Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring varmeblæser med timer.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot varmeblæser med timer.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige varmeblæser med timer fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af varmeblæser med timer online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er mindre firmaer, der tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille varmeblæser med timer online hos dem.
Alverdens webshops i små nicher producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Alverdens niche webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du få en høj grad af nyttig hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop varmeblæser med timer.
De største byggecentre i Danmark
varmeblæser med timer silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser med timer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser med timer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmeblæser med timer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan finde mange forskellige guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget konstruktiv info, navnligt hvis man leder på engelsk.
2Det viser sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer klar før du igangsætter eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms indkøbsliste som indeholder de materialer der skal bruges, og så gennemgå hvert enkelt punkt, så du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
3Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så husk påklædning inklusiv sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
4Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig klogt at du har grejet til disposition inden du starter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i byggeriets regnskab.
5Inden du påbegynder byggeprojektet må det være temmelig vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Forberedelse bliver vejen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en nummerorden. Husk at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
7Det kan være nyttigt at få assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det er store ombygninger. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås når renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for miljøet.
9Der viser sig uden tvivl pludselige hovedpiner når det handler om omfangsrige opgaver, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i planen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå i mål.
10Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund bør du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne lige før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne når du lige er godt i gang med dit komplicerede projekt.
11Måske du burde vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du skal hente hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive alle poster, og så søge sig frem til ens købspris for dem hver især.
De højest ratede byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del outlets på nettet giver nu til dags mange forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser med timer. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret let gængelig, og oftest også den billigste type af levering.

Du burde omvendt planlægge at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen er mange gange lidt mere omkostningsfuld, men omvendt ret fleksibel med varmeblæser med timer online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du bor nær internet firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser med timer kan være vældig udslagsgivende om du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og af den grund er det bestemt meningsfuldt at du efterser den forventede leveringstid på varmeblæser med timer. De fleste shops på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, men som imidlertid er underforstået at ordren aflægges forinden et besluttet tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få varen ud af døren forud for at de logistikansatte har fyraften.

Nogle forretninger på nettet garanterer gratis levering på varmeblæser med timer online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb. Alternativt kan man gribe den mest billige mulighed for fragt, der typisk vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Masser af webbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig varmeblæser med timer hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på varmeblæser med timer i følgende byer:

Nyborg, Farum, Køge, Højbjerg, Esbjerg, Sønderborg, Herlev, Ringsted, Ølstykke, Nærum, Brønderslev, Rønne, Værløse, Virum, Hedehusene, Hobro, Odder, Greve, Haderslev, Brøndby, Odense, Hvidovre, Nykøbing Falster, Lillerød, Herning, Ballerup, Frederikssund, Nørresundby, Valby, Hørsholm, Vordingborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Nakskov, Horsens, Næstved, Varde, Solrød Strand, Vanløse, Helsingør, Kolding, Dragør, Birkerød, Lystrup, Aabenraa, Grenaa, Hedensted, Randers, Frederiksberg, Ikast, Gladsaxe, Holstebro, Slagelse, Thisted, Gentofte, Holbæk, Skive, Tårnby, Frederiksværk, Rudersdal, Kokkedal, Silkeborg, Tilst, Aalborg, Hillerød, Jyllinge, Korsør, Glostrup, Middelfart, København, Roskilde, Åbyhøj, Rødovre, Skanderborg, Brabrand, Albertslund, Vejle, Haslev, Brønshøj, Struer, Aarhus, Taastrup, Viborg, Hjørring, Fredericia, Allerød, Søborg, Risskov, Svendborg, Stenløse, Ishøj, Lyngby, Vallensbæk, og Kalundborg, .

