Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de kendte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring varmeblæser med slange.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser med slange hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Flere byggekæder udbyder et stort produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot varmeblæser med slange.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor skal man læse forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra flere producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af varmeblæser med slange online.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og derfor har du adgang til at handle online og hente varerne selv. På grund af det har du mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved formår de at yde super konstruktiv sparring fra nogle der er specialister i lige præcis varmeblæser med slange.
Diverse specialiserede netshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du handler varmeblæser med slange online på deres webshop.
Forskellige specialiserede netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

varmeblæser med slange bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser med slange harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser med slange silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser med slange jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der ligger en hel række instruktioner og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af enormt meget gavnlig viden, specielt ifald du bruger den engelske version.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det er sundt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved dem hver især.
3Inden du iværksætter byggeprojektet kan det blive ganske fundamentalt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
4Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning som fx arbejdssko som sikring imod eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
5Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du burde investere i hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du får professionel assistance er det normalt at få en pris fra flere håndværkere.
6Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at projektet influerer positivt på planeten.
7Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være fornuftigt at have det ved hånden idet du går løs med byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medtage de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
8Måske kan det blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du går til værks med projektet. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste med alt hvad du får brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
9Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Nogle projekter kræver mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag må du hyppigt se vejrvarslen i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det vigtige projekt.
11Forberedelse viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at liste en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp idet du laver din arbejdsplan.
12Der kommer jævnligt uforudsete udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det væsentligt at der er afsat nok plads i tidsplanen, således at man føler sig sikker på at nå i mål.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Masser af webbutikker i Danmark udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmåder til varmeblæser med slange. En yndling er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde lige så vel prøve at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er mange gange en sjat mere bekostelig, men endda virkelig overkommelig ift. varmeblæser med slange online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på varmeblæser med slange kan vise sig at være super væsentlig når vi behøver din ordre fluks, og derfor er det fuldkommen væsentligt at du kontrollerer leveringstiden ved varmeblæser med slange. Masser af online outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, men glem ikke at det er underforstået at ordren laves forud for et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt før logistikpersonalet har fri.

Enkelte internet butikker sikrer fragt uden beregning på varmeblæser med slange online, men undertiden er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat sum. Alternativt må du foretrække den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

De største byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man handler billig varmeblæser med slange online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på varmeblæser med slange i følgende områder:

Aalborg, Næstved, Lyngby, Brøndby, Skanderborg, Kalundborg, Vallensbæk, Tilst, Odder, Risskov, Solrød Strand, Åbyhøj, Nærum, Charlottenlund, Odense, Aabenraa, Brønshøj, Middelfart, Herning, Albertslund, Stenløse, Gladsaxe, Roskilde, Vejle, Ølstykke, Højbjerg, Frederikshavn, Nakskov, Køge, Svendborg, Taastrup, Thisted, Ringsted, Glostrup, Herlev, Tårnby, Greve, Frederiksværk, Gentofte, Viborg, Allerød, Holstebro, Virum, Ballerup, Kolding, Nyborg, Sønderborg, Birkerød, Lillerød, Rønne, Søborg, Silkeborg, Frederikssund, Rødovre, Brabrand, Hedensted, Farum, Rudersdal, Randers, Hedehusene, Esbjerg, Vanløse, Hobro, Haderslev, Ikast, Hvidovre, Haslev, Værløse, Brønderslev, Grenaa, Nørresundby, Valby, Hjørring, København, Helsingør, Hørsholm, Aarhus, Jyllinge, Dragør, Holbæk, Lystrup, Varde, Korsør, Ishøj, Struer, Fredericia, Nykøbing Falster, Horsens, Vordingborg, Kokkedal, Skive, Slagelse, Hillerød, og Frederiksberg, .

