Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige varmeblæser med olie hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare varmeblæser med olie.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed kan du handle hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring varmeblæser med olie.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra flere producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af varmeblæser med olie online.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og hermed har kunderne mulighed for at købe online og hente varerne på egen hånd. Derved kan du blive fri for leveringsgebyret, og endda få produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er små virksomheder, der tit drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber varmeblæser med olie online på deres side.
Diverse niche webshops står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Hovedparten af nichefokuserede webshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Altså bør du få mere gavnlig assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis varmeblæser med olie.
De største byggecentre i Danmark
varmeblæser med olie bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser med olie jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser med olie silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser med olie harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte vil det være fordelagtigt at have grejet ved hånden før du indleder arbejdet. Derudover er det vigtigt at medtage udgifterne hertil i dit budget.
2Forud for at du starter byggeprojektet må det være ufatteligt afgørende at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær skarp når du laver strategien.
4Det kan være til god gavn at indhente hjælp til projektet, navnlig hvis det er krævende ombygninger. Større byggerier stiller krav om flere mennesker. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Du bør nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som skåner dig imod hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
6Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen forbedrer naturen.
7Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du igangsætter byggeriet. Du kan med fordel forfatte en overskuelig oversigt med alle de ting der er nødvendige, og derefter gennemgå materialerne, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Der kommer uden tvivl utidige udfordringer når det gælder større projekter, og på grund af det er det vigtigt at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål.
9Det kan give mening at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente forslag fra flere foretagender.
10Det er meningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det bør blive rationelt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man bør indsamle mulige tilbud på dem én efter én.
11Der findes en hel række artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af en masse nyttig viden, navnligt ifald man bruger engelske søgeord.
12For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Således kan du hyppigt holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er gået i gang med det komplekse projekt.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En hel del forretninger på nettet udlover i vore dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til varmeblæser med olie. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså vældig smart, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsmetode.

Du kunne omvendt prøve at vælge levering til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig godt nok en tand mindre billig, men også rigtig enkel ift. varmeblæser med olie online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du har bopæl nær internet shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på varmeblæser med olie er naturligvis ret bestemmende såfremt vi står og skal bruge varen om et øjeblik, så med det formål er det virkelig aktuelt at du tjekker tidshorisonten for levering for varmeblæser med olie. En masse byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt forud for at de logistikansatte har fri.

Indtil flere internet webshops byder på portofri fragt på varmeblæser med olie online, men typisk er det under betingelse af at man indkøber for et fastsat beløb. Desuden kunne du udvælge den billigste leveringsmulighed, der oftest vil være at få leveret varerne til et udleveringssted.

Adskillige netshops frembyder click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser med olie online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på varmeblæser med olie i disse byer:

Frederiksværk, Aalborg, Svendborg, Esbjerg, Thisted, Kokkedal, Ølstykke, Gladsaxe, Kalundborg, Ikast, Aarhus, København, Højbjerg, Jyllinge, Hedehusene, Rødovre, Åbyhøj, Glostrup, Aabenraa, Vallensbæk, Risskov, Middelfart, Skive, Rønne, Brabrand, Ringsted, Lystrup, Solrød Strand, Allerød, Odense, Søborg, Hørsholm, Hillerød, Birkerød, Sønderborg, Hvidovre, Brønderslev, Struer, Brøndby, Køge, Haslev, Tilst, Taastrup, Herlev, Gentofte, Helsingør, Viborg, Værløse, Albertslund, Roskilde, Hedensted, Rudersdal, Randers, Horsens, Lyngby, Dragør, Vanløse, Lillerød, Charlottenlund, Greve, Kolding, Stenløse, Odder, Skanderborg, Hjørring, Silkeborg, Nørresundby, Nyborg, Nykøbing Falster, Herning, Nakskov, Varde, Frederikssund, Ishøj, Nærum, Holstebro, Næstved, Fredericia, Frederikshavn, Valby, Tårnby, Farum, Holbæk, Frederiksberg, Haderslev, Virum, Korsør, Grenaa, Vejle, Hobro, Brønshøj, Ballerup, Vordingborg, og Slagelse, .