Afhentning ift. varmeblæser med timer er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet varmeblæser med timer tilbud og varmeblæser med timer priser. Vi ser desuden som regel online shoppere søge eksempelvis varmeblæser med timer online, billig varmeblæser med timer og køb varmeblæser med timer, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Tilbud på varmeblæser med timer

Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for folk at finde tilbud på billige varmeblæser med timer online på flere e-forhandlere, og til gengæld har mange forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge prisen på varmeblæser med timer enormt, og ydermere byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid blive lukrativt at checke indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på varmeblæser med timer online forinden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Du må bare være årvågen med, at såfremt en internet shop annoncerer billige varmeblæser med timer online for en salgspris som kan virke utopisk billig, bør det tit være et signal om en uærlig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, der sikrer os overfor bedrageriske internet virksomheder.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du vil dække prisen på varmeblæser med timer over en periode. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet varmeblæser med timer priser og billig varmeblæser med timer. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere lede efter for eksempel køb varmeblæser med timer, varmeblæser med timer tilbud samt varmeblæser med timer online.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot giver dig ganske fornemme muligheder for at undersøge en stor gruppe eksisterende brugeres erfaringer og herved støtter vi, at du studerer online forretningens kritik før du køber billige varmeblæser med timer online.

Facebook præsterer derudover stort set anstændige løsninger til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Her møder vi faktisk online butikker hvor kunder kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel må udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige varmeblæser med timer online hos en e-shop bør man i princippet læse e-butikkens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig sjovt, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en indikator for at e-firmaet overholder dansk lovgivning, foruden at virksomheden af og til føres tilsyn med af specialister som er indført i vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer i processen med din handel med varmeblæser med timer. Endvidere er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest vedkommende regler der har indvirkning på købet af varmeblæser med timer online, fx hvilken returpolitik e-butikken garanterer.

I den relation er det tillige relevant, at man altid beholder ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af varmeblæser med timer, hvad end man køber ved Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma eller 10-4.

Camilla U gav 5 stjerner

Bestilte online

Maria Olsen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Søren P gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Niels gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en bestemmelse, hvilket begunstiger dig imod bedrageriske internet butikker. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale regningen over en periode.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være yderst relevant såfremt man absolut skal bruge varerne inden for kort tid, så af den grund er det tydeligvis relevant at du finder den forventede leveringstid ved varmeblæser med timer. En stor portion webshops udlover billig dag-til-dag levering på en masse varer, men glem ikke at det stiller krav om at transaktionen gennemføres før et besluttet klokkeslæt.
3Indtil flere internet butikker frembyder fragtfri levering på varmeblæser med timer, men ofte påkræves det at der bestilles for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du snuppe den mindst kostelige leveringsudgave, der ofte vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig somme tider til gengæld usædvanlig simpel. Den mest betalelige slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
4Forud for at folk køber billige varmeblæser med timer hos en forhandler på nettet kan de de facto bese butikkens regler, dog er det tit et tidskrævende arbejde. Dertil tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige varmeblæser med timer online, som fx hvilken byttepolitik webshoppen har.
5Vi tilråder at tjekke hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at e-butikken lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren hyppigt kigges til af fagmænd der kender til de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige varmeblæser med timer på en e-forretning bør de sådan set bese dens handelsvilkår.
6Det er efterhånden ultra ukompliceret for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige varmeblæser med timer i blandt forskellige online butikker, og til gengæld tilbyder masser af webshops gratis fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at eftergå nogle forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at antage den laveste pris.
7Trustpilot leverer visse tiltalende genveje til at beskue adskillige tidligere kunders domme og af den grund støtter vi, at du iagttager internet forretningens kritik forinden du køber billige varmeblæser med timer online. Facebook medfører tillige fuldkommen fordelagtige muligheder for at få indblik i netbutikkens troværdighed.
8Masser af internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for fragt til varmeblæser med timer. Det mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når du har tid. Løsningen er jo super uproblematisk, samt i mange tilfælde også den billigste løsning til levering.
9Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter varerne, men dette beroer på at du er nær online virksomhedens bopæl. Den leveringsform er naturligvis ekstremt udslagsgivende hvis du står og skal bruge varmeblæser med timer nu og her. Alternativt så præsterer nogle få butikker på nettet billig fragt, men for det meste afkræver det at du køber for et bestemt beløb.