Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige varmeblæser med grader fra netbutik til netbutik. Nogle har billige priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne selv. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare varmeblæser med grader.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af varmeblæser med grader.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og af den grund har de fleste valget om at bestille online og fragte varerne personligt. I kraft af det er det muligt at undgå fragten, samt tilmed have varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra flere leverandører, og så kan du vælge fra et stort sortiment af varmeblæser med grader online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
En masse specialiserede webshops har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du opleve ekstra god service fra ansatte der er eksperter i lige præcis varmeblæser med grader.
Størsteparten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at købe varmeblæser med grader online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

varmeblæser med grader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser med grader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser med grader silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser med grader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer stort set altid uforudsete problemer ved større projekter, og som følge heraf vurderes det vigtigt at der er afsat nok tid i tidsplanen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål.
2Du finder mange forskellige instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med enormt meget konstruktiv information, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
3Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst ved omfattende projekter. Store byggerier gør krav på mere end en person. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring overfor potentielle skader. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
5Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald projektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
6Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af agendaen.
7Typisk vil det vise sig essentielt at have et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til udgiften ved dem alle sammen.
8Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig strategisk at du har det til disposition før du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indkalkulere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Du burde måske overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du bør få assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
10Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forinden du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at udfærdige en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst gennemløbe listen, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
11Længe før du optager dit byggeprojekt kan det være vanvittigt centralt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12For opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Således skal du jævnligt undersøge meldingerne om vejret i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er absolut flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Temmelig mange internet butikker udlover nu om dage mange forskellige billige former for fragt til varmeblæser med grader. En favorit er lige nu pakkeshoppen, hvor du kan afhente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså meget ukompliceret, og typisk også den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan omvendt foretrække at få produkterne leveret til din adresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver oftest en kende mere omkostningsfuld, men ydermere vældig fremkommelig ift. varmeblæser med grader online. Den billigste leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du er nærved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på varmeblæser med grader kan i nogle tilfælde være yderst afgørende når vi har behov for produktet om få sekunder, og af den grund er det utvivlsomt fornuftigt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved varmeblæser med grader. Temmelig mange internet handler – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, men som imidlertid kræver at ordren aflægges tidligere end et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken pakket før lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del outlets på nettet præsterer fragt uden gebyr på varmeblæser med grader online, men ofte er det så nødvendigt at der handles for en bestemt sum. Alternativt burde man udvælge den billigste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker udlover afhentning hvor du handler billig varmeblæser med grader hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. De tildeler for eksempel klik-og-hent på varmeblæser med grader i følgende områder:

Kalundborg, Virum, Lyngby, Albertslund, Frederiksberg, Aalborg, Valby, Vejle, Vallensbæk, Hedensted, Varde, Lillerød, Hjørring, Horsens, Ølstykke, Nærum, Silkeborg, Skanderborg, Haderslev, Lystrup, Hillerød, Højbjerg, Hvidovre, Frederikssund, Ishøj, Herlev, Struer, Stenløse, Roskilde, Middelfart, Frederikshavn, Taastrup, Risskov, Helsingør, Jyllinge, Holbæk, København, Charlottenlund, Næstved, Hobro, Værløse, Køge, Haslev, Nørresundby, Nyborg, Fredericia, Nakskov, Farum, Glostrup, Kokkedal, Ballerup, Esbjerg, Brønderslev, Odder, Brøndby, Kolding, Gladsaxe, Åbyhøj, Hedehusene, Tilst, Gentofte, Grenaa, Viborg, Rudersdal, Svendborg, Søborg, Korsør, Skive, Thisted, Vordingborg, Aabenraa, Brabrand, Tårnby, Herning, Holstebro, Rødovre, Slagelse, Rønne, Vanløse, Ikast, Brønshøj, Randers, Odense, Greve, Nykøbing Falster, Allerød, Solrød Strand, Ringsted, Aarhus, Birkerød, Frederiksværk, Dragør, Sønderborg, og Hørsholm, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser med grader er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. varmeblæser med grader priser og køb varmeblæser med grader. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis billig varmeblæser med grader, varmeblæser med grader online samt varmeblæser med grader tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Gode tilbud på varmeblæser med grader

Det er efterhånden temmelig nemt for folk at sammenligne priser på billige varmeblæser med grader online fra diverse internet butikker i Danmark, og for det har utallige internet varehuse været tvunget til at formindske priserne på varmeblæser med grader kolossalt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at inspicere nogle internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på varmeblæser med grader online inden du shopper, sådan at du er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Stark.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at såfremt en internet handler annoncerer billige varmeblæser med grader online til en pris der anses for ubegribelig billig, bør det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig e-forretning. Handler med kort er trods alt indbefattet af et regelsæt, der dækker os imod uærlige internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene til varmeblæser med grader i flere bidder. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Ses der på tendenserne er det markant, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis varmeblæser med grader priser og billig varmeblæser med grader. Foruden dette ser man som regel mennesker søge efter blandt andet varmeblæser med grader tilbud, varmeblæser med grader online og køb varmeblæser med grader.

Kig på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot indebærer evigt gode muligheder for at inspicere ret mange aktuelle brugeres tanker og derfor anbefales det, at du udforsker internet firmaets ratings inden du køber billige varmeblæser med grader online.

Facebook fører til på samme måde forholdsvis stabile metoder til at få et kig ind i online shoppens troværdighed. Her ser vi mange online firmaer hvor kunder kan registrere en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed kan anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige varmeblæser med grader online i en internet butik burde man sådan set gennemløbe virksomhedens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig interessant, især hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Et nemmere alternativ kan være at se nærmere på om internet butikken er støttet af e-mærket, da det længe har været et bevis på at online forretningen respekterer de danske regler, samt at hjemmesiden jævnligt evalueres af specialister som har indsigt i de gældende love.

Derudover tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, såfremt du får udfordringer i processen med din shopping med varmeblæser med grader. Dertil foreslåes det at køber er vidende om de vigtigste vedtægter der har betydning for bestillingen af varmeblæser med grader online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online butikken kører med.

Her er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura, så man altid kan bevise bestillingen af varmeblæser med grader, ligegyldig om man har bestilt fra Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark eller Bygma.

Lone V gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Morten Møller gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Jette Møller gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jan Rasmussen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til din online shopping
1Før folk køber billige varmeblæser med grader på en butik på nettet behøver man for at være sikker gennemlæse dens regler, dog er det tit et omfattende projekt. I øvrigt foreslår vi at man er omhyggelig omkring de fundamentale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige varmeblæser med grader online, for eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren garanterer.
2Nogle online outlets tilbyder levering uden gebyr på varmeblæser med grader, men oftest er det påkrævet at der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt kan man gribe den billigste form for fragt, hvilket oftest vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig til tider tillige særligt overkommelig. Den mest billige fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
3Trustpilot bringer dig egentlig tiltalende genveje til at iagttage ganske mange aktuelle køberes ratings og af den grund går vi ind for, at du analyserer internet shoppens anmeldelser forinden du handler billige varmeblæser med grader online. Facebook fremskaffer lignende ultra passende chancer for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af et reglement, der sikrer en overfor falske internet firmaer. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre betalingen ude i fremtiden.
5Antal dages levering er selvfølgelig yderst central hvis man skal bruge varerne nu og her, så med det formål er det bestemt passende at man undersøger den forventede leveringsdato på varmeblæser med grader. De fleste internet forretninger giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, men som trods alt er regnet ud fra at ordren indsendes før et aftalt tidspunkt.
6Den mest betalelige leveringsmodel vil altid være selv at hente varerne, som dog beroer på at du bor tæt på online webshoppens bopæl. Den slags levering er jo ret så væsentlig om du behøver varmeblæser med grader inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere online butikker levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det betinget af at du shopper for et bestemt beløb.
7Det er efterhånden ret så enkelt for internetbrugere at analysere priser online på billige varmeblæser med grader hos diverse online virksomheder, og så tilbyder masser af online selskaber fragt uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig lønsomt at sammenholde nogle få internet handler efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at få den skarpeste pris.
8En masse e-butikker tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringstyper til varmeblæser med grader. En af de populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad bekvem, samt desuden derudover den mindst kostelige leveringsmodel.
9Vi anbefaler generelt at se om online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en erklæring om at internet shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at internet forhandleren undertiden tilses af fagfolk som forstår reglerne på området. Før folk handler billige varmeblæser med grader på en internet webshop bør de på en vis måde granske dens betingelser.