Click-and-collect af varmeblæser med olie er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis køb varmeblæser med olie og varmeblæser med olie tilbud. Derudover ser vi jævnligt folk søge eksempelvis varmeblæser med olie priser, varmeblæser med olie online samt billig varmeblæser med olie, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på varmeblæser med olie

Det har vist sig at være meget enkelt for forbrugerne at finde information om priser på billige varmeblæser med olie online fra flere online outlets, og derved har langt de fleste internet handler i Danmark været tvunget til at sænke priserne på varmeblæser med olie betydeligt, og derudover love gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid være lukrativt at eftergå et par forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på varmeblæser med olie online før du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du bør dog være obs på, at såfremt en shop afsætter billige varmeblæser med olie online for en salgspris der anses for usædvanlig fremragende, burde det mange gange være et faresignal om en snydagtig shop. Kortkøb er på den anden side dækket ind under en regel, der garanterer folk overfor uærlige e-shops.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere omkostningerne til varmeblæser med olie senere. Det foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Når man kigger i tallene bliver det klart, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel køb varmeblæser med olie og varmeblæser med olie priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere kigge efter blandt andet billig varmeblæser med olie, varmeblæser med olie tilbud samt varmeblæser med olie online.

Analyser eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot medfører fuldkommen habile muligheder for at finde ud af en længere række forhenværende konsumenters erfaringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du studerer e-butikkens omtaler forud for at du bestiller billige varmeblæser med olie online.

Facebook frembringer desuden nogenlunde solide chancer for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det møder vi en række netbutikker hvor kunder kan udforme en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel burde benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige varmeblæser med olie online hos en webshop kunne man for at være sikker tage stilling til webshoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke super interessant, særligt med de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet forslag kunne derfor være at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, da det er en sikring om at e-firmaet tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at online webshoppen af og til evalueres af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din ordre på varmeblæser med olie. Udover dette foreslåes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der gælder for købet af varmeblæser med olie online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen bruger.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, så man altid kan eftervise sit køb af varmeblæser med olie, uanset om man handler fra Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Henrik Jensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Henrik gav 4 stjerner

Bestilte online

Karen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Susanne N gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til online shopping
1Før folk shopper billige varmeblæser med olie på en online forretning kunne man ideelt set betragte webshoppens betingelser, det er dog gerne en omfattende opgave. Derudover er det smart at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende reglementer der gælder for handlen med billige varmeblæser med olie online, fx hvilken byttepolitik internet butikken bruger.
2Trustpilot giver dig en række passelige chancer for at besigtige en hel del nuværende kunders ratings og herved foreslåes det, at du vurderer netbutikkens anmeldelser inden du køber billige varmeblæser med olie online. Facebook præsterer på samme måde stort set værdifulde genveje til at få indsigt i e-handlens kundefokus.
3Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der hjælper en overfor falske internet virksomheder. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere betalingen over flere uger.
4Nogle få e-butikker tilbyder gratis levering på varmeblæser med olie, men typisk er det under betingelse af at man bestiller for en bestemt pris. Derudover kan du foretrække den mest letkøbte type af levering, som gerne er at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Den bliver i regelen desuden vældig ligetil. Den mest prisbevidste form for levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
5Vi går generelt ind for at efterse om webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det er en garanti for at online forretningen følger dansk lovgivning, og at e-butikken ofte overvåges af fagmænd der har megen viden om lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige varmeblæser med olie på en online forretning kan man på en vis måde gennemse netshoppens handelsbetingelser.
6En stor portion internet forhandlere giver nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til varmeblæser med olie. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du så selv henter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså ret så bekvem, og desuden også den mindst kostelige leveringstype.
7Den mindst kostelige slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, som dog forudsætter at du er med kort afstand til online forretningens hjemsted. Den metode til levering er naturligvis yderst betydningsfuld forudsat vi skal bruge varmeblæser med olie omgående. Alternativt så frembyder nogle få online butikker fri fragt, men typisk er det kun gældende hvis der handles for et præcist beløb.
8Det er i dag temmelig simpelt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser med olie fra diverse e-firmaer, og ergo lover flere internet foretagender portofri fragt. Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at studere visse internet selskaber efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
9Antal dages levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge produkterne nu og her, så herved er det tydeligvis på sin plads at du kontrollerer den forventede leveringstid ved varmeblæser med olie. En hel del webshops frembyder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, hvilket beroer på at ordren køres igennem tidligere end et fastsat klokkeslæt.