, Albertslund, Aarhus, Silkeborg, København, Kokkedal, Hørsholm, Næstved, Stenløse, Vejle, Greve, Birkerød, Vordingborg, Rudersdal, Odder, Hillerød, Lillerød, Værløse, Hvidovre, Ishøj, Varde, Nakskov, Nykøbing Falster, Jyllinge, Thisted, Hobro, og Brønshøj, .

Afhentning for varmeblæser på gas er muligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når vi ser på søgedata er det klart, at internetbrugere tit søger eksempelvis varmeblæser på gas online og varmeblæser på gas tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter bl.a. billig varmeblæser på gas, varmeblæser på gas priser og køb varmeblæser på gas, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Få rabat på varmeblæser på gas

Det har vist sig at være i høj grad enkelt for enhver at finde de bedste priser på billige varmeblæser på gas online fra flere internet shops, og så har en lang række online shops ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på varmeblæser på gas betragteligt, og derudover love fragt uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid vise sig gunstigt at besigtige en række webshops efter udsalg og tilbud på varmeblæser på gas online forud for at du handler, således at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en internet webshop annoncerer billige varmeblæser på gas online til salg for en pris der anses for utopisk god, så bør det i nogle tilfælde være en varsel om en uoprigtig internet handler. Kortbestillinger er dog indbefattet af en ordning, som bistår køber overfor bedrageriske online butikker.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at dække omkostningerne til varmeblæser på gas over en længere periode. Det tilbydes ofte i niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet varmeblæser på gas online og varmeblæser på gas priser. Derudover oplever man mange gange online shoppere kigge efter bl.a. billig varmeblæser på gas, varmeblæser på gas tilbud og køb varmeblæser på gas.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot bringer dig ganske passelige chancer for at evaluere en række forhenværende brugeres anmeldelser og på grund af dette er det godt, at du eftersøger online firmaets vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige varmeblæser på gas online.

Facebook resulterer i ydermere fuldkommen habile genveje til at få et kig ind i internet forretningens troværdighed. Tilmed ses en række online varehuse i Danmark hvor det er muligt at notere en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige må drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige varmeblæser på gas online på en e-forhandler burde man i princippet tyde virksomhedens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

En anden løsning kunne måske være at tjekke om online webshoppen er e-mærket, siden det længe har været et signal om at internet selskabet adlyder gældende dansk lovgivning, og at online forretningen undertiden kontrolleres af fagfolk der kender vilkårene på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, når du møder besvær som følge af din shopping med varmeblæser på gas. For øvrigt er det godt at køberen er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af varmeblæser på gas online, eksempelvis hvilken bytteret netbutikken har.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering, så man senere kan bevidne bestillingen af varmeblæser på gas, uafhængig af om man har købt fra XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Marianne Madsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Karen K gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Inge S gav 5 stjerner

Rigtig god service

Louise Christiansen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot yder ganske gavnlige muligheder for at gennemsøge en hel del andre brugeres synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker e-forretningens kritik forinden du shopper billige varmeblæser på gas online. Facebook genererer lignende stort set uafhængige chancer for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.
2En række internet forretninger tilbyder billig levering på varmeblæser på gas, men ofte kun ifald du bestiller for et fastsat beløb. Ellers burde du gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig tit endvidere ekstremt ukompliceret. Den billigste fragtmetode er unægtelig selv at hente pakken.
3Den billigste leveringsform vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du opholder dig lige ved online forretningens hjemsted. Den leveringsmåde kan vise sig at være yderst vigtig ifald vi skal bruge varmeblæser på gas om et øjeblik. Alternativt så garanterer visse internet firmaer levering uden omkostninger, men oftest kun ifald der aftages for et præcist beløb.
4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at online firmaet adlyder dansk lovgivning, tillige med at internet butikken rutinemæssigt revideres af jurister der har indsigt i de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige varmeblæser på gas hos en webshop behøver de faktisk læse e-butikkens betingelser.
5Før folk bestiller billige varmeblæser på gas på en e-forretning burde man sådan set studere virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt. Desuden er det klogt at køberen er vidende om de elementære betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige varmeblæser på gas online, til eksempel den bytteret webshoppen har.
6Det er efterhånden meget overkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige varmeblæser på gas på tværs af online butikker, og til gengæld tilbyder masser af e-forretninger levering uden omkostninger. Derfor kan det immervæk være gavnligt at prøve nogle enkelte internet foretagender efter billige priser inden du handler, så du er sikret at modtage den billigste pris.
7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af et reglement, der passer på en overfor svindlende online shops. Alternativt kan du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale regningen over tid.
8Antal dages levering er jo yderst central om vi står og skal bruge produkterne omgående, så med det formål er det ret meningsfuldt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved varmeblæser på gas. En række butikker på nettet yder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, men vær opmærksom på at det påkræver at ordren gennemføres inden et fast klokkeslæt.
9En hel del webshops i Danmark tildeler til alt held et bredt udvalg af billige former for levering til varmeblæser på gas. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså temmelig overkommelig, og tit også den billigste form for levering.