Click-and-collect af varmeblæser med slange er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi ser på tallene er det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis varmeblæser med slange online og billig varmeblæser med slange. Man ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet varmeblæser med slange tilbud, varmeblæser med slange priser og køb varmeblæser med slange, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Den bedste pris på varmeblæser med slange

Det er ualmindeligt enkelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige varmeblæser med slange online hos flere e-forhandlere, og ergo har flere online firmaer været presset til at at reducere priserne på varmeblæser med slange helt i bund, og derudover frembyde gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre vise sig smart at eftergå et par internet firmaer efter tilbud og rabatter på varmeblæser med slange online før du bestiller, således at du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Du bør alligevel være årvågen med, at såfremt en internet shop annoncerer billige varmeblæser med slange online for en salgspris som virker ekstraordinært tiltalende, så burde det mange gange være en indikation på en snydagtig e-handler. Handler med kort er dog omfattet af en regel, hvilket garanterer køberen overfor uoprigtige butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at klare omkostningerne til varmeblæser med slange ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at folk tit leder efter for eksempel varmeblæser med slange online og billig varmeblæser med slange. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge bl.a. køb varmeblæser med slange, varmeblæser med slange priser samt varmeblæser med slange tilbud.

Tjek eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer nogenlunde passende chancer for at dechifrere flere aktuelle konsumenters iagttagelser og herved er det klogt, at du sonderer online firmaets omtaler før du færdiggør din shopping med billige varmeblæser med slange online.

Facebook giver dig derudover ret stabile muligheder for at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Herinde ser vi nogle online forhandlere hvor man kan levere en anmeldelse af deres køb, som desuden burde tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige varmeblæser med slange online i en butik behøver de egentlig studere e-butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke super interessant, specielt på de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed kunne være at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en påvisning af at e-forhandleren efterkommer de gældende danske regler, samt at internet shoppen regelmæssigt evalueres af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene på området.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, for så vidt du får udfordringer i processen med dit indkøb af varmeblæser med slange. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de grundlæggende regler der kan influere på bestillingen af varmeblæser med slange online, eksempelvis den ombytningsret online forretningen bruger.

I den relation er det desuden essesentielt, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne påvise sit køb af varmeblæser med slange, hvad end man køber ved Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Karen Pedersen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Per Rasmussen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Søren M gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lars Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende såfremt du står og skal bruge dine nye varer om få sekunder, og herved er det selvsagt essentielt at vi checker den forventede leveringstid på varmeblæser med slange. En hel del e-butikker i Danmark udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, men vær påpasselig da det kræver at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt.
2Før folk handler billige varmeblæser med slange i en e-forretning kan man til hver en tid tage stilling til netshoppens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre spændende. Udover dette anbefales det at du er hensynstagende til de mest vitale retningslinjer gældende for købet af billige varmeblæser med slange online, til eksempel den ombytningsrettighed netbutikken bruger.
3Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du befinder dig nær online shoppens arbejdslager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være særligt relevant når vi absolut skal bruge varmeblæser med slange inden for kort tid. Alternativt så frembyder flere forretninger på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det påkrævet at der shoppes for et fastslået beløb.
4Trustpilot medfører helt anstændige løsninger til at inspicere adskillige nuværende køberes tanker og derved er det klogt, at du kigger på internet selskabets anmeldelser inden du handler billige varmeblæser med slange online. Facebook byder på på samme måde super belejlige chancer for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed.
5Størstedelen af e-forretninger yder til alt held et hav af forskellige billige fragtformer til varmeblæser med slange. En favorit iblandt mange er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig yderst ligetil, og tit derudover den billigste slags levering.
6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der assisterer folk imod uægte e-butikker. Som en anden løsning kan du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at dække omkostningerne over flere uger.
7Generelt slår vi et slag for at undersøge om internet shoppen er medlem af e-mærket, fordi det er et signal om at online butikken anerkender dansk lovgivning, samt at e-butikken hyppigt tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige varmeblæser med slange hos en online butik kunne man faktisk læse netshoppens vilkår.
8Det er jo efterhånden vældig enkelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige varmeblæser med slange på flere e-forretninger, og derfor lover en lang række e-butikker levering uden beregning. Men det kan stadigvæk være profitabelt at tjekke nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du bestiller, så du er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
9Flere internet forretninger byder på fragt uden omkostninger på varmeblæser med slange, men tit gælder det kun hvis der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ bør du udse dig den mest billige leveringstype, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Denne er til tider også ekstremt let. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne.