Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige varmeblæser på batteri fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og nogle satser på service. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot varmeblæser på batteri.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring varmeblæser på batteri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra flere specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af varmeblæser på batteri online.
De kendte byggekæder har butikker i de større byer, og herigennem har folk mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig have produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Følgelig bør du få mere kyndig rådgivning fra personale som er eksperter i netop varmeblæser på batteri.
Diverse niche netbutikker er mindre firmaer, der oftest er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler varmeblæser på batteri online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

varmeblæser på batteri jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser på batteri bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser på batteri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

varmeblæser på batteri silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at piske ned bedst som du vil i gang med dit svære projekt.
2Det anbefales at søge hjælp til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Krævende byggerier bør udføres af flere personer. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
3Der kommer ofte pludselige problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og herved vil det vise sig essentielt at der afsættes nok plads i køreplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
4Der findes mange forskellige guides og videoer på internettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget brugbar information, i særlig grad forudsat at du bruger den engelske version.
5Du har mulighed for at få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har betydning for naturen.
6Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. arbejdssko der sikrer dig imod mulige uheld. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
7Du bør nødig fattes udstyr. Det kan vise sig at være strategisk at have udstyret til rådighed akkurat som du begynder på arbejdet. Det er derudover afgørende at tillægge omkostningerne hertil i dit budget.
8Det er essentielt at du har de presserende byggematerialer klar i god tid før du starter projektet. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
9Inden du starter byggeprocessen kan det være vildt vigtigt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at have et budget for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det må være en god idé at beskrive hver eneste udgiftspost, og så undersøge ens omkostning ved dem alle sammen.
11Måske du burde regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand kan det være en god idé at hente tilbud fra flere foretagender.
12Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter agendaen.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Temmelig mange byggemarkeder yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til varmeblæser på batteri. En af de mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret så simpel, samt i mange tilfælde tillige den billigste leveringsmodel.

Du bør på samme måde forsøge at få varerne leveret til din adresse eller til når du er på job. Fragtløsningen er til tider lidt mere pebret, men desuden ualmindeligt problemfri med varmeblæser på batteri online. Den mest billige leveringsform er dog at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på varmeblæser på batteri kan være ret så vital i tilfælde af at du behøver produkterne med det samme, så med det formål er det særdeles relevant at vi ser nærmere på leveringstidspunktet ved varmeblæser på batteri. Masser af byggemarkeder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, som trods alt kræver at bestillingen realiseres forud for et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset inden personalet drager hjemad.

Nogle få e-handler i Danmark sikrer gratis fragt på varmeblæser på batteri online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb. Derudover skulle man tage den mest billige mulighed for levering, som tit er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

De store kæder foreslår afhentning hvor du handler billig varmeblæser på batteri online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på varmeblæser på batteri i følgende områder:

Ringsted, Dragør, Frederikssund, Kalundborg, Aarhus, Stenløse, Brønshøj, Fredericia, Risskov, Vanløse, Haderslev, Ishøj, Frederiksberg, Haslev, Farum, Odder, København, Aabenraa, Højbjerg, Hedehusene, Hillerød, Silkeborg, Ballerup, Birkerød, Nørresundby, Greve, Holstebro, Ikast, Hedensted, Randers, Brøndby, Kolding, Svendborg, Rudersdal, Hobro, Hjørring, Korsør, Tilst, Struer, Holbæk, Søborg, Gladsaxe, Rødovre, Køge, Vallensbæk, Slagelse, Brønderslev, Nyborg, Charlottenlund, Ølstykke, Allerød, Roskilde, Taastrup, Odense, Tårnby, Nærum, Næstved, Jyllinge, Thisted, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Aalborg, Hvidovre, Horsens, Varde, Herlev, Skanderborg, Valby, Frederiksværk, Værløse, Lillerød, Glostrup, Albertslund, Virum, Hørsholm, Skive, Vejle, Nakskov, Sønderborg, Herning, Kokkedal, Viborg, Lystrup, Grenaa, Esbjerg, Lyngby, Middelfart, Gentofte, Rønne, Brabrand, Åbyhøj, Helsingør, Vordingborg, og Frederikshavn, .

Click-and-collect ift. varmeblæser på batteri er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter for eksempel varmeblæser på batteri tilbud og varmeblæser på batteri priser. Man ser derudover mange gange mennesker søge efter blandt andet billig varmeblæser på batteri, varmeblæser på batteri online samt køb varmeblæser på batteri, plus de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Find den bedste pris på varmeblæser på batteri

Det er i dag meget praktisk for købere at sammenligne tilbud på billige varmeblæser på batteri online på forskellige webshops, og så har langt de fleste e-shops været tvunget til at presse prisen på varmeblæser på batteri eftertrykkeligt, og derudover love portofri fragt.

Til gengæld kan det alligevel blive indbringende at studere nogle e-shops efter tilbud på varmeblæser på batteri online forud for at du køber, således at du er garanteret at modtage den billigste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal ikke desto mindre være obs på, at i tilfælde af at en online butik forhandler billige varmeblæser på batteri online til en salgspris som virker urealistisk favorabel, kan det mange gange være et faresignal om en uoprigtig webshop. Kortbetalinger er imidlertid omfavnet af en foranstaltning, som værner folk overfor uærlige e-forhandlere.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække beløbet til varmeblæser på batteri over flere uger. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet billig varmeblæser på batteri og køb varmeblæser på batteri. Derudover ser vi mange gange folk søge for eksempel varmeblæser på batteri priser, varmeblæser på batteri online samt varmeblæser på batteri tilbud.

Læs folks bedømmelser

Trustpilot giver dig evigt pæne chancer for at vurdere forskellige tidligere konsumenters kritik og af den grund foreslår vi, at du udforsker e-forretningens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige varmeblæser på batteri online.

Facebook bringer dig også flere strålende genveje til at få indblik i online firmaets pålidelighed. I øvrigt er der en del e-butikker som tilbyder kunderne at levere en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige kan benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige varmeblæser på batteri online på en internet butik burde de principielt kigge på shoppens handelsvilkår, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, især på de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma.

En anden mulighed kunne være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er et signal om at online shoppen forsvarer de officielle danske regler, tillige med at e-forretningen regelmæssigt revurderes af jurister der har meget erfaring med lovene på området.

Desuden får du anledning til at få bistand, såfremt du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din ordre på varmeblæser på batteri. Tilmed er det en hjælp at du er sat ind i de mest vitale regler der kan have indflydelse på bestillingen af varmeblæser på batteri online, som fx hvilken returrettighed forretningen bruger.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af varmeblæser på batteri, uagtet om man køber fra Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jan A gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anna gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Hans gav 5 stjerner

Udmærket

Martin Rasmussen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig virkelig udslagsgivende når man behøver dine nye produkter straks, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at du tjekker leveringstidspunktet ved varmeblæser på batteri. En hel del internet selskaber giver billig 1 dags levering på mange varer, hvilket nødvendiggør at transaktionen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket, fordi det kan være et kendetegn for at online webshoppen opretholder de danske regler, samt at internet firmaet af og til ses til af jurister der er meget fortrolige de gældende vilkår. Inden nogen køber billige varmeblæser på batteri i en e-forhandler bør de i og for sig have øje for webshoppens regler.
3Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, der skærmer os imod bedrageriske internet forretninger. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne af flere omgange.
4Størstedelen af e-shops foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige muligheder for levering til varmeblæser på batteri. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, samt desuden derudover den billigste leveringsmanér.
5Trustpilot giver dig i højeste grad fortræffelige chancer for at iagttage flere eksisterende konsumenters anmeldelser og af den grund tilråder vi, at du sonderer internet forhandlerens ratings forinden du køber billige varmeblæser på batteri online. Facebook frembringer også ret så fordelagtige metoder til at få et kig ind i webshoppens popularitet.
6Visse internet butikker sikrer fragt uden betaling på varmeblæser på batteri, men ofte kun såfremt man bestiller for et fastslået beløb. Desuden skal man tage den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen er til tider tillige rigtig uproblematisk. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
7Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at søge information om priser online på billige varmeblæser på batteri på diverse butikker på nettet, og ergo tilbyder langt de fleste internet varehuse levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid være tiden værd at efterprøve en række internet outlets efter billige priser før du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
8Forinden folk køber billige varmeblæser på batteri hos en webshop burde de utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens vilkår, det er dog typisk et omfattende arbejde. Tilmed går vi ind for at kunden er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der har indvirkning på shopping af billige varmeblæser på batteri online, f.eks. den byttepolitik online forretningen lover.
9Den mest prisbevidste leveringsmanér er dog at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for fragt er jo ret så vital i tilfælde af at man behøver varmeblæser på batteri omgående. Alternativt så præsterer nogle online varehuse fragt uden omkostninger, men for det meste kun såfremt man aftager for en fastsat sum.